DATACOLOR BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DATACOLOR BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.531.526

Publication

08/05/2014
ÿþMod Word 11.1



L. ~.` 1- ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na veerlegging ter griffie van de akte



1lIt~dihl~mtll~W~~N~V

9095427*

NEERGELEGD I

2 5 APR. 20%KOCàPHÁN

.ít~ TF ~Fh~T

Ondernemingsnr : 0840.531.526

Benaming

(voruit) : DATACOLOR BELGIË

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gontrode Heirweg 357, 9090 Melle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 11 december 2013, blijkt:

I. Kennisname van het ontslag als zaakvoerder schriftelijk aangeboden met ingang van 3010912013 door: de heer Urs Bldchlinger wonende te Im Wiesengrind 14, 8700 Küsnacht (Zwitserland).

li. De benoeming tot zaakvoerder van de vennootschap voor een periode ingaand op 11 december 2013 en

voor onbepaalde duur, van:

De heer Stephan Siebelt wonende te Aiisbachweg 12, 6315 Oberaegerie (Zwitserland).

Hendrik Mertens Stephan SIEBE1_T

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.02.2014, NGL 03.03.2014 14059-0520-034
06/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.02.2013, NGL 28.02.2013 13054-0290-032
07/11/2011
ÿþ Mal 2.0

[te I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



11

11

1

*11167187*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111

11

._._. .~-r-~~

~~~~~~~~ .Ir~.~

2 4 OKT. 2011

RECHT 'TE GENT

KOOPHAN

i



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : qp-i Q

Benaming ^~

(voluit) : Datacolor België

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gontrode Heirweg 357, 9090 Melle

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Angélique VANDAELE, te Gent  Sint-Denijs-Westrem, op negentien oktober tweeduizend en elf, vóór registratie.

Vennoten:

-De vennootschap naar Engels recht "DATACOLOR INTERNATIONAL LTD.", met company number 00964744, met zetel te 6 St Georges Court, Dairyhouse Lane Broadhealth, Altrincham, Cheshire (Verenigd Koninkrijk).

-De vennootschap (aktiengesellschaft) naar Zwitsers recht "DATACOLOR AG EUROPE", met

Firmennummer CH-020.3.906.186-3, met maatschappelijke zetel te Brandbachstrasse 10, 8305 Dietlikon (Switzerland).

Naam en rechtsvorm:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam : "DATACOLOR BELGIË".

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Melle, Gontrode Heirweg 357.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams of

Brussels gewest, bij enkel besluit van het bestuursor-gaan, te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Doel:

De vennootschap heeft als doel:

Al Het uitoefenen van de activiteit en de handel als fabrikanten van computers voor aanwending van kleurenverbindingen en controle op kleurenproductie, het vervaardigen en leveren van kleurenstandaarden, evenals het inrichten van een meetlaboratorium om bijstand te verlenen inzake kleurenadviezen. Technici en ondernemers inzake elektronische computer- en elektrische uitrusting, fabrikanten en ondernemers van geluidsuitrusting, radiotechnici en  bouwers, herstellers en verdelers van alle soorten elektronische materiaal en toebehoren, technomecaniciens, vervaardigers en verdelers van wetenschappelijke instrumenten, en het verkopen, kopen of ruilen van alle en om het even welke van die uitrustingen en machines, en het oprichten van klanten- en andere diensten, of om het even welke andere activiteit en handel die op voordelige wijze kunnen of zouden kunnen uitgeoefend worden met bovenver-melde handels- of bedrijfsactiviteiten; en met het oog op bovenstaande doeleinden, het hoe dan ook verwerven of voeren van om het even welk bedrijf als een lopende zaak.

B/ Het uitoefenen van om het even welke andere fabricage, bedrijfs- of handelsactiviteit die voordelig kan zijn of zou kunnen uitgeoefend worden samen met de bovenvermelde handels- of bedrijfsactiviteiten, of die er rechtstreeks of onrechtstreeks op zouden gericht zijn, de waarde van de ondernemingen of het bezit van de vennootschap te bevorderen.

Cl Het kopen, huren, verhuren, in ruil of in mede-eigendom nemen of hoe dan ook verwerven, bouwen, ontwerpen, verbeteren, oprichten, afbreken en wederopbouwen, bewerken, onderhouden, exploiteren en uitbreiden_ van _gron..den,. _fa brieken, kantoxen,. winkels,_.hallen_en_ ontspanningsruimten- af-andere _g.eb.ou,wen, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

sportterreinen, spoorwegen, kaden, dokken, mijnen, delfstoffen, wegen, rioleringen, waterwegen of andere voorzieningen of om het even welke rechten of belangen in verband ermee, of vestigingen, machines, handelsvoorraden of om het even welk ander onroerend of roerend goed, of het samenwerken met het om het even welke andere persoon of personen, firma of vennootschap inzake om het even welke van voormelde aangelegen-heden.

DI Het kopen, aanvragen of anderszins verwerven, in stand houden, hemieu-wen, ontwikkelen, financieren en anderszins exploiteren van octrooien of octrooirechten, vergunningen, opties op auteursrechten of andere exclusieve rechten met betrekking tot enige uitvinding of enig andere werk in om het even welk land, en het aanwenden van geld van de vennootschap voor het testen, experimenteren of verbeteren van om het even welke van die vergunningen of werken.

EI Het kopen of anderszins verwerven van om het even welke activiteit of activiteiten welke de vennootschap gemachtigd is uit te oefenen samen met de goodwill, de lokalen, de handelsvoorraden, de boekhoudkundige schulden en andere activa, en dit als een gevestigde zaak of anderszins, en al dan niet onder voorbehoud van om het even welke verplichtingen die erop rusten.

F! Het aangaan van overeenkomsten in de vorm van fusie, partnerschap of winstverdeling of met betrekking tot het doel of het terrein van de activiteit, beperking van concurrentie of wederzijdse bijstand, firma, vennootschap of groep personen, firma's of vennootschappen die hierbij toegelaten activiteiten uitoefenen of erin geïnteresseerd zijn, of met doeleinden die geheel of gedeel-telijk van dezelfde aard zijn als die van de vennootschap.

G! Het verkopen, ruilen, verhuren of huren of anderszins beschikken over, of het toestaan van een vergunning of een voorrecht met betrekking tot gans of enig deel van de onderneming van de vennootschap als een gevestigde zaak of anderszins, en om het even welk goed of om het even welke activa van de vennootschap, aan de bepalingen en al dan niet behoudens de beperkingen en voorwaarden, en mits een vergoeding, tegen kontante betaling of geheel of gedeeltelijk met geheel of gedeeltelijk volstorte aandelen, kapitaalaandelen, obligaties of obligatie-kapitaal, of andere effecten of verplichtingen van om het even welke andere vennootschap of anderszins.

H/ Het ontlenen of loskrijgen van geld in om het even welke valuta en het geven van een waarborg voor de terugbetaling ervan door het uitgeven van obligaties, obligatiekapitaal, hypotheken, bons of andere stukken, met of zonder vlottende onkosten, op de onderneming of alle of om het even welke activa van de vennootschap, met inbegrip van haar niet gestort kapitaal, en in het algemeen tegen de bepalingen en voorwaarden inzake terugbetalingen of anderszins, welke de vennootschap geschikt zal achten.

l! Het trekken, accepteren, endosseren, uitschrijven, verdisconteren en verhandelen van wissels, cheques, promessen, connossementen, obligaties, warrants en om het even welk soort overdraagbare en verhandelbare stukken.

J! Het betalen van om het even welk goed gekocht door, of diensten verleend aan de vennootschap, konlant of door het uitgeven van geheel of gedeeltelijk volgestorte aandelen (met preferentiële, gewone of uitgestelde rechten of anderszins), kapitaalaandelen, obligaties, obligatiekapitaal van de vennoot-schap of mits andere vergoedingen die de vennootschap geschikt zef achten.

KI Het investeren of anders aanwenden van gelden van de vennootschap op wijze die wenselijk zal worden geacht, en het wijzigen van om het even welke investeringen.

U Het lenen van geld of verlenen van krediet aan om het even welke personen, firma's, vennootschappen of verenigingen, waaronder klanten en anderen, en het aangaan en verlenen van waarborgen voor het behoorlijk nakomen door om het even welke personen, firma's, vennootschappen of verenigingen, van zijn of hun verplichtingen, en in elk geval met of zonder garantie.

MI Het verzoeken om, of bevorderen van om het even welke Parlementaire Wet of om het welke voordeel, voorlopig bevel of vergunning of ander voorrecht van of vanwege de Regering van het Verenigd Koninkrijk of van een Ministerie ervan of van een plaatselijke instantie, of van het wetgevend bestuur of een andere instantie van enig ander land of Staat en het zich verzetten tegen om het even welke wet, voorkeurwet, uitvaardiging of proce-dure welke de vennootschap nadelig zou achten voor haar belangen.

NI Het intekenen op, onderschrijven, kopen, in bezit nemen en houden van aandelen, aandelenkapitaal, obligaties, obligatiekapitaal en andere effecten van en in een vennootschap of vereniging met doeleinden van dezelfde aard als, of ondergeschikt aan de doeleinden van de vennootschap, en het bevorderen, oprichten en financieren van zulke vennootschap of vereniging, en het aansluiten bij anderen om zulks te doen.

0/ Het aanvragen of aanvaarden van om het even welke regering of instantie of vereniging van om het even welke verbintenis, recht, concessie, octrooi of privilegie, en het uitvoeren en ontwikkelen ervan en het aanvaarden, te eniger tijd, van om het even welke wijzigingen eraan.

P/ Het optreden als, of het in dienst nemen van agenten, beheerders of makelaars.

Q/ Het uitdelen onder de leden van de vennootschap van om het even welke van de goederen van de vennootschap of van om het even welke aandelen, aandelenkapitaal, effecten of eigendom waarover de vennootschap beschik-kingsmacht zal hebben.

R/ Het betalen van om het even welke persoon of vennootschap voor bewezen diensten door het ter beschikking stellen van aandelen, aandelenkapitaal of obligaties, het terugbetalen van onkosten, gemaakt ingevolge of in verband met de promotie, de vorming of de oprichting van de vennootschap en het laten inschrijven van de vennootschap of het laten erkennen in een ander land of plaats.

SI Het doen van schenkingen aan personen, en het intekenen voor en het steunen van alle soorten verenigingen waaromtrent de bestuurders zullen beslissen dat ze gericht zijn op het begunstigen van de vennootschap of van haar handels- of bedrijfsactiviteit , of ten gunste van vroegere, huidige of toekomstige personeelsleden van de vennootschap (met inbegrip van bestuurders die in de vennootschap ook een bezoldigde bezigheid of functie uitoefe-nen) of hun afstammelingen of verwanten, en om te voorzien in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

pensioenen en ziektevergoedingen en toelagen voor gewezen en huidige bedienden van de vennootschap (met inbegrip van de bestuurders zoals hoger gezegd), en hun afstammelingen of verwanten, en het doen van alle zaken die vermeld zijn in de bepalingen bij de Wet van 1948 inzake vennootschap, artikel 54 § 1.

T/ Het vergoeden van de bestuurders van e vennootschap op om het even welke wijze die de vennootschap geschikt zal achten, en het betalen of voorzien van pensioenen voor, of het uitvoeren van betalingen aan of ten gunste van bestuurders en gewezen bestuurders van de vennootschap of hun afstammelingen of verwanten.

U! Al de dingen te doen die verband houden met of leiden tot het verwezenlijken van bovenstaande doeleinden of om het even welke ervan.

V/ De doeleinden vermeld in elke paragraaf van dit artikel zullen, tenzij anders uitdrukkelijk vernield, onafhankelijke hoofddoeleinden zijn en niet begrensd of beperkt worden door verwijzing naar of interferentie van de bepalingen van een andere paragraaf.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd zesentachtigduizend euro (¬ 186.000,00) en is verdeeld in tienduizend (10.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het maatschappelijk kapitaal wordt ingeschreven ais volgt:

1/ De vennootschap naar Engels recht "DATACOLOR INTERNATIONAL LTD.", voornoemd, heeft ingeschreven op negenduizend negenhonderd achtentachtig (9.988) aandelen, dewelke zij volledig heeft volgestort ais volgt: door de inbreng van de activabestanddelen en schulden van het Belgische bijhuis "DATACOLOR INTERNATIONAL LTD", met zetel te 9090 Melle, Gontrode Heirweg 357, BTW BE 0455.028.186, RPR Gent, zoals opgenomen in de jaarrekening per 30 september 2011, alsook een goodwill met een waarde van honderd vijfentachtigduizend zevenhonderd drieëntachtig euro twaalf cent (¬ 185.783,12);

2/ De vennootschap naar Zwitsers recht "DATACOLOR AG EUROPE", voornoemd, heeft ingeschreven op twaalf (12) aandelen, dewelke zij volledig volstort heeft door inbreng van een bedrag van tweehonderd zestien euro achtentachtig cent (¬ 216,88).

Totaal: honderd zesentachtigduizend euro (186.000,00 eur).

Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger geiden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering,

Omvang van de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) en de wijze waarop hij deze uitoefent:

De vennootschap wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin ais kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Winstverdeling:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbrei-ding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,' het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Ontbinding en vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Jaarvergadering vennoten:

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste maandag van de maand februari om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend dertien.

Begin en einde van het boekjaar:

Het boekjaar begint ieder jaar op één oktober en wordt op dertig september van het daarop volgende jaar afgesloten. Het eerste boekjaar vangt aan op negentien oktober tweeduizend en elf, om te eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders:

- de heer Albertus BUSCH, van Amerikaanse nationaliteit, paspoortnummer USA 471220046, geboren te Nederland, op zeventien augustus negentienhon-derd zevenenzestig, wonende te 61 Harvard Circle, Princeton, NJ 08540; (Verenigde Staten van Amerika);

- de heer Hendrik Willy Esther M.G. MERTENS, geboren te Ninove op vier oktober negentienhonderd drieënzestig, nationaal nummer 63.10.04-431.66, wonende te 9500 Ophasselt, Ruisenbroeck 8;

- de heer Mark Oliver LEUCHTMANN, van Duitse nationaliteit, paspoort-nummer D C9CY801TY, geboren te Mettmann op zeven december negentien-honderd tweeënzeventig, wonende te 6300 Zug (Zwitserland), Baarerstrasse 149;

- de heer Urs Peter BLOCHLINGER, van Zwitsere nationaliteit, paspoort-nummer CHE F2454783, geboren te Galdingen SG op twintig december negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 8700 Küsnacht (Zwitserland), Im Wiesengrind 14.

VOLMACHT

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder(s) stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

- Sarah VERKIMPE;

- Liesbeth DE BRUYNE;

- Myriam DIETENS.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 19/10/2011

Notaris Angélique Vandaele

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

06/07/2015
ÿþ tt; Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte_

Il 11. III II

b

IW

E

s~

Ondernemingsnr : 0640.531.526

Benaming

(voluit) : DATACOLOR BELGIË

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gontrode Heirweg 357, 9090 Melle

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZetelverpIaatsing

Uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerders dd. 5 juni 2015:

Conform de statuten beslissen de zaakvoerders unaniem om de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 26 juni 2015 te verplaatsen van Gontrode Heirweg 357 te 9090 Melle naar Jan Samijnstraat 17, 9050 Gentbrugge.

Hendrik Mertens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzii van de perso(o)n(en] bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handlekening.

Coordonnées
DATACOLOR BELGIE

Adresse
GONTRODE HEIRWEG 357 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : Gontrode
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande