CREATIEF INTERIEUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREATIEF INTERIEUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.906.507

Publication

26/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 21.02.2014 14046-0141-012
26/11/2014
ÿþbe

E St

mod 11.1

Leek .B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 7 NOV. 2014

Griffie

*192132 2* 1H11)

Ondernemingsnr : BE0447.906.507

Benaming (voluit) : CREATIEF INTERIEUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

r;

,

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Buke 63

9620 Zottegem

:; Onderwerp akte :SPLITSING VAN DE AANDELEN - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG

IN NATURA - TWEEDE KAPITAALVERHOGING  INLIJVING UITGIFTEPREMIE - VASTSTELLING VERWEZENLIJKING

KAPITAALVERHOGINGEN -  (HER)FORMULERING MODALITEITEN

BETREFFENDE HET VRAAGRECHT VAN DE VENNOTEN -(HER)FORMULERING MODALITEITEN AANGAANDE DE ONTBINDING EN VEREFFENINGAANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLUITEN HIERVOOR

Er blijkt uit een akte statutenwijziging verleden voor geassocieerde notaris Kristof Berfenge te Zottegem op 24 september 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CREATIEF INTERIEUR met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Buke 63 is gehouden. ; ;i Na beraadslaging werden met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen :

EE - STE BESLUIT SPLITSING VAN DE AANDELEN

De vergadering besluit tot de verdubbeling van het aantal aandelen door omruiling van één bestaand aandeel;

tegen twee nieuwe aandelen,

TWEEDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslap bedrijfsrevisor:

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de ;; vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT - ROOBROUCK - CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39 A, BTW BE; 0462.836191, RPR Gent, afdeling Oostende, vertegenwoordigd door de heer André GEEROMS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1702 Groot-Bijgaarden, 't Hofveld 6 C 3, hiertoe aangesteld door de voomoemde verschijners, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

_

,; "4. BESLUIT

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de bvba CREATIEF INTERIEUR, door de heer De Cuyper Paul en mevrouw Blaton Kafhel jne, bestaat uit een perceel bebouwde grond waarvan de waarde geraamd werd; op 580.000,00 EUR.

Bij liet beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; I duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is;

d) de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, mathematisch ten minste overeenkomt met; het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng ult te geven aandelen.

Als vergoeding voor de inbreng in natura worden 40.110 nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale; ;r waarde uitgegeven. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat, conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,'; onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billjkheid van de:;

verrichting, en van de als tegenprestatie Toegekende vergoeding.

,r rf

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.7

24 september2014

De Bedrijfsrevisor

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o. v. v. e. CVBA

Vertegenwoordigd door André. Geeroms"

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neeriegginq verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen za! samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoginq

De vergadering beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd dertienduizend honderd en tien aura en twintig eurocent (¬ 113.110,20) om het te kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd eenendertigduizend zevenhonderd en tien euro en twintig eurocent (¬ 131.710,20) door de hierna beschreven inbreng in natura (een onroerend goed) ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van veertigduizend honderd en tien (40,110) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van vijfhonderd tachtigduizend euro (¬ 580.000,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van vierhonderd zesenzestigduizend achthonderd negenentachtig euro en tachtig eurocent (¬ 466.889,80) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

De echtgenoten Paul DE CUYPER  Kathelijne BLATON, verklaren het hierna beschreven onroerend goed in de vennootschap in te brengen, te weten:

STAD ZOTTEGEM - derde afdeling - Leeuwergem

Een perceel bebouwde grond gelegen aan de Buke 63, gekend volgens titel en recente kadastrale bescheiden, sectie A, nummer 2391N, met een oppervlakte van drieënveertig are achtentachtig centiare (43a 88ca).

Verklaring

De verschijners verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de werkelijkheid en de waarde van de hoger beschreven ingebrachte onroerende goederen, die zich van nu af ter beschikking van de vennootschap bevinden, er geen verdere beschrijving van te verlangen en de optredende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake.

Algemene voorwaarden van de inbreng

1/ De goederen worden ingebracht in de staat waarin zij zich thans bevinden zonder verhaal tegen de inbrenger om welke reden het ook moge wezen, zonder waarborg inzake zichtbare en verborgen gebreken, met alle heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, gekende en ongekende, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden waarmede zij zouden kunnen bevoor- of benadeeld zijn, onverminderd het recht van de vennootschap om de ene te doen gelden en zich tegen de andere te verzetten doch op haar kosten en op eigen risico.

De inbrenger verklaart hieromtrent uitdrukkelijk te verwijzen naar de voorwaarden en bedingen in de eigendomstitel(s), desgevallend hierna aangehaald onder de rubriek "Bijzondere Voorwaarden". De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen voortvloeiend uit de in voormelde akte(n) vervatte bedingen voor zover deze thans nog van toepassing zijn.

21 De verkrijgende vennootschap verwerft vanaf heden de volle eigendom en het genot van de ingebrachte goederen mits vanaf zelfde datum ook alle belastingen, taksen, lasten en voorheffingen van welke aard ook en alle reeds gevestigde of nog te vestigen verhaalbelastingen die zelfde goederen zouden bezwaren, te betalen. De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, vanaf de ingenottreding, in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger wat betreft aile contracten aangaande water, gas en elektriciteit die zouden kunnen bestaan.'

3/ De hoger vermelde omvang van de goederen, en het verschil in min of meer, zelfs al overtreft dit één/twintigste, zal tot voordeel van de verkrijgende vennootschap strekken of een verlies voor haar uitmaken,

4/ De kadastrale aanduidingen worden enkel als eenvoudige inlichting opgegeven.

5/ De optredende notaris wijst erop dat, voor zover voormelde goederen tegen brandgevaar verzekerd zijn, de brandverzekeringspolis van rechtswege vervalt drie maanden na de datum waarop huidig proces-verbaal is verleden, tenzij de verzekeringsovereenkomst eerder werd beëindigd. De vennootschap zal in voorkomend geval onmiddellijk het nodige doen voor het afsluiten van een nieuwe polis, indien zij tegen brand en andere risico's wenst verzekerd te zijn.

61 De verschijners verklaren volledig op de hoogte te zijn van het gebruik van voorschreven goederen en zij ontslaan uitdrukkelijk de inbrenger en de optredende notaris dit gebruik alhier te vermelden. De verkrijgende vennootschap treedt dienaangaande in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger. Ten opzichte van de eventuele huurders zal de verkrijgende vennootschap in alle rechten en plichten treden van de inbrenger.

71 De inbrenger verklaart geen milieuvergunning te bezitten met betrekking tot een activiteit in/op de ingebrachte goederen. De inbrenger geeft de verkrijgende vennootschap geen enkele waarborg omtrent de mogelijkheid tot het verkrijgen van milieuvergunningen. De verkrijgende vennootschap dient zelf hiervoor het nodige te doen ter volledige ontlasting van de inbrenger.

8/ De kosten, rechten en erelonen dezer zijn ten faste van de verkrijgende vennootschap,

Bijzondere voorwaarden

De verkrijgende vennootschap verklaart uitdrukkelijk kennis te hebben van en zich te zullen schikken naar de bijzondere bepalingen en bedingen en/of erfdienstbaarheden vervat in de voormelde eigendomstitel(s) met _eetre Krip #oi de,goederer vggW rp deer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

Uit de voormelde akte verleden voor notaris Eric Goedertier te Zottegem op 16 september 1992 blijken volgende bijzondere voorwaarden/erfdienstbaarheden dewelke alhier letterlijk worden aangehaald als volgt : "BIJZONDE=RE ERFDIENSTBAARHEID

Er blijkt uit voormelde akte-aankoop van dertig oktober negentienhonderd negentig navermelde bijzondere erfdienstbaarheid, hier letterlijk overgenomen :

"Teneinde een betere toegankelijkheid tot de achterliggende eigendom van de verkopers (ten kadaster sektie A nummers 251/E, 246/14, 251/L, en 251/M en 239/E/ex) te bewerkstellingen en om alle moeilijkheden in de toekomst te voorkomen, zijn de in deze betrokken partijen overeengekomen een erfdienstbaarheid van recht van doorgang te vestigen in voordeel van de voormelde achterliggende eigendom der verkopers en lastens de bij deze verkochte eigendom, ten kadaster sektie A nummer 247/5/ex. Deze erfdienstbaarheid van doorgang, eeuwigdurend en onvergeld, bestrijkt een strook van een meter breedte, te nemen noord-oostwaarts in voormeld perceel

Onderhoud in functie van de achterliggende eigendom der verkopers, ten laste van deze laatsten':"

De verkrijgende vennootschap wordt in de plaats gesteld van de inbrenger in alle rechten en verplichtingen voortvloeiende uit voormelde bedingen, voor zover ze nog van toepassing zijn, en hij verplicht zich zelf de beding en op te leggen aan zijn rechthebbenden en rechtverkrijgenden Partijen verklaren dat voormelde akte  samen met onderhavige akte  één geheel vormt om samen als authentieke akte te gelden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

»

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Vergoeding  aanvaarding

Het ingebrachte onroerend goed vertegenwoordigt een globale waarde van vijfhonderd tachtigduizend euro (¬ 580.000,00).

Op de veertigduizend honderd en tien (40,110) nieuwe aandelen wordt als volgt in natura ingeschreven:

 honderd dertienduizend honderd en tien euro en twintig eurocent (E 113.110,20) zal geboekt worden ais kapitaal;

 vierhonderd zesenzestigduizend achthonderd negenentachtig euro en tachtig eurocent (¬ 466.889,80) zal geboekt worden als uitgiftepremie. Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van honderd ten honderd (100 %).

Deze nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

DERDE BESLUIT TWEEDE KAPITAALVERHOGING  INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vierhonderd zesenzestigduizend achthonderd negenentachtig euro en tachtig eurocent (¬ 466.889,80) om het kapitaal te brengen van honderd eenendertigduizend zevenhonderd en tien euro en twintig eurocent (¬ 131.710,20) op vijfhonderd achtennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 598.600,00) en dit door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen

VIERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijfhonderd achtennegentig duizend zeshonderd euro (¬ 598.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zesenveertigduizend zevenhonderd en tien (46.710) aandelen.

VIJFDE BESLUIT  (HER)FORMULERING MODAL1TEITEN BETREFFENDE HET VRAAGRECHT VAN DE VENNOTEN

De vergadering besluit artikel zeventien van de statuten houdende het vraagrecht, aan te passen aan de wet van twintig december tweeduizend en tien houdende de aanpassing van het Wetboek van vennootschappen en dit zoals bepaald in het zevende besluit hierna,

ZESDE BESLUIT  (HER)FORMULERING MODALITEITEN AANGAANDE DE ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering besluit de modaliteiten van ontbinding en vereffening te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het zevende besluit hierna.

ZEVENDE BESLUIT--AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLUITEN HIERVOOR

Als gevolg van voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt.

- De vergadering besluit artikel viif (5) van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst;

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd achtennegentig duizend zeshonderd euro (¬ 598.600, 00). Het wordt vertegenwoordigd door zesenveertigduizend zevenhonderd en tien (46.710) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/ zesenveertigduizend zevenhonderd en tienste van het kapitaal vertegenwoordigen."

- De vergadering besluit vervolgens artikel zeventien (17) van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zjj hebben Pet recht ter algemer?e vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taalç

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag voor de algemene vergadering' ontvangen,

- De vergadering besluit tot slot artikel zevenentwintig (27) van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden oolç geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde Rechtbank worden voorgelegd. In de gevallen bepaald in het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar te worden benoemd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald."

ACHTSTE BESLUIT OPDRACHT TOT COORDINATIE -VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten, De hier aanwezige zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

Mevrouw Liesbeth DE BRUYNE;

Mevrouw Natalie VAN HAVER;

Mevrouw Sarah VERKIMPE.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Kristof Berlengé, geassocieerde notaris te Zottegem

Tegelijk neergelegd :

- uitgifte van de akte statutenwijziging

- verslag zaakvoerder

verslag bedrijfsrevisor

coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4i 1 .a

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 19.11.2012, NGL 16.04.2013 13091-0311-014
24/10/2012 : OU037075
08/02/2012 : OU037075
23/02/2011 : OU037075
28/10/2010 : OU037075
12/02/2010 : OU037075
05/03/2009 : OU037075
10/03/2008 : OU037075
09/07/2007 : OU037075
02/02/2007 : OU037075
20/01/2006 : OU037075
31/01/2005 : OU037075
31/12/2004 : OU037075
03/02/2004 : OU037075
04/02/2003 : OU037075
05/02/2002 : OU037075
13/01/2000 : OU037075
12/01/1999 : OU037075
14/09/1995 : OU37075
01/01/1995 : OU37075

Coordonnées
CREATIEF INTERIEUR

Adresse
BUKE 63 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande