D.C. BEHEER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : D.C. BEHEER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 859.658.936

Publication

05/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.08.2014, NGL 29.08.2014 14521-0220-023
19/03/2014
ÿþ"MY

Mad Word 11.1

; i t_l ,, . ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

N i 1131110

Ondernemingsnr : 0859.658.936 Benaming

(voluit) : D.C. Beheer

(verkort)

NEERGELEGD

- 5 MAART 20%

RECHTBANK VAN KOOPHANDlefiffi@ENT

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Waterlelielaan 1, 9032 Wondelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER EN VOORZITTER

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van de venootschap dd. 18 februari 2014 blijkt het volgende:

De raad van bestuur benoemt de heer Guy De Clercq, wonende te 9032 Gent (Wondelgem), Woestijnegoedlaan 16, met ingang op heden, tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, die aanvaardt.

De raad van bestuur benoemt de heer Guy De Clercq, wonende te 9032 Gent (Wondelgem), Woestijnegoedlaan 16, met ingang op heden, tot voorzitter van de raad van bestuur, die aanvaardt.

Getekend

Guy De Clercq

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/03/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

KI EER 17-

gommé

2 7 Fa 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHMI.Re4.. TE GENT

bet

aa

Be Star

Ondememingsnr : 0859.658.936

Benaming (voluit) : GE Holdings

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : Waterlenelaan 1

9032 Gent (Wondelgem)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Wijziging maatschappelijke benaming - Statutenwijziging - Ontslag - Benoeming

Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met', zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op zeventien februari tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dat der, buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren;. beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in "D.C. Beheer'.

NUMMERING VAN DE AANDELEN

De vergadering beslist over te gaan tot het nummeren van de aandelen van 1 tot 1.000.

INVOEGING VAN DE MOGELIJKHEID TOT HET UITGEVEN VAN SOORTEN VAN AANDELEN

De vergadering beslist om de mogelijkheid van de uitgifte van soorten van aandelen in te voegen in de statuten. SCHRAPPING VAN DE VERWIJZINGEN NAAR AANDELEN AAN TOONDER

De vergadering beslist om alle bepalingen in de statuten betreffende aandelen aan toonder te schrappen. INVOEGING VAN DE MOGELIJKHEID TOT HET AANSTELLEN VAN EEN DIRECTIECOMITÉ

De vergadering beslist om de mogelijkheid aan de raad van bestuur te verlenen om een directiecomité aan te stellen als volgt:

"De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden." WIJZIGING VAN DE EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De vergadering beslist om de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap te wijzigen als'° volgt:

"De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de; vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer; de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

hetzij door de gedelegeerd bestuurder, zijnde een lid van de raad van bestuur aan wie de vertegenwoordigingsmacht werd overgedragen, alleen handelend;

hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek -van vennootschappen, kan de vennootschap tevens vertegenwoordigd worden, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door de leden van dit directiecomité, alleen of samen handelend, zoals besloten door de raad van bestuur.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht."

WIJZIGING VEREFFENINGSPROCEDURE

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

r ,

Voor-abehoisden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering beslist om de vereffeningsprocedure te wijzigen en tevens de mogelijkheid in te voegen om de vennootschap in één akte te ontbinden, dit alles in overeenstemming met de huidige bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, als volgt:

"De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaar(s), hun bezoldiging alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de ' vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschrever'i door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen."

AANNEMING NIEUWE VERSIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de bestaande statuten integraal te vervangen door een nieuwe versie om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten en met het huidig Wetboek van vennootschappen.

De tekst van deze statuten luidt als volgt: (bij uittreksel)

Awr ikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "D.C. Beheer".

' Deze naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV" worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9032 Gent (Wondelgem), Waterlelielaan 1.

De zetel van de vennootschap mag, bij besluit van de raad van bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van de bestuurders.

De raad van bestuur kan, in België of in het buitenland, administratieve zetels, bedrijfszetels, agentschappen, bijKantoren en dochtervennootschappen oprichten.

Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande of nog op te richten maatschappijen.

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coordineren.

Zij kan eveneens aile obligaties, kasbons of andere roerende waarden onder eender welke vorm, verwerven.

Zij stelt zich bovendien tot doel:

- brevetten en concessies te verwerven en deze uit te baten;

- het verlenen van ondersteuningsdiensten ten behoeven van het management en ondernemingen;

- het beheren van aandelenportefeuilles;

het verlenen van bedrijfsadviezen, reclameadviezen, marketing, bedrijfsvoering, produkt-innovaties;

- het selecteren, trainen en opleiden van personeelsleden ten behoeve van ondernemingen;

- studiebureau inzake administratie en algemene organisatie;

- de handel in onroerende goederen en commissiehandel, het promoten van bouwprojecten, de verhuur van alle

roerende en onroerende eigendom, verhuur en renting van rollend materieel;

- onderneming voor het in leasing nemen en geven van voertuigen en onderneming voor het in leasing nemen

en geven van gebouwen.

De vennootschap kan functies van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen. Zij mag alle roerende en

onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar

doel, en dit in de meest ruime zin, Zij mag kredieten verstrekken aan derden of voor hen garant staan,

Het doel kan enkel gewijzigd worden bij een besluit van een buitengewone algemene vergadering gehouden ten

overstaan van een notaris.

Artikel 4: Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt één miljoen negenhonderd tachtig duizend euro (¬ 1.980.000,00),

vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 1.000.

De vennootschap kan soorten van aandelen uitgeven.

Artikel 8: Aard van de effecten

De aandelen zijn en zullen altijd op naam blijven, zelfs als ze volledig volgestort zijn.

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het eigendomsrecht van de aandelen wordt bepaald door een inschrijving in-het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit, register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd,

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan effectenhouder overhandigd.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm,

ln geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na iedere wijziging. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

Artikel 14: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden, zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering. De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters verkiezen.

Artikel 20: Bestuur

Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Een rechtstreekse of onrechtstreekse beschikken over, vervreemding of overdracht onder enige vorm van de financiële activa van de vennootschap of van een belangrijk deel van de andere activa van de vennootschap, of van enig belang daarin (hierbij inbegrepen maar niet beperkt tot een pand, een hypotheek of het toekennen van een zekerheid in het algemeen) is onderworpen aan de voorafgaande unanieme goedkeuring van de aandeelhouders van de vennootschap.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Adviescomité - directiecomité

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "dagelijks bestuurder";

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 21: Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer' de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

- hetzij door de gedelegeerd bestuurder, zijnde een lid van de raad van bestuur aan wie de

vertegenwoordigingsmacht werd overgedragen, alleen handelend;

hetzij, binnen de grenzen' van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen.

r e

Voor-

behoaden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

-:ebehóisden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap tevens vertegenwoordigd worden, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door de leden van dit directiecomité, alleen of samen handelend, zoals besloten door de raad van bestuur.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Artikel 26: Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om dertien uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats cp de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering neemt kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele commissaris, bespreekt de jaarrekening en hecht er haar goedkeuring aan, zij verleent - bij aparte stemming - kwijting aan de ' bestuurders en eventuele commissaris, gaat over tot de herbenoeming of tot de vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en eventuele commissaris en neemt alle besluiten in verband met de andere punten die voorkomen op de agenda.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door de raad van bestuur. In geval van nalatigheid van de raad zullen de oproepingen tot voormelde vergaderingen uitgaan van de commissaris, indien zij bestaan.

Artikel 30: Toelating - Depot -

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone ' brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering.

De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Artikel 35: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 39: Boeklaar - Jaarrekening- Controleverslaq

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar,

Op het einde van elk boekjaar, maakt de raad van bestuur een inventaris op, als ook de jaarrekening volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de ° resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is, dient de raad van bestuur bovendien een verslag op te stellen, "jaarverslag" genoemd, waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Het verslag bevat de commentaren, inlichtingen en toelichtingen die vermeld zijn in het Wetboek van Vennootschappen, voor zover die van toepassing is.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhandigt het bestuur de stukken opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen, met het jaarverslag aan de eventuele commissaris.

De eventuele commissaris stelt, met het oog op de jaarvergadering, een omstandig schriftelijk verslag op ' "controleverslag" genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in het Wetboek van Vennootschappen. Tenminste vijftien dagen voor de jaarvergadering mogen de aandeelhouders, de houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de venncotschap werden uitgegeven, op de zetel van de vennootschap kennis nemen van: de jaarrekening, in voorkomend geval, de geconsolideerde jaarrekening, de lijst van de aandeelhouders die hun aandeel niet volledig hebben volgestort met vermelding van hun aantal en hun woonplaats, de lijst van de openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van , vennootschappen die de portefeuille uitmaken, het eventueel jaarverslag en verslag van de commissaris. De jaarrekening en de voormelde verslagen worden gezonden aan de houders van aandelen op naam, tezelfdertijd als de oproeping. Iedere effectenhouder heeft het recht kosteloos een exemplaar te bekomen van de hiervoor vermelde stukken overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen, na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer.

Wanneer de vennootschap, naast de bij het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, het jaarverslag en de jaarrekening hetzij in hun geheel of in verkorte versie, op een andere wijze verspreidt, dan dient dit te gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 40: Wettelijke reserve - bestemming van de winst - dividend

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd vooraf genomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt kiemomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd, Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur,

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Artikel 45: Benoeming van vereffenaar(s1

Op de laatste blz., van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 1.1

Voor-

v ':Ibehotden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaar(s), hun bezoldiging alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter . bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de; vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de , vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 46: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van' de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze:

bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij ' vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden,

- het eventueel saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden,

ONTSLAG BESTUURDERS

' De vergadering beslist ontslag te verlenen aan alle bestuurders in hun hoedanigheid van bestuurder van de

vennootschap, met ingang vanaf heden, zijnde:

de heer DE CLERCQ Guy Hendrik Mario;

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLERCQS", met als vaste

vertegenwoordiger de heer DE CLERCQ Guy Hendrik Mario;

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FINIMAX", met als vaste

vertegenwoordiger de heer VERBAERE Eric Marcel Magdalena Leon Cornelis;

- de heer VERBAERE Eric Marcel Magdalena Leon Comelis, voornoemd.

BENOEMING BESTUURDERS

De vergadering besluit te benoemen tot bestuurders van de vennootschap voor een termijn van zes jaar, die

eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019:

- de heer DE CLERCQ Guy Hendrik Mario;

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLERCUS", waarvoor ais vaste vertegenwoordiger zal optreden : de heer DE CLERCQ Guy;

mevrouw HUYSMAN Sophie Maria Stephanie, geboren te Gent op 11 mei 1966, gedomicilieerd en verblijvende te 9032 Gent (Wondelgem), Woestijnegoedlaan 16;

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FINIMAX", waarvoor ais vaste vertegenwoordiger zal optreden : de heer VERBAERE Eric.

Hun mandaat is onbezoldigd, voor wat betreft de vennootschappen CLERCUS en FINIMAX en is bezoldigd

voor wat betreft de andere twee bestuurders  natuurlijke personen.

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "DE DEYNE, VERHOEYE ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", afgekort

'DDV', met maatschappelijke zetel te 9920 Lovendegem,

KORT EINDEKEN 25, 809.489.744, RPR Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij aile private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de 81W-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van het proces-verbaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 20.09.2013 13588-0163-023
23/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.09.2012, NGL 19.10.2012 12612-0098-023
05/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

I P. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

llI! ll I IIIIIIIINI IIII IMIII

*15020137*

NEE'. GELEGD

2 2. --01- 2015

REbHTBANK VAN

KOOPHA1TE GENT

Ondernemingsnr : 0859.658.936

Benaming

(voluit) : D.C. Beheer

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Waterlelielaan 1, 9032 Wondelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap dd 31 december 2014 blijkt dat de bvba FINIMAX, met maatschappelijke zetel te 9230 Wetteren, Korte Bergstraat 2, BTW 8E0450.905.785,, vast vertegenwoordigd door de heer Eric VERBAERE, wonende te 9860 Moortsele, Hoek ter Hulst 31, ontslag heeft genomen als bestuurder met onmiddellijke ingang.

Er wordt niet in vervanging voorzien.

Getekend

Guy De Clercq

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11353-0086-023
26/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.10.2010, NGL 20.10.2010 10584-0209-021
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.09.2009, NGL 23.10.2009 09825-0137-020
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 28.07.2008 08522-0112-019
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 26.07.2007 07480-0392-021
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 23.06.2006, NGL 26.07.2006 06541-3841-016
12/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.06.2005, NGL 07.07.2005 05443-3785-019
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 20.07.2016 16345-0127-023

Coordonnées
D.C. BEHEER

Adresse
WATERLELIELAAN 1 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande