DE CLERCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE CLERCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.191.094

Publication

10/06/2014 : GE135443
27/06/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0424.191.094

De Clerck

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Achterstraat 50, 9040 Gent

NEERLEGGING EN BEKENDMAKING FUSIEVOORSTEL Uitgaande van de zaakvoerders van:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Boekhandel Belis-Vinck', met, maatschappelijke zetel te 9040 Gent, Achterstraat 50, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent met: ondernemingsnummer 0408.250.234 (hierna'BELIS-VINCK');

en

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `De Clerck', met maatschappelijke zetel te 9040 Gent, Achterstraat 50, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent met ondernemingsnummer 0424.191.094 (hierna 'DE CLERCK'),

werd onderhavig voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgemaakt ter attentie van en ter goedkeuring door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van voormelde vennootschappen, welke normaliter uiterlijk 31 juli 2014 zullen worden gehouden.

BELIS-VINCK is houder van alle aandelen in het maatschappelijk kapitaal van DE CLERCK. De: zaakvoerders van DE CLERCK en BELIS-VINCK (hierna gezamenlijk 'de te fuseren vennootschappen') hebben' het initiatief genomen ertoe strekkende een krachtens artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren, waarbij het hele vermogen van DE CLERCK zal overgaan op BELIS-VINCK en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 719 e.v. van het Wetboek van vennootschappen (hierna 'de Fusie').

In het kader van deze procedure verbinden de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen zich ertoe alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de te fuseren vennootschappen de Fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast, dat ter goedkeuring zal: worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de te fuseren vennootschappen.

1 De te fuseren vennootschappen zijn:

a) BELIS-VINCK

BELIS-VINCK is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 9040 Gent, Achterstraat 50.

BELIS-VINCK heeft als ondememingsnummer 0472.974.869 en ressorteert onder het rechtspersonenregister van Gent.

miiimu~~ui~~~w~wuu~iih

*1912 909

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel van BELIS-VINCK luidt ais volgt:

'De vennootschap heeft ten doel:

"de groot- en kleinhandel in papierwaren en kantoorbehoeften, kantoormachines en kantoormeubilair, boekent schr fwaren, dagbladen,_ tijdschriften en diverse publicaties, muziekstukken en fonoplaten, schoolgerief. Op de laatste big. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

en didactisch materiaal alsmede de aktiviteiten van een uitgeversbedrijf en al wat daarmee verband houdt, inbegrepen de fabrikatie van de produkten, voorzien in het programma van haar groot- en/of kleinhandel.

Bovenstaande opsomming is louter aanhalend en geenszins beperkend.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen stellen, die het nastreven van haar statutair doel beogen, hetzelve begunstigen en/ of vergemakkelijken, op welke wijze ook, zelfs met zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel, en dit eventueel door inbreng of fusie.'"

b) DE CLERCK

DE CLERCK is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 9040 Gent, Achterstraat 50.

DE CLERCK heeft als ondernemingsnummer 0424.191.094 en ressorteert onder het rechtspersonenregister van Gent.

Het maatschappelijk doel van DE CLERCK luidt als volgt:

'De vennootschap heeft tot doel:

Kopen, verkopen, uitgeven, in-en uitvoer van boeken zowel in groothandel als kleinhandel.

Aankoop, verkoop, produktie, in-en uitvoer van textielgoederen.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderzins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat;

2 Algemeen

De voorgenomen Fusie beoogt de algehele overdracht van alle activa en passiva van DE CLERCK naar haar enige vennoot, BELIS-VINCK, en kadert in de financiële, sociaalrechtelijke en operationele integratie van de activiteiten van DE CLERCK in BELIS VINCK. Deze integratie is een logische en noodzakelijke stap daar DE CLERCK in de loop van mei 2012 voor 99% onder de controle kwam van BELIS-VINCK en de te fuseren vennootschappen bovendien gelijkaardige activiteiten ontplooien, getuige ook hun vergelijkbaar maatschappelijk doel.

De Fusie is er aldus op gericht tussen de te fuseren vennootschappen een integratie en harmonisatie op juridisch vlak te verwezenlijken, teneinde als één enkele vennootschap te kunnen optreden die slechts één strategie hanteert ten aanzien van inzonderheid het personeel, de leveranciers en de klanten.

Door voormelde integratie zal er een centralisatie worden doorgevoerd van het bestuur, de administratie en de boekhouding alsook van de overige overheaddiensten van de te fuseren vennootschappen. Dit alles heeft een rationaliserend en kostenbesparend effedt. Er zal bijgevolg een grotere efficiëntie kunnen worden bekomen op het vlak van rapportering, controlling, boekhouding, management en debiteurenopvolging. De Fusie zal een aldus een efficiëntere inzet van het personeel en van het materieel van de te fuseren vennootschappen mogelijk maken.

Voor het overige zal de Fusie leiden tot een vereenvoudiging op het vlak van de relaties met de klanten en de leveranciers, omdat alles via één entiteit zal gebeuren.

De te fuseren vennootschappen hebben thans reeds gelijkaardige activiteiten. Na de Fusie zullen de te fuseren vennootschappen ook werkelijk planmatig, organisatorisch en commercieel eenzelfde koers kunnen varen en onder één benaming naar buiten kunnen treden. De bestaande activiteiten kunnen voor het overige onverkort worden behouden.

Door de samenvoeging op vlak van personeel, materialen, systemen en processen, zal men kunnen genieten van een schaalvoordeel en derhalve de markt- en concurrentiepositie en de onderhandelingspositie naar derden toe kunnen versterken.

Er wordt verwacht dat de schaalvergroting en verruiming van het werkterrein die de Fusie tot gevolg zal hebben, zal leiden tot synergie-effecten,

De juridische en operationele samensmelting van de activiteiten van de te fuseren vennootschappen maakt het tevens mogelijk om intra-groepstransacties te vermijden tussen beide rechtspersonen.

Door de Fusie en de bijhorende reéds hierboven vermelde centralisatie, zal er een grotere doorzichtigheid ontstaan van de structuur van de vennootschapsgroep waartoe de fuserende vennootschappen behoren en van de te fuseren vennootschappen zelf. Hierdoor zullen ook de vaste kosten kunnen worden gereduceerd.

in het licht van het voorgaande, zijn de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen van mening dat er , geen afdoende rationele argumenten voorhanden zijn om de te fuseren vennootschappen autonoom en apart verder te laten bestaan.

,Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gezien de hierboven omschreven, uitvoerige verantwoording vanuit bedrijfseconomisch perspectief, beantwoordt de voorgenomen Fusie aan reèle zakelijke behoeften.

De zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen beogen een niet-belaste fusie te realiseren, in een regime van boekhoudkundige continuiteit.

Indien het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de te fuseren vennootschappen op geldige wijze wordt goedgekeurd, zal DE CLERCK op het moment van juridische uitwerking van de Fusie van rechtswege ophouden te bestaan en gaat alsdan haar gehele vermogen, met inbegrip van aile rechten en ; verplichtingen, geen enkele uitgezonderd, over op BELIS-VINCK.

3 Boekhoudkundige terugwerking

Vanaf 1 januari 2014 (deze datum inbegrepen) worden de verrichtingen gesteld door DE CLERCK boekhoudkundig geacht te zijn gesteld voor rekening van BELIS-VINCK. De resultaten (winst of verlies) behaald vanaf 1 januari 2014 (deze datum inbegrepen) worden eveneens toegerekend aan BELIS-VINCK.

4 Voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen te fuseren vennootschappen  bijzondere rechten toegekend aan vennoten van DE CLERCK

Aan de zaakvoerders van BELIS-VJNCK en DE CLERCK wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Er zijn in DE CLERCK geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten worden toegekend, BELIS-VINCK kent geen bijzondere rechten toe aan (en stelt geen maatregelen voor betreffende) vennoten van DE CLERCK of gebeurlijke houders van andere effecten van DE CLERCK.

5 Slotbepalingen

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de fusieverrichting gedragen door de te fuseren vennootschappen, ieder voor een gelijk deel. Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door B,ELIS-VINCK.

De streefdatum voor de goedkeuring van dit fusievoorstel door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van de te fuseren vennootschappen is uiterlijk 31 juli 2014,

Dit fusievoorstel zal, in beginsel tegelijkertijd voor de te fuseren vennootschappen, worden neergelegd op de bevoegde griffie, in.n. deze van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Aldus opgemaakt en door de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen ondertekend in minstens 6 exemplaren, waarbij iedere vennootschap erkent twee door of namens alle zaakvoerders getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er:

" twee bestemd zijn om in de respectieve vennootschapsdossiers te worden neergelegd;

" twee bestemd zijn om op de zetel van de respectieve vennootschappen te worden bewaard;

" twee bestemd zijn voor de notaris die de fusieaktes zal verlijden.

Se Gent, op 16 juni 2614,

[HANDTEKENINGEN]

Voor analytisch uittreksel

Frank VERCALSTEREN

Zaakvoerder

Neergelegd: Fusievoorstel dd.16juni 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ILLel -1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na.neerlegging ter griffie van de akte

!II 1111111111e 11 II

NEERGELEGD

I 8 SEP. 2014

RECHTBAlgfiffiée

Koci?mmterfil", TF. cf-M,Nir

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0424.191.094

Benaming

(voluit) : De Clere

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Achterstraat 50, 9040 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte NEERLEGGING EN BEKENDMAKING FUSIEVOORSTEL

Uitgaande van de zaakvoerders van:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Boekhandel Belis-Vinck', met maatschappelijke zetel te 9040 Gent, Achterstraat 50, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent met ondernemingsnummer 0408.250.234 (hierna 'BELIS-VINCK');

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

en.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `De Clerck', met maatschappelijke zetel te 9040 Gent, Achterstraat. 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent met ondernemingsnummer 0424,191,094 (hierna DE CLERCK');

werd op 16 juni 2014 een voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgemaakt ter attentie van en ter goedketiring dcor de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van voormelde vennootschappen, welke normaliter uiterlijk 31 juli 2014 zouden worden behouden. Dit fusievoorstel wèrd ook door de betrokken vennootschappen bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 juni daarna.

De respectieve buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen konden evenwel niet voor 31 juli 2014 worden gehouden, waardoor niet langer kon worden gewerkt met de vooropgestelde datum van boekhoudkundige terugwerking voorzien in het initieel fusievoorstel (1 januari 2014), daar deze de fiscaal aanvaarde termijn van 7 maanden zou overschrijden. Aangezien de datum van boekhoudkundige terugwerking eens essentieel bestanddeel uitmaakt van een fusieverrichting, zien de zaakvoerders zich genoodzaakt om een nieuw voorsteMot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting op te maken ter attentie van en ter goedkeuring door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van voormelde vennootschappén, welke normaliter uiterlijk 31 december 2014 zullen worden gehouden. Het fusievoorstel.dd..16 juni 2014 komt hiermee te vervallen en wordt integraal vervangen door huidig fusievoorstel.

BEL1S-VINCK is houder iian alle aandelen in het maatschappelijk kapitaal van DE CLERCK. De zaakvoerders van DE CLERCK en BELIS-VINCK (hierna gezamenlijk 'de te fuseren verinootschappen') hebben het initiatief genomen ertoe strekkende een krachtens artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen' met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren, waarbij het hele vermogen van DE CLERCK zal overgaan op BEL1S-ViNCK en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 719 e.v. van het Wetboek van vennootschappen (hierna `de Fusie').

In het kader van deze" procedure verbinden de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen zich ertoe alles te doen wat in hun macht ligt o.m tussen de te fuseren vennootschappen de Fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de te fuseren vennootschappen.

I De te fuseren vennootschappen zijn:

a) BELIS-VINCK

BELIS-VINCK is een handelsvennootschap die de rechtsvorm beeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 9040 Gent, Achterstraat 50.

BELIS-VINCK heeft als ondernemingsnummar 0472.974.869 en ressorteert onder het rechtspersonenregister van Gent.

Het maatschappelijk doel van BELIS-VINCK luidt als volgt; .

'De vennootschap heeft ten doel;

"de grobt- en kleinhándel in papierwaren en kantoorbehoeften, kantoormachines en kantoormeubilair, boeken, schrijfwaren, dagbladen, tijdschriften en diverse publicaties, muziekstukken en fonoplaten, schoolgerief en didactisch materiaal alsmede de aktiviteiten van een uitgeversbedrijf en al wat daarmee verband houdt, inbegrepen de fabrikeie van de produkten, voorzien in het programma van haar groot- en/of kleinhandel.

Bovénstaande opsomming is louter aanhalend en geenszins. beperkend.

De vennootschap mag aile handels-, nijverheids:, financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen stellen, die het nastreven van haar statutair doel beogen, hetzelve begunstigen en/ of vergemakkelijken, op welke wijze ook, zelfs met zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel, en dit eventueel door inbreng of fusig "

e

b) DE CLERCK

DE CLERCK is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft van eer i besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 9040 Gent, Achterstraat 6Q. e

DE CLERCK heeft ais ondememingsnummer 0424.191.094 en ressorteert onder het rechtspersonenregister van Gent.

e " Het maatschappelijk doel van DE CLERCK luidt als volgt'.

'De vennootschap heeft tot doel;

Kopen, verkopen, uitgeven, in-en uitvoer van boeken zowel in groothandel als kleinhandel.

Aankoop, verkoop, produktie, in-en uitvoer van textielgoederen.

et De vennootschap zal zich, mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderzins

in alle béstaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland, die

een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat,' et

et " .

2 Algemeen



re De voorgenomen Fusie beoogt de algehele' overdracht van aile activa en passiva van DE CLERCK naar

haar enige vennoot, BEL1S-ViNCK, en kadert inde financiële, sociaalrechtelijke en operationele integratie van

P: de activiteiten van DE CLERCK in BELIS-VINCK. Deze integratie is een logische en noodzakelijke stap daar DE

CLERCK in de topo van mei 2012 voor 99% onder de controle kwam van BELIS-VINCK en de te fuseren vennootschappen bovendien gelijkaardige activiteiten ontplooien, getuige ook hun vergelijkbaar maatschappelijk doel.

De Fusie is er aldus op gericht tussen de te fuseren vennootschappen een integratie en harmonisatie op

et juridisch vlak te verwezenlijken, teneinde als één enkele vennootschap te kunnen optreden die slechts één

strategie hanteert ten aanzien van inzonderheid het personeel, de leveranciers en de klanten,

Door voormelde integratie zal er een centralisatie worden doorgevoerd van het bestuur, de administratie en de boekhouding alsook van de overige overheaddiensten van de te fuseren vennootschappen. Dit alles heeft een rationaliserend en kostenbesparend effect. Er zal bijgevolg een grotere efficiëntie kunnen worden bekomen op het vlak van rapportering, controlling, boekhouding, management en debiteurenopvolging. De Fusie zal een aldus een dficiëntere inzet van het personeel en van het materieel van de te fuseren vennootschappen mogelijk maken.

10

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor het overige zal. de Fusie leiden tot een vereenvoudiging bp het vlak van de relaties niet de klanten en de leveranciers, omdat alles via één entiteit zal gebeuren.

De te fuseren vennootschappen hebben thans reeds gelijkaardige activiteiten. Na de Fusie zullen de te fuseren vennootschappen ook werkelijk planmatig, organisatorisch en commercieel eenzelfde koers kunnen varen en onder één behaming naar buiten kunnen treden, De bestaande activiteiten kunnen voor het overige onverkort worden behouden.

Door de samenvoeging ép vlak van personeel, materialen, systemen en processen, zef men kunnen genieten van een schaalvoordeel en derhalve de markt- en concurrentiepositie en de onderhandelingàpositie naar derden toe kunnetfversterken.

Er wordt verwacht.dat de schaalvérgroting en verruiming van het werkterrein die de Fusie tot gevolg zal hebben, zal leiden tot synergie-effecten.

De juridisbhe en operationele samensmelting van de activiteiten van de te fuseren vennootschappen maakt het tevens mogelijk om intra-groepstransactie à te vermijden tussen beide rechtspersonen.

Door de Fusie en de bijhorende reeds hierboven vermelde centralisatie, zal er een grotere doorzichtigheid ontstaan van de structuir van de vennootschapsgroep waartoe de fuserende vennootschappen behoren en van de te fuseren vennootschappen zelf. Hiérdoor zullen ook de va.ste kosten kunnen worden gereduceerd.

ln het licht van het voorgaande, zijn de zaakvoerders van de te fuseren vennootsbhappen van mening dat er geen afdoende rationele argumenten voorhanden zijn om v de te fuseren vennootschappen autonoom en apart verder te laten bestaan.

Gezien de hierboven omschreven, uitvoerige verantwoording vanuit bedrijfseconomisch perspectief, beantwoordt de voorgenomen Fusie aan reële zakelijke behoeften.

De zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen beogen een niet-belaste fusie te realiseren, in een regime van boekhoudkundige continuïteit.

Indien het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de te fuseren vennootschappen op geldige wijze wordt goedgekeurd,. zal DÉ CLÉRCK op het moment van juridische uitwerking van de Fusie van rechtswege ophouden te bestaan en gaat alsdan haar gehele vermogen, met inbegrip van alle rechten en verplichtingen, geen enkele uitgezonderd, over op BELIS-VINCK.

3 Boekhoudkundige terugwerking "

Vanaf 1 juli 2014 (deze datum inbegrepen) worden de verrichtingen gesteld door DE CLERCK boekhoudkundig geacht te zijn gesteld voor rekening van BELIS-VINCK. De resultaten (winst of verlies) behaald vanaf 1 juli 2014 (deze datum inbegrepen) worden eveneens toegerekend aan BELIS-VINCK.

4 Voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen te fuseren vennootschappen  bijzondere rechten toegekend aan vennoten van DE CLERCK "

Aan de zaakvoerders van BELIS-VINCK en DE CLERCK wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Er zijn in DE CLERCK geen bévoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten worden toegekend, BELIS-VINCK kent .geen bijzondeim rechten toe aan (en stelt geen maatregelen voor betreffer0e) vennoten van DE CLERCK of gebeurlijke houders van andere effebten van DE CLERCK,

5 Slotbepalingen

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de fusieverrichting gedragen door de te fuseren vennootschappen, ieder voor een gelijk deel. Bij goedkeuring vap de verrichting worden alle kosten gedragen door BELIS-VINCK.

De streefdatum voor de àoedkeuring van dit fusievoorstel door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van de te fuseren vennootschappen is uiterlijk 31 december 2014.

Dit fusievoorstel zal, in beginsel tegelijkertijd voor de te fuseren vennootschappen, worden neergelegd op de bevoegde griffie, m.n. deze 'van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Aldus opgemaakt en door de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen ondertekend in minstens 6 exemplaren, waarbij iedere vennootschap erkent twee door of namens alle zaakvoerders getekende exemplaren te hebben ontvángen, warvan er:

" twee bestemd zijn om in de respectieve vennootschapsdossiers te worden neergelegd;

Voor- " twee bestemd zijn om op de zetel van de respectieve vennootschappen te worden bewaard;

behouden " twee bestemd zijn voor de notaris die de fusieaktes Zal verlijden.

aan het

Belgisch

Staatsblad



Te Gent, op 12 september 2014.

(HANDTEKENINGEN]

Voor analytisch uittreksel

Frank VERCALSTEREN

Zaakvoerder

Neergelegd: Fusievoorstel dd, 12 september 2014



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

18/11/2014 : GE135443
11/06/2013 : GE135443
15/06/2012 : GE135443
01/06/2012 : GE135443
08/06/2011 : GE135443
26/07/2010 : GE135443
04/06/2010 : GE135443
12/06/2009 : GE135443
27/06/2008 : GE135443
05/06/2007 : GE135443
03/06/2005 : GE135443
15/06/2004 : GE135443
01/07/2003 : GE135443
01/01/1988 : GE135443
01/01/1986 : GE135443
22/08/1985 : GE135443

Coordonnées
DE CLERCK

Adresse
ACHTERSTRAAT 50 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande