DE KIKKER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE KIKKER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 567.838.295

Publication

26/11/2014
ÿþ~ ti

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r 1P'~ a~

l ~l~~á~(  ..~

Ondernemingsar : S(0.}. 3 2.1b S

Benaming

(voluit) : De Kikker

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Pastorijstraat 1, 9100 Nieuwkerken-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Vaststelling statuten -- Benoeming zaakvoerders

Heden op 01 november 2014, zijn volgende personen bij elkaar gekomen;

1 Kevin Van Der Kelen, Pastorijstraat 1, 9100 Nieuwkerken-Waas, België

2 Sanne lzeboud, Pastorijstraat 1, 9100 Nieuwkerken-Waas, België

3 Rita De Clercq, Vlasbloemstraat 58, 9100 Nieuwkerken-Waas, België

voor het oprichten van een vennootschap onder firma

Verklaring van oprichting

Heden wordt een vennootschap opgericht onder de vorm Vennootschap Onder Firma (VOF) met als naam "De Kikker" met zetel te Pastorijstraat 1, 9100 Nieuwekerken-Waas, met een kapitaal van 1.000,00 euro vertegenwoordigd door 100 aandelen met een nominale waarde van 10 euro elk. De vennootschap wordt heden opgericht voor onbepaalde duur. Het boekjaar zal steeds lopen vanaf 01 oktober tot 30 september. Het eerste boekjaar neemt aanvang op 01 november 2014 en zal lopen tot en met 30 september 2015.

Inbreng in geld

De genoemde ingebrachte geldbedragen worden gedeponeerd na oprichting op een rekening ; geopend ten name van de vennootschap.

Inschrijving

Op 100 aandelen met een nominale waarde van 10,00 euro elk, wordt volledig tegen pari,mits inbreng in geld, ingeschreven door de comparanten voornoemd , te weten:

-door Kevin Van Der Kelen op 50 aandelen

-door Sanne lzeboud op 50 aandeel

Samen:100aandelen

Aldus stellen de comparanten vast dat het kapitaal van de vennootschap, dat 1000,00 euro bedraagt, en vertegenwoordigt wordt door 100 aandelen met een nominale waarde van 10,00 euro elk, volledig werd onderschreven.

Vaststelling statuten

Artikel 1. De Vennootschap is een vennootschap onder firma (VOF), met gehele en hoofdelijke aansprakelijkheid der vennoten, die beheerst zal worden door de in voege zijnde wetten en statuten. De vennootschap heeft als naam "De Kikker". De Vennootschap kan omgevormd worden in een vennootschap van verschillende aard bij eenparig besluit van de vennoten.

Artikel 2. De vennootschap heeft haar zetel te Pastorijstraat 1, 9100 Nieuwkerken-Waas. De zetel kan verplaatst worden zonder statutenwijziging door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders of van de algemene vergadering. De zaakvoerders hebben het recht om zowel in binnen- als buitenland bijhuizen of agentschappen op te richten.

Artikel 3. De vennootschap heeft ais doel;

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

De uitbating, het beheer en de inrichtingen van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, restaurants, bars, tearooms, broodjeszaken, frituren, traiteurdiensten, alsook het inrichtingen van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

Gemelde opsomming is enkel exemplatief en niet limitatief

Import en export van, groot- en kleinhandel van en handelsbemiddeling in menigvuldige roerende goederen. Verhuring van divers materieel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

611

llI

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

IIIIbl911~1~ ql ll

" 14213139*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van alle aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie.

Het organiseren en inrichten van seminaries, studiedagen en cóngressen en iét'gètréri vanWopieidingeIt 1 Het waarnemen van de functie van bestuurder, vereffenaar, manager of gemandateerde in ondernemingen

en vennootschappen. .

Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vènnootschappén,

Het beheer van het eigen roerend en onroerend patrimonium voor eigen rekening met uitsluiting van het

vermogensbeheer en beleggingsadvies voor derden. -` r ,

Het voor eigen rekening kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, Valôrtsér rj, verbouwen, bouwen, verkavelen, promoten en investeren in alle onroerende goederen, het nemen en--afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren, exploiteren en onderhouders van onroerende goederen,

Het verwerven van zakelijke rechten in eigendom, vruchtgebruik, opstal of erfpacht.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen,

De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf haar oprichting onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap steeds ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals inzake wijziging van de statuten. De vennootschap kan omgevormd worden in een vennootschap van verschillende aard en rechtsvorm,

Artikel 5. Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans 1.000,00 euro, Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen met een nominale waarde van 10,00 euro elk.

Artikel 6. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering zonder beperking van duur, De zaakvoerders kunnen door" de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen.

Artikel 7. De zaakvoerders bezitten alleen de maatschappelijke handtekening. Zij hebben elk de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan ais verweerder. De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigd door mandatarissen of afgevaardigden,vennoten of niet, aan wie wij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen. Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door één zaakvoerder.

Artikel 8. De afschriften of uittreksels der verslagschriften die in rechte of elders moeten dienen,worden ondertekend door één zaakvoerder.

Artikel 9. Het boekjaar loopt telkens van één oktober tot dertig september. Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders overeenkomstig de vennootschapswet de inventaris, de jaarrekening en hun beleidsverslag op,

Artikel 10. Op de derde vrijdag van maart, om 20.00 uur, of als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende

werkdag, zal een statutaire vergadering van de vennootschap worden gehouden, ter bespreking van de

resultaten van het afgelopen boekjaar en om gezamenlijk belangrijke beheersbeslissingen te nemen.

Artikel 11. Op de gerealiseerde winst wordt eerst de verplichte voorafname uitgevoerd voor de wettelijke

reserve. Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering.

Artikel 12. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten. In geval van

overlijden van één der vennoten zullen de erfgenamen het recht hebben zich te laten vertegenwoordigen door

een lasthebber,

Artikel 13. Bij ontbinding der vennootschap zal, na betaling van alle schulden van de vennootschap, de netto

actief in gelijke mate onder de aandelen verdeeld worden.

Overgangs- en slctbepalingen

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering;

Het eerste boekjaar begint op 01 november 2014 en eindigt dertig september 2015, De eerste

jaarvergadering zef gehouden worden in het jaar 2016.

Kosten:

De kosten in welke vorm ook, die voor rekening komen of worden gebracht wegens deze oprichtingsakte,

worden door de vennootschap gedragen.

Buitengewone algemene vergadering:



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, zijn de aandeelhouders, allen aanwezig, een eerste maal in een buitengewone algemene vergadering bijeengekomen, en hebben beslist het aantal zaakvoerders vast te stellen op drie,

Werden, met hun instemming, aangesteld tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder, na,te Jiebben'bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechtelijk verbod tot uitoefening van dergelijk mándáat;'i3e heer Kevin Van Der Kelen, wonende te Pastorijstraat 1, 9100 Nieuwkerken Waas, België en Sanne Izeboud wonende te Pastorijstraat 1, 9100 Nieuwkerken-Waas, België en Rita De Clercq wonende," te=Vlasblpemstraat 58, 9j00 Nieuwkerken-Waas, België . De duur van deze opdracht is niet in tijd beperkt. Het mandaat van zaakvoerder is statutair onbezoldigd.

VOLMACHT "

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap niëh de, rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A & A, met zetel te 9100- Sint-Niklaas, Kwakkelhoekstraat 9, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Olivier Martens, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Kwakkelhoekstraat 9, alsook de aangestelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling en met macht voor ieder van hen om afzonderlijk te handelen, om alle verrichtingen te doen teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belastingadministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, niet name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van de kostprijs van deze dienstverlening.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

In viervoud opgemaakt bij onderhandse akte Nieuwkerken-Waas op 01 november 2014 Voor akkoord;

Kevin Van Der Kelen Sanne Izeboud

Rita De Clercq





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE KIKKER

Adresse
PASTORIJSTRAAT 1 9100 NIEUWKERKEN-WAAS

Code postal : 9100
Localité : Nieuwkerken-Waas
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande