DE KOSSENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KOSSENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.076.717

Publication

17/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.03.2014, NGL 07.03.2014 14062-0438-015
21/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.11.2012, NGL 13.02.2013 13039-0257-015
02/09/2011
ÿþMod 2.1

Ondernerningsnr : 0829.076.717

Benaming

(voluit) : DE KOSSENS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 9500 Geraardsbergen, Oudenaardsesteenweg 104

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING : ZETEL - DOEL - BESTUUR - BOEKJAAR - ALG EMENE VERGADERING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 10 augustus 2011, geregistreerd te Kruishouten op 16 augustus 2011 Boek 473 blad 41 vak 8, dat de algemene vergadering van vennoten van de BVBA "DE KOSSENS" volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar volgend adres: 9620 Zottegem, Markt 6.

De vergadering beslist dienovereenkomstig de eerste zin van artikel twee van de statuten te vervangen door volgende tekst: "De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9620 Zottegem, Markt 6. "

TWEEDE BESLUIT

a) De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voor heden werd opgemaakt houdende voorstel tot uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerders en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording. Dit verslag van de zaakvoerders met de bijgevoegde staat van aktief en passief zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

b) De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst na de eerste alinea van artikel 3 van de statuten:

"De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland tot doel, doch enkel in eigen naam en voor eigen rekening:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil: in het bijzondere het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, deelbewijzen, obligaties, staatsfondsen."

DERDE BESLUIT

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Van Der Mijnsbrugge Joris en de Heer De Gelas Jan, als statutaire zaakvoerders van de vennootschap met ingang vanaf heden. De vergadering beslist om dienovereenkomstig de laatste alinea van artikel elf van de statuten te schrappen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist de heer De Gelas Jan, voornoemd, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur. De heer De Gelas Jan verklaart het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder te aanvaarden.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist om de meerhandtekeningsclausule die is voorzien in de statuten, te schrappen. Met name wordt besloten de laatste zin van de voorlaatste alinea van artikel 12 van de statuten (luidend als volgt: "De handtekening van twee zaakvoerders is vereisst voor elke rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan tienduizend euro"), te schrappen.

ZESDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lat

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui

'11133969'

V beh aa Bel Staz

udenaarde

2 3 AUG. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

T

F"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voors behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één juli om te eindigen op dertigjuni van ieder jaar. Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopend boekjaar te verlengen tot dertig juni tweeduizend en twaalf.

Dienvolgens besluit de vergadering de eerste zin van artikel 22 van de statuten integraal vervangen wordt door de volgende tekst :

"Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden de tweede vrijdag van de maand december om elf uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerstvolgende jaarvergadering gehouden worden in tweeduizend en twaalf.

Dienvolgens besluit de vergadering dat de eerste zin van artikel 15 der statuten vervangen wordt als volgt :

"Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van vennoten (jaarvergadering) gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede vrijdag van de maand december om elf uur."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering beslist om de tekst van artikel twintig van de statuten aangaande de beraadslaging van de algemene vergadering uit te breiden, en met name de huidige eerste alinea te laten voorafgaan door volgende tekst:

"De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen zijn, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen, worden de beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen. De beslissingen inzake de wijziging van de statuten dienen conform artikel 286 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen genomen te worden."

NEGENDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Van Caenegem

notaris te Kruishoutem

Tegelijk hiermee neergelegd:

* eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering dd. 10/8/2011,

* bijzonder verslag van de zaakvoerders met staat van aktief en passief

* de coordinatie

11/08/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DE KOSSENS

Adresse
MARKT 6 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande