CREDITUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREDITUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.871.521

Publication

08/04/2014
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE REOKT1 t' K

VAN KOOPHANDEL

2 7 MRT 2,014

DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0840.871.521

Benaming

(voluit) : CREDITUM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9240 Zele, Nachtegaalstraat 8 bus W6

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  WIJZIGING DOEL  FORMULERING

MODALITEITEN SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING  FORMULERING MODALITEITEN BETREFFENDE DE VERDAGING VAN DE JAARVERGADERING EN HET VRAAGRECHT VAN DE VENNOTEN  (HER)FORMULERING MODALITEITEN BETREFFENDE DE ONTBINDING EN VEREFFENING  AANPASSING STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLUITEN  OPDRACHT TOT COORDINATIE  VOLMACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Notaris Philippe Vertinden, te Sint-Niklaas, op twintig maart tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CREDITUM", met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Nachtegaalstraat 8 bus W6, ondememingsnummer 0840.871.521, RPR Dendermonde, werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT  DOELWIJZIGING

a) Verslag van de zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerders inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt.

De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het verslag en de aanwezige vennoten erkennen een afschrift van voormeld verslag en voormelde staat van activa en passiva te hebben ontvangen.

De vergadering aanvaardt het bijzonder verslag van de zaakvoerders en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

b) De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren door aanvulling van de huidige tekst van artikel drie van de statuten zoals vermeld in het vijfde, besluit hierna.

TWEEDE BESLUIT  FORMULERING VAN DE MODALITEITEN SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

De vergadering besluit een artikel negentien bis in de statuten te voegen in die zin dat de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten kunnen nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, overeenkomstig de modaliteiten bepaald in het vijfde besluit hierna.

DERDE BESLUIT -- FORMULERING VAN DE MODALITEITEN BETREFFENDE DE VERDAGING VAN DE JAARVERGADERING EN HET VRAAGRECHT VAN DE VENNOTEN

De vergadering besluit in artikel eenentwintig van de statuten bepalingen betreffende de verdaging van de? jaarvergadering en het vraagrecht van de vennoten in te voegen, conform de wet van twintig december tweeduizend en tien houdende aanpassing van het Wetboek van Vennootschappen en dit zoals bepaald in het', vijfde besluit hierna.

190 5 22"

VIERDE BESLUIT  (HER)FORMULERING VAN DE MODALITEITEN BETREFFENDE ONTBINDING EN

VEREFFENING

De vergadering besluit de statutaire bepalingen aangaande de ontbinding en de vereffening van de

vennootschap te wijzigen en dit zoals bepaald in het vijfde besluit hierna.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



" VIJFDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge De vergadering besluit vervolgens de statuten aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor,

De vergadering besluit artikel drie, eerste alinea (eerste opsommingsteken) van de statuten aan te vullen

met de hierna volgende tekst:

"A.

-Verzekeringsagenten- en makelaars; tussenpersoon in verzekeringsbemiddeling in het algemeen;

-Overige ondersteunende activiteiten in verband met verzekeringen en pensioenfondsen;

-Overige hulpbedrijven in verband met het verzekeringswezen;

-Verzekeringsactiviteiten met betrekking tot burgerlijke aansprakelijkheid;

-Verzekeringsactiviteiten met betrekking tot krediet en borgtocht;

-Verzekeringsactiviteiten met betrekking tot diverse geldelijke verliezen;

-Verzekeringsactiviteiten met betrekking tot rechtsbijstand;

-Verzekeringsactiviteiten met betrekking tot hulpverlening;

-Herverzekeringen;

-Activiteiten van gemengde verzekeringsondernemingen, overwegend leven;

-Verzekeringsactiviteiten met betrekking tot motorvoertuigen;

-Verzekeringsactiviteiten met betrekking tot zee-, transport- en luchtvaartverzekeringen;

-Verzekeringsactiviteiten met betrekking tot brand en andere schade aan goederen;

-Contactbemiddelingsbureaus en dergelijke.»

De vergadering besluit artikel drie, tweede tot en met vijfde alinea van de statuten te schrappen en te

vervangen door de hierna volgende tekst:

"B.

1/ Het verlenen van diensten-, advies-, hulp- en beheersbijstand en dit In de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, met het oog op de bevordering van de organisatie, de communicatie, de rentabiliteit, de commerciële strategie, de financiën, de productie, de marketing en in het algemeen het management van de opdrachtgevers,

2/ De assistentie van de leiding op het administratief, commercieel en financieel vlak en de uitvoering van alle speciale opdrachten, meer bepaald van commerciële en financieringsstudies, interim-management, alsook op het domein van de Europese integratie van de opdrachtgevers.

C.

1/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en eigen onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en eigen onroerende goederen.

2/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

D.

11 Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito' s op korte termijn, spaarkassen,

hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

3/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

4/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies,

5/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

6/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

7/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel,

8/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

E.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als In het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Vervolgens besluit de vergadering artikel negentien bis in de statuten in te voegen, hetwelk luidt als volgt:

"Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte dienen verleden te worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld,

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet met eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

Vervolgens besluit de vergadering artikel eenentwintig van de statuten aan te vullen met de hierna volgende tekst:

"Verdaging jaarvergadering

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende algemene vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vôôr de algemene vergadering ontvangen."

Vervolgens besluit de vergadering artikel vijfentwintig van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar (s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank worden voorgelegd. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen.

In de gevallen bepaald in het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden, waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, Alsdan dient geen vereffenaar te worden benoemd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan, komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen, doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald,"

ZESDE BESLUIT -- OPDRACHT TOT COORDINATIE - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De vergadering verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, aan de heer Steven VAN DEN BROECK, voornoemd, wonende te 7890 Ellezelles, Rue Bruyère 97.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd; uitgifte en uittreksel van de akte, evenals gecoördineerde statuten,

~

Voor-

1.-

3 Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 08.01.2014 14003-0440-011
05/09/2012
ÿþ Mod word 11.1

i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc 1111011111111 11111111

beho4 *12150609*

aan Belgl Staat;



Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte 0840.871.521

CREDITUM

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 9240 Zele, Nachtegaalstraat 8 - W6

ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgestoten door Meester Sven HEYVAERT, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Philippe Verlinden & Sven Heyvaert', geassocieerde notarissen, waarvan de zetel gevestigd: is te 9100 Sint-Niklaas, Casinostraat 10, op twintig augustus tweeduizend en twaalf, "Geregistreerd twee rol; geen verwijzing te Sint-Niklaas de 21 augustus 2012, boek 585 blad 53 vak 17. Ontvangen: vijfentwintig euro; (¬ 25). De ontvanger (getekend) V, Vertongen.", dat een buitengewone algemene vergadering van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CREDITUM" werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1. Ontslag van de heer De Wever Jan, wonende te 9000 Gent, Oudescheldestraat 8, nationaal nummer 801114 449-15, als statutair zaakvoerder van de vennootschap, die heeft aanvaard.

2. Ontslag van de heer De Smedt Eddy, wonende te 9200 Dendermonde, Baasrodestraat 8, nationaal nummer 510414 089-08, als statutair zaakvoerder van de vennootschap, die heeft aanvaard.

3. Ontslag van de heer Van den Broeck Steven, wonende te 7890 EIlezelles, Rue Bruyère 97, nationaal, nummer 600705 09101, als statutair zaakvoerder van de vennootschap, die heeft aanvaard.

4, Benoeming van de heer De Smedt Eddy, voornoemd, als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap , die heeft aanvaard.

5. Benoeming van de heer Van den Broeck Steven, voornoemd, als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap , die heeft aanvaard.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte en uittreksel van de akte,evenals gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/11/2011
ÿþVoor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsblz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Moe 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : g(4.0 - rg 1 .4 . Benaming

(voluit) : Creditum

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nachtegaalstraat 8-W6, 9240 Zele

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op 25 oktober 2011, ter: registratie aangeboden, dat door 1) de Heer DE SMEDT Eddy Irma Maurice, wonende te 9200 Dendermonde,, Baasrodestraat 8, 2) de Heer DE WEVER Jan Dominique Marcel, wonende te 9000 Gent, Oudeschelde straat 8 en 3) de Heer VAN dEN BROECK Steven Herman Maria, wonende te 7890 Ellezelles, Rue Bruyère 97, een BVBA werd opgericht

naam: Creditum

vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

zetel: Nachtegaalstraat 8-W6, 9240 Zele

doel:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

-Ontwikkelen van financiële producten, meer specifiek kredietproducten, beleggingsproducten, alsook commercialisering en dit in de meest brede betekenis;

-Internet marketing activiteiten rond financiële informatie en dit in de meest brede betekenis;

-Het nemen van participaties in gelijkaardige ondernemingen;

Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, verbouwing, restauratie, afbraak en dergelijke verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in, huur of in leasing.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Dit alles in de meest ruime zin.

duur: onbepaald

kapitaal:

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 ¬ , en wordt vertegenwoordigd door negenhonderd aandelen zonder

nominale waarde doch met een fractiewaarde van 1/900e van het kapitaal

Inschrijving

Alle 900 aandelen vertegenwoordigend het volledige maatschappelijke kapitaal worden tegen geld

ingeschreven door

-De Heer DE SMEDT Eddy Irma Maurice, voornoemd, ten belope van 300 aandelen, hetzij 6.200,00 E.

GFiIfrtE RECHT-BA-11K

VAN KOOPHANDEL

0 8 NOV 2011

,DENDERl1/iC3NDE

Gr.ffie

111111

*11174638*

52A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

-De Heer DE WEVER Jan Dominique Marcel, voornoemd, ten belope van 300 aandelen, hetzij 6.200,00 ¬ .

-De Heer VAN dEN BROECK Steven Herman Maria, voornoemd, ten belope van 300 aandelen, hetzij 6.200,00 ¬ .

Volstorting

volgestort in geld tot beloop van 6.300,00 ¬ hetzij

-Door de Heer DE SMEDT Eddy Irma Maurice, voornoemd, ten belope van 2.100,00 ¬ .

-Door de Heer DE WEVER Jan Dominique Marcel, voornoemd, ten belope van 2.100,00 ¬ .

-Door de Heer VAN dEN BROECK Steven Herman Maria, voornoemd, ten belope van 2.100,00 ¬ .

aandelen

op naam en ondeelbaar

bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden. De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon benoemd is tot zaakvoerder, is zij gehouden onder haar aandeelhouders/vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon

De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zolang er slechts één zaakvoerder is, heeft deze individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen jegens derden en in rechte te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur en is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college van zaakvoerders dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.

Met een besluit van het college van zaakvoerders staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle zaakvoerders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan

Elke zaakvoerder heeft een algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De zaakvoerders kunnen eveneens afzonderlijke machten op rekeningen bij financiele instellingen toestaan aan bijzondere volmachtdragers.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte zijn.

De algemene vergadering kan ten allen tijde overgaan tot de benoeming van een plaatsvervangend zaakvoerder, en dit voor een mandaat van bepaalde duur zowel als van onbepaalde duur. Deze plaatsvervangend zaakvoerder zal alle bevoegdheden van de zaakvoerder overnemen van zodra de zaakvoerder gedurende meer dan veertien dagen in de materiële of geestelijke onmogelijkheid verkeert om zijn taak uit te oefenen. De plaatsvervangend zaakvoerder zal ten opzichte van derden niet over een speciale machtiging moeten beschikken, maar bij ieder optreden moeten vermelden in welke toestand van onmogelijkheid de zaakvoerder zich bevindt.

De vennootschap is rechtsgeldig vertegenwoordigd in alle akten alsmede in alle handelingen die het dagelijks bestuur overstijgen, door één zaakvoerder.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het is de algemene vergadering die het bedrag van de bezoldiging bepaalt.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders:

-De Heer DE SMEDT Eddy Irma Maurice, voornoemd.

-De Heer DE WEVER Jan Dominique Marcel, voornoemd.

-De Heer VAN dEN BROECK Steven Herman Maria, voornoemd.

Die elk afzonderlijk kunnen handelen

algemene vergadering:

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen

en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerder(s) vallen.

De jaarvergadering wordt gehouden op vier mei van ieder jaar

In afwijking hiervan zal de eerste jaarvergadering worden gehouden in het jaar tweeduizend en dertien

boekjaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van

hetzelfde jaar.

In afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

stemrecht:

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

bestemming van het resultaat

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

ontbinding en aanduiding van de vereffenaars

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de vereiste

meerderheid, en in de gevallen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De ontbinding en vereffening zal plaatsvinden conform de wettelijke bepalingen terzake.

Na de betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld, zij overhandigen hun

goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

In overeenstemming met artikel 60 Wetboek Vennootschappen neemt de vennootschap alle rechten en verbintenissen over die voortvloeien uit verbintenissen die door de comparanten of hun zaakgelastigde(n) zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte met aangehecht bankattest

Notaris FEVERY Fabienne

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.10.2015 15661-0514-011

Coordonnées
CREDITUM

Adresse
NACHTEGAALSTRAAT 8-W6 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande