DE GALLANT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE GALLANT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.873.470

Publication

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 12.08.2014 14417-0138-013
21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 13.08.2013 13428-0438-013
16/01/2015
ÿþf

41i~~`~ ~,.:~ ri~3

nz4~'

III ~dlll RIIIIAIII

1 00194

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffievan de akte

NCCRGELEGD

Hal POE 11.1

OONITEUF; ii 7- ggie Rechtbank Koophandel

CII 08_ .

Oi 2)15 2 9 DEC 2014

.GIsCH SUA TSElLent AfdelgeWagg8

ie grr ler

Ondernemingsnr :0466.873.470

Benaming (voluit) ;

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : omzetting

Het jaar tweeduizend en veertien.

Op achttien december.

Voor mij, Meester François BLONTROCK, Notaris met standplaats te Brugge.

Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van De Gallant, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Marie Popelinplantsoen 7 appartement 402.

Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0466.873.470 rechtspersonenregister Gent, afdeling Brugge.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Christian Vanhyfte te ;Maldegem op vijftien september negentienhonderd negenennegentig, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van ;negenentwintig september negentienhonderd negenennegentig onder nummer 990929-460.

De statuten werden niet meer gewijzigd tot op heden, behoudens ingevolge

;de zetelverplaatsing naar huidig adres bij besluit van één juli

;tweeduizend en elf, bekendgemaakt in .de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertig augustus tweeduizend en elf, onder nummer 11132212. BUREAU

De vergadering wordt geopend om 16 uur en 30 minuten onder het voorzitterschap van de Heer De Deygere Kurt, hierna genoemd.

Er worden geen andere leden in het bureau opgenomen.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Is alhier aanwezig of vertegenwoordigd de volgende aandeelhouders van wie volgende gegevens vermeld zijn in de bij deze akte gevoegde aanwezigheidslijst:

- identiteit van de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders;

- aantal van hun aandelen en het aantal stemrechten;

- handtekening van de aandeelhouder of zijn vertegenwoordiger.

De voorzitter heeft de aanwezigheidsiljst en de eventuele volmachten) nagekeken en geen onregelmatigheden vastgesteld. Deze aanwezigheidslijst wordt daarna afgesloten en ondertekend door de voorzitter.

Na lezing wordt op de lijst geschreven dat ze een bijlage is van deze akte en wordt ze door mij, Notaris ondertekend.

BESTUURDERS

De voorzitter van de algemene vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat de volgende bestuurder hier aanwezig is: de Heer De Deygere Kurt José Bruno, geboren te Roeselare op vijftien april negentienhonderd drieënzestig, wonende te 9000 Gent, Vlaanderenstraat 86 bus 2.

De overige bestuurders, te weten:

- Mevrouw Gallant Lucienne, wonende te 8000 Brugge, Marie Popelinplantsoen 7 bus 402;

De Gallant

naamloze vennootschap

Marie Popelinplantsoen 7 / 402

8000 Bruuue

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

IMAS GROEP, naamloze vennootschap in vereffening, met maatschappelijke ->" zetel te 8020 Oostkamp (Hertsberge), Beukendreef 17, ondernemingsnummer

0419.297.445, rechtspersonenregister Gent afdeling Brugge,

vertegenwoordigd door haar vereffenaar de Heer Vyncke Johan, wonende te 8210 Zedelgem, (Loppem), Bakkershoflaan 13;

hebben voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en -termijnen van deze buitengewone algemene vergadering evenals aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in artikel 533 en 535

van het Wetboek van Vennootschappen. Zij verzaken eveneens aan het

instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig artikel 64, 1° van het Wetboek van Vennootschappen. De verzakingsbrief blijft aan onderhavige akte gehecht.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER - VASTSTELLINGEN

De voorzitter deelt mee en verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat er:

- tweeënveertig (42) aandelen zonder vermelding van nominale waarde zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan;

- op heden tweeënveertig (42) aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd;

- geen aanleiding bestaat tot het schorsen van stemrecht en dat ieder

aandeel recht geeft op één stem.

AGENDA

De voorzitter verklaart en verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren

dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de

volgende agendapunten te besluiten:

"1) Verslagen aangaande de omzetting:

a) Met het oog op de omzetting, bijzonder verslag van de raad van bestuur met staat van actief en passief per 30 september 2014.

b) Verslag uitgebracht door de bedrijfsrevisor over de door de raad van bestuur vastgestelde staat van actief en passief per 30 september 2014.

2) Omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3) Wijziging van artikel 6 van de statuten inzake de vorm van de aandelen ingevolge de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam bij besluit van de raad van bestuur de dato drieëntwintig december tweeduizend en elf.

4) Reële kapitaalvermindering met vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van vijfhonderd twintigduizend vijfhonderd negentig euro (520.590,00 EUR) op honderd twintigduizend vijfhonderd negentig euro (120.590,00 EUR). Boeking van de kapitaalvermindering in rekening courant van de vennoten. De kapitaalvermindering zal uitsluitend aangerekend worden op het werkelijk volgestort kapitaal. Dienovereenkomstige aanpassing van de statuten.

5) Zetelverplaatsing. Dienovereenkomstige aanpassing van de statuten.

6) Ontslag van de bestuurders en gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap, en beslissing dat de kwijting die zal gegeven worden aan de zaakvoerders betreffende het maatschappelijk boekjaar af te sluiten op 31 december 2014, ook zal gelden voor het bestuur van de bestuurders voor de periode van 1 januari 2014 tot de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

7) Aanneming en aanvaarding van volledig nieuwe statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekening houdend met de voorgaande besluiten en de wijzigingen aan het. Wetboek van vennootschappen.

8) Benoeming van zaakvoerders.

9) Machtiging aan de zaakvoerder(s) tot uitvoering van de genomen

beslissingen."

OPROEPINGEN

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris te

notuleren dat:

- alle aandeelhouders hier aanwezig of vertegenwoordigd zijn;

- alle bestuurders hier aanwezig zijn of hebben verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en termijnen evenals aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen;

- er geen commissaris in functie is.

J De aanwezige aandeelhouders en bestuurders verklaren uitdrukkelijk te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen evenals aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

' A Alle aandeelhouders verklaren in te stemmen om over de voormelde agendapunten te beraadslagen en te besluiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge De voorzitter stelt vast dat de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over alle punten op de agenda, ondanks het gebrek aan bijeenroepingen.

TOELATINGSFORMALITEITEN TOT DE VERGADERING

De voorzitter deelt mee dat er geen bijzondere formaliteiten in de statuten zijn vermeld om toegelaten te worden tot de algemene vergadering. VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

AFHANDELING VAN DE AGENDA

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten:

VERSLAGEN AANGAANDE DE OMZETTING

De algemene vergadering stelt vast dat:

- de raad van bestuur overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen haar verslag heeft opgemaakt dat de omzetting toelicht;

- bij voormeld verslag van de raad van bestuur een staat van activa en passiva per 30 september 2014 is gevoegd; "

- de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, ondernemingsnummer 0446.426.860 rechtspersonenregister Gent, afdeling Kortrijk, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Piet Dujardin, met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, ondernemingsnummer 0833.496.947 rechtspersonenregister Gent, afdeling Kortrijk, op haar beurt vertegenwoordigd door de Heer Dujardin Piet, aangesteld door de raad van bestuur, verslag heeft uitgebracht over voornoemde staat van actief en passief,

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt;

"8. BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 september 2014, die de Raad van Bestuur van de NV DE GALLANT heeft opgesteld met een balanstotaal van 752.819,32 EUR en een netto-actief van 629.653,38 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden behoudens de niet in rekening gebrachte provisie voor vennootschapsbelastingen over het aanslagjaar 2015 (ad 8.100,00 EUR). Het gecorrigeerd netto-actief van de NV DE GALLANT bedraagt aldus 621.553,38 EUR.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de eventuele kosten naar aanleiding van het doorvoeren van een bodemsanering ten gevolge van een mogelijke bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Het gecorrigeerd netto - actief van de NV DE GALLANT na kapitaalvermindering (ad 221.553,38 .EUR), is groter dan het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap na kapitaalvermindering ten belope van 120.590,00 EUR.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, na kapitaalvermindering ten belope van 120.590,00 EUR is voldoende als minimumkapitaal voor een BVBA, vastgesteld overeenkomstig artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen op 18.550,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van omzetting van de NV DE GALLANT naar een BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wevelgem, 19 november 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

- geen enkel beding van de statuten voorziet dat de vennootschap geen andere vorm mag aannemen.

De algemene vergadering bevestigt kennis te hebben genomen van de inhoud van het verslag van de raad van bestuur omtrent de omzetting, met bijgaande staat van actief en passief, 'alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor waarvan tevens sprake hiervoor, en verklaren geen opmerkingen te willen formuleren over de inhoud ervan. Zij ontslaat de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

De voornoemde verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 783 het Wetboek van vennootschappen.

EERSTE BESLUIT

Voorafgaandelijk aan de beslissing tot omzetting verklaren de comparanten door de ondergetekende notaris te zijn ingelicht aangaande de inhoud en draagwijdte van artikel 785 van het Wetboek van vennootschappen inzake de aansprakelijkheid bij omzetting.

De vergadering beslist in overeenstemming met artikel 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de benaming De Gallant

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap vastgesteld per 30 september 2014.

De verbintenissen door de vennootschap aangegaan zullen vanaf heden voor rekening komen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Gallant.

De zetel, de duur en het doel van de vennootschap blijven onveranderd. Het agendapunt vier van deze buitengewone algemene vergadering voorziet een reële kapitaalvermindering met vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR), om het kapitaal te brengen van vijfhonderd twintigduizend vijfhonderd negentig euro (520.590,00 EUR) op honderd twintigduizend vijfhonderd negentig euro (120.590,00 EUR).

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0466 873.470,

De aandelen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot hun rechten in het netto-vermogen van de oorspronkelijke vennootschap.

Dit besluit wordt in al haar onderdelen met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast dat de aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam bij besluit van de raad van bestuur op drieëntwintig december tweeduizend en 'elf, zoals geregistreerd te Roeselare op negenentwintig december tweeduizend en elf.

De algemene vergadering beslist dienovereenkomstig de huidige tekst van artikel 6 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

De aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. Dit besluit wordt in met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

DERDE BESLUIT

1. De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verminderen met vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR), om het kapitaal te brengen van vijfhonderd twintigduizend vijfhonderd negentig euro (520.590,00 EUR) op honderd twintigduizend vijfhonderd negentig euro (120.590,00 EUR), zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalvermindering uitsluitend op het werkelijk volgestort kapitaal zal aangerekend worden.

Overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen hebben de schuldeisers van wie de vordering ontstaan is vóór de bekendmaking, het recht om, binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, niettegenstaande enige andersluidende bepaling, een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van de bekendmaking nog niet zijn

r l t

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

vervallen. Overeenkomstig zelfde artikel 317 mag de boeking in rekening-courant niet plaatsvinden zolang de schuldeisers, die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

2. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalvermindering met vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR) zal worden geboekt in rekening courant a rato van de deelnemingen van de vennoten in het kapitaal, hetgeen door hen uitdrukkelijk wordt aanvaard.

Zolang de boeking in rekening courant niet heeft kunnen plaatsvinden, zullen de bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

3. De algemene vergadering beslist dienovereenkomstig artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap honderd twintigduizend vijfhonderd negentig euro (120.590,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door tweeënveertig (42) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk

één/tweeënveertigste (l/42ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Dit besluit wordt in al haar onderdelen met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de zetel te verplaatsen naar 9000 Gent, Vlaanderenstraat 86 bus 2 en dienovereenkomstig de statuten te wijzigen. Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VIJFDE BESLUIT

Ten gevolge van de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, beslist de algemene vergadering tot het ontslag van de huidige bestuurders en gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap, en beslist vervolgens dat de kwijting die zal gegeven worden aan de zaakvoerders betreffende het maatschappelijk boekjaar af te sluiten per eenendertig december tweeduizend en veertien, ook zal gelden voor het bestuur van de bestuurders voor de periode van één januari tweeduizend en veertien tot de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit ten gevolge van de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid volledig nieuwe statuten aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekening houdend met voorgaande besluiten en met de wijzigingen aan het Wetboek van vennootschappen.

STATUTEN UITTREKSEL

NAAM: DE GALLANT.

ZETEL: 9000 Gent, Vlaanderenstraat 86 bus 2.

DUUR: onbepaalde tijd.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel," zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden: Haar patrimonium, dat grotendeels bestaat uit onroerende goederen en dat gevormd is door inbrengsten, door aankopen of op eender welke wijze werd verworven, te bewaren, te beheren in de ruimste zin van het woord en het oordeelkundig uit te breiden ook door het verwerven van rechten op onroerende goederen, welke hoegenaamd oók. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. Al deze activiteiten mogen uitgeoefend worden onder alle vormen en 'in de meest uitgebreide zin of betekenis.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap honderd twintigduizend vijfhonderd negentig euro (120.590,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door tweeënveertig (42) aandelen zonder vermelding van

nominale waarde, die elk één/tweeënveertigste (1/42ste) van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

a waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN: Iedere vennoot kan per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen.

Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één

D enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het effect ten

le

aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen

overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

0 Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan komt de uitoefening van de aan dit aandeel verbonden rechten toe aan de vruchtgebruiker,

e behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote

le

eigenaar. De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in

geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de evruchtgebruiker het stemrecht heeft.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari

41 en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat

Nalle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen

zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze

CD

winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke

^' reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal

,e bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

e WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd. Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt

un de vereffening door de zaakvoerder(s) die op dat ogenblik in functie zijn. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank

van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

DA

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de

o1 artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit. De ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte is mogelijk mits naleving van de desbetreffende wettelijke voorwaarden.

p Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of

DA consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet

on voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze

v

h k verdeeld.

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist voor onbepaalde duur tot zaakvoerder van de vennootschap te benoemen: de Heer De Deygere Kurt José Bruno, voornoemd, wonende te 9000 Gent, Vlaanderenstraat 86 bus 2.

Hier aanwezig die verklaart deze benoeming te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertégen verzet.

Het mandaat van de voormelde zaakvoerder is onbezoldigd.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stefnmen goedgekeurd.

ACHTSTE EN LAATSTE BESLUIT

De algemene vergadering verleent ten slotte met eenparigheid van stemmen alle machten aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

SLOT

En daar het agenda volledig afgewerkt is, wordt deze vergadering gesloten om 16 en 55 minuten,

De comparanten erkennen dat hen door de optredende notaris(sen) gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld. IDENTITEIT

De ondergetekende Notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond door bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Na erkenning door de partijen dat de notaris hen volledig heeft ingelicht nopens de rechten, verplichtingen en lasten van de akte, hen onpartijdig raad gaf en de aandacht vestigde op mogelijke tegenstrijdige belangen en alle onevenwichtige bedingen, en na hun bevestiging, alles uitdrukkelijk te aanvaarden zoals geformuleerd, opgemaakt en verleden te Brugge, ten kantore.

De comparant(en) die in deze akte in verschillende hoedanigheden is/zijn opgetreden, bevestig(t)(en) en aanvaard(t)(en) dat zijn/hun éénmalige handtekening betrekking heeft op alle onderscheiden verrichtingen in deze akte begrepen.

Na toelichting van de akte en na voorlezing hebben de partijen handelende

als gezegd, met mij notaris, getekend.

(te registreren)

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering met

aanwezigheidslijst &

verzakingsbrief;

-- verslag van het bestuursorgaan met staat van actief en passief;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 13.08.2012 12406-0439-014
30/08/2011 : OO057181
28/06/2011 : OO057181
03/08/2010 : OO057181
07/07/2010 : OO057181
05/08/2009 : OO057181
05/09/2008 : OO057181
31/08/2007 : OO057181
29/08/2006 : OO057181
05/10/2005 : OO057181
22/11/2004 : OO057181
08/10/2004 : OO057181
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 10.08.2015 15416-0162-012
06/08/2003 : OO057181
26/07/2002 : OO057181
01/08/2001 : OO057181
05/10/1999 : OOA006963
29/09/1999 : OOA006963

Coordonnées
DE GALLANT

Adresse
VLAANDERENSTRAAT 86, BUS 2 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande