DALIE CONSULTING, NEGOTIATING AND CONTRACTING, AFGEKORT : DALIE C.N.C.

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DALIE CONSULTING, NEGOTIATING AND CONTRACTING, AFGEKORT : DALIE C.N.C.
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 544.676.378

Publication

03/02/2014
ÿþMad Word 11.1

I ~zt~~' !~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 3 JAN. 2014

Griffie

I1111111!11111111111111

Ondernemingsnr : o C tt G ^3.$

Benaming

(voluit) : DALIE Consulting, Negotiating and Contracting (verkort) : DALIE C.N.C.

Rechtsvoren : Vennootschap onder firma

Zetel : Eikboslaan 3 te 9550 Herzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekenden:

1.De heer VERSNICK Daniël, geboren te Zottegem op 30 mei 1953, wonende Eikboslaan 3 te 9550

Herzele;

2.Mevrouw DE SMAELE Godelieve, geboren te Zottegem op 14 mei 1954, wonende Eikboslaan 3 te 9550

Herzele

Verklaren tussen hen een vennootschap onder firma te hebben opgericht, waarvan de statuten als volgt luiden:

STATUTEN

Hoofdstuk I: Naam  duur  zetel  doel

Artikel 1

De vennootschap is opgericht als vennootschap onder firma (VOF) onder de naam "DALIE Consulting,

Negotiating and Contracting", afgekort tot "DALIE

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Eikboslaan 3, 9550 Herzele.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar eender welk adres in België, bij eenvoudige

beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen

en bijhuizen en bureaus inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoering.

Artikel 4

De vennootschap heeft ais doel:

I. Algemene activiteiten.

N Administratie en managementactiviteiten, omvattende onder meer

adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning,, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het' verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen,

het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar,

studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

B/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

CI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

DI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

EI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

PI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen: decoratieartikelen, kledij, prullaria, .,. via ambulante handel, een of meerdere vaste verkooppunten, internet, ...

G/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Il. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

111. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verlichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Hoofdstuk Il: Vermogen van de vennootschap

Artikel 5

De inbreng der vennoten is aldus bepaald:

De heer VERSNICK Daniël brengt in achthonderd Euro (800 ¬ ) in speciën, waarvoor hij 8 aandelen krijgt. Mevrouw DE SMAELE Godelieve brengt in tweehonderd Euro (200 ¬ ) in speciën, waarvoor zij 2 aandelen krijgt.

De totale inbreng bij aanvang van de vennootschap bedraagt dus duizend Euro (1000 ¬ ), vertegenwoordigd door 10 aandelen.

Deze som wordt gestort op een bijzondere rekening geopend bij de BPOST -- Bank, te Herzele op naam van de vennootschap in oprichting, onder rekening nummer IBAN BE93 0004 2051 1467, BIC BPOTBEBI.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6

De vennoten zullen als volgt delen in de winst en in het verlies:

-De heer Versnick Daniël zal voor tachtig procent (80%) delen in de winst en het verlies;

-Mevrouw De Smaele Godelieve mi voor twintig procent (20%) delen in de winst en het verlies.

Artikel 7

in geen geval en om geen enkele reden zullen de vennoten of hun erfgenamen of rechtsopvolgers de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

Artikel 8

De vennootschap wordt ontbonden door het overlijden van één van de vennoten.

Artikel 9

In geval één der vennoten zijn aandeel wenst over te dragen, zal de nieuwe vennoot moeten aanvaard worden door aile overige vennoten. Indien de nieuwe vennoot niet aanvaard wordt, kan de uittredende vennoot de vennootschap gewoon verder zetten of de overname van zijn aandeel opeisen.

Hoofdstuk III: Bestuur

Artikel 10

De heer VERSNICK Daniël zal met het beheer belast zijn en wordt aangesteld als zaakvoerder van de

vennootschap, vanaf 01 januari 2014.

Hij zal optreden voor financiële opdrachten, voor het tekenen en ontvangen van kwijtingen en facturen,

kwijtschriften en ontvangstbewijzen af te leveren; kortom, het tekenen van alle stukken en bescheiden in

verband met de werking van de vennootschap.

Hij wordt door de algemene vergadering benoemd voor onbepaalde duur.

Het mandaat als zaakvoerder zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing

van de algemene vergadering.

Artikel 11

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder die alleen kan optreden.

Artikel 12

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen

bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn.

Artikel 13

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Hoofdstuk V: Algemene vergadering van de vennoten

Artikel 15

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op

de eerste zaterdag van de maand februari, om veertien uur en voor het eerst in februari 2015.

Alle vergaderingen worden gehouden ter zetel van de vennootschap.

De oproepingen geschieden via elektronische mail, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen

vàár de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen ermee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder

voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met

eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een

andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 16

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

-de behandeling en goedkeuring van de jaarrekening;

-het verlenen van kwijting aan de zaakvoerder, en het instellen van de vennootschapsvordering tegen de

zaakvoerder;

-de bestemming van de beschikbare winst;

-de bezoldigingen van de zaakvoerder;

-het ontslag en de benoeming van de zaakvoerder;

-de wijziging van de statuten.

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap. Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 17

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op één en dertig december van

elk jaar. Het eerste boekjaar loopt van één januari 2014 tot en met 31 december 2014.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten, en maakt de zaakvoerder de

inventaris op.

Artikel 18

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle kosten, inclusief de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van deze winst,

Hoofdstuk VI: ontbinding en vereffening

Artikel 19

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen,

Overgangsbepalingen

Benoeming

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur met ingang van 1 januari 2014, de heer VERSNICK Daniel, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, Het mandaat als zaakvoerder zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Aldus opgemaakt te Herzefe, op 1 januari 2014, in vijf exemplaren,

De heer VERSNICK Daniël Mevrouw DE SMAELE Godelieve

OPRICHTER OPRICHTER

ZAAKVOERDER VENNOOT

Op de laetste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voorí

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DALIE CONSULTING, NEGOTIATING AND CONTRACTIN…

Adresse
EIKBOSLAAN 3 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande