DE PROL CONSULTING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE PROL CONSULTING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.605.905

Publication

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 30.09.2013 13611-0117-014
11/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0889.605.905

Benaming

(voluit) : De Prol Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Oude Houtlei 118-120

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Letterlijk uittreksel uit een akte verleden voor notaris Angélique VANDAELE, te Gent  Sint-Denijs-Westrem, op 19 november 2012, vóór registratie

Uit deze akte blijkt dat:

1) De enige vennoot beslist heeft om artikel 2 van de statuten aan te passen aan de beslissing genomen door de zaakvoerder op elf januari tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van drie februari tweeduizend en tien, onder nummer 10018168, om met ingang vanaf elf januari tweeduizend en tien de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Oudenaardsesteenweg 32 P, 9000 Gent naar Oude Houtlei 118-120, 9000 Gent.

Aanpassing van artikel 2 van de statuten door de tekst hierna opgenomen onder punt 4.

2) De enige vennoot, die ook de enige niet-statutaire zaakvoerder is, heeft verklaard een bijzonder verslag zoals voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen te hebben opgemaakt, inhoudende de verantwoording van de doelswijziging, de dato één oktober tweeduizend en twaalf, Bij dit verslag is een staat van actief en passief afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf gevoegd.

De enige vennoot heeft beslist tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap door vervanging van de tekst van het huidig artikel 3 van de statuten door de tekst hierna opgenomen onder punt 4.

3) De vergadering heeft beslist de artikelen 5, 10, 13, 14, 15 en 24 van de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met het Koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader van een rechtspersoon (Belgisch Staatsblad de dato 16 maart 2005) en het koninklijk besluit van 30 september 2009 tot wijziging van voormeld koninklijk besluit (Belgisch Staatsblad de dato 21 december 2009), onder andere zoals hierna opgenomen onder punt 4.

4) De vergadering heeft besloten tot coördinatie van de statuten en dit in overeenstemming met de

voorgaande besluiten.

Uit deze gecoördineerde statuten blijkt onder meer letterlijk hetgeen volgt:

ARTIKEL 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Oude Houtlei 118-120.

De maatschappelijke zetel zal kunnen overgebracht worden naar om het even welke andere plaats in de Brusselse Agglomeratie of het Nederlandstalig gebied van België ingevolge een eenvoudige beslissing van de zaakvoering, zonder wijziging der statuten, neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De maatschappelijke zetel za! kunnen overgebracht worden naar een andere plaats dan diegene aangeduid In de alinea hiervoren, tengevolge van een wijziging der statuten,

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering kunnen filialen, administratiezetels en kantoren opgericht worden zowel in binnen- als in buitenland."

ARTIKEL 3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

V beh aa Bel Stae

12 99 61

II

NEERGELEGD

31/40.NOV,.2O12

RECHTBèfAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

a

De vennootschap heeft als burgerlijk doel

- de Organisatie ven boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de

rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm.

- het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle

belastingaangelegenheden.

- studie - organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van

vennootschappen.

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder of

zaakvoerder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel

- de vennootschap mag op treden als vereffenaar van andere vennootschappen

- De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende

verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor

zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge ARTIKEL 5

Met geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 eur). Met is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde.

De meerderheid van de stemrechten waarover de vennoten of aandeelhouders beschikken, moet in het bezit zijn van leden van het instituut of van personen die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid, als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België.

ARTIKEL 13

De vennootschap wordt beheerd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De meerderheid van de zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité en meer algemeen de zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de rechtspersoon, moeten lid zijn van het Instituut of moeten personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België. Indien het een rechtspersoon betreft, moet zij een natuurlijke persoon, boekhouder of boekhouder-fiscalist aanstellen als permanente vertegenwoordiger van de rechtspersoon. Deze is persoonlijk gebonden door de deontologie van het Instituut. De natuurlijke personen die de opdrachten zoals omschreven in artikel 49 van de wet uitvoeren in naam en voor rekening van de erkende rechtspersonen bedoeld in dit besluit, moeten de hoedanigheid van boekhouder of boekhouder-fiscalist hebben of een hoedanigheid die als gelijkwaardig wordt

erkend in België of in het buitenland. Wanneer evenwel de raad van bestuur, het college van zaakvoerders of het directiecomité slechts uit twee leden bestaat, moet één lid benoemd worden onder de leden van het Instituut en mag het tweede lid benoemd worden onder de personen die in België wettelijk gerechtigd zijn om de aan de boekhouder of boekhouder-fiscalist voorbehouden werkzaamheden uit te oefenen, zoals bedoeld in artikel 48 van de wet of personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid ais gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België. Het lid van het Instituut moet steeds over een doorslaggevende stem beschikken bij de beslissingen van het bestuursorgaan.

ARTIKEL 14

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om, alleen handelend, alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig rijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap jegens derden en in recht ais eiser en verweerder,

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen ervan overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder(e) die de hoedanigheid van erkende boekhouder (-fiscalist) niet heeft (hebben), mag (mogen) geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de erkende boekhouder (-fiscalist), zoals vermeld in artikel 49 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig.

ARTIKEL 24

In geval van ontbinding, zal de vereffening der vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder of zaakvoerders geschieden of eventueel door de persoon aangesteld als plaatsvervangende zaakvoerder, onder voorbehoud van homologatie van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van erkende boekhouder (-fiscalist) impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van erkende

Op de laatste biz, van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

boekhouder (-fiscalist), zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen' op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

Voor de vereffening van de lopende zaken die betrekking hebben op het voeren van de titel van erkende boekhouder (-fiscalist), zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

Na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volstort en nog niet terugbetaald bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden, naar rato hunner respectieve maatschappelijke aandelen, dewelke ieder gelijk recht zullen geven.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal de dato 19 november 2012

Notaris Angélique Vandaele

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor 'behoud2n

aan het

Belgisch Staatsblad

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 21.09.2012, NGL 26.09.2012 12588-0173-014
22/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 16.09.2011, NGL 20.09.2011 11547-0265-016
27/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 17.09.2010, NGL 23.10.2010 10586-0443-016
25/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 18.09.2009, NGL 21.09.2009 09766-0102-016
01/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 19.09.2008, NGL 28.11.2008 08826-0332-017
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 25.09.2015 15601-0166-014

Coordonnées
DE PROL CONSULTING

Adresse
OUDE HOUTLEI 118-120 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande