DACE-BOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DACE-BOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.876.858

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 05.08.2014 14407-0292-012
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 18.06.2013 13195-0294-014
13/04/2012
ÿþ Mad Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-1 APR. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAND GENT

IIIM11,1).1111111171!! II

be

a g

st,

Ondernemingsnr : 0830.876.858

Benaming

(voluit) : DACÉ-BOUW

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 9980 Sint-Laureins, Vuilpanstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMVORMING in BVBA

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Paul DE JAEGER, met stand-plaats Watervliet, gemeente Sint-Laureins, op 2B maart 2012, neergelegd voor registratie, dat volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING : De algemene vergadering stelt vast dat het kapitaal van de vennootschap duizend euro (¬ 1.000,-) bedraagt. De vergadering beslist het kapitaal van de ven-pootschap te verhogen met zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,) euro om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,-) op achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,-) euro. Deze kapitaalsverhoging gebeurt door in-+cor-+poratie van een bedrag van zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,-) van de beschikbare reserves van de vennootschap in het kapitaal van de vennootschap, zoals deze voorkomen op de laatste balans van de vennootschap

afge-sloten per 31 december 2011, zonder creatie van nieuwe aandelen. Vervolgens stelt de algemene

vergadering vast en verzoekt mij, notaris, te willen akteren dat het ka-pitaal van de vennootschap ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD (¬ 18.600,-) euro bedraagt en wordt vertegenwoordigd door tien (10) aandelen zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLISSING: De vergadering neemt kennis van het verslag van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten opgesteld op 28 februari 2012 in het kader van de voorgenomen omvorming van de vennootschap met in bijlage de staat van actief en passief afgesloten per 31 december 2011 en verklaart geen opmerkingen te hebben.

DERDE BESLISSING: De vergadering neemt vervolgens kennis van het ver-slag opgesteld door BV CVBA Grant Thornton, Lippens & Rabaey, vertegenwoordigd door de heer Jan Lippens, bedrijfsrevisor te 9000 Gent, Lievekaai 21, opgemaakt op 5 maart 2012, in het kader van de voorgenomen omvorming van de vennootschap, welk verslag besluit als volgt: "Tot besluit verklaren wij dat wij zijn overgegaan tot een beperkt nazicht van de tussentijdse staat van activa en passiva van de vennootschap VOF Dacé-Bouw per 2111212011. Onze opdracht van beperkt nazicht werd uitgevoerd in het kader van een omzetting van de vennootschap. Bijgevolg bestond dit voornamelijk uit de ontleding, de vergelijking en de bespreking van de financiële infor-matie en werd uitgevoerd in overeenstemming met de controleaanbeveling van het Instituut der Bedrijfs-revi-soren i.v.m, het beperkt nazicht. Het was dan ook minder diepgaand dan een volkomen controle van de jaarrekening. Derhalve kunnen wij over de bijgevoegde staat geen verklaring afleggen. Onze werkzaamheden van beperkt nazicht zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige over-waardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31/12/11 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden van beperkt nazicht, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, zijn er geen feiten of elementen aan het licht gebracht die ons zouden doen besluiten dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaats-gehad. Het netto-actief volgens deze staat van 47.263,59 euro is niet kleiner da het maatschappelijk kapitaal van 18.600 euro." De vergadering verklaart geen opmerkingen te hebben.

VIERDE BESLISSING: De vergadering beslist de vennootschap onder firma OM TE ZETTEN IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID, zonder verandering in de samen-+stel-ling van het kapitaal, het aantal vennoten, de naam, de zetel, de duur, en het doel van de vennootschap. De aandeelhouders van de vennootschap onder firma kun-men hun aandelen ruilen als volgt : één aandeel van de vennootschap onder firma tegen één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

VIJFDE BESLISSING: De vergadering neemt kennis van én aanvaardt het ontslag aangeboden door de heer Cédric Grammens en de heer Davy Grammens, voornoemd, ingevolge de omzetting van de vennootschap onder firma in een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verklaart dat de goedkeuring van de jaar-reke-hing door de eerstvolgende algemene vergadering zal gel-den ais kwijting voor het bestuur

van de zaak-voerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

"0.

Voor-behduden` aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

ZESDE BESLISSING: De vergadering beslist, de STATUTEN van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vervan-ging van de vorige statuten ais volgt te bepalen:

1, Rechtsvorm en naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij ver-krijgt de naam "DACÉ-BOUW"

2, Doel: De vennootschap heeft tot doel;

- algemene bouwwerken, bouw van residentiële, industriële gebouwen

- algemene metsel en betonwerken, verbouwing van bestaande gebouwen

- algemene coördinatiewerkzaamheden bouwwerf

- het waterdicht maken van daken en dakterrassen

- vloerafwerking en wandbekleding

- het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : vloer- of wandtegels van keramische stoffen,

beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei

- detailhandel in ijzerwaren, verf, bouwmaterialen

- voegwerken

- algemeen aannemer

Op algemene wijze mag de vennootschap allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroe-rende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag op gelijk welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhan-gend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen te verschaffen, of haar producten gemakkelijker te verdelen.

3, Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9980 Sint-Laureins, Vuilpanstraat 1,

3. Duur : De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging van de onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de Recht-bank van Koop-'handei.

6. Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600;) en wordt vertegenwoordigd door tien (10) aandelen zonder nominale waarde.

7, Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-+-voerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene verga-'dering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar, Hun mandaat is steeds herroepbaar,

Bevoegdheid der zaakvoerders. Iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke man-dataris.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde kalenderjaar.

9. Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden op 31 mei om 19 uur, ten zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld

10. Bijzondere bepalingen:

Aanleggen van reserves; Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd vooraf-genomen voor de vorming van een wettelijke reser ive. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. Zij kan beslissen geheel of een deel van dit batig saldo te bestemmen voor de stijving van een fonds voor voorzieningen of voor reser-ve, ze over te dragen of ze aan te wenden voor de tantièmes van de zaakvoerder, kortom om ze gelijk welke andere bestemming te geven overeenkomstig artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. Maar in elk geval van verdeling heeft elk aandeel recht op een gelijk dividend,

verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten.

ZEVENDE BESLISSING: De algemene vergadering beslist te benoemen tot zaakvoerders van de vennootschap: -de heer Cédric Grammens, wonende te 9900 Eeklo, Sint-Laureinsesteenweg 4/C; - de heer Davy Grammens, wonende te 9980 Sint-Laureins, Vuilpanstraat ldie verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Zij worden benoemd tot herroeping en kunnen elk afzonderlijk rechts-*geldig de Vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

getekend notaris Jean-Paul De Jaeger

Tegelijk hiermee neergelegd:

- proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 28 maart 2012

- verslag van de zaakvoerder/hoofdelijk aansprakelijke vennoten

- verslag van de revisor

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 20.06.2016 16211-0409-015

Coordonnées
DACE-BOUW

Adresse
VUILPANSTRAAT 1 9980 SINT-LAUREINS

Code postal : 9980
Localité : SINT-LAUREINS
Commune : SINT-LAUREINS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande