DE PASSAGE SINT-MARTENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE PASSAGE SINT-MARTENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 612.986.550

Publication

08/04/2015
ÿþMo. PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 *15050942*

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 6 MAAT 2015

Griffie

_.,

Ondememingsnummer : Benaming (voluit) : g fik.%2S.55o

(verkort) DE PASSAGE SINT-MARTENS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Sint-Martensstraat 35-37

(volledig adres) 9600 Ronse

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Philippe FLAMANT, notaris met standplaats te Ronse, zaakvoerder van de BVBA "Notaris, FLAMANT Philippe, Notaire", met zetel te 9600 Ronse, Charles Vandendoorenstraat 12, BTW BE 0476.868.232 RPR Gent, afdeling Oudenaarde op 24 maart 2015, neergelegd v86r registratie, blijkt dat

1. De naamloze vennootschap "IMMO-RENAITRA", met zetel te Ronse, Oudestraat 131, en ondernemingsnummer 0416.766.141.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Herman Wierinck te Ronse op 18 oktober 1976, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 november 1976, onder het nummer 4025-17, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij proces-verbaal verleden voor ondergetekende notaris op 29 juni 1998, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad op 28 juli 1998, onder het nummer 980728-705.

Hier vertegenwoordigd krachtens artikel 17 van de statuten door haar gedelegeerd bestuurder de heer Crucke Serge Lucien Jules Marie, geboren te Ronse op 14 januari 1943 (nationaal nummer 430114-157-42), gedomicilieerd en wonende te 9600 Ronse, Oudestraat 131, benoemd tot deze functie bij beslissing van de algemene vergadering van 05 april 2010, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 juni 2010, onder het nummer 0095324.

2. De Heer CRUCKE Serge Lucien Jules Marie, geboren te Ronse op 14 januari 1943 (nationaal nummer 430114-157.42) en zijn echtgenote Mevrouw VERCRUYSSEN Maude Doris Ginette Maria, geboren te Ronse op 7 november 1943 (nationaal nummer 431107-168.20, gedomicilieerd en samenwonende te 9600 Ronse, Oudestraat 131.

Gehuwd te Ronse op 14 november 1963 onder het stelsel der scheiding van goederen met een vennootschap van aanwinsten krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Jean Vanimpe te Ronse op 31 oktober 1963, welk stelsel werd gewijzigd zonder een wijziging te brengen in de samenstelling van de vermogens bij huwelijkscontract verleden voor notaris Erwin Markey te Ronse op 11 mei 2010.

oen-bestoten-vennoot sehap-met-beperkte ansprakeliik-heid-hebben-opgericht snelde  dalsODE

PASSAGE SINT-MARTENS".

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst geves-tigd te 9600 Ronse, Sint-Martensstraat 35-37; Het maatschappelijk kapitaal ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) is volledig ge-plaatst en volstort ten belope van twee/derden.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder ven-nelding van een waarde, die ieder één/honderdste (1/100) van het kapi-taal vertegen-woordi-gen.

- De naamloze vennootschap "IMMO-RENAITRA", vertegenwoordigd door de Heer Crucke Serge, schrijft in op achtennegentig (98) aandelen, hetzij voor een bedrag van achttienduizend tweehonderd achtentwintig euro (18.228,00 EUR).

- De heer CRUCKE Serge schrijft in op één (1) aandeel, hetzij voor een bedrag van honderd

zesertitachtïg-eura(1.86,0.0.EUR),.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, heul van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg Mod AOF 11.1

- Mevrouw VERCRUYSSEN Maude schrijft in op één (1) aandeel, hetzij voor een bedrag van

honderd zesentachtig euro (186,00 EUR).

Totaal: honderd (100) aandelen, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro.

Deze bedragen werden volstort ten belope van iweelderden.

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de op-richting, in toepassing van artikel 224 van het i Wetboek van vennootschappen, gedepo-neerd op een bijzondere rekening nummer BE71 3631 4609' 4669 bij de ING Bank te Brussel, agentschap te Ronse, zoals blijkt uit het op 18 maart 2015 afgeleverde bankattest.

De inschrijvers verkla-ren en erkennen dat de aandelen volstort zijn ten belope van 2/3 of twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EU R).

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint, zonder dat dit afbreuk doet aan de bekrachtiging overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, te werken op datum van heden.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

" het ter beschikking stellen van vergaderruimtes en zalen voor seminaries, feestelijkheden of tentoonstellingen;

" detailhandel van voeding;

" het vervaardigen van bereide maaltijden en schotels;

" het vervaardigen van andere voedingsmiddelen;

" tussenpersoon in de handel;

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

" het verwerven en aanhouden van participaties, in eerder welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobilieënvennootschappen of-ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

" het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het bestuur van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurderfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van haar bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoeder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten

~vennootschappen-ef-bedri}ven, in België of het-buitenfan l warvan-liet-rnaatsehappelijk-deel,

identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar

maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen van vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire' markten; het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recfa - Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

v oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Mad POF 11.1

Luik B - vervolg

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De gewone algemene vergadering van vennoten (hierna: "jaarvergadering") zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand mei om 18.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de ;jaarvergadering de volgende werkdag plaats, zelfde plaats en uur. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Schriftelijke besluitvorming is mogelijk.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemgerechtigd vennoot is, De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te warden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het } bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats warden neerge-legd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorge-zeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaats-vervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen Is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste :daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslis-singen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in gevat de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer-ders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoor-digt alleen de

vennoetsehapjegeris-derden-en-in-reehte als-eiser-of-als-verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opge-steld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder,

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Rebo : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mal POF

Luik B - vervolg

~ r _ - _ _ --

eerste lid, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen. e w -

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten-minste vijf ten honderd afgenomen voor

" de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan (zaakvoerder) beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De vereniging van aile aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzon-der verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld, Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten vcort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatre-gelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap, Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepings-brief verzonden overeenkomstig artikel 269 van het Wetboek van

vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennoot-schap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffe-naars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

J

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene

vergade-ring kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.R Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volge-stort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid. Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist

indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van

ven neotsehappen-toegepast.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen. In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen,

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van toepassing.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en

;verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder

Re d2 " Naam en hoedanigheid van de rnstrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden

~

L '1']

4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod PDF 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B -vervolg

benoemd Worden. Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Zolang de vennootschap voor het afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van 17 juli 1975 berekent volgens artikel 11, paragraaf 1 en paragraaf 3 en artikel 12 van de K.B. 1 van 12 september 1983 niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen, lid van het instituut der bedrijfsrevisoren, te benoemen. Wordt er geen commissaris-revisor benoemd dan heeft iedere aandeelhouder individueel onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. Zolang de vennootschap geen commissaris heeft een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in arti-kel 28 van de statuten. Zclang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commis-saris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de be-sluiten van de` ' enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen warden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de forma-li-teiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

OVERNAME VERBINTENISSEN

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ter name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit te rekenen vanaf 1 maart 2015

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEK-JAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

EERSTE JAAR-VERGA-DERING.

De eerste jaarvergade-ring zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand mei 2016 om 18.00 `" uur.

BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER(S).

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoer-der en dit voor onbepaalde duur: De Heer Crucke Serge voornoemd;

Hier aanwezig en zijn mandaat uitdrukkelijk aanvaardend.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

ADMINISTRATIEVE VOLMACHT

Door de voltallige vergadering wordt bijzondere volmacht gegeven aan de CVBA"Ernst & Young ; Fiduciaire Ranse", met zetel te 9600 Ronse, Priestersstraat 3, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met onderhavige oprichting.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Opgemaakt door notaris Philippe FLAMANT te Ronse

Hierbij neergelegd : de uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden

Recto `Naam en hoedanigheid van de Instrumenderende notaris, hetzij vande perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 23.06.2016 16216-0061-010

Coordonnées
DE PASSAGE SINT-MARTENS

Adresse
SINT-MARTENSSTRAAT 39 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande