DE BRUYN SOFTWARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BRUYN SOFTWARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.020.720

Publication

08/10/2012
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

FJFF1E RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 7 SEP 2012

DENDE~pNDE

111 I1 I1 I111U liii I1

*12165927*

111

Ondernemingsnr : 0449.020.720

Benaming (voluit) : DE BRUYN SOFTWARE, in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Temet 273

9402 NINOVE - MEERBEKE

Onderwerp akte :Sluiting vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy Bracke, geassocieerd notaris te Ninove-Meerbeke, op 20 september 2012, neergelegd ter publicatie, vôér registratie, dat een buitengewonei algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BRUYN; SOFTWARE, in vereffening", met zetel te 9402 Ninove-Meerbeke, Ternat 273, ingeschreven in heti rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0449.020.720 en onderworpen: aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE0449.020.720, is bijeengekomen en' dat met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

a. Verzaking aan de Wettelijke termijn van artikel 194 W. Venn.

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaart de aandeelhouder te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke hij overeenkomstig artikel 194 W. Venn.; over een controle- en onderzoeksrecht beschikt betreffende vereffeningsrekeningen en de daarbij? horende stavingsstukken.

b. Kennisname van de vereffeningsrekeningen, het akkoordvonnis en het verslag van de vereffenaar

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het. vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbij horende stavingsstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar.

;; De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het akkoordvonnis over het plan voor de verdeling van de activa afgeleverd door de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van deze verslagen en stukken, gezien zij er voorafgaandelijk aan deze vergadering kennis hebben van genomen en er geen opmerkingen over willen formuleren.

c. Vaststelling overdracht onroerend goed afhangende van de vennootschap ten gevolge van

de vereffening.

De vereffenaar verklaart, hetgeen de aandeelhouder, vertegenwoordigd zoals hiervoor bepaald,

erkent, dat de vennootschap in vereffening thans nog eigenaar is van volgend onroerend goed:

í6 STAD NINOVE  vierde afdeling -- Meerbeke

Een woning op en met grond en aanhorigheden, gelegen Ternat 273, gekend volgens titel en recent;,

'` kadastraal uittreksel sectie C, nummer 19 D, hebbende een oppervlakte van acht are::

' zevenennegentig centiare (8a 97ca).

Door afsluiting van de vereffening is dit goed gaan toehoren aan de enige aandeelhouder.

d. Afsluiting van de vereffening

'1 De vergadering verklaart dat de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid De Bruyn Software, in vereffening, is afgesloten. De beslissing van sluiting vang;

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

r `Ir

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

de vereffening impliceert noodzakelijkerwijze de goedlieurinï van het vereffeningsplan en de décharge aan de vereffenaar die als volgt worden verleend:

1. De vergadering keurt de eindafrekening die is afgesloten op 10 september 2012 goed, alsook het vereffeningsplan en de bestemming van het vereffeningssaldo.

De aandeelhouder erkent het hem toegekende vereffeningssaldo te hebben ontvangen, waarvoor kwijting wordt verleend.

2. De vergadering verleent volledige en onbeperkte décharge aan de vereffenaar voor de door hem vervulde opdracht.

De vergadering stelt vast dat ingevolgde de afsluiting van de vereffening de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Bruyn Software, in vereffening, definitief ophouden heeft te bestaan. Zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijfjaar.

De vergadering stelt tevens vast dat de vereffenaar op grond van de machten die hem bij zijn benoeming werden toegekend, ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften dient op te stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet toekomen.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste vijf jaar zullen bewaard blijven te 9402 Ninove-Meerbeke, Ternat 273 en geeft opdracht aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het register voor Rechtspersonen. Tevens geeft de vergadering de opdracht aan de vereffenaar om de formaliteiten in verband met de fiscale aangiften te verrichten.

e. Volmacht formaliteiten

De vergadering en de vereffenaar geven volmacht met mogelijkheid tot substitutie voor het aanmelden van de vennootschap bij de diverse administraties en het ondernemingsloket aan VZW ZENITO, met zetel te 1000 Brussel, Tweekerkenstraat 29 bus 2, en diens aangestelden. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering. D. Bracke, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 01.01.2012, GGK 25.05.2012, NGL 15.06.2012 12175-0050-012
03/05/2012
ÿþmod 11.1

eTtifirel ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d gtee_;_ir 4,~i',~



2 0 APR. 202

DENDERMO's"ál,..aE



Griffie

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla4

11(11111 HI lii II 11111 HIll II Il Hill 1111 1111

" izoe3sa~*

Ondememingsnr : 0449.020.720

Benaming (voluit) : DE BRUYN SOFTWARE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ternat 273

9402 Ninove - Meerbeke

Onderwerp akte :Ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Thierry VAN SINAY, geassocieerd notaris; bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte i aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402; Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op achtentwintig februari tweeduizend en twaalf,; "geregistreerd te Ninove op 7 maart tweeduizend en twaalf, drie bladen, geen verzendingen, boek? ;; 538, blad 46, vak 04. Ontvangen: vijfentwintig EUR. De e.a. inspecteur: (getekend) V. BONTE.", dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte k aansprakelijkheid "DE BRUYN SOFTWARE", met maatschappelijke zetel te 9402 Ninove  ; Meerbeke, Ternat 273, opgericht ingevolge akte, verleden voor Meester Hans Berquin, te Brussel op 23 december 1992, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 januari 1993,; onder nummer 19930120/031, waarvan de statuten ongewijzigd bleven tot op heden, is; bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door; de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag? opgemaakt door voornoemde extern accountant overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van? vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 1 januari 2012.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en; passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. TWEEDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING - Kennisname ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaan_ de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is:

- de heer De Bruyn Stephane, wonende te 9402 Ninove-Meerbeke, Ternat 273

VIERDE BESLISSING - Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen. Zij benoemt als vereffenaar:

- de heer De Bruyn Stephane, wonende te 9402 Ninove-Meerbeke, Ternat 273

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 17.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit procesverbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISSING - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLISSING - Statutenwijzigingen

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen - vervanging van artikel 1 door de volgende tekst

"De vennootschap, opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "DE BRUYN SOFTWARE, in vereffening".

- vervanging van artikel 4 door de volgende tekst

"De vennootschap bestaat met ingang van achtentwintig februari tweeduizend en twaalf enkel nog voor haar vereffening."

- vervanging van artikel 16 door de volgende tekst

"De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar."

- vervanging van artikel 17 door de volgende tekst

"De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.t) ' mad 11.1

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt."

- vervanging van artikel 18 door de volgende tekst

"Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar."

- schrapping van artikel 19, artikel 25, artikel 34

- wijziging van het woord `zaakvoerder' in vereffenaar'

- conversie van de uitdrukkingsmunt van het kapitaal in euro naar achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 Eur) en afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.. - aanpassing van de statuten aan het Wetboek van vennootschappen:

Er wordt besloten de statuten aan te passen aan het nieuwe wetboek van vennootschappen, als volgt: - er wordt besloten in artikel 8 van de statuten de woorden "conform artikel 122bis van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" te vervangen door de woorden "conform artikelen 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen";

- er wordt besloten in artikel 8 van de statuten de woorden "door de in het artikel 126 tweede lid van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" te vervangen door de woorden "door in de artikel 249 van het Wetboek van Vennootschappen";

- er wordt besloten in artikel 9bis van de statuten de woorden "overeenkomstig artikel 128 van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" te vervangen door de woorden "overeenkomstig artikel 252 van het Wetboek van Vennootschappen";

- er wordt besloten de tweede paragraaf in artikel 20 van de statuten aan te passen als volgt:

"Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen."

- er wordt besloten in artikel 21 van de statuten de woorden "bedoeld in artikel 77 van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" te vervangen door de woorden "bedoeld in het artikel 96 van het Wetboek van Vennootschappen";

- er wordt besloten in artikel 21 van de statuten de woorden "voorschiften van artikel 137 van de vennootschappenwet" te vervangen door de woorden "voorschriften van 283 van het Wetboek van Vennootschappen";

- er wordt besloten in artikel 24 van de statuten de woorden "bepaald in artikel 120 van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" te vervangen door de woorden "voorschriften van 333 van het Wetboek van Vennootschappen";

- er wordt besloten in artikel 29 van de statuten de woorden "en wordt artikel 140 ter, derde lid van de vennootschapswet toegepast' geschrapt.

- er wordt besloten in artikel 30 van de statuten de woorden "toegestaan in artikel 126 van de vennootschapswet" te vervangen door de woorden " toegestaan in artikel 249 van het Wetboek van Vennootschappen"

ZEVENDE BESLISSING - volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de VZW ZENITO, met zetel te 1000 Brussel, Tweekerkenstraat 29 bus 2, en diens aangestelden, bedienden, en Lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, bijzonder verslag van de zaakvoerder met de staat van activa en passiva per 1 januari 2012, verslag van de bedrijfsrevisor, afschrift vonnis rechtbank van koophandel te Dendermonde, zesde kamer, gewezen op 2 april 2012 en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

.



.1



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge









09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 01.01.2011, GGK 27.05.2011, NGL 02.09.2011 11530-0248-015
16/11/2010 : ME. - JAARREKENING 01.01.2010, GGK 28.05.2010, NGL 11.11.2010 10604-0196-015
04/06/2009 : ME. - JAARREKENING 01.01.2009, GGK 29.05.2009, NGL 01.06.2009 09178-0396-014
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 01.01.2008, GGK 30.06.2008, NGL 21.07.2008 08430-0233-015
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 25.07.2007 07455-0251-014
08/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 31.08.2006 06713-0276-013
11/07/2005 : BL564763
28/06/2005 : BL564763
09/12/2004 : BL564763
25/09/2003 : BL564763
24/10/2002 : BL564763

Coordonnées
DE BRUYN SOFTWARE

Adresse
TERNAT 273, 9402 MEERBEKE

Code postal : 9402
Localité : Meerbeke
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande