D & C WHEELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D & C WHEELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.836.006

Publication

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.01.2014, NGL 24.02.2014 14048-0208-008
18/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 12.01.2013 13008-0497-008
27/03/2012
ÿþMal 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iflhlIUIII20 111111111+ IV

*1

NEERGELEGD

.1 5 MAMT 2012

RECHTBANK VAN KOOPHAN nL tit GENT

' Ondernemingsnr : 0838.836.006

Benaming

(voluit) : D&C-Wheels

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kamerijkstraat 47 te 9041 Gent

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

' Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 27/09/2011 gehouden ten zetel werd met

éénparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf 27/09/2011 het ontslag te aanvaarden ais zaakvoerder van de Heer Du Chau Walter, wonende in de Broekstraat 4 Bus 001 te 9255 Buggenhout.

Getekend,

De Heer COENS Davey,

Zaakvoerder

Srtaatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/09/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

ASod z1 a"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111 11111 11111 11111 11111 11111 11111 11111 1111 1111

" 11136393

NEERGELEGD

Z 9 AU6. 2011

RECHT11iF~ K VAN KOOPHA\M_IeÍ`E GENT

r Ondememingsnr : OB 4?-.>-36 "

Benaming

(voluit) : DeeC WHEELS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kamerijkstraat 47 te 9041 Gent (Oostakker)

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op drieëntwintig augustus tweeduizend en elf, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie; dat daarbij opgericht werd een vennootschap met als:

-1/ Vennoten: a/ de heer COENS Davey Margaretha Adhemar , geboren te Gent op 26 juni 1989, ongehuwd, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Kamerijkstraat, 47;

b! de heer DU CHAU Walter Rene, geboren te Zandbergen op 13 oktober 1956, thans niet gehuwd,

wonende te 9255 Buggenhout, Broekstraat 4 Bus 0001;

-2/ Rechtsvorm: De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

-3/ Benaming: Zij draagt de benaming DAC Wheels.

-4/ Zetel: De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 9041 GENT (Oostakker), Kamerijkstraat, 47.

-5/ Duur. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

-6/ Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 18.600,00 Euro zegge achttienduizend zeshonderd Euro. Het is vertegenwoordigd door 186 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 186.

De heer COENS Davey verklaart in te schrijven in geld voor 13.900,00 Euro op 139 aandelen en hij betaalt ieder aandeel thans af voor de helft zegge 6.950,00 Euro en aan hem worden 139 aandelen toegekend, genummerd van nummer 1 tot en met nummer 139.

De heer DU CHAU Walter verklaart in te schrijven in geld voor 4.700,00 Euro op 47 aandelen en hij betaalt ieder aandeel thans af voor de helft zegge voor samen 2.350,00 Euro en aan hem worden 47 aandelen toegekend, genummerd van nummer 140 tot en met nummer 186.

Er werd in totaal 9.300,00 Euro afbetaald en gedeponeerd overeenkomstig de wet bij VDK Spaarbank NV te Gent die een bankattest heeft afgeleverd. Het nog niet volstort bedrag van de aandelen van de oprichters bedraagt negenduizend driehonderd Euro (9.300,00 Euro).

-7/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Tussenpersoon in de handel;

Groot- en kleinhandel, de import en export, de productie en de werkplaats voor grote en kleine herstellingen, van:

-motorvoertuigen voor personen- en goederenvervoer, van vrachtwagens, lichte vrachtwagens en van autobussen, trekkers en opleggers; materieel, welke ook, dit is ondermeer: machines voor land - en tuinbouw, kranen, bulldozers, wegenbouwmaterieel, aannemersmaterieel, etc.; -moto's, bromfietsen, snorfietsen, rijwielen, hybride vervoermiddelen en dergelijke; - aanhangwagens, mobilhomes, caravans, campingcars, en gocarts; - boten, zeilboten, pleziervaartuigen, jachten en alle tuigen die op en onder het water bewegen of gebruikt worden;

-van vliegtuigen, watervliegtuigen, hefschroefvliegtuigen, ULM's en dergelijke toestellen;

-van machines, materieel en rollend materieel in het algemeen, al dan niet aangedreven met alternatieve energie, in de ruimste zin van het woord. Dit alles zowel nieuw als tweedehands.

-kteinhandel in rookwaren en eetwaren in het algemeen;

-takeldienst,

-de handel in vloeibare brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante artikelen;

-garagehouder hersteller; carrossier - hersteller;





r . ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

-service station en carwash,

Onder herstellingen zijn ondermeer te verstaan: alle werken aan mechanische, elektrische en elektronische onderdelen, het demonteren en monteren ervan.

De productie en handel in alle materialen, halffabrikaten en producten in het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten, en zo wel de groot- als de kleinhandel ervan. Dit alles nieuw of tweedehands, geheel of ten dele, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met of zonder toeleveranciers, onderaannemers of in coordinatie met onderaannemers, zowel als commissionair, makelaar, handelsagent, onderagent, inspecteur of vertegenwoordiger uitgevoerd.

Het organiseren van lessen, cursussen, colloquia, seminaries, en het geven van adviezen in verband met vernoemde activiteiten.

Het optreden als expert in al zijn aspecten, dit is zowel gerechtelijk als in opdracht van private ondernemingen, dit zijn bij wijze van voorbeeld zowel verzekeringsmaatschappijen, bedrijven, advocaten, architecten, als particulieren.

Verhuring van roerende goederen in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals onder meer het ter beschikking stellen van voertuigen.

Het uitvoeren van alle administratieve taken, en secretariaatswerken in het algemeen, zoals ondermeer tele secretariaat. Het geven van lessen en advies in het algemeen. Het organiseren van beurzen.

Alle immobiliën activiteiten, ondermeer aankoop, verkoop, verhuring, promotie, valorisatie en oprichting van onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als in hoedanigheid van makelaar, alsmede alle financiële of commerciële verrichtingen die ermee verband houden. Het beheer van een onroerend patrimonium. Het optreden als syndicus van gebouwen.

Vermelde elementen in het doel van de vennootschap gelden alleen voor deze activiteiten waarvoor de vennootschap, in casu de vennoten of medewerkers de nodige activiteitsattesten zullen kunnen afleveren, en dit alles volgens de alsdan geldende wettelijke bepalingen

Het optreden als beheerder, bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, manager en crisismanager in andere vennootschappen.

Raadgever en consultant in het algemeen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen.

De vennootschap mag aile financiële, industriële, burgerlijke, commerciële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, overname, fusie, opslorping, splitsing, of op een andere wijze, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Zij kan zich tevens borg stellen voor derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

-8/ De jaarvergadering: Ieder jaar, de TWEEDE VRIJDAG VAN DECEMBER om 10 uur 's voormiddags en voor het eerst in het jaar tweeduizend en twaalf moet een jaarvergadering gehouden worden. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven. Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is,

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

Bijeenroeping: De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Toezenden van stukken: Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten warden ter beschikking gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming: De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

-9/ Stemrecht  Voorwaarden voor toelating tot de vergadering: Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen door de aanwezige vennoten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Verdaging jaarvergadering: Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing niet betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht: De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen: De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

-10! Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Voor zover de wet het toelaat en in de mate dat de wet het toelaat kunnen in uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, de besluiten van de zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechteriijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bevoegdheden zaakvoerder:

1/ Bestuursbevoegdheid. De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er maar één zaakvoerder is zal hij het bestuur alleen voeren. Ingeval er echter twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

2/ Vertegenwoordigingsbevoegdheid. Is er slechts één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn vertegenwoordigt ieder zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Benoeming van zaakvoerder.

Er wordt beslist het aantal zaakvoerders momenteel te bepalen op twee.

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor een onbepaalde duur de heren COENS Davey en DU CHAU Walter, beide oprichters voornoemd van de vennootschap.

-11/ Boekjaar: Het boekjaar begint op EEN JULI en eindigt op DERTIG JUNI van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op dertig juni tweeduizend en twaalf. Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

-12/ Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

Over de bestemming van het overige beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. Wordt hieromtrent geen overeenkomst bereikt, dan wordt de winstlof verlies automatisch overgedragen naar volgend boekjaar. Evenwel moeten de wettelijke beperkingen worden nageleefd inzake winstverdeling. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de, jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wel of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

-13/ Vereffeningssaldo: Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn Op dezelfde wijze verdeeld.

Voorbehouden -14/. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en aile activiteiten ondernomen sinds 1 juli 2011 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bi) beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

aan het Belgisch Staatsblad -15/ Volmachten: De bvba Fggermont Boekhouding Fiscaliteit te 8520 Kuurne, Pieter Vinckestraat, 89, 0423.958.690 RPR Kortrijk of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte

-uittreksel van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge Getekend, Christine Callens, notaris

Op de laatste blz. van Luik 8 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/04/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

: Ondernemingsnr : 0838.836.006

Benaming

(voluit) : D & C Wheels

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9041 GentlOostakker, Kamerijkstraat 47

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING - DOELSUITBREIDING -

ONTSLAG ZAAKVOERDER - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door meester Harold POPPE, notaris te Gent op 10 april 2015,

neergelegd ter publicatie, voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen;

heeft genomen

Eerste beslissing  Naamswijziging

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "Afrebo" en de statuten

dienovereenkomstig te wijzigen

Tweede beslissing - Zetelverplaatsing

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9000 Gent, Afrikalaan 26 en de

statuten dienovereenkomstig aan te passen,

Derde beslissing  Ontslag zaakvoerder

De vergadering beslist de heer Davey Coens, geboren te Gent op 26 juni 1989, rijksregistemummer

890626-103,58, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Kamerijkstraat 47, te ontslaan als zaakvoerder.

Vierde beslissing  Benoeming zaakvoerder

De vergadering beslist de heer DENIZLI Oktay, geboren te Gent op zestien februari negentienhonderd

tweeënzeventig (nationaal nummer 720216 083-90), wonende te 9041 Oostakker (Gent), Koraalwortetstraat 17,

te benoemen als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur. Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Vijfde beslissing  ontslag voorlezing verslag

De vergadering ontslaat eenstemmig de Voorzitter van lezing van het verslag van de zaakvoerder houdende,

uiteenzetting van de rechtvaardiging van de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel en van de

aangehechte balans.

De vennoot, voornoemd, erkent een kopij ontvangen te hebben van dit verslag en er kennis van te hebben.

Het verslag van de zaakvoerder met aangehechte balans per 31 maart 2015 zal worden neergelegd ter+

griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Zesde beslissing - doelsuitbreiding

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van volgende tekst aan

de statuten

- Algemene bouwondememing, ondermeer alle afbraakwerken, sloop-en ontmantelingswerken in hoofd- of

onderaanneming

- Reinigen van het interieur van allerlei gebouwen kantoren, fabrieken, nijverheidsgebouwen,

werkplaatsen, woningen allerlei commerciële gebouwen, appartementsgebouwen, en zo verder;

Het uitvoeren van grond  en graafwerken, alsmede het trekken en leggen van allerhande leidingen

alsmede de aansluitingen ervan;

- Slopen;

- Bouwrijp maken van terreinen;

boorwerken;

- Bouw van tunnels, bruggen, viaducten en dergelijke;

- Bouw van rioleringen;

- Aanleggen van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten en zo verder;

Leggen van leidingen voor het vervoer en distributie van elektrische energie;

- Onderneming voor de installatie van elektrische bedradingen en toebehoren;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

13 APR. 2015

(r~ TBANK VAN If~~AN17~L. TE GL" iuT

ammen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Aanleggen van waterdistributienetten en rioleringen;

- Bouw van civieltechnische werken voor elektriciteit en telecommunicatie;

- Uitvoeren van baggerwerken;

- Uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties;

- Onderneming voor het monteren van niet- zelfvervaardigde metalen;

- Toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking en zo verder);

- Overige reiniging van gebouwen; industriële reiniging;

- Dakwerkzaamheden;

- Waterdichtingswerken van muren;

- Bouw van autowegen en wegeniswerken;

- Bouw van sierschouwen en open haarden;

- Uitvoeren van metselwerken in het algemeen;

- Chapewerken;

- Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen;

- Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie;

- Aannemer van sanitaire installaties;

- Isolatiewerken;

- Loodgieterswerk;

- Stukadoorswerk;

- Schrijnwerk;

- Schilderen van gebouwen in het algemeen;

- Industriële schilderwerken;

- Gevelreiniging;

- Restaureren van bouwwerken;

- Groot en/of kleinhandel in bouwmaterialen, algemeen assortiment;

- Groot en/of kleinhandel, verhuur, van wegenbouwmachines en bouwmaterieel;

- wegeniswerken en herbestratingen;

- metaalbouw, las- en montagewerken in het algemeen;

- Aanneming van algemene elektriciteitswerken en verkoop van elektrische benodigdheden;

- Het plaatsen van ramen en deuren in gebouwen;

- Handel in onroerend goed voor eigen rekening;

- Bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden;

- Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed;

- Beheer van residentiële gebouwen;

- Handel in onroerende en roerende goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden;

- Tussenpersoon in de handel;

- Verhuur van containers en sorteren van alle afval,

Zevende beslissing -- Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Harold Poppe alle machten om de gecoordineerde '

tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de

bevoegde rechtbank van kcophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

Achtste beslissing -- Machtiging aan zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

H, POPPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

- Expeditie van de akte Statutenwijziging;

- Verslag van de zaakvoerder met aangehecht Balans;

- Coördinatie der Statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
D & C WHEELS

Adresse
KAMERIJKSTRAAT 47 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande