CRABBE-GULDEMONT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CRABBE-GULDEMONT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.544.295

Publication

13/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305183*

Neergelegd

11-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0538544295

Benaming (voluit): Crabbe-Guldemont

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9310 Aalst, Baardegem-Dorp 89

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hilde Fermon, te Opwijk, op elf september tweeduizend dertien, welke akte eerstdaags geregistreerd zal worden, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Crabbe-Guldemont", met zetel te 9310 Aalst, Baardegem-Dorp 89, werd opgericht door de volgende oprichters:

1. De heer CRABBE, Arnaud Eugeen Gemma Frans, geboren te Aalst op 31 juli 1974, echtgenoot van mevrouw Verhasselt Liesbet, gedomicilieerd te 1745 Opwijk, Bolstraat 47.

2. De heer GULDEMONT, Peter Dennis Dimitri, geboren te Aalst op 22 juli 1975, echtgenoot van mevrouw Crabbe Hadewych Irma Marc, gedomicilieerd te 9310 Aalst (Baardegem), Europastraat 46.

3. De heer CRABBE, Reinout Jan Fabian, geboren te Dendermonde op 1 oktober 1980, echtgenoot van

mevrouw Boel Stephanie, gedomicilieerd te 9310 Aalst (Baardegem), Europastraat 44.

Naam en Rechtsvorm:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam "Crabbe-Guldemont".

Zetel:

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 9310 Aalst, Baardegem-Dorp 89.

Kapitaal en inbrengen:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op eenentwintigduizend euro (21.000 EUR), vertegenwoordigd door

tweeduizendhonderd (2100) aandelen zonder nominale waarde.

De oprichter-verschijners verklaren op al deze aandelen in te schrijven voor het totaal bedrag van

éénentwintigduizend euro.

De oprichters-verschijners verklaren ingeschreven te hebben in geld, elk als volgt:

1. De heer Crabbe Arnaud, voornoemd, voor een bedrag van zevenduizend euro, waarvoor hem zevenhonderd (700) aandelen werden toegekend;

2. De heer Guldemont Peter, voornoemd, voor een bedrag van zevenduizend euro, waarvoor hem zevenhonderd (700) aandelen werden toegekend;

3. De heer Crabbe Reinout, voornoemd, voor een bedrag van zevenduizend euro, waarvoor hem zevenhonderd (700) aandelen werden toegekend.

Het kapitaal wordt volledig volstort door de oprichters-verschijners, ieder voor zijn aandeel in het kapitaal. Voornoemd bedrag van éénentwintigduizend euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door de voornoemde instelling op 10.09.2013, en dat mij, notaris is overhandigd.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het

daaropvolgende jaar.

Reservering en winstverdeling:

Van de netto-winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding toegekend aan het kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Na de betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten, of na de consignatie van de nodige gelden die voldoen, zal het netto-aktief gelijk onder de kapitaalaandelen verdeeld worden, rekening houdend met de werkelijke afbetaling van elk effect.

Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, met inbegrip van het geheel of gedeeltelijk ter beschikking stellen, al dan niet tegen betaling, van een onroerend goed aan haar bestuurders, bedrijfsleiders en werknemers in het kader van een verloningspolitiek;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen;

-Advies- en/of dienstverlening aan bedrijven, privé-personen en instellingen in de ruimste zin van het woord, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

-Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten en schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut;

-Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, directie, controle of vereffening, het verlenen van advies, management en andere diensten. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan;

-Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan al dan niet verbonden ondernemingen, alsmede het waarborgen van verbintenissen van derden;

-Het geven van advies inzake de organisatie en het beheer van ondernemingen.

De term  vermogensbeheer zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Algemene Vergadering:

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden ieder jaar, de éénendertigste van de maand augustus om veertien uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerders; zij moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerders is gericht. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproepingen tot de algemene vergadering worden meegedeeld aan elke vennoot, houder van certificaten, obligatiehouder, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproeping meegedeeld aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

Elke vennoot kan schriftelijk, telegrafisch, per telex of per telekopie volmacht geven aan een mede-vennoot om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of de oudste van hen in jaren, die de secretaris en gebeurlijk de stemopnemers aanduidt.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Luik B - Vervolg

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De vergadering kan enkel geldig beraadslagen en besluiten wanneer de aanwezigen minstens de helft plus één van het aantal aandelen van de vennootschap vertegenwoordigen. De besluiten worden getroffen bij meerderheid van stemmen verbonden aan de aandelen waarvoor aan de vergadering wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarin de wet een bijzondere meerderheid oplegt.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Echter voor transacties die vijfduizend euro (¬ 5.000,00) overtreffen dienen altijd minstens twee zaakvoerders te ondertekenen en voor transacties die vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) overtreffen dienen altijd alle zaakvoerders te ondertekenen. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Overgangsbepaling:

1. Het eerste boekjaar vangt aan bij de neerlegging van de stukken conform het Wetboek Vennootschappen en eindigt op 31 maart 2015.

2. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2015

Aanstelling zaakvoerders:

Worden tot zaakvoerders benoemd, voor de duur van de vennootschap :

- de heer CRABBE Arnaud, voornoemd;

- de heer GULDEMONT Peter, voornoemd;

- de heer CRABBE Reinout, voornoemd.

Die ieder verklaren niet verhinderd te zijn door enige wettelijke beperking en dit mandaat, dat onbezoldigd is, te

aanvaarden.

Overname verbintenissen:

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen de

verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te

rekenen vanaf 1 mei 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens

onderworpen aan artikel 60 Wetboek Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht:

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap

onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BAKER TILLY BELGIUM

Accountants & Belastingconsulenten , met zetel te 9300 Aalst, Kareelstraat 120, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de

vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hilde FERMON, notaris te Opwijk

Bijlage: - uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 29.09.2015, NGL 06.10.2015 15642-0575-015
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 30.09.2016, NGL 27.10.2016 16664-0079-015

Coordonnées
CRABBE-GULDEMONT

Adresse
BAARDEGEM-DORP 89 9310 AALST (BAARDEGEM)

Code postal : 9310
Localité : Baardegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande