CYMAR CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CYMAR CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.946.855

Publication

12/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313280*

Neergelegd

10-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Herenthout(HA) 115

Ondernemingsnummer :

0634946855

Benaming (voluit) : CYMAR Construct

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Ingmar De Kegel, geassocieerd notaris te Halle, op 6 augustus 2015, neergelegd ter registratie, dat:

1. De naamloze vennootschap  CYMAR , met zetel te 9450 Haaltert, Herenthout 115, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0452.384.343.

2. De heer Callebaut, Steven, geboren te Aalst op 17 juli 1973, echtgenoot van mevrouw Van Impe, Eline Valerie, hierna genoemd, samen wonende te 9450 Haaltert, Windmolenstraat 24;

3. Mevrouw Van Impe, Eline Valerie, geboren te Gent op 18 september 1977, echtgenote van de heer Callebaut, Steven, voornoemd, samen wonende te 9450 Haaltert, Windmolenstraat 24.

4. De heer Van Impe, Johan Omer, geboren te Gent, op 10 juli 1981, echtgenoot van mevrouw De Vos, Ann, hierna genoemd, samen wonende te 9450 Haaltert, Herenthoutdreef 9.

5. Mevrouw De Vos, Ann, geboren te Aalst, op 6 januari 1981, echtgenote van de heer Van Impe,

Johan, voornoemd, samen wonende te 9450 Haaltert, Herenthoutdreef 9.

Een vennootschap hebben opgericht die de volgende statuten heeft aangenomen:

Artikel 1.- RECHTSVORM  NAAM

De vennootschap is een commerciële vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming «CYMAR Construct».

Artikel 2.- ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9450 Haaltert, Herenthout 115.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 3.- DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen

rekening als in naam en voor rekening van derden:

" de uitbating van een algemene bouwonderneming, alsook het optrekken van gebouwen en het uitvoeren van alle renovatie en verbouwingswerken, en alle handelsverrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op deze uitbating in de breedste en meest uitgebreide zin.

" alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, in erfpacht of in opstal geven en nemen, valoriseren, bouwen, verbouwen, renoveren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren van onroerende goederen en immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur en leasing inzake onroerende goederen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit zowel in België als daarbuiten;

" alle activiteiten van bouwpromotor en projectontwikkelaar;

" het maken van alle studies, het organiseren, het adviseren en de dienstverlening inzake technische, handelseconomische en financiële aangelegenheden in de meest ruime zin; het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris;

" het verwerven, het terbeschikking stellen of de verhuur van middelen met betrekking tot het bovenstaande;

9450 Haaltert

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

" het uitvoeren van alle studies en berekeningen, het opmaken van plannen en de uitvoering van alle andere verrichtingen met betrekking tot gebouwen, constructies en hun technische uitrusting, alsmede de studie en de uitvoering van alle infrastructuurwerken in de ruimste zin van het woord;

" het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en alle financiële operaties, omvattende onder meer:

1. het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, de promotie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing. De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers.

2. de handel in, de in- en uitvoer evenals het vervoer en het vervaardigen of laten vervaardigen van alle producten en materialen die verband houden met alle bouwactiviteiten, alsmede de uitrusting van gebouwen en binnenhuisinrichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

" de handel in, evenals de in- en uitvoer, het huren en verhuren, onderhouden, herstellen en vervaardigen van alle materieel, onderdelen en toebehoren in verband met hogergemelde activiteiten;

" het waarnemen en uitoefenen van allerhande beheers- en bestuursmandaten;

" het nemen van participaties en deelnemingen onder welke vorm ook in andere vennootschappen of ondernemingen.

" Advies- en dienstverlening in de bouwsector, in bouwtechnische aangelegenheden, in het algemeen inzake technische aangelegenheden; het optreden als toezichthoudende instantie, veiligheidscoördinator; de coördinatie van werken en de werfopvolging; het aanbieden van diverse ondersteunende en begeleidende diensten in de bouw en aanverwante sectoren

" Het uitvoeren van alle elektriciteitswerken aan gebouwen en aan installaties; de plaatsing van elektrische en elektrotechnische installaties, elektrische bedrading, verlichting en verlichtingsarmaturen; in het algemeen het verrichten van alle aannemingen m.b.t elektriciteit en aanverwante werkzaamheden, zowel voor nieuwbouw als renovatie; het plaatsen van zonnepanelen en installaties op zonne-energie; het plaatsen en toepassen van diverse milieuvriendelijke technieken en installaties; het plaatsen van installaties voor verwarming, klimaatregeling en ventilatie; het plaatsen van alarm- en beveiligingsinstallaties, installaties voor telefonie, parlofonie, videofonie, toegangscontrole, domotica en automatisering; het plaatsen van diverse technische en industriële installaties; het plaatsen van sloten, brandkasten, brandwerende deuren; het plaatsen van lichtreclames; het plaatsen van bedrading en bekabeling voor computers, netwerken. Het uitvoeren van isolatiewerken, dakwerken, lood- en zinkwerk, sanitair, diverse bouwinstallaties; metalen schrijnwerk en metaalconstructie; het plaatsen van valse wanden, chapewerken, diverse bevloeringen.

Dit alles omvat benevens de plaatsing en de montage, tevens de vervaardiging, de demontage, de herstelling en het onderhoud m.b.t. voormelde activiteiten.

- Consultancy en dienstverlening op het vlak van : milieu- en energiebesparing, duurzaam bouwen en wonen, diverse zorg-, kwaliteits  en veiligheidssystemen, bouwtechnische aangelegenheden en diverse technische aangelegenheden; het optreden als toezichthoudende instantie, veiligheidscoördinator; de coördinatie van werken en de werfopvolging; het aanbieden van diverse ondersteunende en begeleidende diensten in de bouw en aanverwante sectoren; het optreden als deskundige in materies inzake veiligheid, milieu- en energie.

- Het uitvoeren van alle activiteiten i.v.m. interieur en decoratie, vormgeving, binnenhuisinrichting, binnenhuisarchitectuur en totaalinrichting, gaande van het ontwerp tot de effectieve realisatie; de coördinatie en begeleiding van totaalprojecten;

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende (inclusief het ter beschikking stellen van activa (en dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan zaakvoerders en/of werknemers als manier om hen te verlonen) of andere verrichtingen en handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of ander deel van haar maatschappelijk doel of die nuttig zijn om dit doel te verwezenlijken. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijke of een samengaand doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Voormelde opsomming is enkel gegeven ten exemplatieven titel. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Artikel 5.- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (EUR 25.000,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven als volgt:

- door de vennootschap  CYMAR , voornoemd sub 1., ten belope van tweehonderd zesenveertig (246) aandelen, hetzij voor een bedrag van vierentwintigduizend zeshonderd euro (EUR 24.600,00), welke zij volledig heeft volstort in speciën;

- door de heer Callebaut, Steven, voornoemd sub 2., ten belope van 1 aandeel, hetzij voor een bedrag van honderd euro (EUR 100,00), welke hij volledig heeft volstort in speciën;

- door mevrouw Van Impe, Eline, voornoemd sub 3., ten belope van 1 aandeel, hetzij voor een bedrag van honderd euro (EUR 100,00), welke zij volledig heeft volstort in speciën;

- door de heer Van Impe, Johan, voornoemd sub 4., ten belope van 1 aandeel, hetzij voor een bedrag van honderd euro (EUR 100,00), welke hij volledig heeft volstort in speciën;

- door mevrouw De Vos, Ann, voornoemd sub 5., ten belope van 1 aandeel, hetzij voor een bedrag van honderd euro (EUR 100,00), welke hij volledig heeft volstort in speciën;

BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 5 augustus jongstleden afgeleverd bankattest, dat door de notaris in zijn dossier zal bewaard blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van vijfentwintigduizend euro (EUR 25.000,00). Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste zaterdag van de maand november, om 17 uur. Indien die dag een feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 14.- VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die tevens vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 15. AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Voor handelingen die een totaal bedrag van vijftigduizend euro (EUR 50.000,00) te boven gaan zal de vennootschap evenwel slechts geldig vertegenwoordigd zijn door het gezamenlijk optreden van twee zaakvoerders.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING  JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het erop volgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 30.- WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

- de vennootschap CYMAR, voornoemd, met als vast vertegenwoordiger de heer Herman Van Impe, wonende te 9450 Haaltert, Herenthout 115;

- de heer Johan Van Impe, voornoemd, Industrieel Ingenieur

- de heer Steven Callebaut, voornoemd, Master Toegepaste Economische Wetenschappen, die verklaren hun mandaat te aanvaarden en die eveneens verklaren dat niets zich hiertegen verzet. Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2016.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De verschijners verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Evenwel zal deze overname enkel gevolgen met zich meebrengen vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER EN KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB Partners Oudenaarde, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, ondernemingsnummer 0473.997.329, RPR Gent Afdeling Oudenaarde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

- voor eensluidend analytisch uittreksel 

Tegelijk neergelegd: uitgifte van de akte

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel ter vervulling van de wettelijke formaliteiten.

Ingmar De Kegel,

Notaris.

Coordonnées
CYMAR CONSTRUCT

Adresse
HERENTHOUT 115 9450 HAALTERT

Code postal : 9450
Localité : HAALTERT
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande