CREATION & DEVOTION PRODUCTIONS, AFGEKORT : C & DV PRODUCTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREATION & DEVOTION PRODUCTIONS, AFGEKORT : C & DV PRODUCTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.639.513

Publication

04/03/2014
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla'

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

21 FF6. 2014

KOOPH/eftiFL TE

¬ :

;

11

*14055232*

Ondernemingsnr: 0452.639.513

Benaming (voluit) : CREAT1ON & DEVOT1ON Productions

Fÿ

(verkort) : C&DV Productions

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : EIKELSTRAAT 39

:; 9840 DE PINTE

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA IN HET KADER VAN ARTIKEL 537 WIB 92,

I! Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Thibault Van Belle, Notaris te Zomergem, op 19;

it februari 2014, afgeleverd voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de;;

;; BVBA CREATION & DEVOTION Productions, in het kort C&DV Productions, waarvan de zetel gevestigd is tel;

8840 De Pinte, Eikelstraat 39, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing - Voorafgaande verslagen.

De voorzitter las de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten/zaakvoerders, allen hier:: aanwezig, verklaarden op voorhand een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door BV ovv BVBA "Bedrijfsrevisor M. Massy", bedrijfsrevtsorkantoor te 3520 Zonhoven, Tiendenstraat 7, vertegenwoordigd door de heer Marc Massy, bedrijfsrevisor, op veertien februari;, tweeduizend en veertien, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de,i zaakvoerders aangesteld, en in uitvoering van artikel 537 WIB92.

De conclusies van het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk weergegeven: "Conclusies. De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA "CREATION & DEVOTION Productions", besfaa6 uit een vordering ten laste van de vennootschap voor een totaal van ¬ 150.000, 00,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd bij een beperkt nazicht door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschapi; ; verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal;: door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid;

" dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste;; overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat dei. inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in de toekenning van 855 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de vennootschap BVBA "CREATION & DEVOTION Productions'.

wj wensen de aandacht te vestigen om het feit dat onderhavig verslag niet tot doel heeft, zekerheid tej; verschaffen op fiscaal vlak; het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de naleving van de fiscale regels.

1Mj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende; de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 313 van het Wetboek van Vennootschappen en in het kader; ;, van art. 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt;; of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Zonhoven, op datum 14 februari 2014 door het beddjfsrevisorkantoor BV o.v.v. BVBA; "Bedrijfsrevisor M. Massy", vertegenwoordigd door:

M. Massy. Bedrijfsrevisor."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

~" Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- het verslag opgesteld door de zaakvoerders, mevrouw Katrien Devos en de heer Johan Clauwaert, beiden voornoemd, op datum van veertien februari tweeduizend en veertien overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerders werd als één bijlage aan onderhavig proces-verbaal gehecht, na door de partijen te zijn ondertekend, met het oog op de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tweede beslissing.

De vergadering verklaarde kennis te hebben genomen van de schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering de dato dertig december tweeduizend en dertien waarin werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 WIB 92, voor een bruto bedrag van honderd zesenzestigduizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (166.666,67 ¬ ).

Uit voornoemde verslagen blijkt voorts dat de vennoten de intentie hebben om het tussentijds dividend na uitkering onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend en dertien voorziene tien procent (10%) roerende voorheffing door het vastklikken van de belaste reserves, Het tussentijds dividend komt voort uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering die uiterlijk op eenendertig maart tweeduizend en dertien werd gehouden.

Toelichting,

De vergadering erkende volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB 92, en meer in het bijzonder;

-De bepaling die voorziet dat alle latere kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB 92;

-De bepaling die voorziet in een bijkomende heffing in geval van kapitaalvermindering binnen de vier respectievelijk acht jaar naargelang de vennootschap als kleine of grote vennootschap wordt aangemerkt overeenkomstig artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen voor het aanslagjaar dat verbonden is aan het belastbare tijdperk waarin de kapitaalinbreng is gedaan;

-De bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Derde beslissing - Kapitaalverhoging,

I. Beslissing.

Op basis van voornoemde verslagen besliste de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde honderd vijftigduizend euro (150.000,00 ¬ ), om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) te brengen op honderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (168.600,00 ¬ ), door inbreng in natura ter waarde van het vorderingsrecht op een dividend voor een bedrag van honderd vijftigduizend euro (150.000,00 ê).

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van achthonderd vijfenvijftig (855) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard, zonder aanduiding van nominale waarde, en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf hun uitgifte.

De nieuwe aandelen zullen volledig volgestort worden toegekend aan de inbrengers, mevrouw Katrien Devos en de heer Johan Clauwaert, beiden voornoemd, pro rata het huidig aandelenbezit.

Il. Verwezenlijking van de inbreng.

De inbrengers, mevrouw Katrien Devos en de heer Johan Clauwaert, beiden voornoemd, verklaarden, na voorlezing van het voorafgaande, de schuldvordering ten belope van honderd vijftigduizend euro (150.000,00 ¬ ) in onderhavige vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten ais van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing is ingehouden en werd doorgestort.

III. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelde vast en verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat ingevolge de hiervoor genomen besluiten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (168.600,00 E) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door duizend zeshonderd en vijf (1.605) bestaande kapitaalaandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

Vierde beslissing - Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging,

Ingevolge de genomen besluiten besliste de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen: "Artikel vijf" Maatschappelijk kapitaal,

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (168.600 00 EUR), vertegenwoordigd door duizend zeshonderd en vijf (1.605) kapitaalaandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

Vijfde beslissing - Wijziging van artikel 1, 2de paragraaf van de statuten,

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de recente wetgeving van het Wetboek van Vennootschappen, besliste de vergadering artikel 1, tweede paragraaf van de statuten aan te passen als volgt:

"In alle akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de vennootschap uitgaande, moet de benaming steeds onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met de nauwkeurige aanduiding van de maatschappelijke zetel en de plaats en het ondememingsnummer."

Zesde beslissing - Caiirdinatie van de statuten.

De vergadering verleende aan de medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "notaris Thibault Van Belle", met zetel te Zomergem, Dreef 68, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, notaris Thibault Van Belle, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zevende beslissing - Uitvoering van voorgaande besluiten.

De vergadering verleende een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande besluiten uit

te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

(Get.) Notaris THIBAULT VAN BELLE,

Gelijktijdige neerlegging: expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 19 februari 2014, verslag zaakvoerders, verslag bedrijfsrevisor, coördinatie van de statuten.

r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 19.08.2013 13440-0358-012
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 29.08.2012 12503-0480-012
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 28.07.2011 11362-0376-013
23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 18.08.2010 10422-0071-013
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 27.08.2009 09683-0121-012
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 11.07.2008 08405-0240-012
25/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 16.07.2007 07417-0060-012
19/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.05.2006, NGL 14.07.2006 06475-3658-011
30/12/2005 : GE173279
20/07/2005 : GE173279
11/10/2004 : GE173279
14/08/2003 : GE173279
13/06/2002 : GE173279
22/12/1995 : GE173279
01/06/1994 : GE173279
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 29.08.2016 16523-0568-012

Coordonnées
CREATION & DEVOTION PRODUCTIONS, AFGEKORT : …

Adresse
EIKELSTRAAT 39 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande