D.C. PROJECTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.C. PROJECTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 417.823.243

Publication

25/03/2014
ÿþmod 11.1

be!

a

Bf Sta

11111INII 111111 ~I YII

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

8

~,._._.~.,,_......... . .

~~~~~E~E~ D

...-, ...~,.~..~:.:..,.,~-,~,,,.,...~..,~

12 11A0 2014

RE~ ~~lK VAN

KOOPt~ s _L TE GGr-RiT,

e

Ondernemingsnr : 0417.823.243

Benaming (voluit) : I.G.D. VANDEN BULCKE

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V. o.v.v, B.V.B.A,

Zetel: Woesfijnegoedlaanló

9032 Gent (Wondelgem)

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - BEVESTIGING VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DIVERSE

STATUTENWIJZIGINGEN- AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Uit het proces-verbaal verleden op 17 februari 2014 voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE; NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "I.G.D. VANDEN BULCKE", met maatschappelijke zetel te 9032 Gent (Wondelgem),? Woestijnegoedlaan 16, ondernemingsnummer 0417.823.243, RPR Gent, is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING.

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in "D.C. Projects".

BEVESTIGING VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL. De vergadering neemt kennis en bevestigt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van 9032 Gent; (Wondelgem), Hoevestraat 1 naar 9032 Gent (Wondelgem), Woestijnegoedlaan 16, ingevolge de beslissing van de zaakvoerder de dato 20 mei 2006, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 juni 2006 daama, onder nummer 06094284.

WIJZIGING INZAKE DE UITOEFENING VAN DE AAN DE AANDELEN VERBONDEN RECHTEN IN GEVAL VAN SPLITSING VAN DE EIGENDOM VAN AANDELEN IN BLOTE EIGENDOM EN VRUCHTGEBRUIK. De vergadering beslist om een regeling inzake de uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten in tel voeren in geval van splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik door; schrapping van het huidige artikel 29 van de statuten en vervanging van het huidige artikel 6 en 7 van del statuten door een nieuw artikel 6 dat zal luiden als volgt:

`De algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten, kan! het maatschappelijk kapitaal verhogen of verminderen.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst worden aangeboden aan de vennoten, naar{ evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd gedurende een termijn van; tenminste vijfoen dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De algemene; vergadering bepaalt de inschrijvingsprijs waartegen, en de periode tijdens dewelke, het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend,

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan; de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en; vruchtgebruik, zal het hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van; zijn voorkeurrecht.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Indien de algemene vergadering beslist om een uitgiftepremie te vragen, dient deze volledig volgestort te worden bij de inschrijving en geboekt te worden op een onbeschikbare reserverekening die slechts kan worden verminderd of weggeboekt door een besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze die vereist is voor de wijziging van de statuten. De uitgiftepremie zal in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden uitmaken_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bij vermindering van het geplaatst kapitaal moeten de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk worden behandeld!'

Tevens beslist de vergadering dienaangaande om een nieuw artikel 9 van de statuten aan te nemen, waarvan de tekst luidt als volgt:

"Ten aanzien van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. Indien een aandeel aan verschillende personen toebehoort of indien de aan een aandeel verbonden rechten verdeeld zijn over meerdere personen, mag de zaakvoerder de uitoefening van de eraan verbonden rechten opschorten totdat één enkele persoon als vennoot is aangewezen ten aanzien van de vennootschap, zonder dat hierdoor afbreuk mag worden gedaan aan de rechten die krachtens de wet worden toegekend aan diegene die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft."

WIJZIGING OVERDRACHTSREGELING AANDELEN.

De vergadering beslist om de regeling inzake overdracht van de aandelen te wijzigen door vervanging van de huidige tekst van artikelen 11 en 12 van de statuten door de hierna volgende tekst:

"A. ALGEMENE BEPALINGEN

De aandelen zijn niet vrij overdraagbaar, behoudens hetgeen vermeld onder punt G hierna.

De overdrachten en overgangen van aandelen van de vennootschap worden onderworpen aan de bepalingen van dit artikel.

Te allen tijde kan evenwel, met instemming van aile vennoten, worden afgeweken van de toepassing van de in dit artikel beschreven voorschriften inzake de overdracht en overgang van aandelen.

Met "overdracht" en "overdragen" wordt hierna bedoeld: de verkoop, aankoop, optieverlening of optieneming, ruil, afstand, inbreng in een vennootschap, overdracht op gelijk welke wijze, al dan niet ten bezwarende titel, het in betaling aanvaarden of in betaling geven, het in pand geven of in pand aanvaarden, het vestigen van vruchtgebruik, alsook in het algemeen elke daad van beschikking en elke transactie of overeenkomst die een onmiddellijke of toekomstige overdracht van aandelen van de vennootschap tot voorwerp heeft of die aandelen op enige wijze met een zakelijk recht bezwaart, met dien verstande dat elke overdracht van aandelen van de vennootschap door overlijden buiten de definitie van "overdracht" of "overdragen" valt, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

De controle-wijziging binnen een vennoot-rechtspersoon wordt met overdracht gelijkgesteld  waarbij "controle" of "controleren" betekent, de controle (hebben), rechtstreeks of onrechtstreeks, over een vennootschap, in de zin van artikel 5 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen -.

Al de betekeningen die geschieden in uitvoering van dit artikel dienen te gebeuren via kennisgeving, Met "kennisgeving" wordt bedoeld: een schrijven verstuurd aan de geadresseerde naar zijn laatste aan de vennootschap gemeld adres, per aangetekende post (met bericht van ontvangst) dat uitwerking zal hebben de eerste werkdag volgend op de postdatum, tenzij de vennoot aan wie de kennisgeving wordt gedaan afstand doet van deze bepaling door aanvaarding van een eenvoudig schrijven.

B. OVERDRACHTEN ONDER LEVENDEN

Behoudens de vrije overdrachten vermeld onder punt G hierna, is iedere overdracht van aandelen onder levenden onderworpen aan een voorkooprecht, aan een goedkeuringsrecht, aan een volgrecht en aan een volgplicht.

Algemeen

De vennoot die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wil overdragen moet de zaakvoerder(s) hierover per kennisgeving inlichten, met vermelding van het aantal aandelen dal hij wenst over te dragen, de prijs zoals hierna bepaald, de identiteit van de kandidaat ovememer en alle andere voorwaarden van de overdracht (de "kennisgeving van de overdrager").

Voorkooprecht

Binnen de vijftien dagen na de kennisgeving van de overdrager moet de zaakvoerders) alle andere vennoten (de "andere vennoten") per kennisgeving verwittigen van de geplande overdracht, daarbij volledig en nauwkeurig de gegevens, vervat in de kennisgeving van de overdrager, weergeven en hen vragen of zijn hun voorkooprecht wensen uit te oefenen (de `kennisgeving van de zaakvoerder(s)").

De andere vennoten beschikken aldus over een voorkooprecht dat dient uitgeoefend te worden uiterlijk dertig dagen na de kennisgeving van de zaakvoerder(s). Het voorkooprecht dient uitgeoefend te worden per kennisgeving gericht aan de zaakvoerder(s), met vermelding van het aantal aandelen dat men wenst te verkrijgen.

De andere vennoten kunnen tevens voor het beëindigen van de voornoemde termijn uitdrukkelijk afzien van de uitoefening van hun voorkooprecht.

Wanneer er geen antwoord wordt gegeven binnen de voornoemde termijn, wordt dit gelijkgesteld met een uitdrukkelijk afzien van het voorkooprecht.

Indien het totaal aantal aandelen waarvoor het voorkooprecht wordt uitgeoefend, groter is dan het aantal aandelen dat te koop wordt aangeboden, zullen de aandelen worden toegekend onder de andere vennoten in verhouding tot hun deelname in het kapitaal,

Indien de andere vennoten hun voorkooprecht niet uitoefenen of indien het aantal aandelen waarop deze vennoten hun voorkooprecht uitoefenen lager ligt dan het aangeboden aantal aandelen, worden de andere



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



vennoten geacht integraal aan hun voorkooprecht te verzaken en kan de kandidaat-overdrager het geheel van' het aangeboden aantal aandelen overdragen aan de kandidaat overnemer mits deze het hierna vernielde volgrecht respecteert en/of de hierna vermelde goedkeuring heeft bekomen.

Volgrecht

De kandidaat-overdrager(s) kan/kunnen slechts tot de geplande overdracht van de meerderheid van de aandelen (controlewijziging) overgaan, indien hij/zij vooraf van de kandidaat-ovememer(s) een schriftelijke verbintenis heeft/hebben bekomen, waarbij deze kandidaat-ovememer(s) er zich toe verbind(t)(en) de aandelen die de andere vennoten wensen over te dragen, mee over te nemen aan dezelfde prijs en voorwaarden als deze die gelden tussen de kandidaat-overdrager(s) en de kandidaat-ovememer(s).

De hierboven vermelde schriftelijke verbintenis dient door de kandidaat-overdrager gevoegd te worden bij de kennisgeving van de overdrager, voorzien bij de start van de voorkoopprocedure,

In de kennisgeving van de zaakvoerder(s) zal aldus eveneens worden gevraagd aan de overige vennoten of z1, mochten zij hun voorkooprecht niet uitoefenen of mocht het aantal aandelen waarop de andere vennoten hun voorkooprecht uitoefenen lager ligt dan het aangeboden aantal aandelen, hun volgrecht wensen uit te oefenen. De andere vennoten beschikken aldus over een volgrecht dat dient uitgeoefend te warden binnen dezelfde termin als waarbinnen zij hun voorkooprecht kunnen uitoefenen en aldus uiterlijk dertig dagen na de kennisgeving van de zaakvoerder(s).

Het volgrecht dient eveneens uitgeoefend te worden per kennisgeving gericht aan de zaakvoerder(s).

ln geval een of meerdere vennoten te kennen hebben gegeven hun volgrecht uit te oefenen, verbindt/verbinden de kandidaat-overdrager(s) er zich toe om de aandelen van deze vennoten, samen met zijn/hun eigen aandelen over te dragen aan de kandidaat ovememertegen dezelfde prijs en aan dezelfde voorwaarden.

Volgplicht

Elke vennoot verbindt er zich onherroepelijk toe om de totaliteit van zijn aandelen mee over te dragen aan een kandidaat-ovememer, tegen dezelfde prijs en aan dezelfde modaliteiten als de aandelen van de kandidaat-overdrager, indien (cumulatief)

- Het voorkooprecht niet of niet op alle aangeboden aandelen werd uitgeoefend (voorrang voorkooprecht);

- De voorgenomen overdracht, dan wel de uitgebreide overdracht ingevolge de uitoefening van het volgrecht, betrekking heeft op aandelen die minstens 75% van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en de kandidaat-ovememer schriftelijk bevestigd heeft zijn bod tot alle aandelen te willen uitbreiden;

- de kandidaat-ovememer een bona fide derde is en dus geen met één van de kandidaat-overdrager(s) verbonden persoon is en er geen andere band van afhankelijkheid (commercieel of relationeel) met dezen is. ln de kennisgeving van de overdrager, voorzien bij de start van de voorkoopprocedure, dient de kandidaat-overdrager te vermelden of hij al dan niet een beroep wenst te doen op de volgplicht.

Wordt op de volgplicht een beroep gedaan en werd het voorkooprecht niet of niet volledig uitgeoefend binnen de voorziene termijnen, dan zullen de aandelen van alle vennoten met volgplicht, samen met de eigen betrokken aandelen van de kandidaat-overdrager overgedragen worden aan de kandidaat ovememer tegen dezelfde prijs en aan dezelfde voorwaarden.

Goedkeuring

Aandelen kunnen enkel worden overgedragen aan een derde, mits deze wordt goedgekeurd door de andere vennoten zoals hierna bepaald.

Daartoe vragen de zaakvoerder(s) aan de andere vennoten, in de kennisgeving van de zaakvoerder(s), of zij de derde als vennoot van de vennootschap aanvaarden, mochten zij hun voorkooprecht niet uitoefenen of mocht het aantal aandelen waarop de andere vennoten hun voorkooprecht uitoefenen lager liggen dan het aangeboden aantal aandelen, en mochten ze hun volgrecht niet uitoefenen.

Om te warden aanvaard, moet de kandidaat ovememer de unanieme goedkeuring krijgen van de andere vennoten die vennoot blijven (en aldus hun volgrecht niet uitoefenen vooral hun aandelen).

Be weigering dienen de weigerende vennoten de betrokken aandelen over te nemen, pro rata hun aandelenbezit, onverminderd het recht van de niet weigerende vennoten om eveneens pro rata hun aandelenbezit, aandelen over te nemen, dit alles onder voorbehoud van andersluidende overeenkomst tussen de weigerende en niet weigerende vennoten.

De vennoten die zich moeten uitspreken over de aanvaarding van de kandidaat-ovememer als vennoot hebben het recht om gezamenlijk zelf een kandidaat-ovememer voor te stellen.

De kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aandelen aan de mede-vennoten of deze derde-overnemer te verkopen.

C.OVERGANGEN BIJ OVERLIJDEN

De overgang van aandelen wegens overlijden wordt beheerst door dezelfde regels inzake voorkoop en goedkeuring als deze die gelden voor de overdracht onder de levenden, in de zin van vorige bepaling B, met dien verstande:

- dat elke voorkoopgerechtigde vennoot die van zijn voorkooprecht gebruik wenst te maken, de zaakvoerder(s) daarvan in kennis dient te stellen binnen de dertig (30) dagen nadat hij door de zaakvoerder(s) in kennis werd gesteld van het overlijden van de vennoot; en

- dat de prijs waartegen het voorkooprecht zal worden uitgeoefend, zal worden bepaald overeenkomstig hetgeen vermeld in punt D hierna.

Bij weigering ontvangen de rechthebbenden van de overleden vennoot de waarde van de aandelen vastgesteld zoals hierna bepaald, Is dit niet gebeurd binnen de drie maanden na de weigering tot goedkeuring, dan gaan deze aandelen geldig over op de erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot.

D. PRIJSBEPALING





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Bij overdracht onder levenden te bezwarenden titel gebeurt de afkoop in toepassing van het voorkooprecht, aan" de prijs en de voorwaarden uitgebracht door de kandidaat-ovememer, behoudens hetgeen hierna bepaald. Bij overgang ingevolge overlijden gebeurt de afkoop aan de waarde zoals door de partijen bepaald in onderling overleg.

Bij gebrek aan akkoord za! de prijsbepaling worden vastgesteld door één deskundige aangesteld door partijen in gezamenlijk overleg, of bij gebreke, op verzoek van de meest gerede partij, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarde zetel van de vennootschap gevestigd is.

Dezelfde prijsbepaling wordt toegepast bij uitoefening van het voorkooprecht naar aanleiding van een overdracht onder de levenden, te kostelozer titel, in geval van rui! (al dan niet met opleg), inbreng (in een vennootschap, een onverdeeldheid, enzovoorts), afstand, uitonverdeeldheidtreding, inbetalinggeving, inpandgeving of eender welke andere transactie waarbij de tegenprestatie niet bestaat uit geld.

E. EIGENDOMSOVERDRACHT

De eigendomsoverdracht van de aandelen en ingenottreding ervan vindt plaats bij en na de betaling van de volledige prijs. De ovememende vennoot verkrijgt vanaf de eigendomsoverdracht van de overgedragen aandelen het geheel van de rechten aan die aandelen verbonden, met inbegrip van de dividenden die eventueel zullen worden uitgekeerd op de winst van het lopende boekjaar.

F. SANCTIES

Onverminderd andere sancties van gemeen recht en onverminderd hetgeen hierna in de laatste alinea overeengekomen wordt, kunnen zowel de vennootschap als de benadeelde vennoten de nietigheid vorderen van elke overdracht die heeft plaatsgehad met miskenning van de bepalingen van dit artikel 10.

Naleving van de verplichtingen waarin artikel 10 voorziet zal kunnen afgedwongen worden zowel ten aanzien van de overdrager als ten aanzien van de kandidaat-ovememer.

Bij miskenning van het volgrecht, verbindt de overdrager er zich bovendien toe om de aandelen van de begunstigden van het volgrecht die dit wensen, aan te kopen en dit aan honderdvijfentwintig procent (125 %) van de prijs en voor het overige aan dezelfde voorwaarden ais deze waaraan de overdrager de aandelen met miskenning van het volgrecht heeft overgedragen.

Een vennoot wiens rechten bedongen in huidig artikel 10 worden miskend (de "benadeelde vennoot"), en indien de nietigheid niet werd gevorderd door de vennootschap kan er evenwel voor opteren enkel aanspraak te maken op schadevergoeding, ln dat geval zal de vennoot die aandelen overdraagt met miskenning van bepaalde rechten een forfaitaire en onverminderbare schadevergoeding verschuldigd zijn aan de benadeelde vennoot ten belope van vijfentwintig procent (25 %) van de prijs waaraan de aandelen werden overgedragen, vermenigvuldigd met het aantal aandelen van de benadeelde vennoot, één en ander onverminderd het recht van de benadeelde vennoten op vergoeding van hun werkelijke schade die dit forfait te boven gaat.

G.VRIJE OVERDRACHTEN

Vrij zijn alle overdrachten van aandelen 1) door een vennoot aan een verbonden rechtspersoon waarmee wordt bedoeld, een rechtspersoon die controle in de zin van artikel 5 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen uitoefent over de vennoot of die door de betrokken vennoot gecontroleerd wordt, alsmede 2) elke overdracht door een vennoot-rechtspersoon aan haar hoofdaandeelhouder-natuurlijke persoon, zij het op voorwaarde dat:

- de kandidaat-overdrager door middel van kennisgeving, ten minste 7 (zeven) dagen voorafgaand aan de overdracht de andere vennoten hiervan inlicht, met alla nuttige gegevens;

- Een verklaring van de kandidaat-ovememer wordt toegevoegd waarin deze zich ertoe verbindt om de betrokken aandelen terug over te dragen aan de kandidaat-overdrager ingeval de band van controle, die een voorwaarde is voor de vrije overdracht, wegvalt;

- Een verklaring van de kandidaat-overdrager wordt toegevoegd waarin deze zich ertoe verbindt de betrokken aandelen terug over te nemen van de kandidaat-ovememer ingeval de band van controle, die een voorwaarde is voor de vrije overdracht, wegvalt."

BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER.

De vergadering beslist om de heer De Clercq, Guy Hendrik Mario, gedomicilieerd en verblijvende te 9032 Gent, Woestijnegoediaan 16, te benoemen tot statutair zaakvoerder, met ingang vanaf heden.

WIJZIGING INZAKE DE VERTEGENWOORDIGING OP DE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering beslist om de wijze van vertegenwoordiging op de algemene vergadering te wijzigen door een nieuw artikel 24 aan te nemen, waarvan de tekst luidt als volgt:

I"Iedere vennoot kan per brief, fax of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om zich op de algemene vergadering te laten vertegenwoordigen. De lasthebber moet geen vennoot zijn.

De zaakvoerder mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat z1 minstens drie werkdagen váárde algemene vergadering op de in de oproeping aangeduide plaats worden neergelegd." WIJZIGING VEREFFENINGSPROCEDURE.

De vergadering beslist om de vereffeningsprocedure te wijzigen en tevens de mogelijkheid in te voegen om de vennootschap in één akte te ontbinden, dit alles in overeenstemming met de huidige bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, als volgt:

in geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders'

van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de

vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen

opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

!n afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van

de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen."

AANNEMING NIEUWE VERSIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de bestaande statuten integraal te vervangen door een nieuwe versie om ze in

overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten en de vigerende wetgeving. De tekst van

deze statuten luidt ais volgt (bij uittreksel):

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de

naare "D.C. Projects".

Deze naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de

afkorting "BVBA" of, ln het Frans, door de woorden 'société privée à responsabilité limitée" of de afkorting

"SPRL" worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9032 Gent (Wondelgem), Woestijnegoedlaan 98.

De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig

landgedeelte van België. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de

vennootschap in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en

in het buitenland op te richten.

Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel: kopen en verkopen van gronden en eigendommen, het laten oprichten van

gebouwen en alles wat er rechtstreeks en onrechtstreeks mede in verband staat.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke wijze mogen

deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel

nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk

doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

handelingen mogen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houdend met

haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht en begint te werken vanaf de datum van de

neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtendertigduizend euro (¬ 38.000,00). Het is verdeeld in duizend

vijfhonderd (1.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 8: Aard van de aandelen - register van aandelen

De aandelen zijn altijd op naam.

Op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Het register bevat:

1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsook het aantal van de hem toebehorende aandelen;

2. de aanduiding van de gedane stortingen;

3. de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer of hun gevolmachtigden, ingeval van overdracht onder de levenden; door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende, ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 13: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien jij tevens vennoot is.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

C. Voor- ' behouden mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderhaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

statutaire zaakvoerder

De heer De Clercq, Guy Hendrik Mario, geboren te Gent op 20 juli 1964, is als enige statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen.

Artikel 14: Bevoegdheden van de zaakvoerder

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Artikel 15: Vergoedingen

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat,

Artikel 17: Tegenstrijdig belang

Indien een zaakvoerder bij een verrichting of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks, een tegenstrijdig belang heeft in de zin van artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen, dienen de wettelijke bepalingen en formaliteiten nageleefd te worden.

Artikel 18: Controle

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. In de mate dat de wet deze verplichting oplegt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren en die de titel van commissaris dragen.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen, mits eerbiediging van de wettelijke procedure,

Bij ontstentenis van commissarissen wanneer de wet het vereist, of wanneer alle commissarissen zich in de onmogelijkheid bevinden hun taak uit te voeren, roept de zaakvoerder onmiddellijk de algemene vergadering bijeen om in hun benoeming of vervanging te voorzien.

Artikel 19: Taak van de commissarissen

De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle verrichtingen van de vennootschap, Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Er wordt hun ieder semester door de zaakvoerder een staat overhandigd waarop de actieve en passieve toestand van de vennootschap wordt samengevat.

De commissarissen kunnen zich bij de uitoefening van hun taak, op hun kosten, doen bijstaan door aangestelden of andere personen voor wie zij instaan.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 20: Samenstelling en bevoegdheden

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de vennoten. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, zelfs voor de afwezigen of zij die Tegenstemden.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent hij alle bevoegdheden van de algemene vergadering uit. Hij kan die niet overdragen.

Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid doch verliest dan het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschappen met beperkte aansprakel ijkheid, behalve wanneer de aandelen in die vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Artikel 21: Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand september om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden. Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Artikel 22: Bijeenroeping

De zaakvoerder of, in voorkomend geval, de commissaris roept de algemene vergadering bijeen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen véér de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Elk jaar wordt tenminste één algemene vergadering gehouden waarvan de agenda tenminste de volgende punten vermeldt: in voorkomend geval, de bespreking van het jaarverslag en het verslag van de commissaris, de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening en de bestemming van de netto-winst, de kwijting aan de zaakvoerder en in voorkomend geval de commissaris, en in voorkomend geval, de benoeming van een zaakvoerder en/of commissaris,

De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien alle vennoten aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

Artikel 23: Toelating

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen v66r de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

Artikel 27: Stemrecht

leder aandeel geeft rechtop één stem.

TITEL V. JAARREKENING . WINSTVERDELING

Artikel 30: Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 april van elk jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. In de mate dat de wet dit vereist, stelt de zaakvoerder tevens een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals van de verdere informatie voorgeschreven door de wet.

Artikel 31: Goedkeuring van de jaarrekening

De jaarvergadering hoort in voorkomend geval het jaarverslag en het verslag van de commissaris en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit, bij afzonderlijke stemming, over de kwijting aan de zaakvoerders en de commissarissen. Deze kwijting is slechts geldig indien de balans noch weglatingen, noch valse vermeldingen bevat die de werkelijke toestand van de vennootschap verbergen, en, wat betreft handelingen strijdig met de statuten, slechts wanneer deze speciaal in de oproeping werden aangeduid.

De zaakvoerder draagt er zorg voor dat de jaarrekening, het jaarverslag en de overige door de wel vermelde documenten binnen dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening bij de Nationale Bank van België worden neergelegd.

Artikel 32: Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van -het gestorte,-of-indien-dit- hogeris;-van-het-opgevraagde-kapitaal,-vermeerderd met-alle-reserves-die-volgens-de Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

iit ior-behouden aan het Belgisch Staatsblad

r`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320' van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 33: Betaling van dividenden

De uitbetaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats door de zaakvoerder vastgesteld. TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 34: Ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Alarmbelprocedure

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet de zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig de wettelijke voorschriften,

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Voortbestaan  ontbindingsprocedure

De vennootschap blaft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 35: Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel'ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité,

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 36: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in I mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. TITEL VII. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 37: Woonstkeuze

leder in het buitenland gedomicilieerde zaakvoerder, directeur en vereffenaar doet voor de duur van zijn opdracht woonstkeuze op de zetel van de vennootschap, waar hem dagvaardingen en betekeningen betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor zijn bestuur, geldig kunnen worden gedaan met uitzondering van de oproepingen die zullen gebeuren overeenkomstig deze statuten.

De vennoten zijn verplicht de vennootschap kennis te geven van elke verandering van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht keuze van woonplaats te hebben gedaan in hun vroegere woonplaats.

Artikel 38: Wettelijke bepalingen

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling."

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE DEYNE, VERHOEYE ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", afgekort

'DDV', met maatschappelijke zetel te 9920 Lovendegem,

KORT EINDEKEN 25, BTW BE

809A89.744, RPR Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij aile private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van het proces-verbaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor- 3 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 04.09.2013, NGL 22.10.2013 13636-0344-012
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.09.2012, NGL 19.10.2012 12615-0274-011
19/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 17.09.2011, NGL 10.10.2011 11579-0578-011
18/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 22.10.2010, NGL 05.11.2010 10604-0217-011
13/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 20.09.2009, NGL 03.11.2009 09847-0018-011
13/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 30.09.2008, NGL 05.11.2008 08809-0266-011
10/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 20.09.2007, NGL 01.10.2007 07763-0371-013
29/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 16.09.2006, NGL 27.09.2006 06803-0001-012
21/10/2005 : GE122581
05/10/2005 : GE122581
23/09/2004 : GE122581
06/10/2003 : GE122581
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 30.06.2015, NGL 28.08.2015 15572-0500-011
27/09/2002 : GE122581
26/09/2001 : GE122581
10/11/2000 : GE122581
01/01/1996 : GE122581
01/01/1993 : GE122581
21/09/1991 : GE122581
22/06/1989 : GE122581
01/01/1986 : GE122581

Coordonnées
D.C. PROJECTS

Adresse
WOESTIJNEGOEDLAAN 16 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande