DE LYNCK

Comm.VA


Dénomination : DE LYNCK
Forme juridique : Comm.VA
N° entreprise : 838.689.120

Publication

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 17.09.2013, NGL 17.10.2013 13632-0311-012
23/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIluI III IN IIIV1111 II I N W IW

*12021194*

Ondernemingsnr : 0838.689.120

Benaming

(voluit) : DE LYNCK

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsbiac

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Abeelstraat 26, 9600 Ronse

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging door inbreng in natura - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 28 december 2011, dragende als registratierelaas: "Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te Kruishoutem, op vier januari 2012. Boek 473 blad 78 vak 11. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). Vr. De e.a. inspecteur all (getekend) PEIRS K.", dat de volgende besluiten werden genomen, met eenparigheid van stemmen, door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de commanditaire' vennootschap op aandelen DE LYNCK met zetel te 9600 Ronse, Abeelstraat 26 (welke vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Johan Van Caenegem voornoemd op 19 augustus 2011, bij uittreksel ter publicatie neergelegd op 23 augustus 2011 en gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 september 2011 onder nummer 11133942 met rechtzetting in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 november 2011 onder nummer 11178760) :

EERSTE BESLUIT

1. verslagen:

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van de voorlezing van:

-het verslag van de zaakvoerder de dato 26 december 2011

-het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 27 december 2011

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van de artikelen 657 en 602 van het Wetboek van vennootschappen. Iedere aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt op 27 december 2011, besluit het volgende:

"Ondergetekende, de Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & C° met maat-schappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse steenweg 55 vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer J. Degryse  zaakvoerder, werd aangesteld door de zaakvoerder van de comman-ditaire vennootschap op aandelen DE LYNCK om overeenkomstig artikel 657 en 602 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v. de inbreng in natura van 116 aandelen van de NV Immobiliën  Vakantie  Pro-motie zoals hierboven beschreven.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat:

a, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.856 aandelen van de commanditaire vennootschap op aandelen DE LYNCK zonder vermelding van nominale waarde, zijnde een deel van het maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigend ¬ 1.856.000 waarvan 496 aandelen toegekend aan mevrouw Marie-Thérèse Delmulle, 496 aandelen toegekend aan de heer Antoon Deunynck, 432 aandelen toegekend aan de heer David Deunynck en 432 aandelen aan mevrouw Veerle Deunynck.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende

; de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst, op 27 december 2011.

(getekend)

Burg. BVBA Van CAUTER  SAEYS & C°, bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer J. Degryse  zaakvoerder."

2. Kapitaalverhoging - Verwezenlijking van de kapitaalverhoging door inbreng in natura

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van één miljoen achthonderd zesenvijftigduizend euro (1.856.000 ¬ ), om het te brengen van één miljoen vierhonderd eenenveertigduizend euro (1.441.000 E) naar drie miljoen tweehonderd zevenennegentigduizend euro (3.297.000 E), door creatie van duizend achthonderd zesenvijftig (1.856) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard

" en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie. (...)

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van de voormelde aandelen van de vennootschap I.V.R. en dat in totaal duizend achthonderd zesenvijftig (1.856) nieuwe aandelen van de vennootschap DE LYNCK worden toegekend in tegenprestatie. (...)

3. Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging

De aanwezige zaakvoerder en alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op drie miljoen tweehonderd zevenennegentigduizend euro (3.297.000 ¬ ), en is vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderd zevenennegentig (3.297) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

4. Aanpassing artikel 5 van de statuten

De algemene vergadering beslist de tekst van artikel vijf integraal te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen tweehonderd zevenennegentigduizend euro (3.297.000

¬ ), en wordt vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderd zevenennegentig (3.297) aandelen, zonder

vermelding van nominale waarde, ieder met een fractiewaarde van één/drieduizend tweehonderd

zevenennegentigste (1/3.297ste) van het maatschappelijk kapitaal."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist artikel tien (overgang van aandelen wegens overlijden) en artikel achtentwintig

(vertegenwoordiging van vennoten) van de statuten aan te passen als volgt:

-de inhoud van artikel 8 wordt vervangen door volgende tekst:

Artikel acht  aard van de effecten

De aandelen zijn op naam.

Een register wordt gehouden van de aandelen op naam. Naar aanleiding van de inschrijving in het register

van aandelen wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle aandelen dragen

een volgnummer.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten op naam (aandelen of

andere) in gedematerialiseerde effecten of omgekeerd. Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd

" door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of bij een " vereffeningsinstelling

-in artikel tien onder B. houdende de overgang van aandelen wegens overlijden, wordt in de tweede alinea het zinsdeel "binnen een maand na het overlijden" vervangen door "binnen drie maanden na het overlijden";

-in artikel achtentwintig van de statuten wordt het zinsdeel "al dan niet vennoot" geschrapt uit de tekst. DERDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verder verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Van Cauter  Saeys & Co met zetel te 9300 Aalst, Grote Steenweg 55, aan haar zaakvoerders evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de besluiten genomen bij onderhavige buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Johan VAN CAENEGEM

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal de dato 28 december 2011

- verslag van het bestuursorgaan ivm de kapitaalverhoging door inbreng in natura - verslag van de bedrijfsrevisor ivm de kapitaalverhoging door inbreng in natura gecoördineerde tekst van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

r~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/11/2011
ÿþf

nbd 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111111111111111111111111111

*11178760"

, r-aards

E 6 Y~JtsU~ LUn

Griffie

Ondernemingsnr : 0838.689.120

Benaming

(voluit) : DE LYNCK

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetei : Abeelstraat 26, 9600 Ronse

Onderwerp akte : rechtzetting

Met betrekking tot de oprichting en vaststelling van de statuten van de commanditaire vennootschap op aandelen "DE LYNCK" met zetel te 9600 Ronse, Abeelstraat 26, opgericht bij akte verleden voor het ambt van notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 22 augustus 2011, ter publicatie neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde op 23 augustus 2011 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 september 2011 onder nummer 11133942, is een fout geslopen in de hoofding van het ter publicatie neergelegde formulier 1 Luik B.

Middels deze publicatie wordt de rechtzetting gedaan van de vermelding in het voormeld formulier 1 Luik B,,

bij de rubriek "Benaming". "

Door materiële vergissing is bij de rubriek "Benaming" met name verkeerdelijk vermeld: "DE LYCNK", daar

waar de correcte, werkelijke benaming van de vennootschap volgens de statuten is: "DE LYNCK".

Johan Van Caenegem

notaris

B!jlagenbij het Relgisch St aaaaaaaaa - 8/ lT20ii - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2011
ÿþ Mod 2.1

Lmn In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

jmumumu~~339~~~42~~i

*111

Oudenaarde

2 3 AUG. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : *ii '" Acte %

Benaming

(voluit) : DE LYC N K

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Abeelstraat 26, 9600 Ronse

Onderwerp akte : oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op negentien augustus tweeduizend en elf, geregistreerd te Kruishoutem op 22 augustus 2011 boek 473 blad 41 vak 17, dat er een commanditaire vennootschap op aandelen werd opgericht door:

1) Mevrouw DELMULLE Marie-Thérèse Ivonne Jozefa, geboren te Waregem op drie maart negentienhonderd vierenvijftig (nationaal nummer 540303-300-86), echtgenote van de Heer DEUNYNCK Antoon Roger, wonende te 9681 Maarkedal, Pontstraat 66.

2) De Heer DEUNYNCK Antoon Roger, geboren te Sint-Eloois-Vijve op drieëntwintig januari negentienhonderd zevenenveertig (nationaal nummer 470123 305-96), echtgenoot van mevrouw DELMULLE Marie-Thérèse voornoemd, wonende te 9681 Maarkedal, Pontstraat 66.

3) Mevrouw DEUNYNCK Veerle Grietje Jeanne, geboren te Waregem op vierentwintig februari negentienhonderd vijfenzeventig (nationaal nummer 750224-176 14), echtgenote van de heer ROMAN Lode Marc Joseph, wonende te 9700 Oudenaarde, Hauwaart 82.

4) De Heer DEUNYNCK David Martin Juliette, geboren te Waregem op vijfentwintig februari negentienhonderd zevenenzeventig (nationaal nummer 770225 183-19), echtgenoot van mevrouw ANCKAERT Saline Jozef Annie, wonende te 9600 Ronse, Abeelstraat 26.

De comparanten sub 2., 3 en 4 zijn stilte vennoten. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van hun inbreng zoals hierna wordt vastgesteld. Zij zijn als gewone inschrijvers te beschouwen. De comparante sub 1. is gecommanditeerde vennoot. Zij is hoofdelijk en ondeelbaar onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en is aansprakelijk als oprichter van de vennootschap.

INBRENG

A. Inbreng in natura van aandelen

De verschijner sub 1 verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van vijfhonderd negenenveertig (549) aandelen van de naamloze vennootschap "Patnodel N.V.° met zetel te 9600 Ronse, Abeelstraat 26, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde met ondernemingsnummer 0424.343.425, met een waarde van één miljoen vierhonderd achtendertigduizend euro (1.438.000 ¬ ). De 549 ingebrachte aandelen hebben volgende nummers: 1101 tot en met 1500, 1851 tot en met 1950, 2121 tot en met 2160 en 2188 tot en met 2196.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Van Cauter  Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor, gevestigd te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, en is getekend door de heer Jan Degryse, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende, de Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & C° met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse steenweg 55 vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisoren, Vertegenwoordigd door de heer J. Degryse  zaakvoerder, werd aangesteld door de oprichters van de commanditaire vennootschap op aandelen DE LYNCK om overeenkomstig artikel 657 en 444 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v. de inbreng in natura van 549 aandelen van de naamloze vennootschap PATNODEL N.V. zoals hierboven beschreven.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

c. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.438 aandelen van de commanditaire vennootschap op aandelen DE LYNCK zonder vermelding van nominale waarde, zijnde een deel van het maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigend ¬ 1.438.000 toegekend aan mevrouw Marie-Thérèse Delmulle. We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst, op 16 augustus 2011"

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van één miljoen vierhonderd achtendertigduizend euro (1.438.000 EUR), worden aan mevrouw Delmulle Marie-Thérèse, voornoemde oprichter sub 1., duizend vierhonderd achtendertig (1.438) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld.

B. Inbreng in speciën

De oprichters sub 2, sub 3. en sub 4. verklaren ieder van hen, bij deze inbreng te doen van elk duizend euro (1.000 ¬ ) in speciën, hetzij in totaal drieduizend euro (3.000 E).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE74 0016 4963 1207 geopend op naam van de vennootschap in oprichting. Dit blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 17 augustus 2011 afgeleverd bankattest, hetwelk aan ondergetekende notaris is voorgelegd.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig volstort is. De vennootschap beschikt derhalve thans uit hoofde van de inbreng in speciën over een bedrag van in totaal drieduizend euro (3.000 ¬ ).

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van duizend euro (1.000 ¬ ) door de heer DEUNYNCK Antoon, voornoemde oprichter sub 2, wordt hem één (1) volledig volgestort aandeel van deze vennootschap toebedeeld.

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van duizend euro (1.000 ¬ ) door mevrouw DEUNYNCK Veerle, voornoemde oprichter sub 3, wordt haar één (1) volledig volgestort aandeel van deze vennootschap toebedeeld.

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van duizend euro (1.000 ¬ ) door de heer DEUNYNCK David, voornoemde oprichter sub 4, wordt hem één (1) volledig volgestort aandeel van deze vennootschap toebedeeld.

- BENAMING: De benaming van de commanditaire vennootschap op aandelen luidt: "DE LYNCK"

- ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Abeelstraat 26.

- DOEL: De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te verwezenlijken.

Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in de vreemde volgens de modaliteiten die haar best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde of aanverwante doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit doel.

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelnemingen met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

- het verwerven hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen , alsook het beter beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden.

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, deelneming of investering

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin. Zij kan zich eveneens borg stellen voor derden.

Alle handels en financiële operaties, behalve die, welke wettelijk voorbehouden zijn aan verzekeringsmaatschappijen, banken, houders van deposito's, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening , waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur.

- het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies.

- het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook, van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- of software

- het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen

6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

- het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding, en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveau's, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids, of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

- de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

- het waarnemen van alle bestuur en managementopdrachten in andere vennootschappen.

- de bemiddeling in en het beheer van onroerende goederen of rechten van derden; het verwerven, het verkopen, het verhuren, het verbouwen, het herstellen, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen en rechten, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren, zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en onder het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Bovendien zal de vennootschap zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen. Dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen of voorwaarden voldoet.

- DUUR : De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

- KAPITAAL: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vierhonderd eenenveertigduizend euro (1.441.000 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend vierhonderd eenenveertig (1.441) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder met een fractiewaarde van één/duizend vierhonderd eenenveertigste (1.441 ste) van het kapitaal.

- BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer gecommanditeerde vennoten tot statutair zaakvoerder aangesteld. Stille vennoten of niet-vennoten kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder.

Het beëindigen van het mandaat van een zaakvoerder, om welke reden ook, heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. Zijn er meerdere zaakvoerders in functie op het ogenblik van het beëindigen van het mandaat van een der zaakvoerders, dan wordt de vennootschap verder gezet en wordt zij bestuurd door de overblijvende zaakvoerders. Betreft het beëindigen van het mandaat de enige zaakvoerder, dan wordt deze van rechtswege opgevolgd door de in deze statuten aangewezen opvolgend-zaakvoerder, zoals hierna bepaald.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd, mevrouw DELMULLE Marie-Thérèse voornoemd, wonende te Maarkedal, Pontstraat 66, gecommanditeerde vennoot, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door een maatregel, welke zich hiertegen verzet.

Bij ontslag, faillissement, onbekwaamverklaring, verlies van hoedanigheid van vennoot of overlijden van de statutaire zaakvoerder, zal deze van rechtswege worden opgevolgd door voornoemde Heer DEUNYNCK Antoon voornoemd, wonende te Maarkedal, Pontstraat 66 benoemd tot opvolgend statutair zaakvoerder, hier aanwezig en die aanvaardt; dit alles op voorwaarde dat de aldus aangewezen opvolger vennoot is of wordt en bereid is de hoedanigheid van gecommanditeerde vennoot aan te nemen op het ogenblik van de opvolging. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaar gemaakt door neerlegging van een verklaring van de bevoegde organen in het vennootschapsdossier en bekendmaking in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De duur van het ambt van statutaire zaakvoerder en opvolgend statutair zaakvoerder is niet beperkt. Hun mandaat is onbezoldigd.

Het gebrek aan enige zaakvoerder of opvolgend zaakvoerder, heeft, zoals gemeld, niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt; in dat geval moet door de vennoot, die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het beëindigen van de functie van zaakvoerder of opvolgend zaakvoerder, om in hun vervanging te voorzien.

Is er slechts één enkele zaakvoerder, dan neemt hij vrij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er meerdere zaakvoerders dan dienen zij eenparig akkoord te zijn om te beslissen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om alle handelingen te verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die, welke de wel aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Binnen de perken van het vennootschapscontract, dit wil zeggen voor zover zijn handelingen stroken met de doelomschrijving, vervult hij zijn opdracht en bepaalt hij het beleid van de vennootschap zonder dat de algemene vergadering hem terzake richtlijnen kan opleggen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte.

Zijn er meerdere zaakvoerders aangesteld, dan wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door alle zaakvoerders, die gezamenlijk optreden.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde en/of voor een reeks van bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder ingeval van overdreven volmacht. Ook de stille vennoten kunnen als bijzondere gevolmachtigden namens de vennootschap optreden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

- ALGEMENE VERGADERING - TOELATINGSVOORWAARDEN - STEMRECHT: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de twintigste van de maand augustus om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden;

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen, bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer de houders van alle aandelen aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn, en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging, kan iedere vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Stemmen door eenzelfde aanwezige uitgebracht voor zichzelf en als vertegenwoordiger van een vennoot, geeft geen beperking aan het stemrecht.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen in onverdeeldheid toekomen aan verschillende personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Ingeval een aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, wordt de bloot eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker bij de vennootschap vertegenwoordigd, behoudens andersluidend akkoord tussen de blote eigenaars en de vruchtgebruiker.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

- BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april van ieder jaar tot eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

- WINSTVERDELING: Het saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene kosten, de noodzakelijke provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt het resultaat uit van het boekjaar van de vennootschap. Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van de overgedragen verliezen, zal jaarlijks tenminste één/twintigste worden voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel daarvan zal worden gereserveerd.

Aan de vennoten mag geen dividend worden uitgekeerd indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, welke volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Verder dient gehandeld te worden naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de gevormde reserves en met inachtneming van de reserves welke moeten worden gevormd krachtens een wettelijke of statutaire bepaling. Verder wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING - VEREFFENING: Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, zorgen de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, voor de vereffening.

Zijn er geen vereffenaar(s) benoemd, dan geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) die op dat ogenblik in functie is/zijn.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij besluit of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De vereffenaar(s) zal (zullen) pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de wet, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Vóór de afsluiting van de vereffening, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na betaling van alle schulden en vereffeningskosten of na de

4,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

consignatie van de bedragen welke nodig zijn om hen te betalen, verdelen de vereffenaars het saldo onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

- EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op eeenendertig maart tweeduizend dertien.

- EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

-VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan ondergetekende notaris Johan Van Caenegem en aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Van Cauter  Saeys & Co met zetel te 9300 Aalst, Grote Steenweg 55, aan haar zaakvoerders evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Van Caenegem, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte, verslag bedrijfsrevisor, oprichtersverslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE LYNCK

Adresse
ABEELSTRAAT 26 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande