DE JONGHE WILLY INVEST


Dénomination : DE JONGHE WILLY INVEST
Forme juridique :
N° entreprise : 446.284.429

Publication

10/07/2014 : DE052500
27/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111)11,11.111)1p111111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

16 OKT. 2014

AFDELING DeriÉrlielVIONDE

Ondernemingsnr : 0446.284.429

Benaming

(voluin : WILLY DE JONGHE INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel : Gaverlandwegel 9 te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering

LUTTREKSEL ONTBINDING EN VEREFFENING

IN EEN AKTE  TOEBEDELING ONROEREND GOED

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 24 september 2014, vôôr registratie, blijkt dat:

WORDT GEHOUDEN

de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "WILLY DE JONGHE INVEST",'

met maatschappelijke zetel gevestigd te 9120 Beveren, Gaverlandwegel 9.

hierna "de Vennootschap".

De Vennootschap werd opgericht krachtens akte verleden voor notaris Paul Lammens te Melsele op 30: december 1991, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 januari 1992 onder nummer. ' 920128-197, waarvan de statuten sindsdien niet meer gewijzigd werden.

De Vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer, ' 0446.284.429,

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmeen de volgende beslissingen, genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de Vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het:r

volgende vast:

a) op 11 september 2014 heeft het bestuursorgaan van de Vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de Vennootschap gevoegd, die niet. meer dan dde maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 12 september 2014 heeft CVBA Conscius Bedrijfsrevisoren, bedrijfsrevisor, gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Gentsebaan 71A bus 101, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Rysseghem, overeenkom-istig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

'Ondergetekende, Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Rysseghem, vennoot-bedrijfsrevisor, werd op 27 mei 2014 aangesteld door de bestuurders, de heer Willy DE JONGHE en mevrouw Maria DE RUDDER, van Willy De Jonghe lnvest NV om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, verslag uit te brengen over de boekhoudkundige staat afgesloten op 11 september 2014 van WILLY DE JONGHE INVEST NV. Deze boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van 85.582,44 en een netto-actief van E 85582,44.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt, heb ik, ondergetekende, vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald. Bovendien wil ik erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op

......... _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

een bedrag van E 28.356,60, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Ondergetekende bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van activa en passiva per 11 september 2014  op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, in zoverre de vooruitzichten van de bestuurders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, onder voorbehoud van de volledigheid van de fiscale en sociale schulden.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht."

EERSTE BESLISSING  Verslaggeving - Verklaring

Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 11 september 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva. Verklaring

Het bestuursorgaan verklaart dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen, of in voorkomend geval dat alle schulden werden betaald of geconsigneerd.

TWEEDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan

1, er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passive (schulden) luidens de staat van activa en passive zoals bedoeld in artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passive (schulden)jegens derden zijn, luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de vennoten zal worden teruggenomen in verhouding tot hun aandelenbezit.

Met betrekking tot dit actief verklaart de Vennootschap eigenaar te zijn van:

GEMEENTE BEVEREN  Negende Afdeling  MELSELE

Gemeentenummer 46016

I. Een perceel bouwland gelegen, ter plaatse genaamd "Gaver Landt" volgens titel gekend ten kadaster sectie c nummer 952/K/deel met een oppervlakte volgens meting van tweehonderd vierkante meter (200 m2) en thans gekend ten kadaster sectie C nummer 952/C/2 met een oppervlakte van tweehonderd vierkante meter (200 m2).

Twee garages op en met grond en voorgrond staande en gelegen te 9120 Beveren (Melsele), Gaverlancistraat nummer +67/2, volgens titel gekend sectie C nummers 9521K/deel en 952/Lideel met een oppervlakte volgens meting van tweeënzeventig vierkante meter (72 m2) en thans gekend ten kadaster sectie C nummer 952/W met een oppervlakte van tweeënzeventig vierkante meter (72 m2).

Ill. In een appartementsgebouw op en met grond en aanhorigheden staande en gelegen te 9120 Beveren (Melsele), Gaverlandstraat nummer 67, volgens titel gekend ten kadaster sectie C delen van nummers 952/K en 952/L met een oppervlakte volgens meting van tweehonderd éénenzeventig vierkante meter tachtig vierkante decimeter (271,80 m2), en thans gekend ten kadaster sectie C nummer 952/T.

Het appartement gelegen op de tweede verdieping en gemerkt "A.2", inhoudende:

a)In privatieve en uitsluitende eigendom:

Hall, living, keuken, badkamer, berging en twee slaapkamers waarvan één met terras

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

e4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

driehonderddrieëndertig duizendsten (333/1000sten) in de gemene delen van het gebouw waaronder de grond.

Zoals voorschreven goed beschreven staat in de basisakte verleden voor notaris Paul Lamnnens te Melsele op dertig december negentienhonderd éénennegentig, overgeschreven op het Tweede Hypotheekkantoor te Dendermonde op zestien januari negentienhonderd tweeënengentig, boek 3910 nummer 25.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven goederen sub 1,11 en III werden ingebracht in de vennootschap NV Willy De Jonghe Invest ingevolge akte oprichting verleden voor notaris Paul Lammens te Melsele op dertig december negentienhonderd éénennegentig, overgeschreven op het Tweede Hypotheekkantoor te Dendermonde op dertig december negentienhonderd éénennegentig, boek 3976 nummer 8.

DERDE BESUSS ING Stein van de vereffening

De aandeelhouders beslissen, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Afgifte

I. De vergadering verklaart dat ingevolge de onmiddellijke sluiting afgifte wordt gedaan van voormelde

onroerende goederen sub 1.,11. en III. aan de voormelde vennoten, de echtgenoten De Jonghe-De Rudder.

II.De afgifte van voormelde onroerende goederen wordt gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en

voorwaarden:

1.De onroerende goederen worden toebedeeld voor vrij zuiver en onbelast van alle inschrijvingen.

2.De onroerende goederen worden toebedeeld macht genomen de staat waarin het zich bevindt, zonder

waarborg van maat, hoe groot het verschil ook moge wezen, met aile actieve en passieve, durende en niet-

voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

3.De vennoten zijn gehouden vanaf heden de lasten betreffende voormelde onroerende goederen te

voldoen.

4. Administratieve toestand

Informatieplicht van de instrumenterende notaris

Ondergetekende notaris bevestigt dat de betreffende gemeente reeds beschikt over een goedgekeurd

vergunningen- en plannenregister.

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1.Vlaamse Codex RO, zoals eveneens

blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel:

1° dat voor het onroerend goed volgende stedenbouwkundige vergunningen zijn uitgereikt, door de

gemeente Beveren zoals vermeld op het stedenbouwkundig uittreksel;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens het

plannenregister en volgens de brief van de Gemeente Beveren de dato 29 augustus 2014 is

woningbouwgebiedlwoongebied

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht

overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn

aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest

niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

De vennoten verklaren dat zjj betreffende het goed een stedenbouwkundig uittreksel verleend de dato 29

augustus 2014 hebben ontvangen.

5. Bepalingen in verband met de bodemtoestand

1. De vennoten verklaren dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet en vastgelegd in bijlage I Vlarebo.

2. De bodemattesten die betrekking hebben op het hierbij toebedeelde goed en dat werd afgeleverd door

OVAM op 8 juli 2014, voorgelegd.

De inhoud van dit bodemattest luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovarn.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

ViERDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en be-tscheiden van de'ijennoOt-tschaP zu. Worden

neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplich-'te termijn op volgende adres: bij de echtgenoten De Jonghe-De Rudder, Gaverlandwegel 9, 9120 Beveren-Melsele

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

VIJFDE BESLISSING  Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Miel Desorte te Melsele, Aardbeienlaan , evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH

STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, bijzonder verslag van het bestuursorgaan en het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behducten

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetz4 van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

01/07/2013 : DE052500
03/08/2012 : DE052500
27/07/2011 : DE052500
30/05/2011 : DE052500
20/07/2010 : DE052500
09/07/2009 : DE052500
07/07/2008 : DE052500
09/07/2007 : DE052500
07/07/2005 : SN052500
07/07/2004 : SN052500
29/07/2003 : SN052500
05/02/2003 : SN052500
13/09/2002 : SN052500
10/07/2001 : SN052500
11/07/2000 : SN052500

Coordonnées
DE JONGHE WILLY INVEST

Adresse
GAVERLANDSTRAAT 9 9120 MELSELE

Code postal : 9120
Localité : Melsele
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande