DE MEESTER NICKY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE MEESTER NICKY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.406.959

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.08.2014, NGL 22.08.2014 14444-0589-012
12/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Li ik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid irustrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

VAN KOOPHANDEL

~

~~ ~~ w~ NE. ~~ ~=°

DENDERMONDE

^~"-'~ -~

Griffie

Ondernemingsnr : 0479.406.959

Benaming

(voluiV: DE MEESTER NICKY

(verkort):

Raohbavonn: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zeboi: S2SOBadoro. Kerkveld ?2

Wol\ed' adres)

onderwerp akte GERUISLOZE FUSIE

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Frank Muller, notaris te Stekene, op 20 november 2013,

geregistreerd te Sint-Niklaas o 25 november2D lad 83 vaki8 ontvangen ig euro, getekend

de e.a, inspecteur al Van den Broeke Dirk, blijkt dat de buitengewone algemene vergaderingbijeengekomen is van de vennoten van de besloten Vennootschap met beperkterkte aansprakelijkheid "DE MEESTER N}CK3",met maatschappelijke zetel te 9290 Berlare, Kerkveld 72, hebbende ondernemingsnummer BE 0479.406.959.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Frank Mulier te Stekene op 23 januari 2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 februari 2003 onder nummer 03017392,

De statuten werden tot op heden niet gewijzigd.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten met algemene stemmen:

Eerste beslissing: Fusievoorstel

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel waarvan sprake op de aQmnda, aan-igezien de vennoot erkent hiervan volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

Tweede beslissing: Besluit tot fusie

De vergadering besluit tot de fusie van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ^TG88CON". met zetel ho@290Bedono. Kerkveld 72on ondernemingsnummer O8O0.5G7.502,donrmidde|vam

overdracht van haar gehele vermogen (rechten an verplichtingen) aan de overnemende vennootschap "DE MEESTER NICKY" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) overdracht gebeurt op basis van de op 31 december 2012 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de ovememende vennootaohop, tegen de waarde die blijkt ult de voormelde staat;

b) alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden retroactief vanaf 1 januari 2013 beschouwd a\uzijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd;

u} de overdracht gebeurt zonder uitreiking van nieuwe mnndo|on. gezien de verwervende vennootschap voorafgaand aan de fusie reeds honderd procent aandeelhouder was in de over te nemen vennootschap. OVEERDRACHT VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De activa en passiva, vermeld in de op 31 december 2013 afgesloten boekhoudkunde staat van de overgenomen vennootschap, worden aan de overnemende vennootschap overgedragen.

Deze overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke bestanddelen zoals bonom|ng, recht op huur8e|`den.odndn|stratioveorgonisoUeonknowhmw.d|ebehonentothæduvoqgednagenvannoQon.

Deze overdracht omvat eveneens de onroerende rechten, waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigenndom, do voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden h|emowonden beschreven en die bestanddelen van het vermogen bevatten, die onderworpen zijn aan een bijzondere publiciteit (art. 683 VV'V*»n')`

|n het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen is het onroerend goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en dat een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van gezegd vermogen uitmaakt (art. 683 W.Venn.):

BE5M-IRMWNGVANHEI.ONR±3.ERBNO8QO

Clà

Ect

Gd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

STAD SINT-NIKLAAS, negende afdeling, deelgemeente BELSELE

De ondergrond (tréfonds) van een perceel grond gelegen Eeckelaerthof 6, gekadastreerd of het geweest, sectie C, volgens titel deel van nummers 1114, 1116 en 1117 en volgens kadaster nummer 1117/T, met een oppervlakte volgens titel en meting van vierenveertig are dertig centiare éénentwintig decimilliare (44 a 30 ca 21 dma) en volgens kadaster van vierenveertig are dertig centiare (44 a 30 ca).

Kadastraal inkomen: vijftienduizend tweehonderd één euro (15.201,00 EUR).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven onroerend goed behoort in volle eigendom toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TESSCOM°, voornoemd, ingevolge akte aankoop verleden voor ondergetekende notaris te Stekene en geassocieerd notaris Hugo Teck te Sint-Niklaas, op 18 mei 2009, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 11 juni 2009, fomialiteitnummer 55-T-11/06/2009-06364, jegens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INVEST JDR", met zetel te Maldegem.

VOORWAARDEN

Het hiervoor beschreven onroerend goed wordt overgedragen aan de ovememende vennootschap onder volgende voorwaarden.

A, ALGEMENE VOORWAARDEN

1° Het onroerend goed wondt overgedragen ín de staat waarin het zich nu bevindt, zonder waarborg voor gebreken en onvolkomenheden, gebreken van de grond of de ondergrond, met alle actieve en passieve erfdienstbaarheden, zichtbare en niet-zichtbare, voortdurende en niet-voortdurende waarmee het zou kunnen bevoordeligd of belast zijn, onder beding voor de verkrijgende vennootschap om de ene in haar voordeel te exploiteren en zich te beveiligen tegen de andere, maar op haar kosten en risico, zonder tussenkomst van de overgenomen vennootschap en zonder verhaal op deze laatste.

De oppervlakte wordt niet gewaarborgd, waarbij het verschil in meer of min, dat één twintigste overschrijdt, voordeel of verlies uitmaakt voor de betrokken partijen en de kadastrale inlichtingen slechts ten titel van eenvoudige inlichting zijn opgegeven. De verkrijgende vennootschap wordt in de plaats gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap met betrekking tot de bijzondere voorwaarden en erfdienstbaarheden, die kunnen voortkomen op haar eigendomstitels.

Zij wordt geacht de eigendomstitels van de overgenomen vennootschap, die betrekking hebben op de overgedragen onroerende rechten, te hebben ontvangen.

2° De minuuthoudende notaris heeft de aandacht van de overnemende vennootschap gevestigd op de bepalingen van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

I. Het grondgebied waarvan het bij deze ingebrachte goed deel uitmaakt, heeft het voorwerp uitgemaakt van een bij koninklijk besluit goedgekeurd gewestplan Sint-Niklaas  Lokeren de dato 7 november 1978. De verkrijgende vennootschap zal zich moeten richten naar alle voorschriften van deze plannen en eventuele wijzigende plannen dat de bestemming van de goederen bepaalt en ze met administratieve erfdienstbaarheden bezwaart.

Il, De overgenomen vennootschap verklaart eveneens dat haar tot op heden geen andere stedenbouwkundige voorschriften betekend werden noch een onteigeningsontwerp of een ruilverkavelingsbericht betreffende voormeld goed.

III. De overgenomen vennootschap verklaart dat zij geen kennis heeft gekregen dat betreffende het overgenomen goed, beschermingsmaatregelen zouden zijn ontworpen of getroffen, overeenkomstig de wetgeving op monumenten, landschappen, stads- en dorpsgezichten.

IV, Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex ruimtelijke Ordening: 1-dat voor het onroerend goed volgende stedenbouwkundige vergunningen zijn afgegeven

-de dato 7 april 2008, voor het uitvoeren van wegenis- en rioleringswerken, vellen van bomen en ophogen van het terrein;

-de dato 22 juni 2009, voor het bouwen van een bedrijfsgebouw;

-de dato 4 juni 2012, voor het uitbreiden van een bedrijfsgebouw,

2- dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het goed volgens het plannenregister is woonuitbreidingsgebieden;

3- dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de verkoper, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. of 6.1.41. tot en met 6.1.43, doch dat er een proces-verbaal is opgesteld de dato 15 maart 2013 wegens het niet uitvoeren van de groenaanplanting van de bufferzone;

4- dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

B. OVERDRACHT VAN EIGENDOM

De verkrijgende vennootschap is, zonder dat hieruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in de plaatst gesteld van alle rechten en vorderingen van de overgenomen vennootschap die voortvloeien uit overeenkomsten van huur, onderhuur of overdracht van burgerlijke of handelshuur.

C. BEPALINGEN INZAKE HET BODEMDECREET

1. De overgenomen vennootschap verklaart dat er op grond van onderhavige overeenkomst bij haar weten op voorschreven grond geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgeoefend die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 101 paragraaf 1 van het Bodemdecreet..

el" 4' à

ai, , L "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij verklaart dat de verkrijgende vennootschap voor de ondertekening van onderhavige akte op de hoogte is

gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door OVAM op 13 juni 2013, overeenkomstig artikel 36

§1 van het Decreet.

De in houd van dit attest luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen;

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet."

Voor zover de overeenkomst waarbij deze overdracht werd vastgelegd werd afgesloten onder de opschortende voorwaarde van de aflevering van voormeld bodemattest, verklaart de verkrijgende vennootschap dat deze voorwaarde vervuld is, en verzaakt zij, voor zoveel als nodig, aan elke mogelijke vordering tot nietigverklaring krachtens artikel 116 van het Decreet.

ERFPACHT

Voorschreven onroerend goed is belast met een recht van erfpacht, toebehorende aan "HORECAMATERIALEN DE MEESTER", naamloze vennootschap, met ondernemingsnummer 0467.158.730 en zetel te 9160 Lokeren, Haarsniijderslaan 16, voor een termijn van 27 jaar, ingegaan op 30 april 2009, mits een éénmalige erfpachtvergoeding van driehonderd drieëntachtig duizend euro, ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris, minuuthouder, en notaris Hugo Tack te Sint-Niklaas op 30 april 2009, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 13 mei 2009, formaliteitnummer 55-T-13/05/2009-05292, gesloten met "INVEST JDR", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Maldegem. De ovememende vennootschap verklaart een kopij van voornoemde akte te hebben ontvangen, volledig op de hoogte te zijn van de erin vervatte bepalingen en ontslaat ondergetekende notaris van verdere toelichting dienaangaande.

HYPOTHECAIRE STAAT

a) Het hierboven beschreven onroerend goed is vrij en onbelast van om het even welke inschrijving of overschrijving in het algemeen, zoals blijkt uit de hypothecaire staat verstrekt door het tweede Hypotheekkantoor te Dendermonde.

b) De overgenomen vennootschap heeft geen enkel hypothecair mandaat met betrekking tot het overgedragen onroerend goed verleend, met uitzondering van het hypothecair mandaat, verleden voor ondergetekende notaris op 19 mei 2009, in het voordeel van ING België, tot zekerheid van een bedrag van drie miljoen driehonderd duizend euro in hoofdsom en toebehoren.

Bij schrijven van 6 juni 2013 heeft ondergetekende notaris ING België ingelicht omtrent onderhavige verrichting.

Bij schrijven van 6 juni, 26 juni en 5 september 2013 heeft ondergetekende notaris ING België ingelicht omtrent onderhavige verrichting.

Laatstgenoemde heeft hierop niet gereageerd.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

10 De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf 1 januari 2013.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum.

2° De verkrijgende vennootschap zal vanaf 1 januari 2013 aile belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en  bijdragen, en in het algemeen alle lasten, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3° De verkrijgende vennootschap zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4° De schulden van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vemieuwwng voortvioeit, in de plaats zal gesteld zijn in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap,

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de intresten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5° De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien aile contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op 1 januari 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

6° Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

T° De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor 1 januari 2013, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren.

ONTHEFFING VAN AMBTSHALVE INSCHRIJVING

De hypotheekbewaarder wordt er uitdrukkelijk van ontheven ambtshalve inschrijving te nemen ter gelegenheid van de overschrijving van de notulen van de algemene vergaderingen die de fusie goedkeuren. KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitvoering van dezer doen de overgenomen vennootschap en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in hun maatschappelijke zetel.

Derde beslissing: Wijziging van de statuten

De vergadering besluit aan de statuten volgende wijziging aan te brengen:

Artikel 3 DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Het behoud, beheer, de instandhouding en valorisatie van het onroerend patrimonium van de vennootschap met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en verhuring ervan; zo nodig de verkaveling van gronden van de vennootschap. Het laten bouwen, verbouwen, afbreken, kopen en verkopen, verkavelen, huren en verhuren, ruilen, het in staat van urbanisatie brengen van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen en verkopen van deze goederen. Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbende op het vlak van administratie en financiën van verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

Het waarnemen van alle bestuurs- en vereffeningsopdrachten, het uitvoeren van opdrachten en functies.

Het zich pand stellen ten voordele van derden, het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door derde personen.

Het verlenen van zowel persoonlijke ais zakelijke, roerende en onroerende waarborgen ten voordele van derden.

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Het behouden en uitbaten van bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren, beheren voor eigen rekening van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen gelegen zowel in het binnen- als buitenland, dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord.

In het algemeen zal zij alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die in de rechtstreeks of onrechtstreekse zin het doel of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken of bevorderen. De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen bestaand of nog op te richten zowel in België als in het buitenland, dit in gelijkluidend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag ondermeer dan ook alle roerende en onroerende goederen, materiële inrichtingen aankopen, in pacht nemen, huren, verhuren, bouwen, verkopen of ruilen, ten dien einde alle leningen en kredietopeningen afsluiten en toestaan, met of zonder hypotheekstelling, alsmede rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen bij wijze van samensmelting, inbreng of anderszins, in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel de innige samenhang met het hare staat.

Deze opsomming is niet beperkend, noch bepalend en dient in de breedste zin te worden uitgelegd.

Vierde beslissing: Vaststelling van de opheffing van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de overgenomen vennootschap in op heden voor ondergetekende notaris verleden notulen de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2013.

Vijfde beslissing: Ontslagen en benoemingen van de zaakvoerders

De vergadering beslist de zaakvoerder niet te ontslaan.

Zesde beslissing: Bevoegdheden

De vergadering machtigt elke zaakvoerder voor de uitvoering van de fusie, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen met mogelijkheid van subdelegatie en meer bepaald met de

bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij aile bevoegde autoriteiten en

desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Accountantskantoor Helon BVBA, kantoor houdende te

9160 Lokeren, Durmelaan 34, voor wie optreedt de heer Helon Koenraad, accountant, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Verklaring pro fisco

A. De ondergetekende notaris geeft lezing van artikel 203, eerste alinea van het Wetboek van Registratierechten betreffende de veinzing van de prijs en de lasten of van de overeengekomen waarde van de goederen welke het voorwerp uitmaken van een overeenkomst vastgesteld in een akte, die ter registratie moet worden voorgelegd, alsook van de artikelen 62, § 2 en 73 van het Btw-Wetboek.

Als gevolg waarvan, de verschijnende vennootschap ons heeft verklaard de hoedanigheid te hebben van Dtw-plichtige onder het nummer 0479.406.959.

B. De inbreng vormt een universaliteit van goederen.

C. De fusie van de overgenomen vennootschap vindt plaats onder het voordeel:

- van de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten;

- van het artikel 211 §1 lid 2 en volgende van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992;

- desgevallend, van artikelen 11 en 18 §3 van het Btw-Wetboek.

Informatie  raadgeving

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die

voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op

tinpartij-'dige wijze raad heeft gegeven.

Stemming

AI de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Frank Muller te Stekene op 29 november

2013.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte, gecoördineerde statuten,

FRANK MULLER

NOTARIS

Polen laan 55

9190 Stekene

Tel. 03 777 77 77

Fax 03 779 91 17

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 15.07.2013 13298-0151-012
25/03/2013
ÿþe-?*

Vt beht aal Bel Staa

Mad PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

.r

f~Crii;'cl=~

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm 0479.406.959

DE MEESTER NICKY

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkveld 72, 9290 Berlare, België

(volledig adres)

Onderwerp(enlakte :Neerlegging fusievoorstel

Tekst

Neerlegging van volgend fusievoorstel van 5 maart 2013 van De Meester Nicky BVBA en Tesscom BVBA : De zaakvoerder van de vennootschap stelt op 5 maart 2013 vast dat :

De besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "De Meester Nicky", met zetel te Berlare, Kerkveld 72, met ondememingsnummer 0479.406.959, opgericht bij akte verleden voor notaris Frank Muller te Stekene op 231112003, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 06/02/2003 onder nummer 0017392 en waarvan de statuten sindsdien niet meer gewijzigd werden; houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Tesson, en een fusie vooropstelt en derhalve onderworpen is aan de artikelen 676 en 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap die wordt overgenomen is:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tesscom" met zetel te Berl are, Kerkveld 72, met ondernemingsnummer 0889.587.592, opgericht bij akte verleden voor notaris Frank Muller te Stekene op 21/5/2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1/6/2007 onder nummer 0078115.

De bestuursorganen van beide vennootschappen verklaren aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel te zullen voorleggen waarbij het gehele vermogen - zowel alle rechten en plichten - van de BVBA Tesscom overgaat naar BVBA De Meester Nicky.

Er zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven gezien BVBA De Meester Nicky eigenares is van alle aandelen.

Het maatschappelijke doel van elk van de vennootschappen is als volgt:

De Meester Nicky BVBA

Artikel 3 van de statuten:

De vennootschap heeft tot doel :

"Het verlenen van adviezen van financiële, technische of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbende op hei vlak van administratie en financiën van verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het bevorderen van de oprichting van de vennootschappen door inbreng, participatie of investering. Het waarnemen van alle bestuurs- en vereffeningsopdrachten, het uitvoeren van opdrachten en functies.

Het zich pand stellen ten voordele van derden, liet zich borg stellen voor het goede verloop van

L

Op de laatste biz. van Luikg vermelden : Recto :-naam en-hoedanighéidvan de instrumenterende notons, hetzij van de perso(o)ncen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'4

-Bijixgen bij b BeIg íisth aut istffá ÿÿ 25103'12013 Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

PL U% L - vervolg Mod POF 11.1

verbintenissen aangegaan door derde personen.

Het verlenen van zowel persoonlijke als zakelijke, roerende en onroerende waarborgen ten voordele

van derden.

Het verferven door inschrijving ofaankoop en het beheren van aandelen, obligaties, ,l kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische ofbuitenlandse bestaande ofnog op le richten vennootschappen.

Het behouden en uitbaten van bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren, beheren voor eigen rekening van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen gelegen zowel in hei binnen- als buitenland, dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord

Dienaangaande mag de vennootschap alle bewerkingen doen van industriële, commerciële of financiële aard, die kunnen bijdragen lot de verwezenlijking ofvergemakkelijking van het maatschappelijk doel, zowel in binnen- als buitenland

De vennootschap mag ondermeer dan ook alle roerende en onroerende goederen, materiële inrichtingen aankopen, in pacht nemen, huren, verhuren, bouwen, verkopen af ruiten, ten dien einde alle leningen en kredietopeningen afsluiten en toestaan, met ofzonder hypotheekstelling, alsmede rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen bij wijze van samensmelting, inbreng ofanderszins, in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven ofwaarvan het doel de innige samenhang met het hare staat.

Deze opsomming is niet beperkend, noch bepalend en dient in de breedste zin te worden uitgelegd".

Tesscorts BVBA

Artikel 3

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen : Het behoud, beheer, de instandhouding en valorisatie van het onroerend patrimonium van de vennootschap met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en verhuring ervan; zo nodig de verkaveling van gronden van de vennootschap Het laten bouwen, verbouwen, afbreken, kopen en verkopen, verkavelen, huren en verhuren, ruilen, het in staat van urbanisatie brengen van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen en verkopen van deze goederen. Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

In het algemeen zal zij alle commerciële. financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die in de rechtstreekse ofonrechtstreekse zin het doel ofde verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken of bevorderen. De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen bestaand ofnog op te richten zowel in België als in het buitenland, dit in gelijkluidend doel, ofdie van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. '

De handelingen ver de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ondernemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

Er worden door de overnemende vennootschap geen rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap die bijzondere rechten hebben, noch aan de houders van andere effecten dan aandelen.

Er wordt in het kader van de fusie geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Gedaan te Berlare op 5 maart 2013

De Zaakvoerder,

De Meester Nicky.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 10.06.2011 11150-0244-010
07/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 04.06.2010 10147-0138-010
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 08.06.2009 09193-0220-010
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 10.06.2008 08201-0141-010
11/10/2007 : DEA009651
02/07/2007 : DEA009651
03/07/2006 : DEA009651
29/06/2005 : DEA009651
10/06/2004 : DEA009651
06/02/2003 : DEA009651
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 16.06.2016 16178-0413-012

Coordonnées
DE MEESTER NICKY

Adresse
KERKVELD 72 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande