DAKWERKEN DERDE GEERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAKWERKEN DERDE GEERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.667.533

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 25.06.2014 14211-0366-014
21/01/2014
ÿþMad Wotd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be a Bi Sb

*142O713*

GRIME

KÓÓPHÁNDËL

10 JAN. 2014

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0451667533

Benaming

(voluit) : DAKWERKEN DERDE GEERT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9260 Wichelen, Bohemen, 101 CD

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bernard De Lafonteyne geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001  RPR Dendermonde 0812.317.491 op 16 december 2013, geregistreerd op het registratiekantoor te Wetteren de drieëntwintig december tweeduizend en dertien. Boek 451, blad 4, vak 2. Vier bladen, geen verzendingen. Ontvangen: vijftig euro. De ontvanger ( get.): Ilse De Neef, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van

de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAKWERKEN DERDE GEERT", waarvan de zetel gevestigd is te 9260 Wichelen, Bohemen, 101/CD. Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Paul Roosens alsdan te Wichelen op dertig december negentienhonderd drieënnegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig januari daarna onder nummer 940121-411. Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0451667533 (voorheen ingeschreven in het handelsregister van Dendermonde onder nummer 49.173) - BTW nr BE 451.667.533. Waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Paul Roosens, alsdan te Wichelen, op elf oktober negentienhonderd vierennegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tien november nadien onder nummer 941110-359, en blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Hildegard Bracke te Wichelen op vijf februari tweeduizend en vier, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig februari tweeduizend en vier onder nr 4030083.

De statuten werden de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Hildegard Bracke te Wichelen, op vijftien december tweeduizend en zes, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Stentsblad van 03 januari 2007 onder nummer 0001480, waarbij met algemeenheid van stemmen navolgende beslissingen werden getroffen:

EERSTE BESLISSING

Voorafgaande verslagen:

De vergadering heeft de Voorzitter ontslagen van de voorlezing van:

De notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden ter maatschappelijke zetel van de vennootschap op 5 december 2013 en waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1. uitkering van een tussentijds dividend in het kader van Artikel 537 WIB ten belope van negenhonderd achtenzestig duizend euro.

2. unanieme verbintenis van alle vennoten tot opname van het netto te ontvangen tussentijdse dividend (871.200,00 euro) in het kapitaal van de vennootschap (zijnde negenhonderd achtenzestig duizend euro tussentijds dividend verminderd met de te betalen roerende voorheffing ten belope

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beheoudera aart het 4.0 Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

van tien procent of zesennegentig duizend achthonderd euro)

b) het verslag opgesteld door het bestuursorgaan op 25 november 2013 over het belang voor de

Vennootschap van de voorgestelde kapitaalverhoging

De vennoten hebben verklaard voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze notulen en verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze hebben verklaard er geen opmerkingen op te formuleren.

TWEEDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

De vergadering heeft beslist onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde achthonderd eenenzeventigduizend tweehonderd euro om het van achttienduizend zeshonderd euro te, brengen op achthonderd negenentachtig duizend achthonderd euro.

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van zeshonderd tweeëndertig kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die hi de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen tegen de prijs van afgerond duizend driehonderd zeven en zeventig euro per kapitaalaandeel' en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent.

En alle vennoten, aanwezig als gezegd, elk individueel, hebben verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoáls voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLISSING

Tussenkomst- Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging.

Zijn tussengekomen, alle vennoten van de vennootschap met name:

- de heer Derde Geert, wonende te 9260 Wichelen, Bohemen, 101/C

- de heer Derde Michiel, wonende te 9260 Wichelen, Bohemen, 101/C

- mevrouw Van Hoorde Christine, wonende te 9260 Wichelen, Bohemen, 101/C die verklaard hebben volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de fmanciële toestand van de vennootschap " Dakwerken Derde Geert ", en in persoonlijke naam in te schrijven op de zeshonderd tweeëndertig nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap tegen de prijs van (afgerond) duizend driehonderd zevenenzeventig euro per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

- door de heer Derde Geert, voornoemd, ten belope van vierhonderd zeventien kapitaalaandelen (471) - door mevrouw Van Hoorde Christine, voornoemd, ten belope van Tweehonderd en elf kapitaalaandelen (211)

- de heer Derde Michiel, voornoemd, ten belope van vier Kapitaalaandelen (4)

2. De voorzitter heeft verklaard en alle aanwezigen op de vergadering hebben erkend dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd ten honderd (100,00 %).

De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van achthonderd éénenzeventigduizend tweehonderd euro.

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE29 7470 4267 4064 op naam van de vennootschap bij de KBC Bank Agentschap Berlare, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op zeven december tweeduizend en dertien.

VIERDE BESLISSING:

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft vastgesteld en verzocht genoemde notaris De Lafonteyne, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van achthonderd éénenzeventigduizend tweehonderd euro daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-b houden aait het 0 Belgisch IStaatsblad

gebracht werd op achthonderd negen en tachtig duizend achthonderd euro, vertegenwoordigd door duizend driehonderd tweeëntachtig kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING:

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, heeft de vergadering beslist artikel vijf van de statuten te vervangen door de

volgende tekst: -

" Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTHONDERD NEGEN EN TACHTIG DUIZEND ACHTHONDERD EURO (889.800,00 EUR). Het is verdeeld in duizend driehonderd tweeëntachtig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Zij vertegenwoordigen elk één/ duizend driehonderd tweeëntachtigste deel van het kapitaal. "

ZESDE BESLISSING:

De vergadering heeft elke machtiging verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte statutenwijziging dd. 16/12/2013

- gecoördineerde statuten

Notaris BERNARD DE LAFONTEYNE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001 RPR Dendermonde 0812.317.491.

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 21.06.2013 13198-0175-016
25/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

f 4 JAN. 2013 DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0451.667.533

Benaming

(voluit) : DAKWERKEN £ e R-i'

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

9

Zetel : Bohemen 101 C - 9260 Wichelen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 02 januari 2012; dat de Heer Derde Michiel, wonende te 9260 Wichelen, Bohemen 101 C, ais zaakvoerder wordt benoemd en dit voor onbepaalde duur vanaf 02 januari 2013, die aanvaardt.

Derde Geert

zaakvoerder

Voor-

behoudt

aan he

Belgisc

Staatsbl













13 15269*



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2012 : DE049173
15/07/2011 : DE049173
17/06/2010 : DE049173
09/07/2009 : DE049173
02/07/2008 : DE049173
05/07/2007 : DE049173
03/01/2007 : DE049173
21/06/2005 : DE049173
15/06/2004 : DE049173
23/02/2004 : DE049173
23/06/2003 : DE049173
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.08.2015, NGL 03.09.2015 15571-0519-014
29/08/1997 : DE49173
10/11/1994 : DE49173

Coordonnées
DAKWERKEN DERDE GEERT

Adresse
BOHEMEN 101 CD 9260 WICHELEN

Code postal : 9260
Localité : WICHELEN
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande