D & E HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D & E HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.642.492

Publication

03/09/2013
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 3 AUB, 2013

Griffie

1

1111(11 'IlI 1(I1 'llI l(1l Il( 1II (1llU'1I IIl

*13135571

Ondernerningsnr : o S 3 3.. t} 9

Benaming

(voluit) : D & E HOLDING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vijverweide 20, 9700 OUDENAARDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden váár Meester Johan DE BLAUWE, geassocieerd notaris te Oudenaarde, op dertien augustus tweeduizend dertien, dat er tussen :

1) De Heer GEIREGAT Dieter Angèle Marcel, geboren te Oudenaarde op 22 februari 1977, nationaal nummer 77.02.22-043.85; en zijn echtgenote

2) Mevrouw TAELMAN Els Rachel Jozefa, geboren te Oudenaarde op 29 juni 1977, nationaal nummer

77.06.29-202.05,

samen wonende te 9700 Oudenaarde, Vijverweide 20.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "D & E;

HOLDING",

De vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Vijverweide 20.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van:

de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor,

eigen rekening of voor rekening van derden, doch enkel voor zover de eventuele vergunningen, diploma's of,

erkenningen daartoe voorhanden zijn :

+ het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en/of organisaties, voornamelijk:

doch niet uitsluitend op vlak van management en consulting;

+ het waarnemen of laten waarnemen van bestuurdersfuncties en diensten die direct of indirect verband. houden met het voorgaande; deze diensten kunnen worden geleverd ingevolge een contractuele of statutaire, benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de klant. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd, om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap;

+ het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

+ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen en in het kader hiervan overgaan tot alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten; zoals onder meer het aankopen en verkopen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote. eigendom, het opschikken, het uitrusten, het valoriseren, het bouwen, het in erfpacht of opstal geven of nemen,: het verhuren, het in huur nemen, het onderverhuren, het ruiten, het verkavelen van onroerende goederen;

+ het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen en in het kader hiervan: overgaan tot alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, en in het; bijzondere het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, fondsen, enzomeer,

+ het verwerven en aan houden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te:

richten vennootschappen;

+ in het kader van voormelde verrichtingen kredieten aangaan bij een financiële instelling;

+ het borg stellen tot waarborg van zowel eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van; derden, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van de eigen; handelszaak;

+ het stellen van alle daden, zelfs deze welke eenmalig worden gesteld, welke eenvoudig bevorderend dan: wel nuttig zijn, nuttig zouden kunnen zijn, dan wel nuttig kunnen worden om het doel van der vennootschap eenvoudiger te realiseren, voor zover de gestelde daden niet strijdig zijn met wettelijke beschikkingen.

Het omschreven doel is derhalve indicatief en enumeratief, maar geenszins limitatief noch beperkend te;

_interpreteren._._.._.---------- ------------------. _ _-_ .._....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt NEGENTIENDUIZEND EURO (¬ 19.000,00).

Het is verdeeld in honderd negentig (190) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Het mandaat wordt afzonderlijk en bezoldigd waargenomen, tenware andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Van zodra er méér dan twee zaakvoerders zijn, dan vormen deze een college.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Aile kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard dan ook, zowel binnenlandse ais buitenlandse, of samengevat elke uitgave welke inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten faste van de vennootschap.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Een zaakvoerder, zo hij vrijwillig ontslag neemt, zal zijn voornemen tenminste drie maanden vooraf per aangetekende brief kenbaar moeten maken aan de algemene vergadering.

Tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt benoemd : de Heer GEIREGAT Dieter, voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Tot niet-statutair zaakvoerder worden benoemd voor onbepaalde duur : Mevrouw TAELMAN Els, voornoemd, die verklaart haar opdracht te aanvaarden.

ledere zaakvoerder is bevoegd om :

1) alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is;

2) de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar op de maatschappelijke zetel worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om 10u00, tenware andersluidende bepaling.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de tweede vrijdag van de maand juni om 10u00 gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Ten alle tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten inhoudt.

Ten alle tijde kan ook een buitengewone algemene vergaderingen worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen,

Evenwel kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders en, in voorkomend geval, van de commissarissen, de vaststelling van het salaris van de zaakvoerders en, in voorkomend geval, van de commissarissen, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders, het verlenen van kwijting overeenkomstig het artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen, de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name te besluiten tot ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerders om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het elgisch

Staatsblad

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni 2014 om 16u00, tenware andersluidende bepaling.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1/20ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende 1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd, Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of dooruitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.Het boekjaar gaat in op januari januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2013

Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de BTW-, belastings- en andere administraties, instellingen of secretariaten, alsook ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, met macht van indeplaatsstelling, aan burgerlijke BVBA BO.FI.BA, met zetel te 9700 Oudenaarde, Natemdries 23, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 19.08.2015 15444-0294-011
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 20.07.2016 16341-0176-011

Coordonnées
D & E HOLDING

Adresse
VIJVERWEIDE 20 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande