DE LILLE INFRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE LILLE INFRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.574.453

Publication

14/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 02 -to- 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHA.Nlepla,E GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch 

Staatsblad

11111111!111,1.1111 J1111011111111

Ondernemingsnr : Ô

Benaming (voluit) : DE LILLE INFRA

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Krommewege 33

9990 Maldegem

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bernard Van der Auwermeuien met standplaats te Zomergem op : negenentwintig september tweeduizend veertien, heden aangeboden ter registratie, dat 1. De Heer DE LILLE Guido Leopold Magdalena, geboren te Eeklo op 20.05.1958 (rijksregistemummer 58.05.20-539,17), en zijn echtgenote Mevrouw DE MEYERE Carine, geboren te Eeklo op 20.09,1961 (rijksregistemummer 61.09.20454.96), wonende te 9990 Maldegem, Buurtstraat 12D en 2. De Heer DE LILLE Tim, geboren te Brugge op 05.02.1982 (rijksregistemummer 82.05.05-323.02), wonende te 9990 Maldegem, Lindestraat 58, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "DE LILLE INFRA" hebben opgericht waarvan de statuten luiden als volgt:

Naam

De vennootschap draagt de naam "DE LILLE INFRA" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. In aile akten, facturen, aankondigingen, publiciteit en andere stukken uitgaande van de vennootschap zal de maatschappelijke naam onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de voluit en leesbaar geschreven woorden "Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de letters "B.V.B.A.", met aanduiding van de maatschappelijke zetel en vermelding van het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR" gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en het B.T.W.-nummer.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9990 Maldegem, Krommewege 33.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Elke verandering van de zetel zal gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad door de zorgen van de zaakvoerder.

De vennootschap kan ook, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, administratieve of exploitatiezetels, bijkantoren en dochtervennootschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of in het buitenland. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone ' algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging

Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro nul cent (¬ 20.000,00).

Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen met stemrecht en zonder nominale waarde en met een fractie waarde van één I tweehonderdste (1/200511 ieder.

Boekjaar

Het hoekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Reserves Winstverdeling Vereffening saldo

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan , zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

n'ad 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

lng aval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

De aanstelling van de vereffenaars dient te worden bevestigd door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel

De vereffenaars maken in de zevende en dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen.

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of het overlijden van één der vennoten.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald. Zodra er tenminste drie zaakvoerders zijn, vormen ze een college van zaakvoerders die een voorzitter verkiest en verder vergadert en beraadslaagt zoals gebruikelijk in raadsvergaderingen.

Zij kunnen het uitvoeren van hun besluiten opdragen aan één bijzonder lasthebber, die geen vennoot hoeft te zijn, zonder dat dit mandaat algemeen mag zijn.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

" Het onderhouden van de openbare banen, bouw, pleinen; Waterwerken;

" Het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen;

" Rioleringswerken;

" Het leggen van kabels en van diverse leidingen;

" Het aanleggen van verkeerssignalisatie;

" Het bouwen, aanleggen en onderhouden van spoorwegen en andere spoorlijnen;

" Het aanleggen van speelpleinen en sportvelden parken en tuinen;

" Het ondernemen van grondwerken, boringen, peilingen en uitdiepen;

" Funderingen;

" Het aanplanten en versterkingswerken van bodem;

" Draineringswerken;

" Reinigen van waterlopen;

" Het bouwen van niet-metalen kunstwerken;

" Het fabriceren van cementagglomeraten;

" Onderneming in onroerende goederen;

" Verzekeringsagentschappen;

" Studieorganisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- en fiscale of sociale aangelegenheden;

" Het bouwen van stallingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels;

" Het ondernemen van slopingswerken;

" Het optrekken van niet-metalen uitneembare paviljoenen en barakken;

" Het plaatsen van afsluitingen;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e Voor- " mod 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



" Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (seml)publiekrechtelijk statua;

" Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

" Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

De vennootschap kan zowel in België ais in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap kan om het even welke bestuurs- en vereffeningsmandaten waarnemen in om het even welke

" Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering " teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze onderneming te stimuleren en te coördineren.

Zij kan zich tevens borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen tevens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Aile opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend weze. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van de maand juni om zestien uur (16u00) op de plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats.

Deponering gestorte kapitaal

Aldus is het totaal van het volstorte maatschappelijk kapitaal gebracht op twintigduizend euro nul cent (¬ 20.000,00).

Voormeid bedrag werd bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis onder nummer BE91 0017 3793 7276 geopend op naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DE LILLE INFRA" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voomoemde instelling op vijfentwintig september tweeduizend veertien.

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op laatste woensdag van de maand juni in het jaar tweeduizend zestien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend vijftien,

Volmacht

Comparanten verklaren aan te stellen als bijzonder lasthebber van de vennootschap allen alleen handelend en met mogelijkheid van in de plaatsstelling, mevrouw Annick DELMAIRE, mevrouw Myriam DIETENS, mevrouw Martine DE VR1EZE en mevrouw Ann DE WILDE, allen woonst kiezende te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 blok K, ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of B1W- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen en aile documenten en stukken ondertekenen wat nodig of nuttig is in het kader van deze volmacht.

Benoeming bestuur

De oprichters beslissen aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerder(s) en dit voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden;

- de Heer De Lille Guido, voornoemd;

- de Heer De Lille Tim, voornoemd,

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gelijktijdige neerlegging:

- Voor eensluidende kopie van de akte

Bankattest







Op de laatste biz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2015
ÿþ mod 19.1



1 .,,,U1- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I'MIJ'e.11,11111M1

NEERGELEGD

06-01-1015

RECHTBee

DEL TE GENT

g0(1PT'f A

Ondememingsnr : 0563.574.453

Benaming (voluit) : DE LILLE INFRA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Krommewege 33

9990 Maldegem

Onderwer' akte :BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal geakteerd door notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te Zomergem op negen december tweeduizend veertien, heden aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE LILLE INFRA" de volgende beslissingen heeft genomen:

Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Het verslag opgesteld door het bestuursorgaan

Het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor

Verwezenlijking van de kapitaalverhoging - inschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging

Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met zevenhonderd negenentachtigduizend zeshonderd euro nul=;

cent (¬ 789.600,00) om het van twintigduizend euro nul cent (¬ 20.000,00) te brengen op achthonderd eni

negenduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 809.600,00)

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de inbrengende vennoten zevenduizend achthonderd;,

zesennegentig (7.896) nieuwe kapitaalaandelen volledig volstort toegekend; De aandelen zijn identiek aan deii

bestaande aandelen.

Wijziging van de statuten

Artikel vijf Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd en negenduizend zeshonderd euro nul cent

(¬ 809.600,00).

Het is verdeeld in achtduizend en zesennegentig (8.096) aandelen met stemrecht en zonder nominale

waarde en niet een fractiewaarde van één /achtduizend zesennegentigste (1/8.O96S1e) ieder.

Volmacht coördinatie

De vergadering beslist de aanpassing van de statuten te coördineren en neer te leggen op de Griffie van de;

rechtbank van Koophandel te Gent en geeft hierbij volmacht daarvoor aan de ondergetekende notaris.

Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de genomen;;

beslissingen.

Machtiging administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Annick DELMAIRE, mevrouw Myriam DIETENS i

mevrouw Martine DE VRIEZE en mevrouw Ann DE WILDE, allen woonst kiezende te 9820 Merelbeke,

Guldensporenpark 100 blok K, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid;.

tot indeplaatstelling alle nuttige of noodzakelijke amdministratieve formaliteiten te vervullen, alle verklaringen;,

afleggen en alle documenten en stukken ondertekenen wat nodig of nuttig is in het kader van deze volmacht.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Gelijktijdige neerlegging:

Voor eensluidende kopij van het proces-verbaal

Verslag bestuursorgaan

Verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE LILLE INFRA

Adresse
KROMMEWEGE 33 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande