COVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.540.664

Publication

05/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium of de werking van de vennootschap bevorderen, onder meer door het verschaffen van voordelen aan haar vennoten en/ of zaakvoerders. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere roerende goederen in pand stellen. De vennootschap mag tevens ten voordele van derden, haar zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alsook voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens wettelijke beperkingen terzake.

- De vennootschap mag, in het algemeen, alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag deelnemen bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. - het besturen van en het uitoefenen van de functie van bestuurder in vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben.

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde, volstort ten belope van één/derde door inbreng in geld.

Dat de instrumenterende notaris heeft bevestigd dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank & Verzekeringen. 4/ Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

5/ Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dewelke collegiaal beschikken, aan wie volledige bestuursbevoegdheid is toegekend.

6/ Dat extern iedere zaakvoerder de vennootschap individueel vertegenwoordigt jegens derden en namens haar optreedt in en buiten rechte.

7/ Dat als niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur, is aangesteld: de heer COVEMAEKER Steven.

Wordt door de oprichters als opvolgend zaakvoerder benoemd: mevrouw Nelles Kari, hier aanwezig, die verklaart deze functie te aanvaarden.

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 31 december 2015, met dien verstande dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 oktober 2014

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de 2e vrijdag van de maand juni om 18.00 in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

10/ Dat de algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

11/ De oprichter verleent volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CNE - Accountancy & Tax BV ovv BVBA, Terhulpensesteenweg 447-449, 3090 Overijse, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0560.783.922, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om betreffende deze oprichting alle mogelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere aanvullingen, wijzigingen en schrappingen, bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij een sociaal verzekeringsfonds, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de Federale Overheidsdienst Financiën, andere administratieve diensten, en de ondertekening van alle latere publicaties in het Belgisch Staatsblad. Deze volmacht is delegeerbaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Ingrid Evenepoel, te Ninove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- de expeditie van de oprichtingsakte

Coordonnées
COVE

Adresse
HEKELGEMSTRAAT 7 9320 AALST (NIEUWERKERKEN)

Code postal : 9320
Localité : Nieuwerkerken
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande