DAGEAL

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DAGEAL
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 540.878.532

Publication

25/10/2013
ÿþ Motl woitl 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

16 -1g- 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEriaTE GENT

IIMI.!11j111,1111,1111111111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i

Ondernemingsnr Benaming oSa tU

(voluit) : (verkort) : DAGEAL

Rechtsvorm Vennootschap onder firma

Zetel 9968 OOSTEEKLO Ertveldesteenweg 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING VENNOOTSCHAP

PARTIJEN

Op heden 01 oktober 2013 zijn de partijen:

VILAU Daniëla, geboren te Focsanï op 15/04/1973 en wonende te 9968 Oosteeklo, Ertveldesteenweg 3;

en

CALEAP Gheorghita geboren te Roemenië Mun. Focsani Jud. Vrancea op 26/04/1975,

wonende te Ors. Roznov Jud, Neamt Str. Tineretului Vila P3 et. 1 ap.4

en verblijvende te 9968 Oosteeklo, Ertveldesteenweg 3

overeengekomen een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma op te

richten.

NAAM EN ZETEL

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, met als

naam "DAGEAL".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9968 Oosteeklo, Ertveldesteenweg 3.

1. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W.Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

2. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Burgerlijke en utiliteitsbouw / Algemene bouw van residentiële gebouwen / Algemene bouw van, kantoorgebouwen / Algemene bouw van andere niet-residentiële gebouwen / Slopen / Bouwrijp maken van terreinen / Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen / Loodgieterswerk / Installatie van verwarming," klimaatregeling en ventilatie I Isolatiewerkzaamheden I Overige bouwinstallatie, niet eiders genoemd 1° Afwerking van gebouwen / Stukadoorswerk / Schrijnwerk / Plaatsen van vloer- en wandtegels / Plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout / Plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding van andere materialen / Schilderen van gebouwen / Schilderen van civieltechnische werken / Glaszetten / Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen / Dak-werkzaamheden / Overige gespecialiseerde bouwactiviteiten, niet elders genoemd 1 Waterdichtingswerken van muren / Gevelreiniging / Uitvoeren van metsel- en voegwerken / Restaureren van bouwwerken / Chapewerken.

Overige posterijen en koeriers omvattend het verzamelen, sorteren, vervoeren en afleveren van post en pakjes in binnen- en buitenland, door posterijen en koeriers die niet vallen onder het kader van een universele dienstverplichting. Voor het transport van de post kan gebruik gemaakt worden van één of meerdere wijzen van

vervoer het transport kan zowel via eigen (privaat) vervoer als via het openbaar vervoer gebeuren.

Drinkgelegenheden / De verkoop van dranken voor consumptie ter plaatse / Cafés, danscafés, herbergen, kroegen / Bars, cocktailbars, wijnbars, vruchtsappenbars, enz..

Detailhandel in voeding- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels.

Ondersteunende activiteiten in verband met de landbouw; activiteiten met betrekking tot gewassen voor en na de oogst.

Diensten in verband met gebouwen, landschapsverzorging, algemene ondersteunende diensten in verband met gebouwen, de algemene en overige reiniging van allerlei soorten gebouwen, de reiniging van industriële machines, de reiniging van treinen, autobussen, vliegtuigen, enz., de reiniging van de binnenzijde van tankwagens en tankschepen, het desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen, schepen,

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

treinen, enz., de reiniging van flessen, de straatreiniging en het sneeuwruimen en de landschapsverzorging in combinatie met het ontwerp van landschapsplannen

De vennootschap kan daartoe samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit der stemmen.

3. VENNOTEN

De vennoten zijn

Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprake-'lijk voor alle vennootschapsschulden. De vennoten verbinden

zich ertoe geen zelfstan-'dige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de

vennootschap.

4. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 400 (zegge vierhonderd) euro. 5.DEELBEWIJZEN

Het kapitaal is vertegenwoordigd door tien deelbewijzen zonder vermelding van de no-'mi-'na-'le wa-lar-'de. Elk deelbewijs moet steeds volledig volstort zijn.

6.DEELBEWIJZENREGISTER

De deelbewijzen zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Een deelbewijzenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap, dit register bevat:

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal deelbewijzen dat hem toebehoort;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten van deelbewijzen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdra-'ger en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Het eigendom van een deelbewijs op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het deelbewijzenregister.

Overdrachten en, overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het deelbewijzenregister.

7.OVERDRACHT VAN DEELBEWIJZEN

Een deelneming mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met unanieme instemming der vennoten. De overdracht of de overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen.

De verkoopprijs is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht, De werkelijke waarde wordt door een bij onderling overleg gekozen deskundige bepaald indien de partijen op dit vlak niet overeenkomen. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg een deskundige aan op verzoek van één der partijen,

8.ZAAKVOERDERS

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoot dienen te zijn van de vennoot-schap. Tot zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd: VILAU Daniëla en CALEAP Gheorghita,

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen zou verzetten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9.BESTUURSBEVOEGDHEDEN & VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerders zijn bevoegd, elk afzonderlijk of tezamen, om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, Uitzondering wordt gemaakt voor die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is. Voor transacties boven de vijfduizend euro dienen de zaakvoerders ais college op te treden,

10. CONTROLE

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het reoht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dar hij inzage mag nemen in al de boeken, de briefwis-seling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

11.BIJEENROEPING EN AGENDA

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering gencemd, zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de derde vrijdag van de maand maart om 20:00 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodi-ging. Indien die dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehou-'den worden.

De agenda van de jaarvergadering omvat op zijn minst de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de be-stemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerders.

Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen am ()ver een wijzi-'ging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief en wordt toegezonden aan de vennoten ten minste vijftien dagen voor de vergadering..

w

Voor

.pehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het $elgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

12.BESLUITVORMING

Er wordt gestemd per aandeel, waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is de unanimiteit van de stemmen vereist.

13. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één oktober jaar n tot dertig september jaar n+1. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op de dag van neerlegging der statuten ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 september 2014.

14.JAARREKEN1NG

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maken de zaakvoerders de jaarrekening op. Op voorstel van de zaak-voerders beslist de algemene vergadering welke bestemming er aan het resultaat gegeven zal worden.

15.ONTBINDING

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van de stemmen,

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het W.Venn, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit.

Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal deelbewijzen.

16.OVERLIJDEN VAN EEN VENNOOT

1n geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch worden voortgezet door de overlevende vennoot of vennoten samen met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde.

Ongeacht het voormelde, en mits inachtname van een regularisatieperiode van zes maand, zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

17.BUITENLANDSE ZAAKVOERDERS EN VEREFFENAARS

leder in het buitenland verblijvend vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of maatschappelijk lasthebber wordt geacht keuze van woonplaats gedaan te hebben in de zetel van de vennootschap, waar aile mededelingen, aanmaningen en dagvaardingen geldig kunnen geschieden.

Getekend Getekend

VILAU Daniëla Gheorghita CALEAP

Vennoot Vennoot

lecy.t.m\p,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

11/03/2015
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

.M/r.jL~...~/.~~.~.s.ti. w..rw

~,Tt xi yr~~t~~

In de bijlagen bij het Belgisch Sta " tsbCàd bekehd-te't~ak~r~Ît ~ ~ie

na neerlegging ter griffie van de a e 2 7t -82- 205

*1503 873+1111

Ondernemingsnr : 0540.878.532

Benaming

(voluit} : DAGEAL

(verkort) .

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Ertveldesteenweg 3 - 9968 Oosteekio

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding, vereffening en sluiting vereffening

Uittreksel van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2014

Alle vennoten zijn aanwezig en verklaren zich akkoord met de wijze van bijeenroeping. Dagorde:- Ontbinding en invereffeningstelling vennootschap + sluiting vereffening

Gezien de vennootschap op heden geen activiteiten meer heeft en de zaakvoerder ook geen uitzicht heeft op nieuw te ontplooien activiteiten stelt de zaakvoerder voor om de vennootschap te ontbinden.

Gezien er geen schulden aan derden meer zijn wordt beslist de vereffening ook te sluiten.

Overeenkomstig art 185 Wetboek Vennootschappen beslist de vergadering geen vereffenaar aan te stellen gezien er geen vereffeningsactiviteiten te vervullen zijn.

De vennoten verbinden er zich toe aile te vervullen formaliteiten of verdere zaken van de vennootschap op zich te nemen.

Er wordt kwijting verleend aan de zaakvoerder voor het door hem gevoerde beleid.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan mevrouw Daniela Vilau,, wonende te Ertveldesteenweg 3, 9968 Oosteeklo, die ze op haar adres gedurende een termijn van zeven jaar; zal bewaren.

Opgemaakt op 30 juni 2014 te Oosteeklo.

Voor eensluidend verklaard afschrift.

Daniela Vilau

Vennoot  Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DAGEAL

Adresse
ERTVELDESTEENWEG 3 9968 OOSTEEKLO

Code postal : 9968
Localité : Oosteeklo
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande