D-VAST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D-VAST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.947.069

Publication

10/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111.1j11#1j11,1j1Il là

be a Bi Stz

Oudenaard

2 7 FEB. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 056. 9~~, O (..9

Benaming

(voluit) : D-VAST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tenabele 3, 9681 Maarkedal (Nukerke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden v66r Meester Nathalie Hombrouckx, geassocieerd notaris te Oudenaarde, op; 26 februari 2014 dat er door 1J de heer D'HONDT Ignace Georges Marc, geboren te Oudenaarde op 29 oktober 1952, wonende te 9681 Maarkedal (Nukerke), Tenabele 3, 21 Mevrouw D'HONDT Nele Lies Marcella,° geboren te Oudenaarde op 01 oktober 1978, wonende te 9700 Oudenaarde, Burgschelde 24 bus 301, en 3J Mevrouw D'HONDT Eefje Jeanne Francine, geboren te Oudenaarde op 06 oktober 1983, wonende te 9700. Oudenaarde, Stationsstraat 31 bus 102, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "D-VAST".

De vennootschap is gevestigd te 9681 Maarkedal (Nukerke), Tenabele 3. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Vlaanderen of tweetalig Brussel, met inachtneming van de taalwetgeving, bij

besluit van de zaakvoerders. Iedere verplaatsing van de vennootschapszetel zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door de zorgen van de zaakvoerder(s). De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft in België en in het buitenland tot doel :

De vennootschap zal de vermogens van roerende en onroerende goederen mogen beheren, aankopen,: verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen. Alsmede alle; handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. Zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, burgerlijke,: handels, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking, hebben op het bereiken van het maatschappelijk doel.

Aanneming van algemene bouwwerken en oprichten van gebouwen en woningen voor alle gebruik en in de. ruimste zin;

Het aannemen en uitvoeren van alle soorten bouw, verbouwing- en veranderingswerken;

Onderneming voor industriebouw, bouwwerken, dakwerken, gevelwerken, en alle werkzaamheden in ver-, band met het optrekken en oprichten van gebouwen, inbegrepen pleister- en voegwerken, dakbedek kingswerkzaamheden, stukadoorswerken, metsel- en bezettingswerken, betegelingswerken, betonwerken,. bevloeringswerken, schilder en behangwerken, loodgieterij en schrijnwerkerij, alsmede alle werkzaamheden die; betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of op de coordinatie van deze voltooiingwerken in de mate dat zij door onderaannemers uitgevoerd worden.

Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de'

° onroerende goederen. .

Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de, aankoop, verkoop, verhuur, verdeling en verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen.

De aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstellen de vernieuwing van kunstwerken en' gebouwen en dit in de meest uitgebreide zin.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële; tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen die*

Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

een zelfde gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zou zijn tot de verwezenlijking van haar doel,

Alle handelingen en activiteiten die voorafgaandelijk een goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstantie vereisen, zijn uitdrukkelijk uitgesloten.

De vennootschap kan deelnemen in, of zich op een andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag tevens een functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering met inachtneming der vereisten voor statutenwijziging.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERDDUIZEND EURO (¬ 300.000,00), Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort in speciën voor een bedrag van ¬ 60.000,00, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door nv BNP Panbas Fortis te Brussel op 24 februari 2014, Het saldo dient te worden volgestort op beslissing van de zaakvoerder(s).

Het openstaand saldo beloopt op tweehonderd veertigduizend euro (E 240.000,00), en is verschuldigd door 1) de Heer D'HONDT Ignace, voornoemd, voor vierduizend achthonderd euro (¬ 4.800,00), 2) Mevrouw D'HONDT Nele, voornoemd, voor honderd zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 117.600,00), en 3) Mevrouw D"'RONDT Eefje, voornoemd, voor honderd zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 117.600,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, Het mandaat wordt afzonderlijk en onbezoldigd waargenomen, tenware andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Van zodra er méér dan twee zaakvoerders zijn, dan vormen deze een college. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard dan ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave welke inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Een zaakvoerder, zo hij vrijwillig ontslag neemt, zal zijn voornemen tenminste drie maanden vooraf per aangetekende brief kenbaar moeten maken aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om ;

1) alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezen-lijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is;

2) de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of

door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of

meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar op de

maatschappelijke zetel worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om 10u00, tenware

andersluidende bepaling.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag om 10u00

gehouden,

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de

vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel

stemmen als aandelen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op op de eerste vrijdag van de maand juni 2015 om 10u00,

tenware andersluidende bepaling

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1/20ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1/1Ode) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar

verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene , vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 .van het Wetboek van Vennootschappen

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2014.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan,

De bevoegdheid om één of meer vereffenaar(s) aan te duiden berust bij de algemene vergadering. Werd(en) er geen vereffenaar(s) benoemd, dan word(t)(en) de zaakvoerder(s) geacht op te treden als vereffenaar(s). De vereffenaar(s) treedt/treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank is overgegaan lot de bevestiging van zijn/hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaar(s) alle waarborgen van rechtschapenheid bied(t)(en), De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar(s) eventueel gesteld heeft/hebben tussen zijn/hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. De vereffenaar(s) moeten) tijdens de zevende en de dertiende maand na de inveref- feningstelling verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Het batig saldo van de vereffening zal, na de betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan van de verdeling van de ' activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel. De rechtbank kan van de vereffenaar(s) alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Tot niet-statutair zaakvoerder worden benoemd voor onbepaalde duur

De Heer D'HONDT Ignace, voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

Zijn mandaat wordt onbezoldigd waargenomen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening van de vennootschap zijn aangegaan sedert 03 januari 2014 onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid~

Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de BTW-, belastings- en andere administraties, instellingen of secretariaten, alsook ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, met macht van indeplaatsstelling, aan burgerlijke naamloze vennootschap FISCOVAN, met zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóár de formaliteit van Registratie overeenkomstig het artikel 173 van het Wetboek Registratierechten.

Getekend door Nathalie Hombrouckx- geassocieerd notaris te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd : Expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

31/07/2015
ÿþrit

Voor-

behouder aan het Belgisct Staatsbla

Mod Word 11.1

'1~ I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

118111111111181111111

*15110949*

Gent

Afdeling Oudenaarde

20 JUL 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0546.947.069

Benaming

(voluit) : D-VAST

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tenabele 3 te 9681 Maarkedal (Nukerke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel op dd. 01/03/2014, blijkt volgende:

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om Parallel BVBA, vast vertegenwoordigd door mevrouw D'hondt Nele, te benoemen als zaakvoerder vanaf 0110312014, die Ni deze haar mandaat aanvaardt. Haar mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden en voor onbepaalde duur.

Aldus opgesteld te Maarkedal (Nukerke) op 0110312014.

D'hondt Ignace,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en~ bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
D-VAST

Adresse
TENABELE 3 9681 NUKERKE

Code postal : 9681
Localité : Nukerke
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande