CUYTENBERG

Divers


Dénomination : CUYTENBERG
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 537.875.985

Publication

02/06/2014
ÿþondernemingsnr 0537.875.985

Benaming (vole Cuytenberg

(vorkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelilkheid

Zetel: Appensvoordestraat 163 - 9920 Lovendegem

(volledig adres)

OnderwerP(en) akte Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

Door een gemeentelijke beslissing wordt het adres vanaf 15/03/2014: Kuitenberg 2- 9920 Lovendegem.

Tegelijk neergelegd : copie verklaring gemeente dcl OB10412014

Frederic Van Hoorebeke

Zaakvoerder

JAM PDF 11.1

f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111J1jj11,j11,11jJ11 HII

Op de laatste blz. van lailk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheici van de instrurn entende notaris, hein van de per-so(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vue.° Naam en handtekening.

12/09/2013
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :0 S S'4-. 81-5. a 2.5

Benaming

(voluit) : CUYTENBERG

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Appensvoordestraat 163, te 9920 Lovendegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 30 augustus 2013, die eerstdaags zal worden geregisteerd, dat de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CUYTENBERG" werd opgericht met de volgende kenmerken :

OPRICHTERS

1) De heer VAN HOOREBEKE Frederic Edmond Geneviève, geboren te Gent op 30 juni 1973, rijksregister nummer 730630-019-74, identiteitskaart nummer 591-8057660-69, wonende te 9920 Lovendegem, Appensvoordestraat 163.

2) Mevrouw DE SCHEPPER Isabelle Emile Marcelle Marie, geboren te Gent op 15 december 1973,

rijksregister nummer 731215-006-94, identiteitskaart nummer 591-8156961-42, wonende te 9920 Lovendegem

Appensvoordestraat 163.

Gehuwd te Gent op 5 augustus 2000 onder het stelsel van scheiding van goederen, blijkens'

huwelijkscontract verleden voor geassocieerd notaris Pascale Van Den Bossche te Aalst op 24 mei 2000.

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij wordt opgericht onder de benaming "CUYTENBERG".

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9920 Lovendegem, Appensvoordestraat 163.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening:

van derden of in deelneming met derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking

hebben op:

alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van planning, organisatie, toezicht, kortom

van management voor bedrijven en/of overheden;

- elle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van financiering, overnames en

herstructurering van bedrijven en/of overheden;

het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

alle onroerende verrichtingen, onder meer het kopen en het verkopen, het huren en verhuren en het beheren van onroerende goederen, het aanleggen van verkavelingen, het zelf oprichten of laten oprichten en /of het verbouwen van gebouwen.

het zelf oprichten of laten oprichten en/of het verbouwen van gebouwen, dit alles voor eigen rekening', of voor rekening van derden.

het beleggen, beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het aankopen, verkopen en beheren van roerende en onroerende goederen; het uitvoeren of doen uitvoeren van research in verband met ondernemingen op alle technische gebieden, zoals marketing, productie, ondememingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van adviezen op het gebied van management, boekhouding computerisering en de gebieden welke verband houden met het doel van de vennootschap; dit alles in de meest ruime zin van het woord.

het beheren van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook hebben, het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

- 3 SEP. 2013

RECHTBC i M'qN KOOPHANDEL TF P.Fhf

Voor- 1 139767

behouden 11

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

het verwerven, beheren en valoriseren van brevetten, octrooien en licenties en andere intellectuele rechten;

het geven van pand of hypotheek op eigen goederen ais waarborg voor zowel eigen leningen als leningen van derden.

Hogervermelde activiteiten moeten worden begrepen in hun meest ruime zin.

Behoudens voor deze activiteiten waarvoor een wettelijke vergunning vereist is, zal de vennootschap haar maatschappelijk doel mogen uitoefenen voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden. Zij zal onder meer slechts de activiteit van vastgoedmakelaar zoals opgesomd bij Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk In verband staat met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaaklhet volledig eigen vermogen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samen hangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

indien door de zaakvoerder handelingen zijn verricht buiten het doel, is de vennootschap erdoor verbonden, hetzij zij bewijst dat de medecontracterende partijen) op de hoogte wasfwaren of niet onkundig kon(den) zijn van de bevoegdheidsoverschrijding. Openbaarmaking van de statuten voldoet niet als bewijs van deze voorkennis.

Het doei van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de regels gesteld in het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of te stichten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, en waarvan het doel gelijKaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De Heer VAN HOOREBEKE Frederic, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,00) volstort ten belope van zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00) waarvoor hem negenennegentig (99) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

Mevrouw DE SCHEPPER Isabelle, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) volstort ten belope van tweeënzestig euro (¬ 62,00) waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend zonder nominale waarde.

De genoemde bedragen, hetzij een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00) zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE09 0017 0565 3757 bij de bank BNP Panbas Fortis NV te Brussel, Warandeberg 3, en geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CUYTENBERG" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op negenentwintig augustus tweeduizend dertien, dat ons is overhandigd om in ons dossier te bewaren.

Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

BESTUUR

BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61§2 van het wetboek van vennootschappen.

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap

De heer VAN HOOREBEKE Frederic Edmond Geneviève, geboren te Gent op 30 juni 1973, rijksregister nummer 730630-019-74, identiteitskaart nummer 591-8057660-69, wonende te 9920 Lovendegem, Appensvoordestraat 163,

Zijn mandaat is onbezoldigd.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S)

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

VERGOEDING ZAAKVOERDER(S)

Het mandaat van de zaakvoerders Is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

AFZETTING ZAAKVOERDER(S)

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet worden mits éénparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot.

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

TOEZICHT

Elke vennoot bezit individueel de bevoegdheden van onderzoek en toezicht toegekend aan de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder. De vergoeding voor deze laatste valt slechts ten laste van de vennootschap indien deze expert wordt aangeduid met haar toestemming of indien deze vergoeding haar ten laste wordt gelegd krachtens gerechtelijke beschikking; in deze laatste gevallen, worden de opmerkingen van de expert-boekhouder overgemaakt aan de vennootschap.

Indien het toezicht van de vennootschap moet worden toevertrouwd aan een commissaris, of indien de vennootschap zelf deze beslissing neemt, wordt de commissaris benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering volgens de wettelijke voorschriften. Zijn emolumenten bestaan uit een vaste som bepaald door de algemene vergadering op het begin en voor de duur van het mandaat.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op 1 mei om 12.00 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die te samen minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris geven antwoord op vragen die door hun vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap,

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

BIJEENROEPING

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen v66r de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerderlde zaakvoerdersihet college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorzien.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

r ti

of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de vereiste meerderheid en in de gevallen voorzien door de artikels 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen. VEREFFENING

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer ' vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding ' vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

OVERGANGSBEPALINGEN

De vennootschap zal conform artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Onmiddellijk nemen de oprichters met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen

1) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 1 mei 2015 om 12.00 uur.

2) Eerste boekjaar.

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op heden en eindigen op 31 december 2014, VERKLARINGEN

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

afschrift oprichtingsakte notaris Willems dd. 30 augustus 2013

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CUYTENBERG

Adresse
Zetel: Appensvoordestraat 163 - 9920 Lovendegem

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande