D & C CONSTRUCT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D & C CONSTRUCT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.809.608

Publication

03/06/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Het jaar tweeduizend vijftien;

Op achttien met

Te Geraardsbergen;

Voor mij, LAURENT RENS, Notaris met standplaats te Geraardsbergen;

VERSCHENEN:

1) De heer DAMILEANU Nicolae, nationaal nummer 75.11.23-425.52, geboren te Botosani (Roemenië) op 23 november 1975, wonende te 6042 Lodelinsart, Rue Paul Pastur 191.

2) De heer ECART Dan, nationaal nummer 69.09.25-629.36, geboren te Brasov (Roemenië) op 25' september 1969, wonende te 9300 Aalst, Assendries 122 bus 1,

3) De heer IFTIMOVICI Aurelian, nationaal nummer 85.02.27-475.29, geboren te Brasov (Roemenië) 27 februari 1985, wonende te 9300 Aalst Stationstraat 35 bus 31.

4) Mevrouw LOVISTEANU Cristina-Elena, nationaal nummer 85.07,14-442.02, geboren te Brasov

(Roemenië) op 14 juli 1985, wonende te 9300 Aalst, Stationsstraat 35 bus 31.

Die mij, notaris, verzochten bij authentieke akte de statuten vast te stellen van een COOPERATIEVE

VEN OOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID, die zij oprichten:

-onder de benaming van: "D&C Construct".

-met zetel te: 9300 Aalst, Stationsstraat 35 bus 31.

-en waarvan de leden hun aansprakelijkheid beperkt hebben tot het bedrag van hun inbreng en

bijgevolg zonder hun hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid,

Financiëel plan:

Voor het verlijden van deze akte hebben de oprichters mij, notaris, een financiëel plan overhandigd en

ondertekend, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden.

Kapitaal:

Het vaste gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op 18.550,00 euro, volledig geplaatst bij de oprichting

en vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De voomoemde verschijners verklaarden op het kapitaal in te schrijven als volgt:

-de Heer Iftimovici Aurelian voor 45 aandelen door inbreng van 2.790,00 euro;

-de Heer Damileanu Nicolae voor 5 aandelen door inbreng van 310,00 euro;

-de Heer Ecart Dan voor 5 aandelen door inbreng van 310,00 euro;

-Mevrouw Lovisteanu Cristina voor 45 aandelen door inbreng van 2.790,00 euro;

En verklaarden en erkennen dat aile aandelen volgestort zijn - gestort zijn tot beloop van 6.200,00 euro.

a) Inbreng in getd:

Het geheel van deze stortingen is gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij de bank BNP

Paribas Fortis NV onder nummer BE64 0017 5694 6852 geopend op naam van de vennootschap in

oprichting, zoals blijkt uit het attest dat aan ondergetekende notaris terstond is overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening

van derden of in samenwerking met derden:

De vennootschap heeft tot doel het bouwen, verbouwen, onderhouden, herstellen en restaureren van

alle soorten gebouwde onroerende goederen;

Het inrichten, restaureren, verbeteren en verfraaien van onroerende goederen;

Het schilderen, pleisteren, behangen van alle soorten gebouwen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va - .g RECHTBANK VAN

IEI111i~u~u~u~~uui~isw

1 ,81,5"

Ondernemingsnr:

Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel (volledig adres) :

Onderwerp(en) akte : Oprichting

~oo ~9 6023

D&C Construct

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Stationsstraat 35 bus 31 - 9300 Aalst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het plaatsen van scheidingen in gedroogd plaaster, van alle soorten thermische, akoestische en antivibratie isolaties;

Het plaatsen en demonteren van stellingen en van platdaken om werken uit te voeren;

Het aanleggen van aile soorten vloeren, van parketvloeren, houten vloeren, voltapijt, linoleum, tegelvloeren en vloeren in andere materies;

Het voegen van muren en vloeren, het verwezenlijken van thermische isolatiewerken, akoestische en anti-vibratie panelen, het plaatsen van zonnepanelen, antennes of andere inrichtingen in alle soorten gebouwen;

Het reinigen met stoom, het zandstralen en alle gelijkaardige werken aan buitenmuren van gebouwen; Het schilderen van metalen stellingen en geraamten;

Het aanbrengen of herstellen van ramen, vensters, deuren, poorten, luiken en alle andere toebehoren van gebouwen;

Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en groene ruimten;

Het uitbaten van een horecazaak, met inbegrip van drankgelegenheid; - verzorgen van feesten en recepties; - de organisatie, inrichting, uitbating van alle activiteiten van recreatieve, culturele, ontspannende aard zoals ondermeer tentoonstellingen, congressen, seminaries, podiumkunsten, vakbeurzen enzomeer, zonder dat deze opsomming beperkend weze; - groot en kleinhandel, in- en uitvoer, vervoer, productie, verwerking, bewerking, huur, verhuring, leasing van aile voorwerpen, toestellen, materialen, grondstoffen, , dranken, die op voormelde handelingen betrekking hebben; - de creatie, de realisatie, de inrichting, de installatie, het kopen, het verkopen, het verhuren, het beheer, het bestuur, de uitbating van horecavestigingen, te weten, café, dancing, bar, privé-club, snack-bar, tearoom, schouwburgzalen, disco-bars; deze opsomming is niet beperkend, aan- en verkoop van materiaal bestemd voor de uitbating van gezegde horeca vestigingen, alsmede alle activiteiten aangaande de levering van om het even welk product of dienst, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met voormelde activiteit.

In het algemeen alle werken van aannemers van bouwwerken in de breedste zin van die woorden, die de vennootschap zelf zal kunnen uitvoeren of laten uitvoeren door onder-aanneming.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij kan bijgevolg alle onroerende en roerende goederen en rechten dienstig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel aanwerven of huren en haar goederen tot zekerheid stellen van haar verbintenissen, dit alles in de breedste zin van die begrippen.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken worden in ondernemingen of vennootschappen die het zelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder, vereffenaar, mandataris of volmachtdrager in andere vennootschappen of ondernemingen.

a) De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie en ten hoogste vijf bestuurders. Zij worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

b) Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Voor het verstrijken van hun ambtsduur kunnen bestuurders alleen ontslagen worden door de algemene vergadering om wettige redenen. Zij zijn van rechtswege ontsiagnemend wanneer zij niet langer voldoen aan de vereisten gesteld voor het lidmaatschap in de vennootschap.

c) Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht am voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe bestuurder. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

d) Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders een door hen ondertekend uittreksel uit de akte die hun bevoegdheid vaststelt neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. In dit uittreksel moet in elk geval vermeld worden of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

a) De raad van bestuur is bevoegd tot aile handelingen van beheer en beschikking te besluiten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) De bestuurders kunnen niet zonder toestemming van de algemene vergadering besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de

, à 15_, i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap en/of vestiging van een hypotheek of tot rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan 5.000,00 euro.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen worden tegengeworpen aan derden, indien zij openbaar zijn gemaakt in het uittreksel van de akte van hun benoeming.

c) De raad van bestuur kan een bestuurder benoemen die geen lid hoeft te zijn van de vennootschap. De bestuurder is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap onder het toezicht en volgens de richtlijnen van de raad van bestuur aan dewelke verantwoording verschuldigd is.

a) De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

b) Aan een bestuurder kan de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat het dagelijks bestuur betreft opgedragen worden.

Zodra de vennootschap de wettelijke drempelbedragen overschrijdt of indien de algemene vergadering daartoe onverplicht besluit, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de vennootschappenwet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zij voeren de titel van commissaris-revisor. Een uittreksel van de akten betreffende de benoeming en de ambtsbeëindiging van de commissarissen wordt door toedoen van de bestuurders neergelegd en bekend gemaakt volgens artikel 12, paragraaf 1, 3° van de vennootschappenwet,

a) Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar start van 18 mei 2015, datum oprichting vennootschap, en eindigt op 31 december 2016.

a) Jaarlijks wordt van de nettowinst, dat is de te bestemmen winst van het boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies van de vorige boekjaren, een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk minimumkapitaal bereikt heeft.

b) Aan de vennoten kan vervolgens, op voorstel van de raad van bestuur, uit de netto winst van het boekjaar een rente op het gestorte bedrag van hun aandelen toegekend worden.

c) Jaarlijks wordt verder de winst onder de vennoten verdeeld of het verlies aan hen omgeslagen naar evenredigheid van hun inbreng, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De winst kan evenzeer geheel of deels worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het minimumkapitaal vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

d) Het bedrijfsoverschot, na aftrek van de bedrijfskosten, lasten, afschrijvingen, reserves en, in voorkomend geval de rente toegekend zoals hierboven vermeld, mag ook worden uitgekeerd onder de vorm van een ristorno aan de vennoten naar verhouding van de verrichtingen welke zij met de vennootschap hebben gedaan. Deze verhouding wordt voor het opmaken van de jaarrekening vastgesteld door de raad van bestuur.

e) De betaling wordt gedaan op het tijdstip en op de wijze bepaald door de raad van bestuur binnen

een jaar na de algemene vergadering die tot uitkering heeft besloten.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zeventien op de eerste maandag

van de maand juli om 20.00 uur.

Met eenparigheid van stemmen worden aks eerste bestuurders benoemd:

1° de heer Damileanu Nicolae

2° de heer Ecart Dan

3° mevrouw Lovisteanu Cristina-Elena

4° de heer Demir Üner

hier aanwezig, die bevestigen dat de uitoefening van hun functie hun niet verboden is inzonderheid

krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en

die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden. Deze zijn gezamenlijk bevoegd de

vennootschap te vertegenwoordigen.

Vervolgens komt de Raad van Bestuur samen en benoemt tot voorzitter de heer Demir Oner die de

vennootschap alleen kan vertegenwoordigen.

fi " .\

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Belast met het dagelijks bestuur wordt benoemd de heer Demir Oner, die voor wat dit bestuur aangaat,

de vennootschap alleen kan verbinden.

En dat de heer Demir üner, nationaal nummer 81.11,30-163.36, geboren te Lokeren op 30

november 1981, wonende te 9420 Erpe Mere, Bloemenstraat 8, optredend in de hoedanigheid van

bestuurder, het dagelijks bestuur van de vennootschap zal waarnemen voor de contacten met de

administratie.

Waarvan akte;

Opgemaakt en verleden op plaats en datum zoals in de aanhef vermeld;

Na voorlezing en integrale toelichting, hebben de comparanten met mij, Notaris, getekend.

Volgen de handtekeningen.

Neergelegd ter registratie.

Voor beredeneerd uittreksel.

Bestemd tot bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte oprichting en bankattest.

Notaris Laurent RENS.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
D & C CONSTRUCT

Adresse
STATIONSSTRAAT 35, BUS 31 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande