DE ROP HERMAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE ROP HERMAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.906.750

Publication

22/04/2014
ÿþ Mot, Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

49 OR, 2W

AFDELING hlraERMONDE

be a B st;

4085519

Ondernerningsnr : 0442.906.750

Benaming

(voluit) : DE ROP HERMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Vrasenestraat 3 te 9120 BEVEREN (volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG BUITt NGEWONE ALGEMENE VERGADERING





IN NATURA -- NOTULEN VAN DE'







Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 29 maart 2014, vóór registratie, blijkt dat:

In het kantoor van notaris Joost VERCOUTEREN met standplaats te Beveren, is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "DE ROP HERMAN", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Vrasenestraat 3, ingeschreven in het rechtepersonenregister te Dendermonde onder nummer BTW BE 0442 906 750.

De vennootschap werd opgericht onder de benaming "DEROBRU" bij akte verleden voor notaris Karel VercOuteren te Beveren op 2 januari 1991, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 januari 1991 onder nummer 910125-440.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor de laatste maal bij proces-verbaal opgemaakt door notaris ; Joost Vercouteren te Beveren op 2 juni 2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 25 juni 2003 onder nummer 03070803.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Besluiten

Na beraadslaging keurt de vergadering eenparig en bij afzonderlijke stemming voor elk besluit, de volgende,

besluiten goed:

1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of; vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door de heer De Bruyn Alex, de bedrijfsrevisor, gevestigd te 2650 edegem, Prins Boudewijnlaan 329, b.5, overeenkomstig artikel 603 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van: bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van de heer De Bruyn Alex, bedrijfsrevisor aangesteld door de raad van, bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven:

"De inbreng in natura tot kapitaalsverhoging in de NV De Rop Herman, Vrasenestraat 3 te 9120 Beveren bestaat uit een onroerend goed gelegen te 9120 Beveren, Vrasenestraat 1-3 voor een inbrengwaarde van ¬ 1,550.000,00. Het onroerend goed is belast met een hypothecaire lening met een saldo van ¬ 62.000,00. De netto inbreng bedraagt aldus

¬ 1.488.000,00

Na het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat, onder voorbehoud van de goedkeuring van de definitieve aanvaarding van de kredietoverdracht door de kredietbeslissers van de KBC Bank:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura

-De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

-De door partijen weerhouden waarderingsmethoden redelijk zijn en op gepaste wijze zijn toegepast voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen

-De door partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng bestaat voor de huwgemeenschap De Rop-Brasten uit 1.740 nieuw uit te geven aandelen gelijk aan de bestaande aandelen zonder vermelding van waarde van de NV De Rop Herman.

1k wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat mijn verslag geen " fairness opinion" is.

Opgemaakt te Edegem op 25 maart 2014

De Bruyn Alex

Bedrijfsrevisor"

 het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 603 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2. Kapitaalverhoging

BESLISSING

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met één miljoen vier honderd acht en tachtig duizend euro (¬ 1.488.000,00) te verhogen om het van vierhonderd drieënzeventig duizend tweehonderd euro (¬ 473.200,00) op één miljoen negen honderd één en zestig duizend tweehonderd euro (¬ 1.961,200,00) te brengen door inbreng van de volgende onroerende goederen:

GEMEENTE BEVEREN-WAAS  2e afdeling

Gemeentenummer: 46.502

1. Het huis op en met de grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen te 9120 Beveren, Vrasenestraat +1,

gekend ten kadaster sectie D nummer 89/L, met een oppervlakte van duizend tweehonderd zestig vierkante

meter (1.260,00m2).

Kadastraal inkomen: duizend negenhonderd achtendertig euro (¬ 1.938).

Hierna genoemd "het ingebrachte goed onder 1",

Waarde netto inbreng van het ingebrachte goed onder 1: tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00).

2. In een appartementsgebouw genaamd "Residentie Vrasenestraat 3", bestaande uit een handelspand, een magazijn, een duplexappartement, een appartement en een garage, op en met de grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen te 9120 Beveren, aan de Vrasenestraat 3, gekend ten kadaster sectie D nummer 93/M, met een Oppervlakte van zeshonderd tweeënveertig vierkante meter (642,00m2) en sectie D nummer 89/K met een oppervlakte van driehonderd acht en twintig vierkante meter (328,00m2):

OP DE GEL1JKVLOERSE VERDIEPING:

Het handelspand met garage, omvattende:

a) in privatieve en exclusieve eigendom: een garage, een grote winkelruimte, magazijn, opslagruimte, kantine, kantoor, kleedruimte en toilet.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid

vijfhonderd zevenendertig/duizendste (537/1.000) in de gemeenschappelijke delen van het gebouw,

waaronder de grond;

OP DE EERSTE VERDIEPING:

Het magazijn, omvattende:

a) in privatieve en exclusieve eigendom: feestzaal/magazijn met bureel en bergruimte.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd achtentwintig/duizendste (128/1.000) in de gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond;

Zoals deze goederen staan beschreven in de basisakte verleden voor notaris Joost Vercouteren met standplaats te Beveren op 17 juni 2013, overgeschreven op het Tweede Hypotheekkantoor te Dendermonde onder formaliteitsnummer 55-T-02/07/2013-08442, waarvoor ingevolge een materiële vergissing op 29 maart 2014 voor heden een verbeterende akte werd verleden voor notaris Joost Vercouteren met standplaats te Beveren, eerstdaags ter overschrijving aangeboden aan het bevoegde hypotheekkantoor.

Hierna genoemd "het ingebrachte goed onder 2".

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Waarde netto inbreng van het ingebrachte goed onder 2: één miljoen tweehonderd acht en tachtig duizend euro (¬ 1.288.000,00).

De verkoopwaarde van de ingebrachte goederen onder 2, te weten het magazijn en het handelspand met garage wordt geschat op één miljoen driehonderd vijftig duizend euro (¬ 1.350.000,00), doch zijn belast met de hierna vermelde hypothecaire schuld voor een afgerond bedrag van tweehonderd tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00) die mee zal worden overgenomen door de vennootschap, zodat de waarde van de netto inbreng één miljoen tweehonderd acht tachtig duizend euro (¬ 1.288.000,00) bedraagt.

De hypotechair gewaarborgde schuld in hoofde van de KBC Bank bedraagt op heden afgerond nog tweehonderd tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00), welke schuldenlast door de vennootschap wordt overgenomen.

Bijgevolg wordt de inbreng beschouwd als een overgang onder bezwarende titel ten belope van het schuldbedrag.

De bank in wiens voordeel voormelde inschrijving werd genomen, heeft bij email van 26 maart 2014 bevestigd dat zijn instemt met onderhavige inbreng.

Vergoeding voor de inbreng:

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van duizend zeven honderd veertig duizend (1.740) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrengers toegekend,

VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG

IS HIERTOE VERSCHENEN:

De heer DE ROP Herman en zijn echtgenote Mevrouw BRUSTEN Hélène, beiden voornoemd als

aandeelhouders van de inbrengverkrijgende vennootschap.

die, na voorlezing van het voorafgaande, verklaren voorschreven onroerende goederen samen goed voor een netto waarde van één miljoen vierhonderd acht en tachtig duizend euro (¬ 1.488.000,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten ais van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE. VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op één miljoen negen honderd één en zestig duizend tweehonderd euro (¬ 1.961.200,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd zestig (2.260) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

3, Wijziging van de statuten

A. Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen; "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op op één miljoen negen honderd één en zestig duizend tweehonderd euro (¬ 1.961.200,00) en is volledig geplaatst,

Het is verdeeld In tweeduizend tweehonderd zestig (2.260) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die elk één/tweeduizend tweehonderd zestigste (1/2.260ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

B. De vergadering beslist om de inhoud van artikel 6 van de statuten als volgt te wijzigigen:

"De aandelen zijn op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam, Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten."

4. Verlenging van het mandaat van alle bestuurders tot de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar

2020 en aanvaarding van hun mandaat en kwijting voor de voorbije periode

De vergadering beslist om het huidige mandaat van de volgende bestuurders te verlengen, en dit vanaf de

jaarlijkse algemene vergadering 2014 tot de jaarlijkse algemene vergadering te houden in het jaar 2020, te

weten:

- De heer De Rop Herman, voornoemd;

- Mevrouw Brusten Hélène, voornoemd;

- Mevrouw De Rop Veronique, voornoemd.

.a

4

Voorbehouden, aan het Belgisch Staatsblad

De voornoemde bestuurders verklaren de verlenging van hun mandaat te aanvaarden Hun mandaten zijn

onbezoldigd.

De vergadering geeft hen volledige kwijting voor hun voorbije mandaat.

Bijeenkomst raad van bestuur

En onmiddellijk is de raad van bestuur hier bijeengekomen en heeft beslist het huidige mandaat van de gedelegeerd bestuurder, te weten de heer De Rop Herman, voornoemd, hier aanwezig, te verlengen, en dit ' vanaf de jaarlijkse algemene vergadering 2014 tot de jaarlijkse algemene vergadering te houden in het jaar 2020.

De gedelegeerd bestuurder verklaart deze verlenging van zijn mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd,

De raad van bestuur geeft hem volledige kwijting voor zijn voorbije mandaat.

6. Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecodrdineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

7. Machtiging aan raad van bestuur

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

8. Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het Accountantskantoor "Rogomi bvba", gevestigd te 9120 Melsele, Grote Baan 195,01, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de Raad van Bestuur, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(ee) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2013 : DE049363
30/08/2012 : DE049363
03/08/2011 : DE049363
04/08/2010 : DE049363
17/09/2008 : DE049363
11/07/2008 : DE049363
27/07/2007 : DE049363
20/07/2005 : SN049363
22/09/2004 : SN049363
15/07/2004 : SN049363
25/06/2003 : SN049363
12/07/2001 : SN049363
01/07/2000 : SN049363
15/07/1999 : SN049363
20/12/1994 : SN49363
06/09/2016 : DE049363

Coordonnées
DE ROP HERMAN

Adresse
VRASENESTRAAT 3 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : Vrasene
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande