DE PENNELEKKER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE PENNELEKKER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 524.831.663

Publication

05/04/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 5 ~ Ut g 3~4 6 63

Benaming

(voluit) : De Pennelekker

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Ninoofsesteenweg 22 te 9450 Haaltert

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE V.O.F.

OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Het jaar 2013

Op 22 maart

Tussen de ondergetekenden:

1) Guido Van Schandevyl, wonende te Stichelen 70, 9450 Haaltert

2) Godelieve De Bodt, wonende te Stichelen 70, 9450 Haaitert

3) Eveline Van Schandevijl, wonende te Moriaanstraat 21, 9000 Gent

4) Heleen Van Schandevyt, wonende te Sticheten 70, 9450 Haaltert

Wordt op heden een vennootschap onder firma opgericht.

Guido Van Schandevyl, voornoemd, brengt in de vennootschap 7,5% van het handelsfonds van feestzaal "De Pennelekker" in. Deze inbreng wordt bij gemeen overleg geschat op 4.410 EUR. In gemeen overleg worden hem hiervoor 49 van de 100 aandelen toegekend,

Godelieve De Bodt, voornoemd, brengt in de vennootschap 7,5% van het handelsfonds van feestzaal "De Pennelekker" in. Deze inbreng wordt bij gemeen overleg geschat op 4.410 EUR. In gemeen overleg worden haar hiervoor 49 van de 100 aandelen toegekend,

Eveline Van Schandevijl, voornoemd, brengt 90 EUR in en ontvangt hiervoor 1 aandeel van de 100 aandelen.

Heleen Van Schandevyl, voornoemd, brengt 90 EUR in en ontvangt hiervoor 1 aandeel van de 100 aandelen.

De overige 85% van het handelsfonds van de feestzaal "De Pennelekker" wordt door voomoemden verkocht aan de VOF de vennootschap voor een prijs van 51.000 EUR, zodat de vennootschap na haar oprichting het volledige handelsfonds van de feestzaal "De Pennelekker" in eigendom zal hebben.

De statuten van de vennootschap luiden ais volgt

Artikel 1: Maatschappelijke naam

Een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming "De Pennelekker".

Artikel Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9450 Denderhoutem, Ninoofsesteenweg 22.

De zetel kan verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits naleving van de taalwetgeving,

bij éénvoudige beslissing van een zaakvoerder, die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden

bekend gemaakt.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België ais in het

buitenland, op te richten.

Artikel 3: doel

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden:

- het uitbaten van een feestzaal, restaurant, taverne, bistro:

- het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, recepties, catering;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tELR11

V bph uo i

aa

Bel sta

10

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 6 MRT 2013

DE1V4e5y40îqi.DE.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het inrichten van bijhorende vermakelijkheden, vertoningen en bijpassende muzikale omlijsting en begeleiding, dit alles zijnde gelijktijdig;

- de groot- en kleinhandel ln voedingswaren en het vervaardigen, bereiden, opdienen en leveren van eetwaren, spijzen, toespijzen en bijkomende;

- het verschaffen van snacks en kleine bereidingen in de breedste betekenis van het woord, de verhuring van horecamateriaal, de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop van alle alcoholische en niet-alcoholische dranken en voedingswaren;

- de im- en expert, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel van groenten, fruit, voedingsmiddelen, eetwaren, specerijen, tafellinnen, glazen, bestekken, eetserviezen, kortom alles wat met de horeca en de uitbating van een feestzaal, restaurant, taverne of bistro te maken heeft of kan te maken hebben, dit alles in de meest uitgebreide zin.

- Bouwen van individuele huizen, het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen, de bouw van individuele huizen.

- Optrekken van andere residentiële gebouwen, van winkels en van kantoorgebouwen, het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur: appartementsgebouwen. kantoorgebouwen,enz., de bouw van appartementen.

- Optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden, enz ,..

- Het beheer in de ruimste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen zonder dat deze opsomming beperkend is, de verhuur, de onderverhuur, de uitbating, de verkaveling, de valorisatie, de ordening, de herstelling, de verbetering, de bouw, de verbouwing, de aankoop, de verkoop en iedere verwerving van onroerende goederen alsook de onroerende leasing.

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van één maand na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 9.000 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen, volledig volgestort.

De aandelen zijn aandelen zonder nominale waarde en vertegenwoordigen elk één honderdste van het kapitaal,

Elk aandeel heeft recht op één stem bij de algemene vergadering, Indien de rechten op de aandelen worden opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik, zullen alle eraan verbonden stemrechten worden uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 6: Aandelen-overdracht

De aandelen kunnen niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden dan met éénparige goedkeuring van de vennoten, De vennootschap wordt niet van rechtswege ontbonden door het overlijden of faillissement van een vennoot,

Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van aandelen waarin wordt opgenomen de gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, het aantal aandelen, de gedane stortingen, alsook alle wijzigingen betreffende het aandelenbezit. De eigendom van het aandeel wordt bewezen door de inschrijving in dit register en gedagtekend en ondertekend door alle vennoten.

Artikel 7: bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verlening worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Artikel 8

Zolang de vennootschap duurt, zullen de vennoten zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 9: jaarvergadering

f er

.t- t 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de derde vrijdag van de maand maart om 17u.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

Artikel 10: boekjaar

ieder boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Artikel 11: verdeling winst

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding ais het aantal aandelen in zijn

bezit.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12: verdeling verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 13: algemene vergadering

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering verstuurd. Deze brief dient de agenda te vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

iedere aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 14

Bij overlijden zullen de aandelen toekomen aan de erfgenamen, indien aile vennoten hiermee hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht een vergoeding in geld te eisen, die overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene volgens de laatste balans die opgemaakt werd vóór het overlijden.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 11 en 12 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf Jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 15

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 16

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 14.

Artikel 17

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 18

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11 en 12.

Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 30

september 2014.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de 3de vrijdag van de maand maart van het jaar 2015.

Bestuur

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

-Guido Van Schandevyl, voornoemd

-Pveline Van Schandevijl, voornoemd

-Heleen Van Schandevyl, voornoemd

Alle bestuursmandaten zijn onbezoldigd, met uitzondering van het mandaat van Guido Van Schandevyl

hetgeen bezoldigd is.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan KPMG Vias, met maatschappelijke zetel te 1000 ,

Brussel Hoekstraat 2 , evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren inzake Kruispuntbank van

Ondernemingen.

Verkrijging rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van de uitgifte van

onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Alle sedert 1 januari 2013 in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder opschortende voorwaarde van bekomen van rechtspersoonlijkheid in toepassing van artikel 2 van de vennootschappenwet, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

"

Aldus opgesteld te Denderhoutem op 14 maart 2013 in 6 exemplaren. Elk van de vennoten erkent een origineel exemplaar ontvangen te hebben,

Guido Van Schandevyl

Zaakvoerder

4 Vndt-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/04/2015
ÿþOndernemingsnr : 0524.831.663

Benaming

(voluit) : De Pennelekker

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Ninoofsesteenweg 22 te 9450 Haaltert

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Bij een buitengewone algemene vergadering die is doorgegaan op het adres van de maatschappelijke zetel dd. 15/01/2015 werd beslist om mevrouw Godelieve De Bodt, wonende te 9450 Haaltert, Stichelen 70 te benoemen tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, die aanvaardt.

Het mandaat is onbezoldigd en gaat in vanaf 151112015 .

Guido Van Schandevyl

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s

Mad Ward 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch taatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van - i FIE RECH7$ANK V

KOOAHANnet GEh jAN

Z 5 el' 2015

AFDELING DENDERMONDE Griffie

111111111.11111111J111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE PENNELEKKER

Adresse
NINOOFSESTEENWEG 22 9450 HAALTERT

Code postal : 9450
Localité : HAALTERT
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande