DE BELDER BAERT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE BELDER BAERT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 860.892.222

Publication

11/03/2014
ÿþY

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 7 FEB. 2014

RECti Ft~IG~C< VAN

KOOPHANDEL TE GENT

V beh

aa Bel Staa

Ondernemingsnr : 0860892222

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Ooidonkdreef 16 - 9800 DEINZE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamwijziging - omvorming in BVBA - statutenwijziging.

Bij proces-verbaal opgemaakt door notaris Luc Nobels met standplaats te De Haan op 27.12.2013, geregistreerd te Oostende, 1e kantoor, op 07 januari 2014, boek 764, blad 35, vak 20 werd in buitengewone algemene vergadering van voornoemde vennootschap, telkens met eenparigheid van stemmen beslist:

A. Naamwijziging

De algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "Goonie Productions".

B. Kennisname van de verslagen

Elke vennoot verklaart voorafgaand aan deze vergadering een kopie te hebben ontvangen van 1°hef verslag van de zaakvoerder betreffende de omvorming van de vennootschap van een vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gedateerd op 21 december 2013, met in bijlage de staat van activa en passive van de vennootschap afgesloten op 30 september 2013, opgesteld in toepassing van artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen; aangemerkt zijnde dat uit voormelde staat een negatief eigen vermogen blijkt van 43.739,31 euro, doch dat blijkens een bijzondere algemene vergadering, gedagtekend van 23 december 2013, twee kapitaalverhogingen doorgevoerd werden, waardoor het bestaand kapitaal van 2.500,00 euro verhoogd werd met respectievelijk 44.057,05 euro (kapitaalverhoging door inbreng van de schuld in rekening courant toebehorend aan de Heer Bart De Belder), en 19.100,00 euro (kapitaalverhoging door inbreng van geld door de Heer Bart De Belder), waardoor het kapitaal gebracht werd op 65.657,05 euro, waarna een kapitaalvermindering doorgevoerd werd van 46.239,31 euro (aanzuivering van de overgedragen verliezen op het kapitaal van de vennootschap), waardoor het eigen vermogen per saldo vervolgens 19.517,74 euro bedraagt; 2° het verslag van BVBA FRANK VANDELANOTTE, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor te 8520 KUURNE, Bloemenhof 24, over voormelde staat van activa en passiva, gedateerd op 30 september 2013, opgesteld in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, en naderhand gewijzigd zoals hierboven beschreven werd;

Het besluit van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor luidt letterlijk ais volgt:.

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals het blijkt uit de tussentijdse staat van activa en passiva per 30 september 2013, die het bestuursorgaan van de vennootschap "DE BELDER BAERT" heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Het netto actief van de VOF "DE BELDER BAERT" per 30 september 2013 bedraagt volgens deze staat  43.739,31 EUR (negatief netto-actief), en is 46.239,31 EUR kleiner dan het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van 2.500,00 EUR. Er werd geen overwaardering vastgesteld.

Voorafgaandelijk aan de omzetting zullen twee kapitaalverhogingen geschieden, enerzijds een kapitaalverhoging middels inbreng in natura van de rekening courant bestuurder ten belope van 44.057,05 EUR en anderzijds een inbreng in geld van 19.100,00 EUR. Na deze transactie en naamswijziging zef het netto actief van de nieuwe BVBA GOONIE PRODUCTIONS 19.417,74 EUR bedragen, wat 46.239,31 EUR kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van 65.657,07 EUR. Om tegemoet te komen aan de vereisten van artikel 776, lid 3 van het Wetboek Vennootschappen, zullen voorafgaandelijk aan de transactie van omzetting, eveneens de overgedragen verliezen ten beloop van 46.239,31 EUR worden aangezuiverd op het kapitaal van de vennootschap. Nà deze transacties zal het kapitaal 19.417,74 EUR bedragen, en zal dit gelijk zijn aan het netto-actief van de vennootschap.

De besluitvorming van dit verslag is dan ook opgemaakt onder voorbehoud van de geplande kapitaalverhogingen en kapitaalverlaging.

Opgemaakt te Kuurne,

Op 24 december 2013

BVBA "FRANK VANDELANOTTE, BEDRIJFSREVISOR",

Vertegenwoordigd door Frank Vandelanotte, Bedrijfsrevisor."

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

DE BELDER BAERT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verslag van het bestuursorgaan, alsmede de staat van activa en passiva, blijven bewaard in het dossier van de notaris.

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden in het vennootschapsdossier op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

C. Omzetting van de vennootschap

De algemene vergadering beslist unaniem om de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder verandering of beëindiging van rechtspersoonlijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding voortzetten die door de vennootschap onder firma werd gehouden.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 september 2013.

De algemene vergadering erkent door de instrumenterende notaris verwittigd geweest te zijn van het feit dat de omzetting op basis van voormelde staat niet voldoet aan de vereisten van artikel 776, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, doch is de mening toegedaan dat onderhavige omzetting kan plaatsvinden, gelet op de sedert 30 september 2013 tussengekomen kapitaaisverhogingen en kapitaalsvermindering, zoals hierboven beschreven wordt. De instrumenterende notaris wordt ontslagen van alle aansprakelijkheid in dat verband.

D. Vaststelling van de nieuwe statuten

De voorzitter licht toe dat de algemene vergadering, bij toepassing van artikel 782 van het Wetboek van vennootschappen, onmiddellijk na het besluit tot omzetting de statuten van de vennootschap in haar nieuwe vorm, met inbegrip van de bepalingen tot wijziging van haar doel, moet vaststellen volgens dezelfde regels van aanwezigheid en meerderheid als voor de omzetting voorgeschreven zijn.

De voorzitter licht verder toe dat wordt voorgesteld om het doel aan te passen door enkele technische uitbreidingen op te nemen in de statuten, teneinde te verduidelijken dat het doel in een erg brede zin moet warden geïnterpreteerd.

De algemene vergadering beslist unaniem het doel te wijzigen in de tekst zoals opgenomen in artikel 3 van de nieuwe statuten hieronder opgenomen.

De algemene vergadering beslist unaniem om, ingevolge de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de statuten van de vennootschap integraal te vervangen door de volgende tekst, bij toepassing van artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen:

1) De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "GOONIE PRODUCTIONS".

2) Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, Ooidonkdreef 16; de zetel mag worden verplaatst naar elke andere plaats in België bij gewone beslissing van het bestuursorgaan, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime. De vennootschap mag bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen en kantoren oprichten in België en in het buitenland.

3) Vennoten:a) de heer De Beider Bart Leo Albert, geboren te Gent op 28/04/1979 (rijksregister nummer 790428.039.32, wonende te 9800 Deinze, Ooidonkdreef 16, gehuwd;

b) Mevrouw Eggermont Wendy Fanny, geboren te Gent ap 09 juni 1984 (rijksregisteer nummer 840619,162.16, houder van de identiteitskaart nummer 591-1569390-32, gehuwd, wonende te 9800 Deinze, Ooidonkdreef 16;

4) Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden, volgende activiteiten uit te oefenen:

- Alle werkzaamheden betrekkelijk catering- en traiteurdiensten;

- Restaurateur / traiteur-banketaannemer;

- Aanneming van kelnerschap;

- Alle werkzaamheden in het hotelwezen;

- Organisatie van evenementen;

- Verhuring en verkoop alle soorten keuken-, traiteur- en evenemententoestellen en materialen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke

dienstverlening in het kader van de in dit doel beschreven activiteiten.

Zij kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen. Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins,

De vennootschap kan elk mandaat waarnemen in elke andere onderneming.

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

5) Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentien duizend vierhonderd zeventien euro en vierenzeventig eurocent (19.417,74 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door 200 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénitweehonderdste (1/200) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel of indien de eigendom van een aandeel is gesplitst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, heeft de vennootschap het recht de rechten die eraan zijn verbonden

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

te schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als zijnde de eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap.

6) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

7) Bestuur; De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt het aantal en de duur van hun mandaat.

De heer Bart DE BELDER, geboren te Gent op 28 april 1979, wordt benoemd als statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur. Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist

Indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen de zaakvoerders samen een college van zaakvoerders.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet of door de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen indien tenminste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is en op voorwaarde dat minimaal twee leden aanwezig zijn. Indien dit quorum niet wordt bereikt, zal een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen met dezelfde agenda. Deze nieuwe vergadering kan geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste twee bestuurders aanwezig zijn.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen over punten die niet op de agenda staan indien alle zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en unaniem beslissen over deze agendapunten te beraadslagen.

Een zaakvoerder kan volmacht geven aan een andere zaakvoerder, door middel van elk communicatiemiddel dat schriftelijk kan worden weergegeven, teneinde hem/haar op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn naam te stemmen.

De beslissingen van het college van zaakvoerders worden genomen bij meerderheid van stemmen. In geval van staking van de stemmen is de stem van de zaakvoerder die de vergadering voorzit doorslaggevend, tenzij er slechts twee zaakvoerders aanwezig zijn.

Iedere zaakvoerder mag middels elke mogelijke wijze van telecommunicatie of videografie deelnemen aan de beraadslagingen van het college van zaakvoerders en stemmen, teneinde vergaderingen te organiseren tussen verschillende deelnemers die geografisch ver van elkaar verwijderd zijn, teneinde hen in staat te stellen gelijktijdig te kunnen communiceren.

De beslissingen van het college van zaakvoerders kunnen bij schriftelijk besluit worden genomen.

Indien slechts één zaakvoerder is benoemd, kan hij de vennootschap alleen vertegenwoordigen.

Indien meerdere zaakvoerders zijn benoemd, wordt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder, vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

De zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meerdere zijn, kan/kunnen bijzondere machten delegeren aan elke lasthebber.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van een zaakvoerder al dan niet onbezoldigd uitgeoefend zal worden.

Indien het mandaat van een zaakvoerder bezoldigd is, bepaalt de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, het bedrag van de vaste en/of veranderlijke vergoeding die aan de zaakvoerder(s) zullen toegekend worden, afgezien van alle eventuele kosten van vertegenwoordiging, reizen en verplaatsingen.

8) Controle: Behalve indien de wet de benoeming van een commissaris oplegt, kan, op facultatieve wijze, de controle op de vennootschap worden op-tgedragen aan een of meer commissarissen. Wanneer geen commissaris is benoemd, oefent elke vennoot individueel de bevoegdheid uit tot onderzoek en controle, die door de wet aan de commissaris wordt voorbehouden,

9) Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

10) Vergadering: Ieder jaar de laatste zaterdag van maart om tien uur (10u00) wordt er een gewone algemene vergadering van de vennoten gehouden.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats van de gemeente van de zetel aangeduid in de bijeenroeping. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen.

De beraadslaging van de algemene vergadering kan de vorm aannemen van een videoconferentie of conference cal/. Het proces-verbaal dient de gebruikte technieken exact te vernielden.

De beslissingen van de algemene vergadering worden bij meerderheid der stemmen genomen, voor zover de wet niet anders bepaalt.

Elke vennoot mag schriftelijk volmacht verlenen aan een andere persoon, vennoot of niet, om hem/haar te vertegenwoordigen op de aandeelhoudersvergadering en in zijn/haar naam te stemmen.

Binnen de grenzen van de wet, kunnen de vennoten schriftelijk en eenparig alle beslissingen nemen die onder de bevoegdheid van de algemene vergadering vallen.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij zijn afwezigheid, door de oudste vennoot aanwezig.

De voorzitter duidt de secretaris aan.

Indien de vergadering het nuttig acht, kiest zij onder haar leden één of meerdere stemopnemers.

De processen verbaal van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom vragen.

De afschriften van de processen-verbaal, of uittreksels in rechte of elders voor te leggen worden ondertekend door een zaakvoerder.

" ,è

;laor- t behouden aan het Belgisch Staatsblad VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van het proces-verbaal cid. 27.12.2013 (begrijpende cie vastgestelde statuten), evenals 1) het verslag van het bestuursorgaan met de bijgevoegde staat van activa en passiva van de vennootschap; ii) het verslag van Frank Vandelanotte bedrijfsrevisor, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en iii) bijlage vermeldende bekendmaking oprichtingsakte en wijzigende akten.



Luc NOBELS, notaris,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE BELDER BAERT

Adresse
OOIDONKDREEF 16 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande