CURT'S KLUSJESDIENST

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CURT'S KLUSJESDIENST
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 632.658.150

Publication

25/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

TITEL 1 Naam-zetel-doel-duur-inbreng

Artikel 1: naam van de vereniging

De vennootschap heeft als benaming  CURT S KLUSJESDIENST .

Deze naam moet steeds door de woorden  vennootschap onder firma of de afkorting  VOF worden

voorafgegaan of gevolgd.

De naam, de aanduiding dat het om een vennootschap onder firma gaat, en het adres van de zetel van de

vennootschap moet worden vermeld op alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere

stukken die uitgaan van de vereniging.

Artikel 3: doel van de vereniging

De vennotschap heeft als doel, zowel in België als in buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

De studie, planning, uitvoerign van alle werken in onroerende staat, zoals het oprichten, verfraaien en renoveren van bouwwerken van alle aard, bouwen van stellingen, stukadoorswerken, isolatiewerken, alle pleisterwerken, gevelreiniging, leggen van opritten in kasseien en betonklinkers, zandstralen van metaal, leggen van kabels en diverse leidingen, afbraakwerken, dakwerken, alle exploitatie of bouwrijp maken van gronden en ondergronden (zoals bouwen van ondergrondse parkeergarages en dergelijke), en dit door onder meer mestelwerken, schrijnen timmerwerk, bevloering en faience, en alles wat nodig mocht zijn om onroerende goederen op te richten, te verbeteren of te renoveren.

Alle fabricage, onderhoud, herstelling, alle handel, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, vervoer, alle huur of verhuur en leasing van alle machines en van alle producten hoegenaamd in verband met voormelde activiteiten. Alle aannemingen van bouwwerken in het algemeen en beton- en metselwerken.

Voeren van reclame en publiciteit.

Import en export van pellets.

Opslag en verdeling van pellets.

De verkoop in groot- en kleinhandel van alle bouwmaterialen, elektrisch en elektronisch materieel, materiaal voor loodgieter, industriële machines, elektrische huishoudtoestellen, bureelmateriaal, informatica-materiaal. De uitbating van algemene bouwbedrijven (schilderen, elektriciteitswerken, metselen, dakwerken, houthandel, ...) Het brengen van boodschappen, faxdienst, telefonische cellen, fotokopiedienst, laboratorium voor de ontwikkeling van foto s, draai-atelier, rectificatie van mechanische stukken.

Artikel 2: zetel van de vereniging

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9620 Zottegem, Strijpenplein 25.

De zetel ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Oudenaarde.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap kan verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder. De zaakvoerder heeft tevens de bevoegdheid om bestuurszetels en bijkantoren op te richten.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : CURT'S KLUSJESDIENST

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Strijpenplein 25

*15310574*

Luik B

9620

België

0632658150

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Zottegem (Strijpen)

Griffie

Neergelegd

23-06-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De uitbating van taxidienst, carwash, station-service, garage met herstelatelier, onderhoud, depannage en alle bijhorigheden voor auto s.

Het onderhouden van onroerende goederen, het reinigen van ruiten, vensters en burelen, kleine taken van onderaanneming, zowel in privaat als commercieel verband.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend of onroerend patrimonium met daaronder begrepen onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen en dit zowel is eigen naam als in naam van derden.

Het rechtstreeks of onrechtstreeks nemen van belangen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen / ondernemingen, samenwerkingverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen. Het verlenen van advies betreffende bovenstaande zaken.

Het is de vennootschap toegestaan om andere activiteiten te ontplooien, zolang ze bijdragen tot de verwezenlijking van bovenvermelde doelstellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4: duur van de vereniging

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, en vangt aan op het ogenblik van het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid.

De handelsactiviteit van de vennootschap neemt een aanvang op 01/06/2015.

Behoudens hetgeen hierna wordt vermeld, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een beslissing

van de algemene vergadering, met inachtneming van de voorwaarden voorgeschreven voor een

statutenwijziging.

Artikel 5: inbreng

De oprichters verklaren in de vennootschap een bedrag in te brengen van honderd en vijftig euro (150,00 Q') en vertegenwoordigt door 150 gelijke aandelen op naam en met stemrecht.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt bijgevoegd vastgesteld op honderd en vijftig euro (150,00 Q').

Dit kapitaal wordt als volgt gevormeld:

Door mevrouw Tessens Pascale, voornoemd, wordt een bedrag ingebracht van 120,00 Q' oftewel tachtig procent (80 %). Zij krijgt hiervoor 120 aandelen in handen.

Door de heer Van Canegem Curt, voornoemd, wordt een bedrag ingebracht van 15,00 Q' oftewel tien procent (10 %). Hij krijgt hiervoor 15 aandelen in handen.

Door de heer Marievoet Stijn, voornoemd, wordt een bedrag ingebracht van 15,00 Q' oftewel tien procent (10 %). Hij krijgt hiervoor 15 aandelen in handen.

Op naam van de vennootschap zal een rekening geopend worden waarop alle sommen zullen gestort worden welke ter beschikking van de vennootschap worden geteld.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een bijkomende storting op deze rekening noodzakelijk maken, zal deze storting oor iedere vennoot gebeuren, in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap, tenzij de vennoten hierover anders beslissen met eenparigheid van stemmen.

De terugname van de gestorte fondsen zal enkel mogelijk zijn na een eenparig besluit van alle vennoten. Behalve bij eenparige schriftelijke toestemming van alle vennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, nog opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

TITEL 2 Lidmaatschap

Artikel 6: overlijden

In geval van overlijden van een vennoot gelden de volgende regels:

Vanaf er slechts twee vennoten zijn, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn. De overblijvende vennoot kan beslissen:

Dat de vennootschap ophoudt te bestaan;

Dat de vennootschap wordt verder gezet samen met een of meerdere erfgenamen van de overleden vennoot; Dat de vennootschap wordt verder gezet samen met een door hem aan te wijzen derde, in welke geval de erfgenamen van de overleden vennoot verplicht zijn hun verworven aandeel in de vennootschap aan die derde over te dragen;

Indien er meer dan twee vennoten zijn, zullen de overblijvende vennoten, in geval van overlijden van een vennoot, de keuze hebben:

Ofwel wordt de vennootschap verder gezet tussen de overblijvende vennoten, in welk geval de erfgenamen van de overleden vennoot verplicht zijn hun verworven aandeel in de vennootschap aan de overblijvende vennoten af te staan in verhouding tot hun aandeel in de vennootschap.

Ofwel wordt er in de vennootschap een nieuwe vennoot opgenomen in welk geval de erfgenamen van de overleden vennoot verplicht zijn hun verworven aandeel in de vennootschap aan deze nieuwe vennoot over te dragen

Ofwel blijft de vennootschap bestaan met inbegrip van de nieuwe vennoten, namelijk de erfgenamen.

De erfgenamen van een overleden vennoot, die zelf geen vennoot kunnen worden, hebben recht op een vergoeding gelijk aan de waarde van het aandeel van de voerleden vennoot in het vermogen van de vennootschap. Deze waardering zal gebeuren op basis van een tussentijdse balans afgesloten op datum van overlijden, in onderling akkoord tussen alle partijen. Bij gebrek aan akkoord zal de waarde bepaald worden door een bedrijfsrevisor welke op verzoek van de meest gerede partij zal aangesteld worden onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. De verschuldigde vergoeding dient betaald te worden binnen de zes maanden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

volgend op de vaststelling van de waarde.

In geen geval en op geen enkel tijdstip zullen de erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen,

een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap verhinderen, op welke wijze ook.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7: ontslag, uitsluiting, beëindiging lidmaatschap

Iedere vennoot kan zich op elk ogenblik uit de vennootschap terugtrekken door een aangetekend schrijven te richten aan de medevennoten en aan de vennootschap. De uittreding zal uitwerking krijgen zes maand na voormelde kennisgeving, tenzij alle partijen in onderling akkoord anders overeenkomen.

In geval van uittreding van een vennoot gelden de volgende regels:

Vanaf er slechts twee vennoten zijn, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn. De overblijvende vennoot kan beslissen:

Dat de vennootschap ophoudt te bestaan;

Dat de vennootschap wordt verder gezet samen met een door hem aan te wijzen derde, in welk geval de uittredende vennoot verplicht zijn aandeel in de vennootschap aan die derde over te dragen.

Indien er meer dan twee vennoten zijn, zullen de overblijvende vennoten, in geval van uittreding van een vennoot, de keuze hebben:

Ofwel wordt de vennootschap verder gezet tussen de overblijvende vennoten, in welk geval de uittredende vennoot verplicht is zijn aandeel in de vennootschap aan de overblijvende vennoten af te staan in verhouding tot hun aandeel in de vennootschap;

Ofwel wordt er in de vennootschap een nieuwe vennoot opgenomen in welk geval de uittredende vennoot verplicht zijn aandeel in de vennootschap aan die derde over te dragen.

De uittredende vennoot heeft recht op een vergoeding gelijk aan de waarde van zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap. Deze waardering zal gebeuren op basis van een tussentijdse balans afgesloten op datum van uittreding, in onderling akkoord tussen alle partijen. Bij gebrek aan akkoord zal de waarde bepaald worden door een bedrijfsrevisor welke op verzoek van de meest gerede partij zal aangesteld worden onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. De verschuldigde vergoeding dient betaald te worden binnen de zes maanden volgend op de vaststelling van de waarde.

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke reden ook verhinderd is, kan de algemene vergadering, volgens de regels geldend voor een statutenwijziging, beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. De rechten van deze vennoot zullen bepaald worden zoals voorzien in deze statuten.

TITEL 3 Bestuur

Artikel 8: zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, aan te duiden door de algemene vergadering, handelend volgens de regels geldend voor een statutenwijziging.

Elke zaakvoerder kan alleen optredend alle handelingen stellen die nuttig en / of noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Evenwel zal, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, de vennootschap slechts geldig vertegenwoordigt worden door de handtekening van alle in functie zijnde zaakvoerders, samen optredend, voor handelingen van meer dan 10.000,00 ~ en voor alle handelingen met betrekking tot onroerende goederen en voor alle leningen en kredieten.

Artikel 9: aanstelling

Wordt aangesteld tot zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur:

Mevrouw Tessens Pascale, voornoemd.

De zaakvoerder verklaart zijn maandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod. Het

mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd zijn met ingang vanaf 01/06/2015. Echter, mits een eenvoudige

beslissing van de algemene vergadering kan het mandaat van zaakvoerder bezoldigt worden vanaf datum

beslissing algemene vergadering.

TITEL 4 Boekjaar  resultaatverdeling  algemene vergadering

Artikel 10: boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari van elk jaar en zal eindigen op 31 december van

hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt

en zal eindigen op 31 december 2016.

Artikel 11: resultaatverdeling

De winst van de vennootschap blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en de afschrijvingen.

De winst wordt verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het veromgen van de

vennootschap.

De vennoten mogen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winst.

De vennoten kunnen eveneens beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal

worden uitgekeerd, hetzij bovenop de winst van het afgesloten boekjaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Alle beslissen met betrekking tot de bestemming van de winst dienen genomen te worden met eenparigheid van

stemmen van alle vennoten.

De eventuele verliezen van de vennootschap zullen, bij vereffening, onder de vennoten verdeeld worden volgens

de regels geldend voor een statutenwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 12: bijzondere algemene vergadering

Iedere vennoot heeft het recht een algemene vergadering van de vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per gewoon schrijven, minstens acht dagen voor de datum van de vergadering. De uitnodiging dienen de agenda te vermelden.

De vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel en worden voorgezeten door de zaakvoerder. Het aantal stemmen van elke vennoot wordt bepaald in verhouding tot het aandeel van de vennoot in het vermogen van de vennootschap.

Alle beslissingen dienen genomen te worden volgens de regels geldend voor een statutenwijziging. Voor een statutenwijzigingen dienen alle vennoten op de vergadering aanwezig zijn en dient de beslissing te worden genomen door drie / vierden meerderheid, behalve indien striktere voorwaarden werden opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13: jaarlijkse algemene vergadering

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op 30 juni om 14 uur. Indien deze dag een zondag of een feestdag

is, wordt de vergadering gehouden de laatst voorafgaande werkdag.

De vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel en worden voorgezeten door de zaakvoerder.

Het aantal stemmen van elke vennoot wordt bepaald in verhouding tot het aandeel van de vennoot in het

vermogen van de vennootschap.

Alle beslissingen dienen genomen te worden volgens de regels geldend voor een statutenwijziging.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg doorgaan op 30 juni 2017.

TITEL 5 Ontbinding-vereffening

Artikel 14: ontbinding van de vennootschap

De ontbinding dient uitgesproken te worden volgens de regels bepaald voor het wijzigen van de statuten.

De vergadering die tot ontbinding beslist zal een of meerdere vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheid en hun

bezoldiging bepalen. Worden er geen vereffenaars benoemd dan zullen de in functie zijnde zaakvoerders

optreden als vereffenaar.

De ontbinding en de vereffening dienen te gebeuren volgens de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen.

Artikel 15: bestemming van het vereffeningssaldo

Na sluiting van de vereffening wordt het saldo door de vereffenaar onder de vennoten verdeeld in verhouding tot

hun aandeel in het vermogen van de vennootschap.

Het eventueel verlies van de vennootschap zal door de vennoten dienen gedragen te worden in zelfde

verhouding.

BIJZONDERE VOLMACHT

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan BVBA Boekhouding & Fiscaliteit Moens, te 9570 Deftinge, Wassegemstraat 16, haar zaakvoerders en aangestelden, voor het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de kas voor zelfstandigen.

OVERGANGSBEPALINGEN

Devennootschap neemt alle handelingen over die in haar naam en voor haar rekening werden aangegaan sinds

1 juni 2015.

Coordonnées
CURT'S KLUSJESDIENST

Adresse
STRIJPENPLEIN 25 9620 OOMBERGEN(ZOTTEGEM)

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande