DCC - IMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DCC - IMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 867.156.541

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 09.07.2013 13293-0473-011
16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 11.07.2012 12286-0179-011
26/01/2012
ÿþ Mod word 1l.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0867.156.541 Benaming

(voluit) : DCC-IMMO (verkort) :

III I I I I~ Inl~llllllll

*12026129*

V bet: aa Be Sta.

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

16 JAN 2012

DENDERMONDE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9404 Ninove (Aspelare), Geraardsbergsesteenweg 271 A (volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING STATUTEN - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Veronique Laloo, te Herzele (Sint-Lievens-Esse) op: dertig december tweeduizend en elf, geregistreerd te Zottegem, dat de buitengewone vergadering van, aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DCC-IMMO", met zetel te 9404 Ninove (Aspelare),: Geraardsbergsesteenweg 271 A, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT

De vergadering en elke aandeelhouder afzonderlijk voor wat de aan hem toebehorende aandelen betreft» heeft beslist tot omzetting van alle aandelen aan toonder van de vennootschap, in aandelen op naam.

De aandelen werden gedeponeerd op een effectenrekeningen van de aandeelhouders bij de naamloze vennootschap Argenta onder nummer 979-4282205-48 wat betreft de Heer Carlos De Coen en onder nummer. 973-0129417-53 wat betreft Magda De Coen.

TWEEDE BESLUIT.

Met het oog op deze omzetting, heeft de vergadering beslist tot aanpassing van artikel 9 en 10 van de'

" statuten.

De vergadering heeft aldus beslist tot vervanging van de tekst van artikel 9 en 10 van de statuten door de hierna volgende tekst :

"Artikel 9. : Aard van de effecten

De aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

- De aandelen op naam zijn voorzien van een volgnummer.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden voor elke categorie van effecten op naam, hetzij in originele materiële vorm, hetzij in elektronische vorm conform de toepasselijke wetgeving. Het' eigendomsrecht van de effecten op naam wordt bepaald door een inschrijving in het register ad hoc. Van deze, inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

- De gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van' de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van' aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die' als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen

" op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende' brief aan de vennootschap, tenzij deze uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de'' aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding

" van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

deze, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving van de ereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de rekening laten schrappen."

"Artikel 10: Overdracht aandelen

Overdracht van aandelen onder de levenden of overgang van aandelen wegens overlijden is vrij in volgende gevallen:

1) aan de ouders, kinderen of verdere afstammelingen van de overdrager of erflater;

2) aan een mede-aandeelhouder.

In alle andere gevallen is de overdracht of overgang onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht in het voordeel van de andere aandeelhouders tegen de prijs zoals verder bepaald, behoudens overeenstemming tussen partijen. De aandelen moeten hun aangeboden worden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Wordt dat voorkooprecht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere aandeelhouders. Indien een evenredige verdeling niet mogelijk is, dan geschiedt de toewijzing door lottrekking.

Wordt niemand bereid gevonden, dan moet de overdrager of rechthebbenden van de erflater de Raad van Bestuur bij aangetekend schrijven inlichten over de overdracht of overgang. Zij zal trachten een overnemer te vinden.

Wordt door de Raad van Bestuur niemand bereid gevonden om tegen de vastgestelde prijs, zoals hierna bepaald, de aandelen te kopen, dan kan de overdrager zijn aandelen vrij aan derden verkopen of kunnen de aandelen vrij aan de rechthebbenden van de erflater toekomen.

De toepassing van het voorgaande mag niet tot gevolg hebben dat de onoverdraagbaarheid van de aandelen wordt verlengd met meer dan zes maanden, te rekenen van de datum van de uitnodiging om het recht van voorkoop uit te oefenen.

De verkoopprijs in geval van overdracht onder de levenden is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overstemming tussen partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen houden rekening met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen wordt beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, wordt aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief is vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kan de overdrager de overnemer tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Bij overgang van aandelen bij overlijden, moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen de drie maanden na het overlijden van de aandeelhouder aan de Raad van Bestuur nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen aandeelhouder kunnen worden, omdat zij niet als aandeelhouder zijn aanvaard, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hier voren is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen aandeelhouders. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen de drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden."

DERDE BESLUIT

Ingevolge het voorgaande heeft de vergadering beslist tot wijziging van de tekst van artikel 21 en 23 van de statuten inzake de toelatingsvereisten tot de algemene vergadering door de hierna volgende tekst :

"Artikel 21 : Oproeping

De oproepingen tot een algemene vergadering gebeuren overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 23 : Deponering effecten

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste twee werkdagen v66r de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste twee werkdagen v66r de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering."

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist tot aanpassing van de statuten aan de gewijzigde wetgeving inzake de ontbinding en vereffening van de vennootschappen (wet van 2 juni 2006).

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

' Derhalve heeft de vergadering beslist tot vervanging van de tekst van artikel 39 van de statuten door de hierna volgende tekst :

"Artikel 39 : Benoeming van vereffenaar(s)

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding of ontbinding als gevolg van een rechterlijke uitspraak die op vraag van iedere belanghebbende kan worden gevorderd, wordt de vereffenaar benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt zijn bevoegdheden, zijn vergoeding, alsook de wijze , van vereffening.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging , van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars ontslaan of benoemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van , dergelijke benoeming door de rechtbank van koophandel."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist tot verwezenlijking van de omzetting.

Aldus gaat de vergadering op dit ogenblik over tot inschrijving van de aandelen in het register van de ' aandelen op naam.

De vergadering stelt vast dat de omzetting op heden effectief verwezenlijkt is zodat aile aandelen van de vennootschap thans op naam zijn.

ZESDE BESLUIT-BENOEMING

De vergadering heeft beslist te herbenoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar met ingang vanaf heden: de heer Carlos De Coen, wonende te 9404 Ninove (Aspelare), Geraardsbergsesteenweg 271/a en mevrouw Magda De Coen, wonende te 9300 Aalst, Korte Nieuwstraat 9 bus 21, verklarende dit mandaat te

aanvaarden. "

Deze mandaten zullen onbezoldigd zijn behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen. ACHTSTE BESLUIT -- MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de notaris om over te gaan tot coördinatie der statuten van de vennootschap.

Raad van bestuur.

Terstond is alhier tevens de raad van bestuur bijeengekomen die heeft beslist te benoemen tot gedelegeerd bestuurder: de heer Carlos De Coen, voornoemd, en dit tot na de jaarvergadering van tweeduizend zeventien, dewelke heeft verklaard dit mandaat te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift van de akte, coördinatie statuten.

-}rti.~i Mli ^r! ~ r.

.1'4at.

li 7 IL.~iLMLE



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 04.07.2011 11259-0353-011
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 16.07.2010 10312-0332-011
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 15.07.2009 09422-0232-011
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 10.07.2008 08402-0311-011
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.06.2007, NGL 09.07.2007 07380-0362-010
13/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 13.06.2006, NGL 12.07.2006 06453-4701-012

Coordonnées
DCC - IMMO

Adresse
GERAARDSBERGSESTEENWEG 271A 9404 ASPELARE

Code postal : 9404
Localité : Aspelare
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande