DE BRAEKELEER ANDY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BRAEKELEER ANDY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.788.269

Publication

06/01/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE l~ HTBANK ~DEL

2 ir DEC. 2013

DENDORMpNDE

e

Ondernemingsnr 0453.788.269

Benaming (voluit) : DE BRAEKELEER ANDY

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Halsesteenweg 107

9402 NINOVE - MEERBEKE

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy Bracke, geassocieerd notaris;: bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;, aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met zetel tet 9402 Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op negentien december tweeduizend dertien, neergelegd ter publicatie, v66r registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van;: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BRAEKELEER ANDY", met zetel te 9402 Ninove  Meerbeke, Halsesteenweg 107, ingeschreven in het;; rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0453.788.269 en; onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE453.788.269, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden.;; genomen:

1)De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van

honderdvierenvijftigduizend achthonderd euro (£ 154.800,00) (zijnde negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend van honderdtweeënzeventigduizend euro (£ 172.000,00)), om het aldus van vijftigduizend euro (E 50.000,00) te brengen op tweehonderd en vierduizend achthonderd euro (£ 204.800,00) zonder uitgifte van nieuwe maatschappelijke aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouder, de heer De Braekeleer Andy, geboren te Ninove, op zesentwintig november negentienhonderdzeventig, wonende te 9402 Ninove-Meerbeke, Halsesteenweg

107, in geld. t;

Bedoeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE55 0017 1446

i! 9744, geopend ten name van de vennootschap bij BNP Panbas Fortis, zoals blijkt uit het ?; bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op negentien december tweeduizend dertien, dat mij is overhandigd om in het dossier van de vennootschap bewaard te blijven. 2) Na deze uiteenzetting verklaart aandeelhouder negentig procent (90%), van een bedrag van;; honderdtweeënzeventigduizend euro (£ 172.000,00) zijnde honderdvierenvijftigduizendi achthonderd euro (£ 154.800,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende; tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestart.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals:r voorzien in artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder;; il de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten;;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1





opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

3)De vergadering stelt vast en verzoekt, mij, notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderdvierenvijftigduizend achthonderd euro (E 154.800,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd en vierduizend achthonderd euro (¬ 204.800,00), zonder uitgifte van nieuwe maatschappelijke aandelen.

4)Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Artikel 5.- Kapitaal-

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd en vierduizend achthonderd euro (6' 204.800,00); het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/zevenhonderd veigste van het maatschappelijk kapitaal." 5)De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering en gecoördineerde statuten

D. Bracke, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

I

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 29.08.2012 12505-0122-012
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 31.08.2011 11509-0167-012
13/04/2011
ÿþ ~ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grif ue van de akte

Benaming : DE BRAEKELEER ANDY

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Halsesteenweg 107

9402 Ninove - Meerbeke

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Frederic CONVENT, geassocieerd notaris bij ;; I de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Frederic Convent, geassocieerde notarissen", met zetel te 94021; ir Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op negenentwintig maart tweeduizend en elf, neergelegd ter;; publicatie, vóór registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten:; ;r vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BRAEKELEER ANDY", met zetel te 9402 r; Ninove  Meerbeke, Halsesteenweg I07, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde; met als ondernemingsnummer 0453.788.269 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegder; Waarde onder nummer 453.788.269, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de;;

volgende besluiten werden genomen: r;

1) De vergadering ontslaat met éénparigheid van stemmen de voorzitter van de voorlezing van hee bijzondere verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief per eenendertig december! tweeduizend en tien. De aandeelhouders bevestigen en erkennen reeds voor heden volledig kennis te;` hebben genomen van bedoelde stukken.

r 2) Er wordt besloten tot wijziging en uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Artikel vier van de statuten wordt opgeheven en vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van alle commerciële en financiële activiteiten en meer in het bijzonder:

Het aannemen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle vervoer van goederen;

" langs de weg, en dit met om het even welke middelen, nationaal, verhuisonderneming, onderneming;; van goederenbehandeling, vervoer-commisionair, bevrachtingen, alsmede het presteren van alle;' mogelijke diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat.

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen. met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van; opstal, erfpacht), zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die' rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten zoals onder meer het vruchtgebruik, het recht van opstal, de erfpacht, het recht van gebruik en bewoning, het geven en nemen van onroerende' goederen in leasing.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar. maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelij ken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst in alle' bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen

Op or: le Iste hlz..a0 Lint. e . errï,elden Recto ' Naam en hoedan,ghneid van :'e inetrunhei te' 'iure 3 -:arrs hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtsp 'rscnr», ten fa zie, +fr" t, , 'e " rrFte;.enwnorcligen

Verso : Naam en handtei.eniiu

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

" 1105S863t

Ondernemingsnr : 0453.788.269

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

L.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

moà 2.1

bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap is verbonden door de handelingen die verricht zijn door haar zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, behoudens in het geval dat ze kan bewijzen dat een derde ervan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; openbaarma-i king van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs."

3) De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen tot uitvoering van de conclusies aangaande de

" voornoemde punten en tot coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering,

verslag van de zaakvoerder en staat van actief en passief.

F. Convent, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Lu.r. ! a 3 r' . Recto Naam en hoedanigheid van de instrun1entetFnde _ ;n _ .t nit ne perso(o)n{end

bevoegd de rechtspersoon len aan. un :,tt dir 4 n

Vt-rso t.aarn en handtekening

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 31.08.2010 10490-0361-012
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 28.08.2009 09664-0097-012
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 29.08.2008 08670-0374-012
03/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 24.08.2007 07628-0379-013
18/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 24.06.2005, NGL 14.07.2005 05490-4612-012
12/04/2005 : AA063722
03/08/2004 : AA063722
14/01/2004 : AA063722
11/08/2003 : AA063722
06/08/1999 : AA063722
12/05/1998 : AA63722
07/01/1995 : AA63722
02/12/1994 : AAA4529
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 20.07.2016 16341-0301-011

Coordonnées
DE BRAEKELEER ANDY

Adresse
HALSESTEENWEG 107 9402 MEERBEKE

Code postal : 9402
Localité : Meerbeke
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande