DAVY POPPE SCHILDERWERKEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DAVY POPPE SCHILDERWERKEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 627.644.240

Publication

09/04/2015
ÿþY,"

Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 7 ta 2015

Griffie

AFDELING DENDERMONDE



Voor-

behoude

aan het

Belgiscl

Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr. : 6 .a- 6 4 4 240

Benaming

(voluit) : Davy Poppe schilderwerken

(verkort) :

Rechtsvorm : \-/Of

Zetel : Wakkebroekstraat 10, 9290 Berlare

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting vennootschap

OPRICHTINGSAKTE

Tussen de ondergetekenden

10 De heer Davy Poppe, wonende te 9290 Berlare , Wakkebroekstraat 10, NN 77.08.04-215-77

2° Mevrouw Nathalie Claeys, wonende te 9290 Berlare, Wakkebroekstraat 10 , NN 80.02.21-064-30

zijn als volgt overeengekomen met het doel tussen hen een vennootschap op te richten

Art. 1.De vennootschap is onder firma "Davy Poppe schilderwerken"

Art. 2.Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te Wakkebroekstraat 10, 9290 Berlare, De zaakvoerder is, gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Art. 3. Het doel der vennootschap is " De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening en voor rekening van derden:1) - Het verrichten van volgende aannemingswerken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in eigen regie of in coördinatie met onderaannemers: schilder-, voeg- en plafonneringswerken, plaatsen van vloeren wandtegels, plaatsen van parket en laminaat, overige timmer- en schrijnwerken, glaswerken,; elektriciteitswerken, metsel- en betonwerken, zink-, lood- en dakwerken, afbraakwerken, werken voor: verwarmingsinstallaties en onderhoud, sanitaire werken, en overige algemene aannemingswerken, met inbegrip: van verkeerssignalisatie, restaureren en schoonmaak van gebouwen, gevels en monumenten,

- Het uitvoeren van volgende werken: schilder- en behangwerken; aile decoratiewerken; de totaalinrichting van woningen en handelsruimten, herstellingswerken, verfraaiingswerken en allerhande advies; het uitvoeren van plafonneringswerken; plaatsen van vloer- en wandbekleding in alle materialen; isolatiewerkzaamheden;

- Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten; aanbrengen van' chape;

- De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds enzoverder in hout, kunststof, metaal of gips; vervaardiging en montage van metaalschrijnwerk en overige al dan niet zelf vervaardigde metalen constructies; de installatie van luiken, zonneblinden. Installatie van stores en zonneschermen, binnendeuren en scheidingswanden; plaatsen van afsluitingen en stellingen.

- Het reinigen van gebouwen, zowel van binnen ais van buiten, interieurreiniging, gevelreiniging, reiniging van meubelen en roerende goederen, algemeen en na brand of andere schade.

Industriële reiniging van de buitenzijde van alle soorten gebouwen met inbegrip van

kantoren, fabrieken, winkels, lokalen van instellingen, overige lokalen die voor commerciële of professionele doeleinden worden gebruikt en appartementsgebouwen, gespecialiseerde reiniging van gebouwen, zoals het reinigen van ramen, het schoorsteenvegen, het

schoonmaken van kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanaten en uitlaatsystemen, het reinigen van industriële machines;

- Het vegen en schoonspuiten van straten, pleinen, markten, openbare tuinen, perken voort

- De aankoop, de verkoop en handel in reinigingsproducten en materialen die verband

houden met het voorgaande.

- De handel, import- en export, klein- en groothandel, handelsbemiddeling in goederen,

algemeen assortiment, materialen met betrekking op voormelde activiteiten,

,.._ --__ vert,_vernie,.behang.ulnerbakleding,.textiel,.allerhandemeubeleneo- ---.....i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

aankleding, enz. alsook niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

- Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in

deelname met derden, onder meer onder de vorm van technoconsult, assistentie op het gebied van engineering en industrieel advies. "

- De vennootschap kan bovendien optreden als tussenpersoon, bemiddelaar, commissionair of agent inzake activiteiten begrepen in, noodzakelijk of nuttig voor het realiseren van het maatschappelijk doel.

2) - de verhuur van aile roerende en onroerende goederen, en meer in het bijzonder van vrachtwagens, kraanwagens, heftrucks en dergelijke meer

3) - Bouwen, verbouwen, renoveren, volledig afbreken van allerlei gebouwen, verfraaien van gebouwen en alsook het, isoleren, decoreren en inrichten;

- Plaatsen van ramen en deuren In gebouwen;

Uitvoeren van zandstraalwerken, metaalconstructies, las-, montage- en

demontagewerken;

- Het schilderen van het binnen- en het buitenwerk van gebouwen; het schilderen van

schepen en boten door niet gespecialiseerde eenheden;

Gemelde opsomming is enkel exemplatief en niet limitatief.

De vennootschap mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze alle financiële, industriële

burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of nuttig zijn of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en onder meer alle roerende en onroerende goederen, onroerende zakelijke rechten (zoals opstal, erfpacht,vruchtgebruik, blote eigendom, ook in het kader van de bezoldiging van de zaakvoerder in natura) Handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, verkopen, ruiten, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming,fnanciéle tussenkomst of om het even welke andere wijze, in aile vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel reet het tiare verwant is of er bit aansluit, of van aard is het doel van onderhavigevennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit,

hypotheek vestigen, zich borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar vertegenwoordiger, doorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en »et beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag tevens de functie van zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar manager of gemandateerde waarnemen evenals elke directie- of controlefunctie in ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze die zij het best geschikt acht.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Art. 4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van twaalf maanden na opzegging door één van de

vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Art. 5. De heer Davy Poppe, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 900,00 ¬ (negenhonderd

duro) die gestort werd in de maatschappelijke kas.

" Mevrouw Nathalie Claeys, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 100,00 ¬ (honderd euro) die gestort werd in de maatschappelijke kas.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1.000 ¬ (duizend euro).

Art. 6 Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest gelijk aan d~ marktrente van dat ogenblik, en betaalbaar om het jaar bij afsluiting.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt.

.De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Art. 7Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Art, eledere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen vin maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken,

Onverminderd de rechten van derden, en enkel wat de onderlinge betrekkingen van de vennoten betreft, wprdt er overeengekomen dat de heer Davy Poppe, het algemeen bestuur van de vennootschap zal weamemen en de hoedanigheid heeft van zaakvoerder, terwijl mevrouw Nathalie Claeys, zich meer bepaald zal bilasten met het dagelijks beheer en met het houden van de maatschappelijke boeken.

Art. 9. De vennoten zullen af hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden.

Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelnerning aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Art. 10. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december vaesedeejear

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

" Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar op 24 juni om 19 u wordt de jaarlijkse algemene vergadering van de aandeelhouders (vennoten)

gehouden. De eerste algemene vergadering gaat door op 24 juni 2018 om 19u.

Art. 11. De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de

afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld als volgt : volgens inbreng van het gestort kapitaal, zijnde :

aan de heer Davy Poppe 90/100

aan mevrouw Nathalie Claeys 10/100

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Voor mevrouw Nathalie Claeys is het mandaat onbezoldigd.

Art. 12. Bij beslissing van de vennoten met twee derden meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. De vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene kosten gerekend worden.

Art.13.De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding ais die voorzien is voor verdeling van de winsten.

Art. 14.ledere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoè moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen veer de vergadering in de post moet afgegeven hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder of, in itijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel. ledere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op -de vergadering aanwezig zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de Tweede iergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welke ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

1 Artt.15.De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 16 hierna.

Art. 16 De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot veer de tijd waarop de irennootschap moet eindigen overeenkomstig art. 4.

in geval van overlijden van één der vennoten voor de tijd waarop de vennootschap moet eindigen, zullen de èrfgenamen het recht hebben, binnen de maand na het overlijden, de voortzetting van de vennootschap te dezen. Zij zullen echter eerplicht zijn, in dit geval, zich bij de vennootschap door één en dezelfde lasthebber te aten vertegenwoordigen, en mogen geen deel hebben in het beheer.

Het aandeel van een vennoot kan overgedragen worden aan een andere vennoot, maar enkel mits goedkeuring van alle in de vennootschap aanwezige vennoten. De aanwezige vennoten van de vennootschap lebben ten allen tijden het voorkeurrecht tot overname van het over te dragen aandeel.

Art, 17 In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van Oen vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de ,tennootschap mogen hinderen op welke wijze ook.

Art. 18 Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in lijn vervanging voor de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

Art. 19 In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de .aakcvoerder, vereffenaar aangesteld overeenkomstig artikelen 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

ti

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De bevoegdheid van de vereffenaar wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zat

jij/zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat hij/zij daartoe de

instemming van de algemene vergadering hoeft te vragen.

Art. 20 Bij de ontbinding van de vennootschap zat het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de

Vennoten volgens de verhouding van hun inbreng bepaald in artikelen 11 en 12.

OVERGANGSBEPALINGEN

1.Eerste boekjaar.

Bij uitzondering begint het eerste boekjaar op 1 januari 2015 en zal eindigen op eenendertig december van

het jaar 2015. Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris en jaarrekening worden opgemaakt.

2.Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten.

3.0vemame dppf çWy oncotechap.van.de.acerbintenissen.aangegaan_door-de_zaakuoerder" -gedurende-de

Op de laatstetiasea ijdt,ik B vermélden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

y

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De comparant verklaart te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de ; vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel zal gedeponeerd zijn.

De Comparant verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 "van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte,

De comparanten verklaren in dit kader in het bijzonder, dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de éénmanszaak van de Heer Davy Poppe te rekenen vanaf één januari tweeduizend vijftien; Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkosmtig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOLMACHT

De buitengewone algemene vergadering verleent volmacht aan E1DUBO bvba, vertegenwoordigd door de Heer Eric Bonnarens, kantoorhoudende te 9290 Berlare, Donklaan 293, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervuilen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-en Registratiekantoor en/of bij de RSZ en/of bij alle andere administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ook genomen werden of zullen genomen worden.

In drievoud opgemaakt, te Berfare, de zestiende maart tweeduizend vijftien

Davy Poppe Nathalie Claeys

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
DAVY POPPE SCHILDERWERKEN

Adresse
WAKKEBROEKSTRAAT 10 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande