CVD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CVD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.523.338

Publication

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 10.06.2013 13164-0282-009
14/07/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

unIrrit rE.Cri`E, N:~

VAN KOOPHANDEL

DENDERMONDE

Ondernemingsnr : ~3 5 ` .: :;c

Benaming

(voluit) : CVD

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

" 11~~,530

1 bel

ai

Be Sta;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Meibosstraat 11 te 9200 Dendermonde - Baasrode

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Meester Astrid De Wulf, Notaris met: standplaats Dendermonde, op zevenentwintig juni tweeduizend en elf, dragende de melding "Geregistreerd vijf. bladen één verzending te Dendermonde I op één juli tweeduizend en elf. Boek 5/116 blad 96 vak 19., Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Getekend E.A.Inspecteur M.KINDERMANS", blijkt dat:

De heer Van Doorslier Christiaan, Joan, Rosanne, algemeen directeur, geboren te Basrode op vijf februari negentienhonderd eenenzestig, gehuwd met Mevrouw Jacobs Rita onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwlijkscontract, wonende te 9200 Dendermonde (Baasrode), Meibosstraat 11 (rijksregisternummer 61.02.05 277-92).

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam"CVD". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde (Baasrode), Meibosstraat 11.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerders) overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied af in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en, agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

Het verstrekken van advies op bedrijfseconomisch en financieel vlak, het verlenen van Corporate finance,, diensten en management consulting, in het algemeen en in het bijzonder, het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk  doch niet uitsluitend  op het vlak van. management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles: in de meest ruime betekenis. Het opnemen van bestuursmandaten in vennootschappen. Het lesgeven in managementlessen.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het' voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in' de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en' vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het participeren in ondernemingen, het verstrekken van financieringen en het uitvoeren van studie- en. adviesopdrachten met het oog op het nemen van participaties, alleen of gezamenlijk, in ondernemingen en het: uitvoeren van opdrachten ter herstructurering van ondernemingen in het algemeen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van: onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,' verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen: met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersfuncties kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerders, haar werkende vennoten of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam, doch voor rekening van de vennootschap.

Het toestaan van leningen en kredietopnemingen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm. ln dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de ruimste zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementsadvies, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van haar doe! te vergemakkelijken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten-

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt onderschreven en volstort als volgt:

Is alhier tussengekomen:

-De heer Van Doorslaer Christiaan, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij op heden volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en waarvoor hem honderd aandelen (100) zonder nominale waarde worden toegekend.

De vennootschap beschikt aldus van heden af over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00).

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de BNP Panbas Fortis Bank met kantoor te Dendermonde, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op drieëntwintig juni laatstleden dat aan deze akte gehecht zal blijven.

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen tot verdere afbetaling van de aandelen waarop in geld ingeschreven werd, naar gelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die haar passend voorkomen. Zij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Aan deze personen alléén wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste vrijdag van de maand juni

om tien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit

vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één 1 tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden, onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni in het jaar

tweeduizend en dertien.

Benoeming niet-statutair zaakvoerder.

De oprichter beslist te benoemen tot niet-statutair zaakvoeder, en dit voor onbepaalde duur de heer Van

Doorslaer Christiaan, voornoemd, wonende te 9200 Dendermonde (Baasrode), Meibosstraat 11.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Benoeming vaste vertegenwoordiger

De oprichter verklaart aan te stellen tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, voor het geval de vennootschap een bestuursmandaat of een vereffenaarmandaat opneemt in een andere vennootschap: de heer . Van Doorslaer Christiaan, voornoemd.

BIJZONDERE VOLMACHT.

De zaakvoerder verleent bijzondere volmacht aan De Meester Consultants, vertegenwoordigd door de heer De Meester Luc, kantoorhoudende te 9200 Dendermonde, Leopold 11-laan 64 bus 2, met mogelijkheid tot in de plaats stelling, om de verklaring van inschrijving te tekenen en neer te leggen in de kruispuntbank voor ondernemingen, om de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend, bij de Administratie van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving en aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, krachtens deze akte, te verzekeren.

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 18.06.2015 15188-0104-009
16/07/2015
ÿþ Mod wmd 11.1

Ittrieel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIARW9~II~~IV~~IINV~1~

*15102683'

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 7 JULI 2015

AFDELINGtLftt DERMONDE

Ondernemingsnr : 0837.523.338

Benaming

(voluit) : CVD

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Meibosstraat 11, 9200 Dendermonde (Baasrode)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - AFSLUITING VEREFFENING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, de 29 juni 2015, ter registratie aangeboden, houdende de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennoot-+schap met Beperkte Aansprakelijkheid "CVD" met zetel te 9200 Dendermonde (Baasrode), Meibosstraat 11, opgericht bij akte verleden voor Notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op 27 juni 2011, bekendgemaakt in de billagen tot het Belgisch Staatsbiad van 14 juli daarna onder nummer 11107538, waarvan de statuten nog niet werden gewijzigd. Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Oost-Vlaanderen, Afdeling Dendermonde en' ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0837.523.338, waaruit blijkt dat volgende; beslissingen werden genomen:

1. VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL; 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

a.Vaststelling dat aan artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd voldaan

Comparant verklaart dat:

-overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag van de zaakvoerder inzake de ontbinding van de vennootschap werd opgemaakt op 23 april 2015.

-overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag werd opgemaakt door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Auditas DBW", Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9300 Aalst, Keizersplein 40 A bus 4, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, op 5 juni 2015.

-bij dit verslag een staat van actief en passief gevoegd is die niet meer dan drie maanden voor de ondertekening dezer is opgemaakt en die is afgesloten op 31 maart 2015,

-overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een afschrift van het verslag van de zaakvoerder werd overgemaakt aan de vennoot.

-de vennoot verklaart van voormelde verslagen een afschrift te hebben ontvangen en de notaris te ontslaan van de voorlezing van deze verslagen.

Voormelde verslagen worden aan de akte gehecht.

b.Besfuit van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van het verslag dat overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd opgemaakt door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Auditas DBW", Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9300 Aalst, Keizersplein 40 A bus 4, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, luidt letterlijk als volgt:

°8. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA CVD, met zetel te 9200 Dendermonde, Meibosstraat 11, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 31 maart 2015.

Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op van 40.945,73 EUR en een netto-actief van 5.772,27 EUR,

In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke, professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2015 de: toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, Wij kunnen ons niet uitspreken over eventuele latente nakende schulden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de

controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld

dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden

terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Daarnaast kunnen wij bevestigen dat er, gezien de overgedragen verliezen, geen roerende voorheffing op

liquidatieboni zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene

vergadering.

Aalst, 5 juni 2015.

(getekend)

BVBA AUDITAS -- DBW

Vertegenwoordigd door

Sven Vansteelant

Bedrijfsrevisor."

2. ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP OVEREENKOMSTIG

ARTIKEL 181 § 5 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

De voorzitter verklaart vervolgens dat:

-de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CVD", geen vereffenaar zal aanstellen;

-blijkens de staat van activa en passiva en de verslagen ais bedoeld in artikel 181 Wetboek van

Vennootschappen alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te

voldoen werden geconsigneerd zoals ook blijkt uit de bevestiging van de geactualiseerde lijst van schulden de

dato 2 juni 2015 aan deze gehecht;

-de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoot zelf.

De algemene vergadering stelt vast dat alle voorwaarden voor de ontbinding en vereffening in één akte

overeenkomstig artikel 181 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen voldaan zijn

De enige vennoot bevestigt voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in

verband met de vereffening.

De algemene vergadering besluit dienvolgens met éénparigheid van stemmen dat de Besloten

Vennootschap met Beperkt Aansprakelijkheid "CVD" gevestigd te 9200 Dendermonde (Baasrode), Meibosstraat

11 wordt ontbonden en dit vanaf heden.

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te

bestaan met ingang van heden.

5. DERDE BESLUIT

De boeken en bescheiden van gemelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden te 9200 Dendermonde, Meibosstraat 11 door de heer Van Doorslaer Christiaan.

6. VIERDE BESLUIT ONTSLAG ZAAKVOEDER

Ten gevolge van de ontbinding en vereffening neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het

ontslag van de zaakvoeder, de heer Van Doorslaer Christiaan, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte inhoudende verslag van de bedrijfsrevisor en zaakvoerder, en lijst van schulden

Voor-

-éhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CVD

Adresse
MEIBOSSTRAAT 11 9200 BAASRODE

Code postal : 9200
Localité : Baasrode
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande