DE COSTER INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE COSTER INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.384.422

Publication

30/09/2014
ÿþ mod 11.1

In de-bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte







1111111111J11.111,1,11J11),1111111111 GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

19 SEP. 2014

AFDELINIgeeDERMONDE









g Ondernemingsnr : 0465384422

Benaming (voluit): De Coster lnvest

(verkort):

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Kerkwegel 20

9290 Berlare (Uitbergen)

Onderwerp akte :NV: omzetting

De akte verleden voor notaris Lutgard Hertecant met standplaats te Overmere (Berlare) op 16 september:

i! 2014, te registreren, luidt als volgt;

"Te Overmere

*1 Op zestien september tweeduizend en veertien

voor mil Lutgard HERTECANT, notaris te Overmere (Berlare)

1 WERD GEHOUDEN:

buitengewone algemene vergadering van naamloze vennootschap "DE COSTER INVEST", met zetel te 9290 Berlare (Uitbergen), Kerkwegel 20, rechtspersonenregister te Dendermonde en ondernemingsnummer 0465384422.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Muller te Waasmunster op 2 februari 1999,

gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 februari daarna onder nummer 990216-1 73.

De statuten werden verschillende malen gewijzigd en voor het laatst bij procesverbaal opgemaakt door zelfde notaris Muller op 20 december 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 januari 2012 onder nummer 12024176.

samenstelling van de vergadering

Zijn alhier aanwezig of vertegenwoordigd

1, volgende aandeelhouders die, na door ondergetekende notaris uitdrukkelijk gewezen te zijn op de strafbepalingen van artikel 651 Wetboek van Vennootschappen verklaren eigenaar te zijn van het hierna vermeld aantal aandelen:

De heer DE COSTER, Willy Alfons Emilie, geboren te \Netteren op achttien februari negentienhonderdnegenenvijftig (NN: 59.02.18-323.02) en zijn echtgenote Mevrouw DE BRUYCKER, Gerda Sabina Cyriel, geboren te VVetteren op twee maart negentienhonderdzestig (NN:. 60.03,02-324.24), samenwonend te 9290 Berlare (Uitbergen), Kerkwegel 20.

Volgens verklaring gehuwd onder het wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract, gewijzigd doch niet wat het stelsel betreft blijkens akte verleden voor notaris Jan Muller te Waasmunster op 30 maart 1999.

!! Hetzij de geheelheid van het onderschreven kapitaal van de vennootschap dat thans 62.000 euro bedraagt en vertegenwoordigd wordt door 62 aandelen, zonder nominale waarde.

2. volgende bestuurders: De heer DE COSTER Willy en mevrouw DE BRUYCKER Gerda, beiden voornoemd, zijn hier eveneens aanwezig in hun hoedanigheid van bestuurder. Waarschuwing

Ondergetekende notaris wijst comparant er op dat hij overeenkomstig artikel 646 Wetboek Vennootschappen hoofdelijk borg staat voor elle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van elle aandelen in haar hand tot aan de bekendmaking van huidige akte indien aile aandelen sedert meer dan één jaar in haar hand verenigd zijn.

Bekwaamheid van partijen

De comparanten verklaren bevoegd en bekwaam te zijn tot het stellen van de bij deze akte vastgestelde rechtshandelingen en niet het voorwerp te zijn van enige maatregel die een

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

onbekwaamheid daartoe in het leven zou kunnen roepen zoals failleement, collectieve

schuldenregeling, aanstelling voorlopige bewindvoerder, enzovoort.

Toelichting en voorlezing van de akte

De volledige akte zal door de instrumenterende notaris worden toegelicht en het staat

comparanten steeds vrij aan de notaris bijkomende uitleg te vragen over om het even welke bepaling

van deze akte, alvorens de akte te ondertekenen.

Comparanten erkennen een volledige voorlezing te hebben gekregen van al hetgeen voorafgaat,

en verklaren dat inzonderheid hun hierboven vermelde identiteitsgegevens volledig en correct zijn.

Gelet op de aard van de akte (procesverbaal) deelt de instrumenterende notaris comparanten

mee dat de akte integraal zal worden voorgelezen.

vergadering

De vergadering wordt gehouden op het kantoor van ondergetekende notaris te Overmere,

burgemeesters de Lausnaystraat 38, om 14,30 uur onder het voorzitterschap van de heer DE

COSTER VVilly, voornoemd,

uiteenzetting van de voorzitter

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te akteren:

Dat deze vergadering volgende agenda heeft:

1) Verslagen van het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor over de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Voorstel tot omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan het kapitaal evenals de reserves onveranderd blijven, zonder dat de raming van laatstgenoemde bestanddelen enige wijziging ondergaat. De naam, zetel, doel, het kapitaal en het aantal aandelen alsook de er aan verbonden rechten en plichten, zoals aangepast als gevolg van de beslissingen genomen over de voorgaande punten van de agenda, blijven ongewijzigd. Voor één aandeel van de naamloze vennootschap zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden toegekend.

2) Ontslag en benoeming van het bestuur.

3) Kapitaalvermindering

Vermindering van het maatschappelijk kapitaal met 42.000,00 euro om het te brengen van 62.000,00 euro naar 20.000,00 euro door terugbetaling aan de aandeelhouders. De aanrekening van deze kapitaalvermindering zal gebeuren op het werkelijk gestort kapitaal. Deze kapitaalvermindering gebeurt voor aile aandelen in evenredigheid zodat geen vernietiging van aandelen zal gebeuren maar de fractiewaarde wordt aangepast aan de nieuwe verhouding kapitaal/aandelen. De terugbetaling zal geschieden overeenkomstig de termijnen en voorwaarden voorzien door artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen. Vaststelling dat het maatschappelijk kapitaal na de vermindering op twintigduizend euro (¬ 20.000,00) is gebracht, vertegenwoordigd door 62 aandelen zonder nominale waarde.

4)Goedkeuring en aanvaarding van de nieuwe statuten aangepast aan de hierboven vermelde beslissingen, zoals weergegeven hierna:

HOOFDSTUK L RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL - DUUR

Artikel

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid..

De vennootschap heeft als naam: "De Coster Invest",

Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als buitenland:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van onroerende goederen, vooral door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst; alsook het uitoefenen van een mandaat van bestuurder in vennootschappen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf zou voldoen aan de wettelijke vereisten om ze uit te oefenen, zullen in onderaanneming gegeven worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Voorbehouden d aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

, mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap ma_e in het algemeen alles doen met het oog op de verwezenlijking van dit doel zo ook zekerheden stellen voor of voorschotten/kredieten geven aan derden, haar zaakvoerders, aandeelhouders, vereffenaars.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9290 Berlare (Uitbergen), Kerkwegel 20,

Hij mag in elk ander gedeelte van het land dat Nederlandstalig is overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders of van de algemene vergadering. Deze beslissing zal worden bekendgemaakt, na neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen van haar oprichtingsdatum. HOOFDSTUK Il. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5

Het onderschreven kapitaal van de vennootschap. bedraagt thans TWINTIGDUIZEND (20.000,00) EURO, Het wordt vertegenwoordigd door TWEEËNZESTIG (62) aandelen zonder nominale waarde die elk één tweeënzestigste (1/62ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6

De rechten van een vennoot in de vennootschap blijken slechts uit de oprichtingsakte, uit de akten houdende wijziging daaraan, evenals uit het register van aandelen en uit de regelmatige overdrachten en overgangen van aandelen.

De aandelen zijn steeds op naam.

Het aantal aandelen van ieder vennoot, met vermelding van de gedane stortingen, wordt ingesohreven in het register van aandelen dat berust op de zetel van de vennootschap, in overeenstemming met de wet, en waarvan elke houder van aandelen of belanghebbende derde kennis mag nemen.

Hierin worden eveneens alle overdrachten en overgangen van aandelen ingeschreven. Deze inschrijvingen worden gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende ingeval van overgang wegens overlijden. De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 7: Overdracht en overgang aandelen zo er slechts één vennoot is

1) Overdracht onder levenden

De enige vennoot zal vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan over te dragen aan wie hij

wenst,

2) Overgang bij overliiden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Bij overlijden van de enige vennoot, worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan de aandelen uitgeoefend door de zaakvoerder opvolger zo die bestaat en voor zover de wet dit toelaat, zolang de aandelen van de overleden vennoot niet definitief werden toebedeeld. Bij ontstentenis van zaakvoerder worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan die aandelen van rechtswege uitgeoefend door degene die het vruchtgebruik erft, of bij ontstentenis, de meerderjarige erfgenamen, eenstemmig handelend.

Zo de in vorig lid aangeduide personen in de onmogelijkheid verkeren hun rechten uit te oefenen omwille van vooroverlijden, geestesgestoordheid of om een andere reden, worden de lidmaatschapsrechten van rechtswege opgeschort tot op het ogenblik van definitieve toebedeling van de aandelen van de overleden vennoot, ofwel tot op het ogenblik dat de erfgenamen eenparig éénzelfde persoon hebben aangesteld die deze lidmaatschapsrechten uitoefent namens hen; bij gebreke van akkoord kan de meest gerede partij zich tot de rechtbank wenden en om een aanstelling van een voorlopige bewindvoerder verzoeken, die namens de erfgenamen de lidmaatschapsrechten uitoefent

Artikel 8: Overdracht en overgang aandelen zo er meerdere vennoten zijn

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden  en dit zowel in voue eigendom ais in blote eigendom en in vruchtgebruik - dan met eenparige instemming van de vennoten.

Deze goedkeuring is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan of overgaan naar; een medevennoot, de echtgenoot of echtgenote van de overleden overdrager en de bloedverwanten in rechte lijn van de overleden overdrager,

1) Overdracht onder levenden

Bij een voorgenomen vervreemding moet de vennoot die één of meer aandelen wil overdragen van zijn voornemen aan de zaakvoerders kennis geven bij een ter post aangetekende brief of voor ontvangst getekende brief, waarin hij de naam, de voornamen, het beroep, en de woonplaats van de





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden mod 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad

voorgestelde overnemer mededeelt, alsook het aantal aanclelp dat hi] wenst over te dragen en, indien de vervreemding onder bezwarende titel gebeurt, de daarvoor geboden prijs.

De zaakvoerders roepen binnen de twee maanden een vergadering van de vennoten bijeen die over de overdracht beraadslaagt. De vennoten die afwezig blijven op deze vergadering worden geacht de overdracht goed te keuren. Deze vergadering is geen algemene vergadering van de vennootschap, maar wordt wel op dezelfde wijze opgeroepen en gehouden.

Indien de vennoot die aandelen wil overdragen geen bericht ontvangt dat er verzet is tegen de voorgenomen overdracht binnen de drie maanden na de verzending van de aangetekende brief of voor ontvangst getekende brief waarvan sprake hierboven, zal de overdracht van aandelen vrij kunnen gebeuren.

Tegen weigering staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, dit verlangt, zijn de weigerende vennoten verplioht binnen de drie. maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen zal de te betalen verkoopprijs worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met aile gegevens die de waarde en de prijs van de aandelen kunnen beïnvloeden en ook met de fiscale behandeling in hoofde van beide partijen. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door aile rechtsmiddelen.

De bepalingen betreffende overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

2) Overgang bil overlijden

Ingeval van overlijden van een vennoot moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden - andere dan echtgenoten, bloedverwanten in rechte lijn en medevennoten - binnen de drie maanden na het overlijden, bij een ter post aangetekende brief of voor ontvangst getekende brief de zaakvoerders inlichten over de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de persoon of de personen aan wie de aandelen van de overleden vennoot toevallen, met vermelding van hun erfrechten. Deze kennisgeving bevat tevens opgave van de waarde die aan de aandelen wordt toegekend.

Vanaf deze kennisgeving wordt op dezelfde wijze en binnen dezelfde termijnen gehandeld als hierboven voorzien onder de hoofding "overdracht onder levenden".

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de vermogenswaarde van de aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en betaald zoals hierboven voorzien voor de verkoopprijs onder de hoofcling "overdracht onder de levenden". Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Artikel 9

De erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van een vennoot mogen onder geen voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen en waarden van de vennootschap, noch er de verdeling of de verkoop van eisen.

Zij moeten voor de uitoefening van hun rechten zich gedragen naar de statuten en de besluiten van de algemene vergadering.

HOOFDSTUK 111. BESTUUR - CONTROLE

Artikel 10

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering te allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding die wordt toegekend aan de zaakvoerder. Een zaakvoerder mag zich niet inlaten, noch rechtstreeks of onrechtstreeks, met een onderneming die zou kunnen concurrentie doen aan de vennootschap.

Artikel 11





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Iedere zaakvoeizier, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de , vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan ais verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens wat hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Artikel 12

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en de op regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake.

Indien volgens die bepalingen geen commissaris moet worden benoemd, en de algemene vergadering niet tot die benoeming overgaat, heeft ieder vennoot individueel, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap, indien hij met haar instemming werd benoemd of krachtens rechterlijke beslissing. Dan worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Op verzoek van één of meer vennoten, zijn de zaakvoerders ertoe gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen, om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris, belast met de hierboven omschreven taak van controle.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13

De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden de laatste vrildaci van de maand november om zestien (16.001 uur.

Buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De vennoten kunnen eveneens éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen als bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 14

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. leder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 15

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder. Elk aandeel geeft recht op één stem. Behoudens de uitzonderingen voorzien bij artikel 16 van de statuten, worden de besluiten genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking wordt het voorstel verworpen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, dan worden de er aan verbonden lidmaatschapsrechten (onder andere stemrecht) uitgeoefend door de vruchtgebruiker. De vruchtgebruiker moet bij het uitoefenen van deze rechten ook de belangen van de blote eigenaar en uiteraard de vennootschap in het oog houden.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst, totdat één enkel persoon is aangewezen om ten opzichte van de vennootschap de aan het aandeel verbonden rechten uit te oefenen.

Artikel 16

De algemene vergadering beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen, en die buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Indien de algemene vergadering besluit tot kapitaalverhoging, waarop in geld wordt

ingeschreven, moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

MOd 11.1

evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aapdelen vertegenwoordigd. Dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, tenzij de algemene vergadering een langere termijn bepaalt. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekend schrijven ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op de aandelen waarop, gedurende deze eerste aanbieding niet werd ingeschreven, kan slechts worden ingeschreven door de vennoten en door derden voor zover deze aan de door artikel 8 eerste en tweede lid voorgeschreven (goedkeuring)vereisten voldoen.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaars tenzij tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de bestaande aandelen. Bij het einde van het vruchtgebruik is de vruchtgebruiker er echter toe gehouden de blote eigenaar te vergoeding voor de waarde van het vruchtgebruik van de aandelen.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die deze laatste met eigen middelen verkrijgt, behoren toe aan de blote eigenaar, doch zijn met hetzelfde vruchtgebruik als de bestaande aandelen bezwaard. Bij het einde van het vruchtgebruik is de blote eigenaar ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van de aandelen.

Artikel 17

De afschriften of uittreksels der notulen die in rechte of eiders moeten dienen, worden ondertekend door één zaakvoerder.

HOOFDSTUK V. INVENTARIS - JAARREKENING  BESTEMMING VAN HET RESULTAAT Artikel 18

Het boekjaar loopt telkens van één iuli tot en met dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

Op het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. Voor het opmaken van deze stukken zullen de zaakvoerders zich gedragen naar de wettelijke voorschriften terzake. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de resultaatverwerking,

HOOFDSTUK VI. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 19

De ontbinding en vereffening gebeurt overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de aandeelhouders, a rato van het aantal aandelen dat zij bezitten en rekening houdend met de door hen gedane stortingen.

HOOFDSTUK VII. DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 20

Voor al wat betrekking heeft op de uitvoering van de huidige statuten, is ieder vennoot, zaakvoercler, commissaris of vereffenaar, die niet in België woonachtig is, gehouden woonst te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar alle betekeningen, aanmaningen en berichten rechtsgeldig mogen gedaan of verzonden worden.

Artikel 21

Wat betreft de in deze statuten niet uitdrukkelijk geregelde punten, wordt verwezen naar de vennootschapswetgeving.

De beschikkingen van deze wetten waarvan in deze statuten niet wettelijk wordt afgeweken, worden geacht in onderhavige statuten vervat te zijn. De bepalingen van deze statuten die tegenstrijdig zouden zijn met gebiedende wetsbepalingen, zullen voor niet geschreven worden gehouden.

Einde van de statuten

Vaststelling dat de vergadering geldig samengesteld is

De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders samen houders van alle aandelen hier aanwezig zijn, zodat de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan, zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering ais juist erkend. De vergadering stelt vast dat ze geldig is samengesteld en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

Afhandeling van de agenda

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten:

Eerste besluit - omzetting

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het in de agenda vermelde bijzonder versiag de dato 10 september 2014 waarin het bestuursorgaan, in overeenstemming met artikel 778 Wetboek van vennootschappen, het voorstel tot omzetting toelicht. Bij dit verslag is een staat van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.0 t--

, Voorbehouden aan het Belgisch

Staatsblad j.......v7,--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

'" I mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



activa en pa§siva gevoegd per 30 juni iongstleden in overeenstemming met artikel 776 Wetbo,ek van vennootschappen.

In overeenstemming met artikel 777 Wetboek van vennootschappen, werd over deze staat van activa en passive een revisoraal verslag opgemaakt door de BV ow BVBA Vossen en C°, vertegenwoordigd door de heer VOSSEN Filip bedrijfsrevisor, gedagtekend op 12 september jongstleden.

Comparanten erkennen van de inhoud van deze beide verslagen op de hoogte te zijn omdat ze er voorafgaandelijk een exemplaar van ontvangen hebben zodat voorlezing overbodig is.

De besluiten van voormeld revisoraal verslag luiden als volgt:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen heeft ondergetekende de staat van activa en passive afgesloten op 30 juni 2014 van de naamloze vennootschap « DE COSTER IN VEST » aan een controle onderworpen, zulks naar aanleiding van de voorgenomen omzetting van de naamloze vennootschap « DE COSTER INVEST » in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief blijkt uit de door het bestuursorgaan van de vennootschap opgestelde staat van activa en passive per 30 juni 2014.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ondergetekende onder voorbehoud van:

- de volledigheid van enige schuld ingevolge eventuele herziening ten aanzien van eender welke (para)fiscale administratie voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren/-perioden,

- de volledigheid van de in de staat opgenomen saldo aan handelsschulden, overwegende dat geen externe bevestigingsbrieven werden ontvangen, bevestigen dat niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief, zoals deze blijkt uit bovengenoemde staat van activa en passive per 30 juni 2014, is hoger dan het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, meer bepaald een netto-actief ten bedrage van 117.728,15 EUR ten aanzien van een maatschappelijk kapitaal ten bedrage van 62.000,00 EUR.

Verder zijn er geen andere inlichtingen die ondergetekende ter voorlichting van de aandeelhouders onontbeerlijk acht.".

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen am de rechtsvorm van de vennootschap met ingang van heden te wijzigen van een naamloze vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarbij de duur, het doel en het kapitaal, evenals de reserves en het aantal aandelen onveranderd blijven, zonder dat de waardering van laatstgenoemde bestanddelen enige wijziging ondergaat

De aandelen zullen op naam zijn. Ze zullen in de plaats gesteld worden van de evenveel bestaande aandelen van de naamloze vennootschap. Elke aandeelhouder zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette naamloze vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de naamloze vennootschap, met dien verstande ook dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap. De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 juni iongstleden, zoals blijkt uit de staat gevoegd bij hoger vermeld verslag van het bestuursorgaan en over welke staat, in overeenstemming met artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, verslag werd uitgebracht door de hoger genoemde bederevisor. Alle verrichtingen die sinds deze datum gedaan werden door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid. Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonder-heid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten leste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passive, de afschrijvingen, de waardevermin-deringen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemings/BTW nummer van de naamloze vennootschap.

Als gevolg van deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de naamloze vennoot-schap omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

Tweede besluit  bestuur

De vergadering akteert het ontslag van de bestuurders van de naamloze vennootschap, de heer DE COSTER Willy en mevrouw DE BRUYCKER Gerda. Over de te verlenen décharge zal worden beslist ter gelegenheid van de goedkeuring van eerstkomende jaarrekening.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

, . .._ ,, i

. e

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De heer DE COSTER Willy voornoemd, wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur. Hij verklaart deze aanstelling te aanvaarden na bevestigd te hebben niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot de uitoefening van een dergelijke opdracht

De zaakvoerder oefent zijn mandaat onbezoldigd uit, onverminderd latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering

In overeenstemming met artikel 11 der statuten heeft iedere zaakvoerder alleen handelend de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Derde besluit  Kapitaalvermindering

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met tweeënveertigduizend euro (¬ 42.000,00) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (E 62000,00) op twintigduizend euro (¬ 20.000,00) door terugbetaling aan de enige aandeelhouders.

Pro fisco wordt verklaard dat de aanrekening van deze kapitaalvermindering moet gebeuren op

werkelijk gestort kapitaal. ,

Deze kapitaalvermindering gebeurt voor aile aandelen in evenredigheid zodat geen vernietiging van aandelen zal gebeuren maar de fractiewaarde wordt aangepast aan de nieuwe verhouding kapitaal/aandelen.

De terugbetaling zal pas geschieden indien binnen de twee maanden na de bekendmaking van dit besluit, de schuldeisers geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het - ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de zaakvoerder slechts tot uitbetaling overgaan voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen dit alles overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen. Aldus bedraagt maatschappelijk kapitaal na de vermindering twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door tweeënzestig (62) aandelen zonder nominale waarde.

De statuten worden aangepast aan deze wijziging zoals voorgesteld in de agenda. Vierde besluit  nieuwe statuten

De vergadering keurt in aansluiting hierop en steeds met eenparigheid van stemmen, de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zoals voorgesteld in het desbetreffende agendapunt artikel per artikel goed.

Volmacht

Met het oog op de wijzigingen die ais gevolg van onderhavige akte moeten worden aangebracht aan de inschrijving van de vennootschap bij de fiscale administraties, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Registratiecommissie en de sociaal-rechterlijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen die aan die inschrijvingen zouden moeten worden gebracht, met inbegrip van eventuele schrappingen van die inschrijvingen, wordt volmacht verleend aan FIDURO BVBA te 9270 Laarne, Heirweo 53 met recht van indeplaatsstellina.

Recht op geschriften

Recht op geschriften van viifenneaentio (95) euro betaald op aangifte door ondergetekende minuuthoudende notaris.

Afsluiting van de vergadering

De agenda volledig afgehandeld zijnde, verklaart de voorzitter de vergadering vervolgens geheven om 15.00 uur.

Identiteitsverklaring

De instrumenterende notaris bevestigt de identiteit van comparanten-natuurlijke personen te hebben nagezien aan de hand van bewijs-krachtige stukken in dit geval hoger vermelde identiteitskaarten.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Verleden op voormelde plaats, datum en uur.

Na toelichting en na voorlezing, hebben alle comparanten deze akte, waarvan comparanten verklaren het ontwerp te hebben ontvangen en hiervan kennis te hebben genomen als gevolg van schrijven van ondergetekende notaris van 11 september laatstleden, getekend, evenals de notaris."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lutgard Hertecant te Overmere, 17 september 2014.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- verslag van de bedrijfsrevisor inzake de omzetting

- verslag van de raad van bestuur inzake de omzetting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/12/2013 : DE055774
06/12/2012 : DE055774
10/02/2012 : DE055774
26/01/2012 : DE055774
01/03/2011 : DE055774
19/02/2010 : DE055774
30/12/2008 : DE055774
12/12/2007 : DE055774
25/09/2007 : DE055774
02/01/2007 : DE055774
24/01/2006 : DE055774
10/12/2004 : DE055774
24/02/2004 : DE055774
05/01/2004 : DE055774
24/01/2003 : DE055774
21/12/2001 : DE055774
11/01/2001 : DE055774
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 14.12.2015 15687-0437-009

Coordonnées
DE COSTER INVEST

Adresse
KERKWEGEL 20 9290 UITBERGEN

Code postal : 9290
Localité : Uitbergen
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande