CURARTOR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CURARTOR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 507.767.086

Publication

31/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken die uitgaan van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of door de afkorting "NV".

ARTIKEL 2 : DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ARTIKEL 3 : ZETEL

De vennootschap is gevestigd te Gent, met als eerste adres Koningstraat 19.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Vlaanderen of tweetalig Brussel, met inachtneming van de taalwetgeving, bij besluit van de raad van bestuur.

ARTIKEL 4 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van advies en van dienstprestaties en het uitvoeren van studies en expertises van alle aard ten voordele van vennootschappen en fysische personen, zowel in België als in het buitenland, en dit op administratief, technisch en commercieel vlak als raadgever, bemiddelaar, technisch adviseur of als tussenpersoon.

Het promoten en leveren van handelsinformatie, uitvoeren van marktonderzoek, inrichten van seminaries, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Bijstand verlenen op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer. Het organiseren van bijeenkomsten, evenementen en vergaderingen van welke aard en omvang. Het aan- en verkopen, verhuren, onderhouden, ontwerpen, ontwikkelen, begeleiden, informeren, adviseren en analyseren van hard- en software.

De handel in onroerend goed: het kopen en verkopen van allerlei gebouwen en grond, dit zowel voor eigen rekening als als tussenpersoon.

De handel in handelszaken, dit zowel in eigen naam als als tussenpersoon.

Het aanleggen en oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of weder beleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende en onroerende waarden. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen aanvullen, uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, verbouwing, restauratie, onderhoud en afbraak verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing. Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of depots oprichten, er aankopen, ze overdragen aan andere vennootschappen of particulieren.

Het uitoefenen van de functie of het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Het uitvoeren van studies en opdrachten, onder andere van commerciële of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het beste geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer en dit zowel in België als het buitenland.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin. Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de Algemene Vergadering, gehouden ten overstaan van een Notaris en mits inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hoofdstuk II

Kapitaal  aandelen  obligaties

Artikel 5 Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500). Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd vijftien (615) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één / honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 9  Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

Bestuur en controle

Artikel 14  Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat ten allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 15 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel 17 Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor

dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een

gevolmachtigde tot dit bestuur.

Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van  gedelegeerd-bestuurder . Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan

draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit

wordt aangeduid. De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk

daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Algemene aandeelhoudersvergaderingen

Artikel 20  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand mei om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhouders-vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegen-woordigen.

De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld.

Artikel 30  Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding «ja», «neen» of «onthouding». De aandeelhouder die per brief stemt, is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

Artikel 31  Aanwezigheidsquorum en meerderheid

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Boekjaar  jaarrekeningen  dividenden  winstverdeling

Artikel 35 Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 10 van het Wetboek van Vennootschappen

Artikel 36  Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 41  Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

OVERGANGS-EN SLOTBEPALINGEN.

Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar van de vennootschap begint op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

Eerste jaarvergadering: de eerste jaarvergadering zal plaats grijpen in tweeduizend en zestien. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

" mevrouw Caroline VAN WAEYENBERGHE, wonende te de Guinartstraat 13, 9000 Gent, met nationaal nummer 620203-022-40.

Allen voornoemd die alhier uitdrukkelijk tussenkomen, vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaren dit ambt te aanvaarden.

Hun mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden en zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en éénentwintig.

2. Geen commissaris aan te stellen, aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens dewelke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

Vergaderd in buitengewone algemene vergadering onmiddellijk na de oprichting die

voorafgaat, hebben de comparanten met eenparigheid van stemmen beslist:

1. het aantal bestuurders vast te stellen op 5 en hiertoe aan te stellen:

· De vennootschap naar Frans recht ADIUVO EURL, met maatschappelijke zetel te 30630 MONTCLUS - FRANCE, Chemin des Costes, met ondernemingsnummer FR93 534529391, met als vaste vertegenwoordiger de heer Daniel VAN dEN BROECK (met nationaal nummer 640518-28371), wonende te oude Sint Gummarusstraat 43-001, 2800 Mechelen;

· BVBA Creamar, met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Paalsteen 6, met KBO-nummer 0867.665.196, met als vaste vertegenwoordiger de heer Marc MINNE, met nationaal nummer 601030-021-21, wonende te Paalsteen 6 te 9830 Sint-Martens-Latem;

· BVBA Deblanc, met maatschappelijke zetel te 9600 Ronse, Broeke 218, met KBO-nummer 0835.416.755, met als vaste vertegenwoordiger de heer Youri DEBLANC, wonende te Ronse, Broeke 218, met nationaal nummer 760331-325-71;

· BVBA Muris, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Sint-Bernadettestraat 130, met KBO-nummer 0849.396.633, met als vaste vertegenwoordiger de heer CALLEBAUT Kristof, geboren te Gent op 21 december negentienhonderd vierentachtig, met rijksregisternummer 841221-039-15 ;

RAAD VAN BESTUUR.

Nadat de bestuurder door de algemene vergadering werden benoemd, vergaderen zij in raad van bestuur en beslissen zij bij algemeenheid van stemmen, te benoemen :

- tot voorzitter van de raad van bestuur Mevrouw Van Waeyenberghe Caroline voornoemd die verklaart dit ambt te aanvaarden;

- tot gedelegeerd-bestuurder belast met de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig de statuten, mevrouw Caroline Van Waeyenberghe voornoemd, die verklaart dit ambt te aanvaarden;

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

DE NOTARIS, Valerie GOEMINNE

" uitgifte van voormelde oprichtingsakte

06/08/2015
ÿþ Mod Word 15.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*151136 2+

ç.`t',~~k~~~,~_,`r

2 S IL! 2015

KC,~r e.i~e'41;1`-^rr.~~,~r

Ondernemingsnr : 0507.767.086

Benaming

(voluit) : CURARTOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Koningstraat 19, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslagen

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 25/06/2015, blijkt het volgende:

- Mr. Daniël Van den Broeck wordt eervol ontslagen als bestuurder.

- Er wordt tussentijdse kwijting als bestuurder verleend aan Mr. Daniël Van den Broeck

Dit werd beslist met éénparigheid van de stemmen.

Mevr. Caroline Van Waeyenberghe

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 22.06.2016 16208-0155-016
10/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
09/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/04/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CURARTOR

Adresse
KONINGSTRAAT 19 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande