D.V.C. GROND EN AFBRAAKWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.V.C. GROND EN AFBRAAKWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.818.507

Publication

10/06/2013
ÿþ.40 mod 11,1





ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111~IIIII~WIIMIIIN~

X13086892'

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 0 MEI 2013

D EggRM ON DE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : S' , 2'18. Sof

Benaming (voluit) : D.V.C. GROND EN AFBRAAKWERKEN

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Koekeroel 9

9310Aalst

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 28 mei 2013, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

OPRICHTER:

De Heer VAN CAUTER Dave, ongehuwd, geboren te Aalst op 14 juni 1986, wonende te

9310 Aalst, Koekeroel 9.

!i Ai OPRICHTING:

De comparant verklaart bij deze akte een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming " D.V.C. GROND EN AFBRAAKWERKEN ", voor een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant verklaart en erkent dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen zijn volgestort en wel als volgt :

I. INBRENG IN NATURA.

De heer Jurgen Jelie, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VGD, bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Spinnerijstraat 12, heeft op 22 mei 2013 het verslag opgesteld zoals voorgeschreven in artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van dit verstag luiden als volgt :

De inbreng in natura tot kapitaalinbreng van de op te richten Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'D.V.C. Grond en Afbraakwerken' bestaat uit de inbreng van één kraan van het merk Kubota type kx69-3 van het bouwjaar 2006, met chassisnummer WKFR6,109OOZO75965 inclusief één kraanbak van 100 cm ter waarde van tien duizend negenhonderd negenendertig euro en vijftig cent (10.939,50 EUR) en 2 kraanschep bakken ter waarde van vierhonderd achtenzestig euro (468 EUR).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de, bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de'' inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch; verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waarderingl, leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i-2 Voor- mod 11.1

" behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 114 aandelen van de BVBA D. V.C. Grond en Afbraakwerken, zonder vermelding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één / honderd veertienste (1/114ste) deel van het kapitaal ten bedrage van elf duizend vierhonderd en zeven euro en vijftig cent (11.407, 50 EUR).

Wi} willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 §1, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen met het oog op de oprichting van de BVBA 'D. V. C. Grond en Afbraakwerken' waarbij de kapitaalvorming onder meer zal gebeuren door inbreng in natura en mag voor geen andere doeleinden warden gebruikt.

De heer Dave Van Cauter, voornoemd, verklaart in te brengen

de volgende activa-bestanddelen, te weten:

- graafmachine en kraanbak ¬ 10.939,50

- 2 kraanscheppen ¬ 468,00

TOTAAL: 11.407,50

Zoals deze activa-bestanddelen gedetailleerd zijn in voormeld verslag van de Bedrijfsrevisor. Voorwaarden van deze inbreng.

1/ De goederen worden ingebracht in de staat waarin zij zich bevinden op heden.

2/ De vennootschap bekomt de eigendom en het genot van de ingebrachte goederen vanaf heden. De vennootschap draagt vanaf dan alle welkdanige belastingen, contributies en lasten die op deze goederen gevestigd zijn.

3/ De inbreng wordt gedaan onder de voorwaarden als naar recht.

4/ De vennootschap zal gesubrogeerd zijn in alle rechten en verplichtingen van de inbrengers voortspruitende uit de voormelde inbreng.

Vergoeding voor de inbrenq in natura.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de heer Dave Van Cauter, die verklaart te aanvaarden, honderdveertien (114) volledig volgestorte aandelen verstrekt,

H. INBRENG IN GELD

Op de tweeënzeventig (72) overige aandelen werd ingeschreven door de heer Dave Van Cauter in geld.

De comparant verklaart en erkent dat de aandelen volgestort werden tot beloop van duizend vierhonderdachtendertig euro vijftig cent (¬ 1.438,50) welke gelden werden gestort op naam van de vennootschap in oprichting op een bijzondere rekening bij DE ING BANK geopend op naam van de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 27 mei 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge





BI STATUTEN:

Artikel 1: Aard

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

onder de naam D.V.C. GROND EN AFBRAAKWERKEN,

Artikel 2: Zetel.

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 9310 Aalst, Koekeroel 9.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als

aannemer of onderaannemer, vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, in België als in

het buitenland :

Het uitvoeren van graaf- en grondwerken, sloop- en afbraakwerken

Loonwerken in land- en tuinbouw

Bestrooiingswerken en sneeuwruimen

Het bouwrijpmaken van terreinen

Elektronische installatiewerken, uitgezonderd aan gebouwen

- Uitvoering van kabelwerken en grondwerken, trekken van sleuven,

- Uitvoeren van aansluitingen van nutsvoorzieningen,

Uitvoeren van leggen van klinkers, plaveien, kasseien, leggen van opritten en parkings,

bestratingswerken in betonklinkers en platinen,

Onderneming voor grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van

bouwterreinen, graven van sleuven en grachten,

Algemene bouwonderneming in de ruimste betekenis,

Overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Verlenen van advies, opvolging, coördinatie van bouwplaatsen/onderaannemers voor aile ruwbouwwerken, metsel- en betonwerken en onderdak brengen van gebouwen, alle schrijn-

timmerwerken, sanitaire afwerking, isolatiewerkzaamheden, afwerking van gebouwen in het algemeen,

Het optreden als commissionair of tussenpersoon zowel bij roerende, onroerende of commerciële activiteiten,

Grond- en ruilverkavelingen,

Zij mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, recht van opstal, vruchtgebruik, verwerven, bezitten of toestaan,

Uitbaten werkplaats herstelling voertuigen, traktoren, kranen en aanverwant bedrijfsmaterieel.

Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen,

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welkeaard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in hetbijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren,aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen, het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Het nemen van participaties en het fungeren als holdingmaatschappij,

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of gemandateerde van andere vennootschappen uitoefenen,

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen. Deze opsomming is niet limitatief en moet louter exemplatief worden opgevat.

Zij mag haar onroerende en roerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Deze opsomming is aanduidend doch niet beperkend. De zaakvoerder is ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren. Om haar doel te bereiken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

TITEL II. KAPITAAL.

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL Ill. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - TOEZICHT.

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 29, 30 en 31 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 9: Bestuursorgaan_

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

. '

h

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 12: Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 33 van deze statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 15: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van juni op 18.00 uur.

Artikel 16: Bijeenroeping.

De zaakvoerder kan zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Wanneer alle vennoten, obligatiehouders, certificaathouders, zaakvoerders en commissarissen aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten, zonder dat de formaliteiten inzake oproeping voorzien in het Wetboek van vennootschappen werden nageleefd. Deze algemene vergadering kan dan rechtsgeldig beraadslagen voor zover zij er unaniem mee instemt de algemene vergadering te houden zonder oproeping en akkoord gaat met de voorgestelde agenda.

Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Artikel 17: Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken. TITEL V. INVENTARIS - JAARREKENING.

Artikel 18: Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 19: Winstbestemming.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, evenals de te voorziene vennootschapsbelasting maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de verdere winstbestemming.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 20: Ontbinding.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

. " " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap, Dat verslag wordt in de agenda vermeld, Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten, commisaris(sen) en zaakvoerder(s).

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 22 : Vereffening.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

TITEL VII. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Artikel 29: Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 30: Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

CI OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

Eerste boekiaar : het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december 2013. Eerste algemene vergadering: de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014. Benoeming van zaalcvoerder(s).

Worden ais eerste niet statutaire zaakvoerders benoemd, de heer Dave Van Cauter,

dewelke verklaart te aanvaarden.

Volmacht

De zaakvoerder verleent aan de vennootschap Boekhouding & Fiskaliteit BVBA vertegenwoordigd door de heer Marc De Troch, boekhouder-fiscalist, of één van zijn aangestelden met kantoor te 9300 Aalst, Merestraat 129/0, bijzondere volmacht teneinde de inschrijving en eventuele wijzigingen van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen alsook bij de BTW-administratie te vervullen voor hogervermelde vennootschap.

De zaakvoerder verleent tevens aan hogergenoemde, bijzondere volmacht, met kracht van substitutie, om op te treden ten overstaan van de Administratie der directe en indirecte belastingen voor de indiening van de aangiften, bezwaarschriften en in het algemeen al te doen wat nodig of nuttig is voor de verdediging van de rechtmatige belangen van de vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL_

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-Oprichting.- verslag bedrijfsrevisor. verslag der oprichter.

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 11.08.2015 15420-0017-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 30.08.2016 16524-0331-012

Coordonnées
D.V.C. GROND EN AFBRAAKWERKEN

Adresse
KOEKEROEL 9 9310 AALST (BAARDEGEM)

Code postal : 9310
Localité : Baardegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande