DE CLERCQ KOEN ENGINEERING, AFGEKORT : DCKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE CLERCQ KOEN ENGINEERING, AFGEKORT : DCKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.391.633

Publication

04/12/2013
ÿþa

Madwoid 11.1

PV s in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

º%t~~ ~

f\ ~~

Voor- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

VAN KOOPHANDEl..(

2 2 NOV. 2013

DENDERMG}ND:E

r - [MW

*131814

IV

1 i II

Ondernemingsnr : s .. 2`3'1. G 3 ~

Benaming

(voluit) : DE CLERCQ KOEN ENGINEERING

(verkort) : DCKE

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MAAIDONK 16, 9290 BERLARE-UITBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Guy Danckaert met standplaats Kalken, gemeente Laame, op 18; november 2013, geregistreerd te Wetteren op 21 november 2013, dat:

de heer DE CLERCQ Koen Maurice Elodie, geboren te Dendermonde op vierentwintig oktober" negentienhonderd zesenzestig, ongehuwd, wonende te 9290 Berlare (Uitbergen), Maaidonk 16,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de benaming "DE' CLERCQ KOEN ENGINEERING", afgekort "DCKE".

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9290 Bertare (Uitbergen), Maaidonk 16.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Het optreden als bestuurder, manager, consultant en raadgever in ondernemingen, vennootschappen,' verenigingen, instellingen en organisaties.

Het verlenen van leiding, bijstand en advies aan ondernemingen, bedrijven, instellingen, verenigingen en: privé-personen, voornamelijk doch niet uitsluitend inzake de beheers- en bedrijfsvoering, proces-sturing, logistieke- en productieprocessen, IT-Processen en informatica,

Het aanbieden van totaaloplossingen voor processturingen, zowel inzake beheers- en bedrijfsvoering, logistieke- en productieprocessen, kwaliteitsbeheersing en  controle, IT-processen en informatica, en dit in alle sectoren van de economie.

Het verlenen van licenties of andere toelatingen aan derden ter exploitatie van haar vindingen en auteursrechten.

Het optreden als consultant en het verlenen van leiding, bijstand en advies aan ondernemingen, bedrijven,' instellingen, verenigingen en privé-personen in alle hierboven genoemde domeinen,

De aan- en verkoop, de import en export, de bemiddeling, de huur en verhuur van aile producten die verband houden met de hiervoor genoemde activiteiten en sectoren, alsmede het verlenen van aile aanvullende diensten en goederen in verband hiermee.

Het verlenen van advies en bijstand, het geven van vorming en opleiding aan bedrijven, privé personen en' instellingen in verband met alle hiervoor genoemde activiteiten.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de verwerving en het beheer, in de ruimste zin van het woord, van roerende en eigen onroerende goederen, dit onder meer door het afsluiten van overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst, daaronder begrepen zijnde:; de huur en verhuur, de onderverhuur, de uitbating, het in concessie geven en nemen, het verlenen en het; verwerven van erfpacht, vruchtgebruik en opstal, zowel als de aankoop, de verkoop, de oprichting, de, verbouwing, de verbetering, de verkaveling, het onderhoud en de verfraaiing ter valorisatie, uitbreiding of omschakeling van haar patrimonium.

De vennootschap mag haar beschikbare middelen beleggen en herbeleggen zowel in roerende goederen en waarden als in eigen onroerende goederen en waarden.

De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden.

De vennootschap mag zich borg stellen en haar onroerende en roerende goederen in pand geven ter. waarborging van verbintenissen door derden aangegaan.

De vennootschap mag, zowel in België ais in het buitenland, op welke wijze ook, zowel via deelneming, het; waarnemen van het bestuur, als anderszins betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, dit: onafhankelijk hun vorm, hun doel of hun zetel.

De vennootschap zal geenzins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

T Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Alle voornoemde werkzaamheden mogen worden uitgeoefend in eigen naam, bij wijze van deelneming of via tussenpersoon.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen. Zij mag aile beheers-, commerciële-, productieve-, financiële-, industriële-, burgerlijke-, roerende- en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij de doeleinden van de vennootschap of van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België ais in het buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

Duur;

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, ingaand op 18 november 2013.

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR) en is volledig geplaatst. Het is vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) gelijke en stemgerechtigde aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend ééNtweeduizendste van het kapitaal.

Op de tweeduizend (2.000) aandelen werd in geld ingeschreven door de heer De Clercq Koen tegen de prijs van tien euro (10,00 EUR) per aandeel. Ieder aandeel werd volledig volgestort. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

Algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om zeventien uur (17u00).

Aanwezigheidslijst:

Zo de wet dit voorziet, wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Stemrecht:

Elk stemgerechtigd aandeel geeft recht op één stem.

Bestuur;

Benoeming:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer statutaire en/of gewone zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering kan ten alle tijde bijkomende (gewone) zaakvoerders aanstellen, waarbij zij de modaliteiten van het mandaat bepaalt.

Wordt hierbij aangesteld als -statutair- zaakvoerder: de heer De Clercq Koen, voornoemd, die verklaart te aanvaarden,

Ingeval van overlijden of onbekwaamverklaring van één van de in deze statuten benoemde zaakvoerders, of bij overlijden, onbekwaamverklaring of ontslag van de enige zaakvoerder, zal die van rechtswege opgevolgd worden door mevrouw Christine Van Cauwenberghe, op heden gedomicilieerd te 9290 Berlare (Uitbergen), Maaidonk 16, dit evenwel voor zover zij, hetzij op duurzame wijze feitelijk samenwoont met de heer De Clercq Koen, hetzij gehuwd is of wettelijk samenwoont met de heer De Clercq Koen, voornoemd, en voor zover er nog geen procedure tot ontbinding of beëindiging van het huwelijk of het samenlevingscontract is ingesteld, en voor zover zij noch feitelijk noch wettelijk gescheiden leeft van de heer De Clercq Koen.

Deze plaatsvervangende zaakvoerder zal alsdan - de nodige publiciteitsmaatregelen in acht genomen - over alle machten beschikken en alle rechten en plichten uitoefenen die in de wet en in onderhavige statuten aan de statutaire zaakvoerder zijn toebedeeld.

Salaris:

Aan de zaakvoerder(s) kan, onverminderd de vergoeding van gemaakte kosten, een vaste en/of variabele wedde worden toegekend waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap, De zaakvoerders zijn gerechtigd hierop periodieke voorafnames te verrichten.

Bevoegdheden: enige zaakvoerder

De enige statutaire zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden en beschikt over de handtekening die de vennootschap verbindt.

De enige statutaire zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

De enige statutaire zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Alle bovenstaande bevoegdheden gelden eveneens voor de buiten deze statuten benoemde enige zaakvoerder (gewone zaakvoerder), voor zover bij de benoeming door de algemene vergadering hiervan niet expliciet werd afgeweken,

Bevoegdheden: meerdere zaakvoerders

Zijn er meerdere zaakvoerders (statutaire en/of gewone zaakvoerders) dan oefenen zij samen, handelend ais college, de bevoegdheden uit die hierboven aan de enige statutaire zaakvoerder werden toebedeeld.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Bijzondere volmachten:

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Toezicht:

Behoudens wanneer krachtens de vigerende wetgeving de controle op de financiële toestand op de

jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit wettelijk en statutair oogpunt aan een commissaris-revisor moet

toevertrouwd worden, heeft iedere vennoot individueel een onderzoeks- en controlebevoegdheid.

Hij kan zich hiervoor laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt

ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding te

haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de

accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van elk

kalenderjaar.

Verwerking resultaat:

De beschikbare winst wordt als volgt verdeeld:

a) Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve. Deze afname is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

b) Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er binnen de wettelijke grenzen een bestemming aan geeft.

De algemene vergadering beslist, binnen de wettelijke grenzen, over de eventuele wegwerking van het verlies.

Ontbinding:

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot

aan de bekendmaking van haar ontbinding. .

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ontbinding en vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming dóor de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar

r e

ew

~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering,

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen,

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Overgangs- en slotbepalingen:

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december van het jaar tweeduizend en veertien (31.12.2014). De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien (2015).

De verrichtingen vanaf een september tweeduizend en dertien door de oprichter in naam van de vennootschap in oprichting aangegaan, zullen aanzien worden als gedaan in naam en voor rekening van de vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Notaris Guy Danckaert

Werden gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte en bankattest.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 30.06.2016 16249-0273-012

Coordonnées
DE CLERCQ KOEN ENGINEERING, AFGEKORT : DCKE

Adresse
MAAIDONK 16 9290 UITBERGEN

Code postal : 9290
Localité : Uitbergen
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande