D.S. PLUS INVEST

Comm.VA


Dénomination : D.S. PLUS INVEST
Forme juridique : Comm.VA
N° entreprise : 464.535.473

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 02.07.2014 14247-0426-011
19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 18.06.2013 13181-0089-011
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 04.07.2012 12249-0147-011
25/01/2012
ÿþmotl i 1.1

I lJII IIII 1111111111 I1II I1II 11111 IIIl 1111 IJIi

*iaozasyi*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bRil-r-IE HECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

13 JAN 2012

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge



Ondernemingsnr : 0464.535.473

Benaming (voluit) : D.S.PLUS INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Nijverheidslaan 189 te 9250 Waasmunster

Onderwerp akte :WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan Muller te Waasmunster op twintig decemberli tweeduizend en elf, blijkt hetgeen volgt:

1. De vergadering beslist om met ingang van heden de aandelen van de vennoot-schap, welke thans aan

toonder zijn, om te zetten in aandelen op naam.

Ingevolge dit besluit verleent de vergadering aan de raad van bestuur de machtiging om de duizend 'i

negenhonderd (1.900) thans bestaande en gedrukte aandelen aan toonder te vernietigen.

Deze wijziging zal slechts gevolg zal hebben na de inschrijving in het register van de aandelen.

De vergadering beslist tevens om de statuten aan te passen.

2. De vergadering beslist de statuten volledig te herwerken naar aanleiding van de inwerkingtreding van het Wetboek van Vennootschappen en naar aanleiding van voorschreven beslissing. De statuten van de vennootschap werden bijgevolg als volgt vastgesteld:

a) De vennootschap heeft de vorm van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen. Zij draagt de ji benaming "D.S. PLUS INVEST".

b) De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

c) De vennootschap is gevestigd te 9250 Waasmunster, Nijverheidslaan 189.

d) De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

i!*) het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en

ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie,

promotie en informatica.

ÿj *) het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en

vennootschappen.

*) het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

*) het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende als onroerende goederen.

i; *) Import, export en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, half-fabrikaten en fabrikaten, hetzij

voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden-opdrachtgevers.

*) het verstrekken van leningen aan derden, alsmede het zich borg stellen voor derden.

e) Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd zeventigduizend negenhonderd zevenennegentig euroji negenenzestig cent (£ 470.997,69). Het is verdeeld in duizend negenhonderd (1.900) aandelen zonder vermelding van waarde, die één/duizend negenhonderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

f) In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 13  Benoeming  ontslag  vacature

a) De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van;,

gecommanditeerde (beherende) vennoot moeten hebben.

4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tot zaakvoerder werd bij de oprichting aangesteld voor de duur van de vennootschap: Hubert De Schryver,

voornoemd.

Ingeval van overlijden of blijvende onbekwaamheid van de Heer De Schryver, voornoemd, zal Mevrouw De

' Clercq Denise, van rechtswege opvolgen als statutair zaakvoerder. "

b) Zaakvoerder(s) worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

c) De statutaire zaakvoerder(s) kan (kunnen) ten allen tijde zelf ontslag nemen.

De opdracht van de zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering op grond van wettige redenen. De algemene vergadering dient daartoe met unanimiteit te beslissen waarbij de zaakvoerder niet aan de stemming mag deel nemen. De zaakvoerder blijft zijn functie verder vervullen tot dat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken.

d) Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e) In het geval de vennootschap bestuurd wordt door meer dan één zaakvoerder, zal het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting bij rechterlijke beslissing of de vacature van de opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, in hoofde van één onder hen, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden doch zal de vennootschap voortgezet worden onder het bestuur van de overblijvende zaakvoerder(s). In het geval het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting of de vacature plaatsheeft in hoofde van alle zaakvoerders, wordt er gehandeld zoals in de hierna volgende alinea beschreven.

In het geval de vennootschap bestuurd wordt door slechts één zaakvoerder, zal zijn overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van zijn opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden, doch zal hij van rechtswege worden opgevolgd door de eventueel in deze statuten aan te wijzen opvolger-zaakvoerder, op voorwaarde dat deze, in voorkomend geval, aanvaardt toe te treden tot de vennootschap als gecommanditeerde (beherende) vennoot.

Indien een zaakvoerder een rechtspersoon is, leidt de fusie, de omvorming of elke andere vorm van vennootschapsrechtelijke reorganisatie waarbij de rechtspersoonlijkheid van de zaakvoerder krachtens het toepasselijk recht voortgezet wordt, niet tot het ontslag of de vervanging van de zaakvoerder.

1) De benoeming van de zaakvoerder of de leden van het college van zaakvoerders en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Artikel 14  Salaris

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. De algemene vergadering kan aan de zaakvoerder(s) toestaan om tijdens het lopend boekjaar voorschotten op hun bezoldiging op te nemen van de vennootschap. Bovendien kan de algemene vergadering tantièmes toekennen te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar.

Artikel 15  Tegenstrijdig belang

Indien een zaakvoerder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die behoort tot de bevoegdheid van het bestuursorgaan, dan dient er gehandeld te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, inzonderheid artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 16  Intern bestuur

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste blz. van Luik B vetmelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V



volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, dan neemt deze alle beslissingen naar eigen inzicht.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college van zaakvoerders waarop de hierna volgende bepalingen van toepassing zijn. Het college benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van dergelijke benoeming of bij afwezigheid of verhindering van de voorzitter, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders.

Het college vergadert na bijeengeroepen te zijn door de voorzitter telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee leden van het college erom verzoeken.

De vergadering van het college wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

De bijeenroepingen worden gedaan bij gewone brief en verstuurd, behoudens in geval van hoogdringendheid te motiveren in de notulen van de bijeenkomst, ten minste vijf volle dagen v6Or de vergadering en bevatten de dagorde.

Behalve in geval van overmacht te motiveren in de notulen van de bijeenkomst of in geval van bijzondere aanwezigheidsquora vereist door onderhavige statuten, kan het college alleen geldig beraadslagen wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien echter bij de eerste bijeenkomst het college het vereiste aantal niet bereikt, zal het opnieuw kunnen worden samengeroepen met dezelfde dagorde; bij deze nieuwe vergadering zal het geldig kunnen beraadslagen, welk ook het aantal aanwezig of vertegenwoordigde zaakvoerders moge zijn.

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen behoudens eventuele bijzondere meerderheden vereist door onderhavige statuten.

Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter of van het lid dat de bijeenkomst voorzit, doorslaggevend zijn. Onthoudingen, blanco en nietige stemmen worden niet meegerekend voor de berekening van de vereiste meerderheid.

Iedere zaakvoerder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex of telecopie, volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering van het college van zaakvoerders te vertegenwoordigen en zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De volmachtgever wordt in dat geval geacht aanwezig te zijn. Geen enkele zaakvoerder kan evenwel meer dan één medezaakvoerder vertegenwoordigen.

De beraadslagingen en stemmen van het college worden vastgesteld door notulen, ondertekend door de meerderheid van de op de bijeenkomst aanwezige zaakvoerders.

De afschriften en uittreksels van deze notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee zaakvoerders.

Artikel 16b is  D irectiecom ite

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Artikel 17  Externe vertegenwoordigingsmacht -- handtekeningsbevoegdheid

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de individuele handtekening van ieder zaakvoerder afzonderlijk.

Artikel 18 -- Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Artikel 19  Verantwoordelijkheid van de zaakvoerders

De zaakvoerders zijn persoonlijk, hoofdelijk en onbeperkt verbonden door de verbintenissen van de vennootschap.

Toezicht

Artikel 20  Benoeming  bevoegdheid en vergoeding van de commissaris

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in Wetboek van























































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Vennootschappen niet overschrijdt, is de vennootschap niet verplicht een commissaris te benoemen. Ieder aandeelhouder heeft dan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Zodra de vennootschap de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen onder de leden van het instituut van de 13edrijfsrevisoren.

g) De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op tweede maandag van de maand juni om achttien uur.

h) Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato twintig

december tweeduizend en elf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur b

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2011 : DEA007445
30/06/2010 : DEA007445
02/07/2009 : DEA007445
12/06/2008 : DEA007445
03/07/2007 : DEA007445
21/06/2005 : DEA007445
25/01/2005 : DEA007445
17/10/2003 : DEA007445
17/09/2002 : DE055364
05/07/2002 : DEA007445
10/07/2001 : DEA007445
17/06/2000 : DE055364

Coordonnées
D.S. PLUS INVEST

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 189 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande