CURA DOMESTICA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CURA DOMESTICA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.620.581

Publication

20/01/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~~ 1bij g~ p~

na neerlegging ter griffie van de akte

I 111111 IIII 1111111111 11111 IIII IIII IIO 1111 III

" 1101141"

Ondernemingsnr : o g 3~ . Zo . Sd'4

Benaming

{voluit} : CURA DOMESTICA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter Zetel : 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 32e00

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Van Damme, te Lochristi de dato 30 december: 2010 blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter werd opgericht! met de volgende kenmerken:

Oprichter :

De heer BOMBAY Tom Hilda Alfons, geboren te Dendermonde op vijf januari negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 71.01.05 069-18, identiteitskaart nummer 590 8495011 68, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wette ikke samenwoning te hebben afgelegd,' wonende te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 321COOL

De oprichter heeft zijn inbreng volstort ten belope van honderd procent.

Maatschappelijke naam :

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid starter

Zij verkrijgt de naam 'CURA DOMESTICA".

Maatschappelijke zetel :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 320/C002.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofd-

stad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder,

die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, tel

doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschap-

pen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in Belgïe of in het buitenland.

Doel

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

- alle diensten te verlenen die in verband staan met verpleegkunde, medische, paramedische, sani-:

taire en hygiënische zorgen in de ruimste zin van het woord, dit alles binnen het wettelijk kader

- verhuur en verkoop van medisch materiaal

- vervoer van zieken

- het geven van cursussen inzake verpleegkunde, medische, paramedische, sanitaire en hygiëni-

sche zorgen inzonderheid EHBO

- aan huislevering- en bestelling van maaltijden

- pedicure en manicure

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van indicatieve aard.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrech-

telijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of

die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe;

noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtsreeks of onrechtstreeks betrekking hebben

op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en

onroerend patrimonium.

Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennoot-

NEERGELEGD

.er





10 lO, 2G11

RECHTBANK VAN K00PHl ÿ@E GeT







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

schappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullen of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder de meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal :

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld tweeduizend euro (2.000 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een / tweehonderdste (1/200ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute (of: relatieve) meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Jaarlijkse algemene vergadering :

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste dindsdag van de maand juni, om achttien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend. Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet. Bestemming van het resultaat :

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Ontbinding - Vereffening :

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen en onverminderd de wettelijke voorschriften.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Overgangsbepalingen :

1. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in op dertig december tweeduizend en tien en zal afgesloten worden op

éénendertig december tweeduizend elf.

2. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend twaalf.

3. BENOEMING ZAAKVOERDER  VERKLARING COMMISSAR1S-REV1SOR

De verschijners verklaren onmiddellijk aansluitend bij de oprichting van de vennootschap in

algemene vergadering bijeen te komen.

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

Luik B - Vervolg

: b. te benoemen tot deze functie:

- de heer Tom Bombay, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is

door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting en opgenomen in het financieel plan, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de benoeming van een commissaris-revisor. Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten.

VOLMACHT

De zaakvoerder geeft volmacht aan Tavernier Katleen, echtgenote De Poortere Ulrich, nationaal nummer 73.07.16-238-88, wonende te Kleemstraat 88, 9041 Oostakker (Gent) teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen, bij de administratie der directe belastingen en bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Geassocieerd Notaris

5/1/2011

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte;

Opailed aátaltttéer<a n dru tki®; eutaeteden Reltketd+ià>f aa enèrnBrfedigtightida Qated esttemanterteradedaotaoia riéetad0Pugkeikelxoefflfen ) helsaegáecheaétertemeoderte;aaaiezierauatecitatlEte tætkegegeiesaligsgen

Vd6aros dJ a3t e-a em etra h d t+aite fa tr¬ g n g

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

05/10/2015 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
04/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CURA DOMESTICA

Adresse
HUNDELGEMSESTEENWEG 320, BUS C002 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande