DE PERMENTIER ENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE PERMENTIER ENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.790.373

Publication

31/10/2012
ÿþMod warti lii

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rNEERGELEGD

~

eVAN

2 2 On. 2012

RECHT

KOOPHANDEí Zr~T

«izi~9ase

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : e~vlb .} :"1-"q"."

Benaming

(vomit) : DE PERMENTIER ENGINEERING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9050 GENTBRUGGE, Kliniekstraat 76

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 16 oktober 2012 dat:

De Heer DE PERMENTIER Yves Leopold Erna, projectmanager, geboren te Sint-Niklaas op 5 juni 1984, nationaal nummer 840605 04757, identiteitskaart nummer 591-0931118-20, wonende te 9000 Gent, EI julistraat 53B.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht:

- onder de naam DE PERMENTIER ENGINEERING, met zetel in het gerechtelijk arrondissement Gent te 9050 GENTBRUGGE, Kliniekstraat 76 met een onbeperkte duur;

- met als doel :

I Studie en ontwerp van: adviesverlening in het kader van:

a.Alle bouw gerelateerde technieken zoals er zijn: centrale verwarming, koeling, ventilatie, sanitair, elektriciteit, verlichting, datanetwerken, Iiften, inbraakpreventie, brandveiligheid, toegangscontrole, domotica, energiebesparende maatregelen, nutsvoorzieningen

b.Alle industriële technieken zoals er zijn: procestechnologie, perslucht, automatisatie, cleanroomtechnologie

2,Beheer en onderhoud (energiemanagement) van vernoemde installaties

3.Installatie van vermelde technieken

&het doen van alle verrichtingen die algemeen genomen, op een of andere mogelijke manier verband houden met advies en/of dienstenfuncties op het vlak van voornoemde activiteiten, alsook het geven van opleidingen, cursussen, voordrachten, gastcolleges en lezingen, in de ruime zin van het woord, aan bedrijven, ondernemingen, scholen, overheden of privé personen.

5,Consultancy op het vlak van algemeen management, bedrijfsbeheer en projectmanagement

6,voor alle activiteiten in deze vernoemd samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen

7,Ontwerp, advies en consultancy voor algemene binneninrichting en architectuur

8,Ontwerp, productie en verkoop van machines, machine onderdelen, industriële componenten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is overigens niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

9.Het verwerven, beheren, valoriseren en cederen van alle roerende en onroerende goederen of rechten, onder gelijk welke vorm, zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik, zowel in binnen- en buitenland, met uitsluiting van handelingen als vastgoedmakelaar.

Ze mag ondermeer

Onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen;

Haar onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

Haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen in pand stelen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

10.Alle beleggingen en beheer van vermogens, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of als deelname met derden;

1 l.Het uitoefenen van een mandaat van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

11.De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- waarvan het kapitaal:

*achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00E) bedraagt;

*volledig in geld geplaatst en gedeeltelijk volstort werd;

*verdeeld is in duizend (1.000) aandelen zonder een vermelde waarde, waarop is ingeschreven door voormelde heer DE PERMENTIER Yves, die stortte ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00E), waarvoor hem duizend (L000) gedeeltelijk volstorte aandelen worden toegekend;

De instrumenterende notaris bevestigt dat genoemde ingebrachte geldbedragen voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werden op een bijzondere rekening onder nummer BE40 0688 9571 1363 bij Belfius zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door deze instelling op 6 september 2012, dat aan de notaris werd overhandigd.

-met boekjaar lopend vanaf één oktober tot en met dertig september (het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 30 september 2014);

-met jaarvergadering op de tweede vrijdag van maart om twintig uur in de zetel van de vennootschap (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2015);

-met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen; tot statutair zaakvoerder werd aangesteld voornoemde heer DE PERMENTIER Yves.

- met volgende bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

t a

Het batig slot, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering, die derhalve kan besluiten tot reserveren of tot al dan niet toekennen van inkomsten op het belegd kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opge vraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VOLMACHT

Door voornoemde zaakvoerder wordt hierbij volmacht gegeven aan boekhoudkantoor VADECAS & PARTNERS bvba, met zetel te Sint-Amandsberg, Victor Braeckmanlaan 167 (BE 0811.965.818), met recht van in de plaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot het ondernemingsloket, de BTW en alle formaliteiten die betrekking hebben op de oprichting en het opstarten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT

tegelijk hiermee neergelegd; expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE PERMENTIER ENGINEERING

Adresse
KLINIEKSTRAAT 76 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande