DAP AUDENAERT KAREL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAP AUDENAERT KAREL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.494.166

Publication

03/01/2014
ÿþ1-:  N,..7N Mod WaM 11.1

k `tri (! J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VD

" 19003299

GVÁNPK~~PHÁNp~L 20 UEC, 2013

D E N DE

Ondernemingsnr : Sy 3 ~5 y . AC C

Benaming

(voluit) : DAP AUDENAERT KAREL

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9290 BERLARE, Kruisstraat 54 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op negentien december tweeduizend en dertien, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

De heer AUDENAERT Karel Denise Gilbert, geboren te Waregem op drieëntwintig juli negentienhonderd vijfentachtig, rijksregisternummer 85.07.23-271.97, ongehuwd, wonende te 9290 Berlare, Kruisstraat 54 bus 2, BIJZONDERE VERKLARING

Ondergetekende notaris heeft de oprichter voorlezing gegeven van artikel 212 Wetboek van Vennootschappen, dat bepaalt dat hij slechts van één enkele besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de enige vennoot kan zijn en dat hij geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

2. Benaming: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAP AUDENAERT KAREL"

3. Zetel: 9290 Berlaere, Kruisstraat 54 bis 2

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België, de Europese Unie ais in derde landen:

-het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

-het verlenen van beheersbijstand, raadgevingen in de medische, paramedische, veterinaire, paraveterinaire en farmaceutische sector;

-terhandstelling van verzorgingsproducten en het verschaffen van geneesmiddelen, dierenvoeders en allerlei benodigdheden dienaangaande;

-het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

-keuringsactiviteiten, inspectie- en controleactiviteiten in functie van dierlijke productie en voedselveiligheid; -het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

-het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie;

-de mogelijkheden scheppen voor vorming en permanente vorming, in de voormelde disciplines, dit teneinde een hoogstaande theorie- en praktijkbeoefening mogelijk te maken;

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep dierenarts, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren. Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en aile onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Selgïsct.

Staatsbla

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~r 1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de diergeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

5. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/driehonderdste (11300ste) van het kapitaal.

6. Samenstelling

INBRENG IN SPECIËN

De aandelen zijn door de oprichter onderschreven a pari, de heer AUDENAERT Karel, voornoemd, voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), waarvoor hem driehonderd (300) aandelen worden toegekend. Hij verklaart op de door hem beloofde inbreng twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) te hebben volstort in speciën.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en is elk aandeel volstort voor minimum één/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC met rekeningnummer BE59 7370 4083 5326

Het bewijs van deponering, dat in het dossier van de werkende notaris zal worden bewaard, werd door de bank afgeleverd op negenentwintig november tweeduizend en dertien.

7. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang van heden,

Zij zal evenwel rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de

oprichtingsakte.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden

worden bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging der statuten.

8. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die moetn dierenarts zijn, ingeschreven op de lijst van de Orde van Dierenartsen.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit uitdrukkelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Het mandaat van zaakvoerder  enige vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens activiteiten als dierenarts.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Behoudens andersluidende overeenkomst is een niet-statutaire zaakvoerder ad nutum afzetbaar en wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

Een statutair zaakvoerder kan slechts afgezet worden in twee gevallen: ofwel door eenparig besluit van alle vennoten (unanimiteit), ofwel wegens ernstige redenen (verregaande emstige onbekwaamheid, ernstige tekortkoming aan de verplichtingen als zaakvoerder, flagrante schending van de statuten, ernstige concurrentie door de zaakvoerder ten nadele van de vennootschap).

Bestuursbevoegdheid

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen te stellen, en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Elke zaakvoerder alleen optredend heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Hij/Zij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Voor beslissingen inzake aan- en verkoop van onroerende goederen, lening, hypotheekstelling en inpandgeving is er een eensluidend akkoord nodig van alle zaakvoerders.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid, voor zover het niet hun activiteiten als dierenarts betreft, toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist. De vergoeding van de dierenarts  vennoot voor zijn activiteiten als dierenarts, gebeurt volgens de medische gebruiken op een normale manier, Indien hij de functie van commissaris uitoefent wordt hij voor deze functie niet vergoed.

P

A '

Voor-6ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De zaakvoerder kan het dagelijks bestuur delegeren aan derden al dan niet vennoten, die dan eventueel de

titel van directeur dragen.

Het ontslag van de zaakvoerder, zelfs als hij vennoot is, brengt de ontbinding van de vennootschap niet

teweeg.

Wordt alhier tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap benoemd, de heer AUDENAERT Karel,

voornoemd. Zijn mandaat is bezoldigd,

De heer AUDENAERT Karel, voornoemd, verklaart hierbij het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden en

verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden.

9. Volmacht

Er wordt beslist volmacht te geven aan de CVBA "A&B PARTNERS WAREGEM" en mevrouw AMEZ Françoise, of een van haar bedienden, lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle nodige administratieve formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondememingsioket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

10. Jaarvergadering

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand maart om 19 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben: bespreking van het verslag van de zaakvoerder(s) over het verlopen boekjaar (voor zover dit van toepassing is), de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel de herbenoeming van de zaakvoerder(s).

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in maart tweeduizend en vijftien.

11. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september daarna,

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden door de

zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting,

opgemaakt

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden, negentien december tweeduizend en dertien, datum

van oprichting, en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en veertien,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Dendermonde, expeditie akte oprichting,

Martine Vandemaele, notaris.

05/12/2014
ÿþ Moe Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be. a. V uu

BF

Sta





GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

Z 6 NOV. 2014

AFDELING DENDEiRIMlDE

Ondernemingsnr : 0543494166

Benaming

(voluit) : DAP Audenaert Karel

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kruisstraat 54/2 - 9290 Berlare

(volledig adres)

Onderwerp akte verplaatsen maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 0110912014.

Er wordt beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te plaatsen van Kruisstraat 54/2 te 9290 Berlare naar Oude Kouterdreef 121 te 9240 Zele en dit vanaf 0110912014.

Opgemaakt te Zele op 0110912014.

Audenaert Karel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/01/2015
ÿþ Med Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

119 i " 15on 5,"

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 6 JAN, 2015

AFDELING IIi:RMONDE

Ondernemingsnr : 0543494166

Benaming

(voluit) : DAP AUDENAERT KAREL

(verkort)

Rechtsvorm : BV ovv Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oude Kouterdreef 121 - 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte : mededeling

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER : art. 222 W.Venn.

BEDRIJFSREVISORAAL VERSLAG MET BETREKKING TOT DE QUASI-INBRENG IN DE BV ovv BVBA DAP AUDENAERT KAREL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DAP AUDENAERT KAREL

Adresse
OUDE KOUTERDREEF 121 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande