DE 3 ADVOCATEN

Divers


Dénomination : DE 3 ADVOCATEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 542.750.830

Publication

17/12/2013
ÿþa Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0 LL 45o 2 o Benaming

(voluit) : DE 3 ADVOCATEN (verkort) :

Oudenaarde

0 5 DEC. 2013

Griffie

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap ander de vorm van een vennootschap onder firma

Zetel : Markt 41 te 9700 OUDENAARDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een oprichtingsakte ondertekend op 03 december 2013 blijken de hierna vermelde personen een vennootschap te hebben opgericht:

9.De heer Jo DECRAEYE, advocaat aan de balie te Oudenaarde, geboren te OUDENAARDE op 28.06.1975, wonende te 9690 KLUISBERGEN, Vogelzang 7, rijksregistemummer 750628 955 40

2.De heer Wim DE POOTER, advocaat aan de balie te Oudenaarde, geboren te NINOVE op 16.09.1975, wonende te 9660 BRAKEL, Smisstraat 25, rijksregistemummer 760916 233 52

HOOFDSTUK I - BENAMING, ZETEL, DUUR

Art, 9 Naam en zetel

De Vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, met

ais naam DE 3 ADVOCATEN.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 OUDENAARDE, Markt 49,

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Art. 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden, De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W. Venn, betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing

HOOFDSTUK 11- DOEL

Art. 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft een burgerlijk doel, met name de uitoefening van de activiteit van advocaat, middels haar vennoten, alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat en toegelaten zijn de Orde van advocaten bij de Rechtbank van Eerste Aanleg in welk arrondissement de zetel van de vennootschap gevestigd is.

De vennootschap mag door alle middelen samenwerken, deelnemen in associaties of vennootschappen die: hetzelfde doel nastreven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag onroerende goederen verwerven, bouwen en verbouwen, Inrichten en uitrusten en belangen en participaties nemen in vennootschappen nemen in zoverre deze daden rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat. De vennootschap mag roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die in verband staan met haar maatschappelijke doei, of die van die aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng, onverminderd de specifieke beroepsaansprakelijkheid voor verrichtingen die de vennoten namens en voor rekening van de vennootschap hebben gesteld als advocaat,

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit.

HOOFDSTUK III - VENNOTEN, KAPITAAL EN AANDELEN

Art. 4 Vennoten

De vennoten zijn:

1.De heer Jo DECRAEYE, advocaat aan de balie te Oudenaarde, geboren te OUDENAARDE op

28.06.1975, wonende te 9690 KLUISBERGEN, Vogelzang 7

2.De heer Wim DE POOTER, advocaat aan de balie te Oudenaarde, geboren te NINOVE op 16.09.1975,

wonende te 9660 BRAKEL, Smisstraat 25

Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprake-lijk voor alle vennootschapsschulden.

De vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstan-dige activiteiten uit te oefenen die op enige manier

concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Art. 5 Kapitaal -- Aandelen - Overdracht

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 20,000,00 euro, volledig volstort,

vertegenwoordigd door 100 aandelen.

De maatschappelijke aandelen worden ingeschreven als navolgend:

a)De heer Jo DECRAEYE ten belope van 10.000,00 E, wat 50 aandelen vertegenwoordigt. b)De heer Wim DE POOTER ten belope van 10.000,00 E, wat 50 aandelen vertegenwoordigt.

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer, Een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap, dit register bevat:

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdra-ger en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Het eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

Overdrachten en overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

Een deelneming mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met goedkeuring van alle vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen,

HOOFDSTUK IV - BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Art. 6 Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoot dienen te zijn van de vennootschap en die in naam en voor rekening van de vennootschap alle handelingen kunnen stellen die nuttig en noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De zaakvoerders moeten advocaat zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college die het bestuur vormen van de vennootschap.

Tot statutaire zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd:

1.De heer Jo DECRAEYE , advocaat aan de balie te Oudenaarde, geboren te OUDENAARDE op 28.06,1975, wonende te 9690 KLUISBERGEN, Vogelzang 7

2.De heer Wim DE POOTER, advocaat aan de balie te Oudenaarde, geboren te NINOVE op 16.09.1975, wonende te 9660 BRAKEL, Smisstraat 25

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Art. 7 Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te venich-'ten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Uitzondering wordt gemaakt voor die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders vertegenwoordigen gezamenlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen ook gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Er mogen enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen worden toegekend.

HOOFDSTUK V - TOEZICHT

Art. 8, Controle

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dat hij inzage mag nemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK VI - ALGEMENE VERGADERING

Art. 9 Bijeenroeping en agenda

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de laatste werkdag van de maand mei om 18.00 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehou-iden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerders.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijzi-'ging van de statuten of over andere punten te beraadsla-'gen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief en wordt toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

Art. 10 Besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel, waarbij elk aandeel recht geeft op één stem

Een vennoot kan zich niet door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is de unanimiteit van de stemmen vereist.

HOOFDSTUK VII - BOEKJAAR, JAARREKENING

Art. 11 Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

Art. 12 Jaarrekening

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

R

j f. A

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene kosten en de afschrijvingen waarover de algemene vergadering beslist.

De winst wordt verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot hun maatschappelijke rechten, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering van vennoten.

Bij gebrek aan winst zullen de verliezen van de vennootschap verdeeld worden onder de vennoten in dezelfde evenredigheid die is voorzien voor de verdeling van de winsten.

HOOFDSTUK VIII - ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. 13 Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan warden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van de stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen.

Artikel 14. Overlijden van een vennoot

In geval van overlijden van een vennoot za! de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch

voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot.

Ongeacht het voormelde za! de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

Hoofdstuk IV SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN





Art. 15 Eerste boekjaar en eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 29 mei 2015.







Art. 16 Algemeen

Voor al wat niet opgenomen is in huidige oprichtingsakte verwijzen ondergetekenden naar het Reglement van de Orde van Vlaamse Balies inzake associaties.

Opgemaakt te Oudenaarde op 03 december 2013 in 3 exemplaren, waarvan een voor elke ondertekenaar en een voor het vennootschapsdossier.

De heer Jo DECRAEYE

Vennoot-zaakvoerder





De heer Wim DE POOTER

Vennoot-zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: de oprichtingsakte







ti

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2015
ÿþ Mod Werd 11.1

ir i(1: j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

0 1 JUNI 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: 0542.750.830

Benaming

(voluit) : DE 3 ADVOCATEN

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma

Zetel : Markt 41 te 9700 OUDENAARDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging statuten

Blijkens een beslissing van een buitengewone algemene vergadering dd. 07.04.2015 van de VOF De 3 advocaten, met zetel te 9700 Oudenaarde, Markt 41, KBO 0542.750.830 is beslist artikel 3 en artikel 4 van de statuten van de VOF De 3 advocaten te wijzigen als volgt

Art. 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft een burgerlijk doel, met name de uitoefening van de activiteit van advocaat, middels haar vennoten, alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat en toegelaten zijn de Orde van advocaten bij de Rechtbank van Eerste Aanleg in welk arrondissement de zetel van de vennootschap gevestigd is.

De vennootschap mag door alle middelen samenwerken, deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap mag onroerende goederen verwerven, bouwen en verbouwen, inrichten en uitrusten en belangen en participaties nemen in vennootschappen nemen in zoverre deze daden rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat. De vennootschap mag roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die in verband staan met haar maatschappelijke doel, of die van die aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit.

Art. 4 Vennoten

De vennoten zijn:

De heer Jo DECRAEYE, advocaat aan de balie Oudenaarde, geboren te Oudenaarde op 28.061975,

wonende te 9690 Kluisbergen, Vogelzang 7.

De heer Wim DE POOTER, advocaat aan de balie Oudenaarde, gebcren te Ninove op 16.09.1975,

wonende te 9660 Brakel, Smisstraat 25.

Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprake-lijk voor alle vennootschapsschulden; verbintenissen ten aanzien van het cliënteel.

De vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstandige activi-rteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Jo DECRAEYE Wim DE POOTER

Vennoot Vennoot

Coordonnées
DE 3 ADVOCATEN

Adresse
MARKT 41 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande