D.D.S. KISTENFABRIEK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : D.D.S. KISTENFABRIEK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.224.341

Publication

04/09/2014
ÿþ Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..

Gent

Afdeeng Oudenaarde

26 ta. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr 0436.224.341

Benaming

(voluit) : D.D.S. Kistenfabriek

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Industriepark De Bruwaan 7A te 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALSVERHOGING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Bernard Denys notaris ter verblijfplaats Avelgem, de twee en twintig augustus twee duizend veertien, blijkt dat er ondermeer eenparig werd beslist:

EERSTE BESLUIT  Kennisname van een voorafgaande tussentijdse dividenduitkering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van de vennootschap de dato achttien augustus twee duizend veertien waarbij werd be-slist tot een tussentijds , dividend van vier miljoen zes honderd acht en negentig duizend euro nul cent (4.698.000,00-E) in het kader van ar-'tikel 537 W.I.B. 1992. Het volledig bedrag van het tussentijds dividend werd onttrokken aan de belaste beschikbare reserves zoals die blijken uit de op één en dertig maart twee duizend dertien goedgekeurde jaarrekening afgesloten op één en dertig augustus twee duizend en twaalf.

De dividenduitkering werd als volgt verdeeld :

-aan Commanditaire Vennootschap op aandelen "Dhobes": een dividend van acht honderd dertig duizend, twee honderd vijftig euro nul cent (830.250,00-E)

-aan de Heer William Detemmerman : een dividend van acht honderd dertig duizend twee honderd vijftig, euro nul cent (830.250,00-E)

-aan Naamloze Vennootschap ,"D.D.S. Services": een dividend van drie miljoen zeven en dertig duizend vif honderd euro nul cent (3.037.500,00-E)

Op het tussentijds dividend toegekend aan de Heer William Detemmerman werd inmiddels roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) ingehouden en doorgestort.

Het tussentijds dividend toegekend aan Commanditaire Vennootschap op aandelen "Dhobes" en aan: Naamloze Vennootschap "D.D.S. Services" is vrijgesteld van roerende voorheffing in toepassing van artikel 106, § 6 KB/VVIB 92.

Onmiddellijk na de dividenduitkering hebben de vennootschap en de aandeelhouders in het kader van en; met toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992 zich wederzijds tot het volgende beslist:

(a)de Vennootschap een kapitaalverhoging te zullen doorvoeren

(b)de Heer William Detemmerman en zijn echtgenote, Mevrouw Anita Van den Bossche, het netto verkregen` bedrag van de tussentijdse dividenduitkering, te weten een bedrag van zeven honderd zeven en veertig duizend: twee honderd vijf en twintig euro nul cent (747.225,00-¬ ), in het kapitaal van de Vennootschap te zullen inbrengen via kapitaalverhoging in geld, geheel volgestort

(c)Commanditaire vennootschap op aandelen Dhobes, het verkregen bedrag van de tussentijdse ' dividenduitkering ten befope van een bedrag van zeven honderd zevenenveertig duizend twee honderd vijfentwintig euro nul cent (747225,00-E) in het kapitaal van de Vennootschap te zullen inbrengen via kapitaalverhoging in geld, geheel volgestort;

TWEEDE BESLUIT - WIJZIGINGEN VAN HET AANTAL AANDELEN  AFSTAND VOORKEURRECHT

De bestaande twee honderd achtentachtig (288) aandelen worden gesplitst door ieder aandeel te delen door twintig (20) zodat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd wordt door vijf duizend zeven honderd zestig (5.760) aandelen zonder nominale waarde.

De bestaande twee honderd acht en tachtig) aandelen worden tussen de aandeelhouders verdeeld als volgt:

Commanditaire vennootschap op aandelen Dhobes acht honderd twintig (820) aandelen;

-de Meer William De Temmerman acht honderd twintig (820) aandelen;

-NV D.D.S. Services: drie duizend (3.000) aandelen

-NV D.D.S Kistenfabriek: duizend honderd twintig (1.120) aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

c?e, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Nv DDS Services en nv DDS Kistenfabriek verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële gevolgen van de vooropgestelde kapitaalverhoging en uitdrukkelijk en onherroepelijk afstand te doen van het wettelijk en statutair toegekende voorkeurrecht.

DERDE BESLUIT Eerste kapitaalverhoging door inbreng in geld

De vergadering beslist het kapitaal van de vennoot-schap te verhogen met vier en vijftig duizend vijf en veertig euro drie en tachtig cent(54.045,83-¬ ), zodat het kapi-taal verhoogd zal worden van zeven honderd veertien duizend euro nul cent (714.000,00-¬ ) tot zeven honderd acht en zestig duizend vijf en veertig euro drie en tachtig cent (768.045,83-¬ ), met creatie van vier honderd zes en dertig (436) nieuwe aandelen, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en in de winsten delen vanaf de realisatie van de kapitaalverhoging, met dien ver-stande dat de later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder artikel 637 WIB.

VIERDE BESLUIT  Tweede kapitaalverhoging door inbreng in geld

De vergadering beslist het kapitaal een tweede maal te verhogen met één miljoen vier honderd veertig duizend vier honderd en vier euro zeventien cent (1.440.404,17-E) om het van zeven honderd acht en zestig duizend vijf en veertig euro drie en tachtig cent (768.045,83-E) te brengen op twee miljoen twee honderd en acht duizend vier honderd vijftig euro nul cent (2.208.450,00-E) en dit door inlijving van de gecreëerde onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" tot beloop van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aande-,len.

VIJFDE BESLUIT Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen,

-de Heer DETEMMERMAN William, voornoemd, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennoot-ischap.

-Mevrouw VAN dEN BOSSCHE Anita Georgina Patricia, voornoemd, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap,

-de commanditaire VA Dhobes, voornoemd, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren

-de Heer William Detemmerman een bedrag van drie honderd drie en zeventig duizend zes honderd en twaalf euro vijftig cent (373.612,50-E) in te brengen in ruil voor honderd en negen (109) aandelen.

-Mevrouw Anita Van den Bossche een bedrag van drie honderd drie en zeventig duizend zes honderd en twaalf euro vijftig cent (373.612,50-E) in te brengen in ruil voor honderd en negen (109) aandelen.

-comm VA Dhobes een bedrag van zeven honderd zeven en veertig duizend twee honderd vijf en twintig euro nul cent (747.225,40-E) in te brengen in ruil voor twee honderd achttien (218) aandelen.

De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volstort is ten belope van honderd procent (100%). De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volstort ten belope van één miljoen vier honderd vier en negentig duizend vier honderd veertig euro nul cent (1.494.450,00-E).

Ban kattest

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met num-mer BE59 0017 3463 4226 op naam van de vennootschap bij de BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 19 augustus 2014, dat aan dit proces-verbaal zal gehecht blijven.

ZESDE BESLUIT  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverho-ging van één miljoen vier honderd vier en negentig duizend vier honderd vijftig euro nul cent (1.494.450,00-E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op twee miljoen twee honderd en acht duizend vier honderd vijftig euro nul cent (2.208.450,00-¬ ), vertegenwoordigd door zes duizend honderd zes en negentig (6.196) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

ZEVENDE BESLUIT  Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen twee honderd en acht duizend vier honderd vijftig euro nul cent (2.208.450,00E).

Het wordt vertegenwoordigd door zes duizend honderd zes en negentig (6,196) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, hetzij aldus met een fractiewaarde die elk één/zes duizend honderd zes en negentigste (1/6.196ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLUIT Ontbinden en vereffenen

De vergadering besluit om artikel vier en dertig der statuten te vervangen door nagemele tekst.

"ARTIKEL 34  VEREFFENING.

Bij ontbinding en vereffening van de vennootschap worden één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de in functie zijnde zaakvoerder(s) van rechtswege als vereffe-naar(s) beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen en niet alleen ten overstaan van derden maar ook ten overstaan van de vennoten.

" .1

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De Vereffenaar(s) besChi0)-(ken) 6ver aIie machten-geribemd in de artikelen 188 en 187 van' [let Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tilde deze bevoegdheden bil gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volge-stort, herstel(t)(len) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten. Deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank wor-den goedgekeurd."

' NEGENDE BESLUIT Machtiging aan het bestuursorgaan

De vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de

genomen besluiten, tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst van de statuten

overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, voor zoveel als nodig.

TIENDE BESLUIT Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap "Fiducial Accountancy" te

Aalst, Moorselbaan 303, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de

aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Bernard DENYS

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte;

-de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarls, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 11.01.2014, NGL 27.02.2014 14053-0205-034
28/10/2013 : OU033332
15/05/2013 : OU033332
13/03/2013 : OU033332
17/02/2012 : OU033332
27/01/2012 : OU033332
23/01/2012 : OU033332
10/02/2011 : OU033332
22/11/2010 : OU033332
17/02/2010 : OU033332
05/02/2009 : OU033332
13/02/2008 : OU033332
21/05/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mal Wall 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

11 MEI 2015









50727



Griffie



Ondernem ingsn r : 0436.224.341

Benaming

(voluit) : D.D.S. KISTENFABRIEK

(verkort)

Rechtsvorm Ï Naam loze vennootschap

Zetel : Industriepark "De Bruwaan" 7A 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Hernummering door de gemeente

Er blijkt uit een attest van de stad Oudenaarde dat de maatschappelijke zetel door hemummering verplaatst wordt naar : Industriepark " De Bruwaan" 23 te 9700 Oudenaarde.

Deze adreswijziging gaat in vanaf 1 maart 2015.

Voor eensluidend uittreksel,

D'Holieslager-Besard cva

Bestuurder

Dirk D'Holieslager

vast vertgenwoordiger

Tegelijk hierbij neergelegd : verklaring inzake hernummering

rk-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening.

12/02/2007 : OU033332
27/02/2006 : OU033332
15/02/2006 : OU033332
14/01/2005 : OU033332
12/02/2004 : OU033332
22/01/2004 : OU033332
11/02/2003 : OU033332
18/09/2002 : OU033332
17/03/2000 : OU033332
17/03/2000 : OU033332
08/02/2000 : OU033332
13/02/1999 : OU033332
01/01/1997 : OU33332
01/01/1997 : OU33332
01/01/1993 : OU33332
15/07/1992 : OU33332
01/01/1992 : OU33332
22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.08.2015, GGK 09.01.2016, NGL 16.02.2016 16044-0471-033
03/10/1989 : OU33332
17/01/1989 : OU33332

Coordonnées
D.D.S. KISTENFABRIEK

Adresse
INDUSTRIEZONE DE BRUWAAN 23 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande