DAGBLADHANDEL GYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAGBLADHANDEL GYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.739.867

Publication

09/04/2014
ÿþ~ Modword 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J

Ondernemingsnr : 0895739867

Benaming (voluit) : Dagbladhandel Gys

(verkort) ;

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel (volledig adres) : Grote Baan 15 - 9250 Waasmunster

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging - omvorming

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op negent'sen maart tweeduizend veestten, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Vennootschap onder Firma "DAGBLADHANDEL GYS" met maatschappelijke zetel te Waasmunster, Grote Baan 15, besloten heeft, na kennisname van het verslag van de zaakvoerder en van de heer Evert Van Mele, externe accountantant de dato zeventien maart tweeduizend veertien, waarvan het besluit luidt als volgt: "Het onderzoek van de staat van activa en passiva per 31 december 2013 laat toe als volgt te besluiten:

Onze controlewerkzaamheden zijn overeenkomstig de normen van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap uitgevoerd.

De onderneming wordt gekenmerkt door een beperkte omvang, structuur en organisatie. Gezien de' beperktheid van de interne controles zijn de controlewerkzaamheden toegespitst op een substantiële controle` van de staat van activa en passiva opgesteld per 31 december 2013.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Wij maken een algemeen voorbehoud met betrekking tot eventueel nakomende latente schulden inzake, vennootschapsbelasting, BTW en bedrijfsvoorheffing voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren.

Uit onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enigs overwaardering van het netto - passief heelt plaatsgehad. Het netto -- passief volgens deze staat per 31 december 2013 van -25.193,20 EUR is 31.393,20; EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte' aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van de vennoten, kan de verrichting slechts plaatsvinden', mits bijkomende inbrengen van buitenuit.

Aangezien het netto-passief ten gevolge van de geleden verliezen gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal bevindt de vennootschap zich in de situatie omschreven in art. 332 van het Wetboek' van Vennootschappen. Bijgevolg dient de algemene vergadering binnen de twee maanden na vaststelling hiervan te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap.

in overeenstemming met art. 333 van het Wetboek van Vennootschappen kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen wanneer het netto-actief van een Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid lager is dan zesduizend tweehonderd (6.200 eur)

Huidig verslag werd opgemaakt met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt.

Opgesteld te Sinaaï op zeventien maart 2014

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA VM Consult, vertegenwoordigd door de aansprakelijk vennoot,

de heer Van Mele Evert, Zwaanaardestraat 40 B, 9112 Sinaai":

1, de vennootschap om-te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprake-'lijkheid met navolgende statuten:

naam: BVBA Dagbladhandel Gys

zetel: Grote Baan 15, 9250 Waasmunster

doel: De vennootschap heeft tot doel hoofdzakelijk een kleinhandel te zijn in boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbenodigdheden, ln ondergeschikt verband ook verkoop van tabaksproducten, algemene, voedingsmiddelen, postzegels, munten, loterijen en kansspelen, kleine geschenkartikelen, alcoholische dranken, en andere dranken.

maatschappelijk kapitaal: achttien duizend vijfhonderd vijftig euro vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen met stemrecht, zonder vermelding van de nominale waarde, die elkeen één/honderd:

zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op dit kapitaal wordt voor inbreng toegezegd door beide vennoten ten belope van een/derde. Op het geplaatst kapitaal werd in speciën gestort

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor behoui aan

Sole

Staats

i Iagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ VÁN KOOPHANDEL

Z 8 MART 201/1 DENDEMONDE

w

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervnin

door de vennoten op rekening nummer BE97 3631 3251 2649 bij ING op naam van de vennootschap. Het bedrag van zesduizend tweehonderd euro is beschikbaar voor de vennootschap vanaf de neerlegging der statuten op de bevoegde rechtbank van koophandel.

duur: onbepaald vanaf de oprichting

bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten aan te stellen door de algemene vergadering. ledere zaakvoerder heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienst zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

winst: Er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvende saldo, volgens besluit van de algemene vergade-'ring.

jaarvergadering: op de eerste zondag van de maand juni om tien uur dertig minuten.

benoeming: thans wordt de heer Gyselinck Gunther tot niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap met onbezoldigd mandaat, behalve andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2. ontslag te verlenen aan de heer Gyselinck Gunther als zaakvoerder van de vennootschap onder firma, en stelt de heer Gyselinck Gunther aan als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit uittreksel. P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

1. uitgifte van de akte statutenwijziging

2. gecoördineerde statuten

3, verslag van de zaakvcerder

4. verslag van de externe accountant

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2015
ÿþt

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0895.739.867

Benaming

(voluit) : Dagbladhandel Gys

(verkort)

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Grote Baan 15 9250 Waasmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering gehouden op 8 juli 2015 om 19.30 u werd het ontslag aanvaard van de heer Gyselinck Gunther, Grote Baan 15 9250 Waasmunster met ingang van heden. In zijn plaats werd; aangesteld de heer Peter Arts, Katsweg 29 te 9990 Maldegem.

Peter Arts

Wipra -uovcO~~h.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111,11

*15106987*

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEl GFNT

I 4 JULI 2015

AFDELINPMIDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.07.2016, NGL 25.08.2016 16485-0196-014

Coordonnées
DAGBLADHANDEL GYS

Adresse
GROTE BAAN 15 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande