D.C. TRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.C. TRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.235.655

Publication

17/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0465235655 Benaming

(voluit) DC TRANS

(verkort) :

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

-7 la.

AFDELGIetieNDERMONDE

RI!,1131119 1

V, beh, aat Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9170 Sint-Gillis-Waas, Kwakkel 6/A

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN- REGIME ARTIKEL 537 W.I.B. - AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Bart Fiutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 27 maart 2014 dat door de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DC TRANS, met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Kwakkel 6A, ondememingsnummer 0465.235.655, met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen genomen werden;

EERSTE Besluit  Kennisname van het verslag van de buitengewone algemene vergadering.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 5 maart 2014 die beslist heeft tot toekenning van een tussentijds dividend door onttrekking aan de belaste reserves en de overgedragen winst en dit in het kader van artikel 537 W.I.B. voor een brutobedrag van 121.000,00 euro, op welk dividend door de vennootschap de liquidatiebonus ten belope van 12.100,00 euro wordt betaald.

TWEEDE Besluit Kapitaalverhoging door inbreng in speciën

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen door inbreng in speciën ten bedrage van 108.900,00 euro, zijnde het netto-dividend dat werd toegekend bij besluit van voormelde bijzondere algemene vergadering, om het aldus te verhogen van 18.600,00 euro tot 127.500,00 euro, te onderschrijven en volstorten door de huidige vennoten de Heer De Cock Luc en Mevrouw Polfliet Daisy, a rato van hun respectievelijk aandelenbezit, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. ,

DERDE Besluit Inschrijving en volstorting

De vergadering stelt vast dat er zich niets verzet tegen de inschrijving door genoemden de Heer De Cook Luc en Mevrouw Polfliet Daisy, a rato van hun respectievelijk aandelenbezit, nadat deze verklaard en bevestigd hebben:

A) volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en de statuten van de vennootschap;

B) op deze kapitaalverhoging in te tekenen zoals voorzegd in de agenda.

ATTEST

De inschrijvers erkennen dat de kapitaalverhoging gebeurde door een storting in geld, a rato van hun aandelenbezit, op een bijzondere rekening nummer BE45 0882 6475 1589 bij BELFJUS Bank geopend ten name van de vennootschap, blijkens het attest, afgegeven door genoemde instelling op 24 maart 2014, welk attest werd overhandigd aan de instrumenterende notaris.

VlERDE Besluit  Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris bij akte vast te stellen, dat de kapitaalverhoging door inbreng in geld volledig werd gerealiseerd..

VIJFDE Besluit  Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten

Volgende wijziging wordt doorgevoerd in de statuten om ze aan te passen aan de voormelde besluiten:

Artikel 5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst:

«Artikel 5 Kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 127.500,00 euro, Het is verdeeld in 100 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde."

ZESDE Besluit  Aanpassing statuten aan Wetboek van Vennootschappen

De vergadering beslist de statuten te herwerken onder andere om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen die voorafgaan en met de veranderde wetgeving en om ze te updaten door vervanging van de volledige tekst van de statuten zonder wijziging van de naam, boekjaar, zetel, datum van de jaarvergadering en zonder inhoudelijke wijziging van de bepalingen met betrekking tot het bestuur.

Aldus luidt de nieuwe tekst van de statuten als volgt

"HOOFDSTUK I. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming DC TRANS

Artikel 2. - Zetel

De vennootschap heeft haar zetel in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde te 9170 Sint-Gillis-Waas, Kwakkel 6k De zetel kan zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel 3. - Doel

De vennootschap heeft als doel:

Het vervoer van goederen en personen, zowel nationaal als internationaal, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden..

verhuur van voertuigen met chauffeur met maximum acht plaatsen plus chauffeur.

Het uitbaten van een taxibedrijf en luchthavenvervoer.

Zij mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, assooiatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

ARTIKEL DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

De vennootschap zal niet ontbonden worden door het overlijden, onbekwaamverklaring of kennelijk onvermogen van één der vennoten en evenmin door een verklaring van één of meer vennoten, dat zij niet langer tot de vennootschap willen behoren. Behoudens ontbinding door de rechter is de ontbinding van de vennootschap slechts mogelijk door een besluit van de algemene vergadering, genomen met een drie/vierde meerderheid der stemmen die ten minste vijfenzeventig ten honderd van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

HOOFDSTUK Il: KAPITAAL  AANDELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 5: KAPITAAL

Het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 127.500,00 euro. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

ARTIKEL 6: KAPITAALS VERHOGING

Het kapitaal van de vennootschap mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering onder de voorwaarden, vereist voor een geldige statutenwijziging.

Ingeval van een kapitaalsverhoging waarop in geld wordt ingeschreven, moeten de nieuwe aandelen eerst worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van vijftien dagen, te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht Op de aandelen waarop niet door de vennoten werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door andere personen mits instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten.

ARTIKEL 7: AARD VAN DE AANDELEN

Alle aandelen zijn op naam.

ARTIKEL 8: ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

Elk aandeel is ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel en aile rechten verbonden aan het aandeel kunnen slechts uitgeoefend warden indien één enkele eigenaar per aandeel is aangeduid.

Aandelen waarop een vruchtgebruik is gevestigd zullen in het register van aandelen worden ingeschreven op naam van de vruchtgebruiker en op naam van de naakte eigenaar. De rechten verbonden aan zulke aandelen zijn geschorst zolang geen gemeenschappelijke lasthebber is aangeduid.

Alle aandelen die in pand gegeven zijn zullen in het register van aandelen ingeschreven blijven op naam van de eigenaar. Alleen de stemrechten, verbonden aan zulke aandelen mogen door de eigenaar verder uitgeoefend warden.

ARTIKEL 9: REGISTER

In de zetel wordt een register van aandelen gehouden dat de juiste benaming van elke vennoot, van het getal van de hem toebehorende aandelen en van zijn gedane stortingen bevat.

Elke vennoot of elke derde belanghebbende mag kennis nemen van dit register.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL 10: TEGENSTELBAARHEID VAN DE OVERDRACHT

De overdrachten of verervingen van aandelen worden eveneens in het register van aandelen, met hun datum en ondertekend door de overdrager en overnerner of hun gevolmachtigde en in geval van vererving door de zaakvoerders en de erfgenaam opgetekend. De overdrachten of verervingen van aandelen gelden zowel ten aanzien van de vennoten als ten aanzien van derden slechts vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen.

ARTIKEL 11: OVERDRACHT VAN DE AANDELEN

Elk voornemen tot overdracht van aandelen onder de levenden aan niet-vennoten, moet bij ter post aan-'getekend schrijven aan de zaakvoerders worden kenbaar gemaakt.

De zaakvoerders zullen binnen de maand na ontvangst van het voornemen eveneens bij ter post aangetekend schrijven alle vennoten op een algemene vergadering uitnodigen om zich te beraden over het voornemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten die reeds deel uitmaken van de vennootschap kunnen op de algemene vergadering gebruik maken van een voorkeurrecht om de aandelen, in verhouding tot het voistorte deel van het kapitaal dat hun aandelen reeds vertegenwoordigt, over te nemen.

De aandelen waarop het voorkeurrecht niet wordt uitgeoefend evenals de aandelen die vererfd zijn geworden door vennoten of niet-vennoten, kunnen slechts geldig overgedragen worden of overgaan dan met goedkeuring van de andere vennoten die in het bezit zijn van ten minste drie/vierde (3/4) van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld of die zijn vererfd geworden.

Wordt de goedkeuring geweigerd, dan zullen de weigeraars, in verhouding tot het aantal weigeraars, de aandelen moeten overnemen.

Telkens er betwisting is over de waarde van de aandelen zal terstond een deskundige benoemd worden om de waarde van de aandelen te bepalen.

De kandidaat-overdrager, of de erfgenaam of legataris en de andere vennoten, en bij onenigheid onder hen, de zaakvoerders, stellen elk een deskundige voor.

De deskundige brengt hierover verslag uit binnen de maand na de in kennis stelling van de opdracht.

Bij gebreke aan akkoord tussen deze deskundigen, wordt door hen een derde deskundige aangesteld, wiens advies als bindend voor aile partijen zal beschouwd worden.

De deskundige wordt door beide partijen, elk voor de helft, vergoed.

ARTIKEL 12: OBLIGATIES OP NAAM

De algemene vergadering kan obligaties op naam uitgeven.

HOOFDSTUK III: BESTUUR  TOEZICHT

ARTIKEL 13: BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten van statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer De Cock Luc Margareta, chauffeur, wonende te 9190 Stekene, Kwakkelstraat 8, bus A, die verklaard heeft de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

ARTIKEL 14: BEVOEGDHEID

De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor de algemene vergadering bevoegd is, en treden ieder afzonderlijk op..

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders zijn, het college van zaakvoerders mag één of meer aangestelden benoemen, hun bevoegdheid vaststellen, alsmede hun wedde, de voorwaarden voor hun indiensttreding en ontslag.

ARTIKEL 15: VERTEGENWOORDIGING

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

ARTIKEL 16: DELEGATIE VAN BEVOEGDHEID

Elke zaakvoerder kan bij bijzondere tijdelijke volmacht één of meer vennoten of aangestelden bevoegd maken om de vennootschap jegens derden te vertegenwoordigen.

ARTIKEL 17: BEZOLDIGING

Het mandaat van zaakvoerder is in de regel onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

ARTIKEL 18: TOEZICHT

Het toezicht over de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten. ledere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van alle boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daar-'omtrent.

ARTIKEL 19: COMMISSARIS

Voor zover dit door de wet vereist is, zal de algemene vergadering één of meer commissarissen benoemen en hun vergoedingen vaststellen. De commissaris sen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

HOOFDSTUK IV: ALGEMENE VERGADERINGEN

ARTIKEL 20: BEVOEGDHEID

De algemene vergadering der vennoten is bevoegd voor wat betreft de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders, de commissaris en de vereffenaar; het verlenen van kwijting; het besluiten tot het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders; het tcestemmen in de overdracht van aandelen; de uitgifte van obligaties op naam; het besluiten tot ontbinding van de vennootschap; de bestemming van de winst en elke statutenwijziging.

ARTIKEL 21: STEMRECHT

1)De algemene vergadering bestaat uit alle vennoten.

2)De vennoten zijn allen stemgerechtigd, hetzij persoonlijk, hetzij door een mandataris die tegelijk vennoot is.

3)Elk aandeel geeft recht op één stem.

4)Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt het stemrecht verbonden aan dat aandeel uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL 22: BIJEENROEPING

De bijeenroeping van de algemene vergadering zal geschieden bij aangetekende brief ten minste vijftien dagen op voorhand te versturen aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, met opgave van de agenda, naast dag en uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder, en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die hierom verzoeken.

Ingeval aile vennoten aanwezig zijn en daarmee instemmen, kan van de naleving van deze formaliteiten worden afgezien.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 23: PLAATS  DATUM

De algemene vergadering komt bijeen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die zal aangeduid zijn in de bijeenroeping.

De gewone algemene vergadering zal elk jaar gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand juni om zeventien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag.

Telkens de belangen van de vennootschap dit eisen mag echter ook een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen door de zaakvoerders.

Op verzoek van de vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen moeten de zaakvoerders een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen.

ARTIKEL 24: BESLUITVORMING

De algemene vergadering mag slechts beraadslagen over de agendapunten vermeld in de bijeenroeping. Indien alle vennoten tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn, mag zij ook beraadslagen over niet in de agenda vernielde punten.

De beslissingen van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten ook voor de afwezige en tegenstemmende vennoten.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten gesteld worden met betrekking tot hun verslag of agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening &le weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL 25: SAMENSTELLING

De oudste zaakvoerder en in zijn afwezigheid de oudste vennoot zit de algemene vergadering voor.

De voorzitter duidt een secretaris aan die tevens stemopnemer is.

Een aanwezigheidslijst met vermelding van het aantal vertegenwoordigde aandelen, wordt door de aanwezige vennoten of hun vertegenwocrdigers ondertekend en aan de notulen van de vergadering gehecht.

De notulen worden ter vergadering opgesteld en door de voorzitter en secretaris en door elke vennoot die erom vraagt, ondertekend.

De notulen worden bewaard in een speciaal register.

ARTIKEL 26: GELDIGHEID

De beslissingen van de algemene vergadering zijn geldig genomen bij eenvoudige meerderheid tenzij de

vennootschapwetgeving of deze statuten een ander quorum voorziet.

HOOFDSTUK V; BALANS  RESERVES  WINSTVERDELING

ARTIKEL 27: BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar.

Ieder jaar op 31 maart zullen de boeken van de vennootschap worden afgesloten.

De zaakvoerders maken de jaarrekening op bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Indien de vennootschap beantwoordt aan de criteria bepaald in artikel 12 van de Boekhoudwet is zij niet verplicht een jaarverslag op te maken.

ARTIKEL 28: NETTO-WINST

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten en vergoedingen, van de algemene onkosten en de nodige afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van die nettowinst wordt jaarlijks vooraf vijf ten honderd (5%) genomen voor de wettelijke reserve, tot die reserve tien ten honderd (10 %) van het maatschappelijk kapitaal zal hebben bereikt.

Het daarna overblijvende saldo zal verdeeld worden overeenkomstig de beslissingen die de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen zal nemen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

HOOFDSTUK VI: ONTBINDING  VEREFFENING

I

.V.00c-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 29: ONTBINDING

Ingeval van ontbinding zoals voorzien in artikel 4 van deze statuten zal de vereffening van het vennootschapvermogen gebeuren door de zaakvoerders, tenzij de helft van de vennoten die ten minste tezamen zes/tienden van het kapitaal bezitten in algemene vergadering, een andere vereffenaar aanstellen.

De aanstelling van de vereffenaar (s) dient bevestigt te worden door de voorzitter van de rechtbank.

Zonder dat daartoe een besluit van de afgemene vergadering is vereist mogen de vereffenaars alle handelingen verrichten met het oog op een gunstige vereffening.

ARTIKEL 30: VEREFFENING

De netto-opbrengst van de vereffening na betafing van alle schulden en lasten zal toegekend worden aan de vennoten in evenredigheid van hun aandelen en rekening houdend met de volstorting dezer aandelen.

HOOFDSTUK VII: ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 31: WOONSTKEUZE

Voor de uitvoering van deze statuten, doet elke vennoot, zaakvoerder en vereffenaar die in het buitenland verblijft woonstkeuze in de zetel van de vennootschap, waar elle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen gedaan worden.

ARTIKEL 32: ALGEMENE BEPALING

Elk beding of elke voorwaarde van onderhavige statuten die strijdig zou zijn met de wet, wordt als niet geschreven geacht en kan onderhavige statuten van de vennootschap niet nietig maken:

ZEVENDE Besluit Machtiging zaakvoerder

De vergadering verleent aan de statutair zaakvoerder nog elke machtiging om aile voorgaande beslissingen uit te voeren.

ACHTSTE Besluit Coördinatie van de statuten

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL NOTARIS BART HUTSEBAUT

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van het proces-verbaal en gecoördineerde stauten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

31/10/2013 : DE059921
29/11/2012 : DE059921
10/11/2011 : DE059921
28/10/2010 : DE059921
17/11/2009 : DE059921
01/12/2008 : DE059921
05/11/2007 : DE059921
23/11/2006 : DE059921
03/10/2005 : SN059921
09/09/2004 : SN059921
23/09/2003 : SN059921
11/10/2002 : SN059921
03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 15.09.2015, NGL 31.10.2015 15659-0482-013
23/02/1999 : SNA009828

Coordonnées
D.C. TRANS

Adresse
KWAKKEL 6A 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande