D.A.P. EEMAN PATRICK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.A.P. EEMAN PATRICK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.659.966

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 24.07.2014 14348-0038-011
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 19.07.2012 12320-0015-010
14/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301107*

Neergelegd

10-02-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : D.A.P. EEMAN PATRICK

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9570 Lierde, Nieuwe Wijk 20

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Michel OLEMANS op negen februari tweeduizend en elf dat:

De Heer EEMAN Patrick, geboren te Aalst op vijf januari negentienhonderd vierenzestig, echtgescheiden,

wonende te 9570 Lierde, Nieuwe Wijk 20 een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht.

BENAMING

D.A.P. EEMAN PATRICK

ZETEL

9570 Lierde, Nieuwe Wijk 20

KAPITAAL  ONDERSCHRIJVING

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd

door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van

één/honderste (1/100ste) van het kapitaal.

De oprichter heeft op alle aandelen ingeschreven

Hij verklaart en erkent dat alle aandelen volstort zijn ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00

EUR) en dat deze som thans ter vrije beschikking is van de vennootschap.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van

Vennootschappen voorafgaandelijk deze, op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap

in oprichting bij KBC BANK op zeven februari tweeduizend en elf onder rekeningnummer BE14 7370 3266

3983.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor rekening

van derden,

- Het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie, het verlenen van beheersbijstand ; raadgevingen in de medische, paramedische, veterinaire, paraveterinaire en farmaceutische sector ;

- Het uitbouwen van eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie ;

- Het verschaffen van geneesmiddelen en de terhandstelling van verzorgingsproducten en

dierenvoeders en allerlei benodigdheden dienaangaande ;

- Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten ;

De vennootschap zal alle financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de diergeneeskunde. De vennootschap laat de vennoot toe de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefend specialisme op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar bepaalde termijn.

Enkel dierenartsen ingeschreven op de Lijst van de Orde der Dierenartsen kunnen tot zaakvoerder worden benoemd.

0833659966

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder van de vennootschap voor de duur van de vennootschap : de heer Patrick Eeman, die hierbij zijn mandaat aanvaardt.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de betrokken zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is. Zijn bevoegdheden kunnen ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen.

Het gedwongen ontslag van de statutaire zaakvoerder gaat in onmiddellijk na het besluit van de algemene vergadering.

De niet-statutaire zaakvoerders worden door de Algemene Vergadering, met gewone meerderheid van stemmen benoemd en ontslagen.

De benoeming en de beëindiging van het mandaat van zaakvoerder worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, respectievelijk van een dito uittreksel uit de akte, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerders of werkende vennoten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit of instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder, zelfs indien deze handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

DE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni om twintig uur, in de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING.

Het boekjaar neemt een aanvang op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op éénendertig december van ieder jaar wordt een inventaris en jaarrekening opgemaakt en worden de boeken afgesloten.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Voor zover de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is, stelt het bestuur bovendien een verslag op,  jaarverslag genoemd, waarin het rekenschap geeft van haar beleid ; dit verslag bevat de commentaren, informaties en toelichtingen die vermeld zijn in het Wetboek van Vennootschappen.

De eventuele commissaris(sen) stellen met het oog op de jaarvergadering een omstandig schriftelijk verslag op;  controleverslag genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in het Wetboek van Vennootschappen. WINSTVERDELING.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal minstens vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering meer geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

a. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

b. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degenen, aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

ONTBINDING - VEREFFENING

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, wordt de vereffenaar benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt zijn bevoegdheden, zijn vergoeding, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerders.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde één of meer vereffenaars ontslaan of benoemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van dergelijke benoeming door de rechtbank van koophandel.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de oprichting om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

De verrichtingen door de verschijner in naam van de vennootschap in oprichting gedaan en aangegaan, zullen aanzien worden als gedaan zijnde in naam en voor rekening van de vennootschap. De verschijner-oprichter verklaart bij deze die verrichtingen te bekrachtigen.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Michel OLEMANS

Tegelijk neergelegd :

- Expeditie van de oprichtingsakte dd. 9/02/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 28.07.2015 15363-0438-010

Coordonnées
D.A.P. EEMAN PATRICK

Adresse
NIEUWE WIJK 20 9570 ST-MARIA-LIERDE

Code postal : 9570
Localité : Deftinge
Commune : LIERDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande